stamp

Palvelut

Kutsu arviokäynnille >>

Toimiva prosessi takaa onnistuneet kaupat!

IN LKV:n välittäjät ovat alan huippuammattilaisia, jotka hoitavat kaiken toimeksiantoa varten tarvittavan selvitys- ja taustatyön luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Me emme stailaa ja kalusta koteja pelkästään valokuvia varten, joten ostajat eivät aloita katselmusta hämmennyksen tai pettymyksen tunteella. Meillä stailaus ja kalustus ovat käytettävissäsi koko myyntiprosessin ajan ilman lisäkuluja. Uusimme ja päivitämme säännöllisesti todella kattavaa stailausvarastoamme.   Autamme kaikessa asumiseen liittyvässä, jotta kodinvaihto ja uusi unelmakoti olisi mahdollisimman helppo ja turvallinen ratkaisu. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa!

1

Turvallista Asuntokauppaa

dropdown

Kehitimme turvallisen asuntokaupan tärkeäksi uudeksi työkaluksi, joka luo kaikissa mahdollisissa tilanteissa lisäturvaa niin ostajalle kuin myyjälle asuntoesittelyissä. Edellytämme esittelyihin aina ilmoittautumista/tunnistautumista, jotta voimme taata kaikille osapuolille turvallisen ja tehokkaan kanssakäymisen.

 

Haluamme palvella asiakkaitamme aivan uudella tasolla ja entistäkin suuremmalla luottamuksella.

2

Uudenlainen pohjakuvapalvelu

dropdown

Pohjakuvapalvelu luotiin palvelemaan asiakkaidemme tarpeita. Pohjaratkaisun toimivuus on tärkeä osa uuden kodin suunnittelua ja kalustuksen soveltuvuutta. Aivan uuden työkalun avulla asiakkaamme pääsevät sivustollamme itse suunnittelemaan ja testaamaan markkinoilla olevan kodin pohjaratkaisun toimivuutta omiin tarpeisiinsa tai toiveisiinsa nähden. Tämä työkalu on samanaikaisesti sekä tarpeellinen että erittäin viihdyttävä. Voit halutessasi leikitellä eri pohjaratkaisujen kanssa loputtomasti, sekä tallentaa oman tilaratkaisusi, malliksi uuden unelmakotisi hankinnoille.

 

Pohjakuvapalvelu on kaikille maksuton ja antaa asiakkaillemme uuden ulottuvuuden asuntokaupassa!

3

Sähköiset palvelut ja digitaalinen asuntokauppa

dropdown

Asiakkaidemme käytössä ovat kaikki asuntokaupan tämän päivän digitaaliset palvelut. Niin osto- kuin koko myyyntiprosessi voidaan hoitaa sähköisesti ajasta ja paikasta riippumattomasti, mikä tarkoittaa sitä, että sinä voit olla esimerkiksi ulkomailla tai muuten vain pidemmän matkan päässä tai estynyt jostain syystä saapumasta itse paikan päälle. Myyjänä voit tehdä kanssamme sähköisen toimeksiannon, jonka jälkeen me teemme kaiken myyntiä varten tarvittavan työn ja tilaamme tarvittavat asiakirjat puolestasi. Ostajana voi tutustua myynnissä olevaan kohteeseen tarvittaessa etäyhteydellä ja jättää kiinnostavasta kohteesta sähköisen ostotarjouksen välittäjillemme.

 

Osakekaupat voidaan toteuttaa DIAS-järjestelmässä täysin sähköisesti, mikä on ekologinen tapa tehdä kauppa perinteisillä paperisilla osakekirjoilla, ilman että kaikkien tarvitsee saapua tietyyn kellonaikaan kaupantekotilaisuuteen. Digitaalisessa osakekaupassa ostaja ja myyjä saavat kutsun allekirjoittaa kauppakirja digitaalisesti, kun muista asioista on ensin sovittu. DIAS tekee asunto-osakekaupoista nopeampia, kun kauppa-aikojen varaamisen pankeista voi unohtaa. DIAS-kaupassa voidaan myös taata perinteistä osakekauppaa turvallisempi tiedon, maksujen ja osakekirjan siirtyminen oikeille tahoille. Lisätietoja ja opastusta sähköisistä palveluista saat välittäjiltämme.

 

Olemme asiakkaidemme tukena kaupanteossa, koko myynti- ja ostoprosessin ajan!

4

Ostajan ostopalvelu - Ostotoimeksianto

dropdown

Kartoitamme tarpeesi niin kodin kuin palveluiden suhteen, saat mahdollisuuden tutustua tuleviin kohteisiin jo ennen julkista markkinointia tai etsimme juuri sinun tarpeisiisi yksilöidyn kohteen. Sinun uusi unelmakotisi, ei välttämättä löydy julkisesta myynnistä. Meidän avulla löydät myös kodit, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. Asuntokauppasi onnistumisen varmistamiseksi voit tehdä kanssamme virallisen ostotoimeksiannon. Onnistumme ostotoimeksiannoissa tyypillisesti korkealla onnistumisprosentilla!

 

4,96 % velattomasta toteutuneesta kauppahinnasta (sis. alv.)

 

Riskitön. Maksat vain tuloksista, kun unelmiesi koti on ensin löytynyt.

5

IN-Kiinteistönvälityspalvelu

dropdown

Myyntistailaus kuuluu osaksi jokaisen kodin markkinointiprosessia ja tarvittaessa kalustamme kohteen ilman lisäkuluja. Meillä tämä palvelu on kohteissa koko myynnin ajan – ei ainoastaan valokuvausta varten.

 

Kuvautamme kaikki kodit ammattivalokuvaajalla ennen myynnin aloitusta. Käytössämme ovat kaikki asuntokaupan digitaaliset palvelut, joten suurin osa toimeksiannoista on mahdollista hoitaa jo täysin ajasta ja paikasta riippumattomasti. Toimistopalvelumme pitävät huolen asiakirjojen toimituksesta puolestasi viranomaisille, joten kaupankäynti on miellyttävää ja sujuvaa.

 

Kiinteistönvälityspalvelumme yksilölliseen markkinointi- ja myyntisuunnitelmaan kuuluu aina olennaisena osana kattava nettinäkyvyys sekä laadukkaat oheismateriaalit, kuten tasokkaat neliväriesitteet, jotka tehdään aina yksilöllisesti painokoneella.

 

Tarjoamme myös asiakkaillemme tarvittaessa tasokkaasti kalustettuja väliaikaisasuntoja, sekä mahdollisuuden vuokrata pakettiautoa muuton ajaksi (sisältää muuttolaatikoiden lainan sekä nokkakärryt ja ajoramppiparin). Kysy lisätietoja välittäjiltämme!

 

4,96 % velattomasta kauppahinnasta (sis. alv.) / Minimipalkkio 4 000 euroa (sis. alv.)

 

Ei kuluja ellei kauppaa, ei piilokuluja.

6

ALL IN VIP

dropdown

VIP-pakettimme sisältää peruspalvelumme (yllä) lisäksi muuttopalvelun edellyttämän pakkaustyön ja jäämistöjen tyhjennykset, sekä jätekuljetukset. Kaikki lisäpalvelut yritetään tarjota asiakkaalle avaimet käteen-periaatteella, sisältää myös muuttolaatikot.

 

6 % velattomasta kauppahinnasta (sis. alv.)

Kutsu arviokäynnille >>
Sinun kotisi