Ota yhteyttä

Sinun kotisi

 

Kutsu asiantuntija arvioimaan Sinun kotisi. Arviokäynti on maksuton kun harkitset asuntosi myyntiä. Olemme sinuun pian yhteydessä!

 

 

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteeltamme.

 
IN LKV Oy | Korkeavuorenkatu 2 C 48, 20100 Turku | 050 2512 | in@inlkv.fi

Tuire Iso-Kouvola

Kiinteistönvälittäjä I LKV I Partner

Tuire on pitkän linjan konkari ja laillistettu kiinteistönvälittäjä, joka paneutuu jokaiseen kohteeseensa pieteetillä ja miettii idearikkaasti ja yksilöllisesti jokaisen kodin parhaat myyntivaltit. Hän kuuntelee tarkkaan asiakkaiden toiveita, sekä muodostaa asiakkailleen seikkaperäisen suunnitelman ja aikataulutuksen, miten kulloisenkin kodin myyntiprosesissa tullaan etenemään, ja saavuttamaan asiakkaiden kannalta paras mahdollinen lopputulos. Pitkän työuran tehneenä alan konkarina hän on toteuttanut monet kodinvaihto unelmat, ja vuosien saatossa hän onkin vakiinnuttanut paikkansa kaiken kattavan asiakaskunnan luottovälittäjänä. Rautaisella ammattitaidolla hoituvat haastavimmatkin asuntokaupat aina ensi asunnon ostajista arvokiinteistöihin, turvallisesti ja luotettavasti. Hän myy kiinteistöt, huoneistot ja vapaa-ajan asunnot ripeästi ja määrätietoisesti, ja kokemusta löytyy myös suurista uudistaloprojekteista.

 

Tuiren verkostot ovat laajat ja kattavat, sillä hän on toiminut kiinteistönvälittäjänä niin Turussa, Helsingissä, Tampereella kuin Porin seudulla.

 

”Kokemus tuo varmuutta.”

dropdown

050 2327

tuire@inlkv.fi

Sari Kuusisto

Kiinteistönvälittäjä I LKV, LVV, Yrittäjä

Sari on todellinen välitysalan suunnannäyttäjä, myyttien murtaja ja tulostentekijä. Oman yrityksen, IN LKV:n perustaminen oli Sarille luonteva siirto unelmissa eteenpäin. Työtäpelkäämätön ja kaikkensa asiakkaille antava tahtonainen on alalle tulonsa jälkeen heti ensimetreistä alkaen kuulunut ison ketjun maanlaajuiseen tähtimyyjäkaartiin ja alan palkittuihin huippumyyjiin. Tavoitteena on viedä alaa isosti eteenpäin ja siksi ympärille on rakennettu toimintaa täydellisesti tukeva yritys valmiilla vaativan tason myyjillä varustettuna. Sarin tavoitteena on toimia myös oman tiiminsä muusana.

 

”Tahto, taito ja rakkaus työhön takaavat huipputulokset.”

dropdown

050 2556

sari@inlkv.fi

Jarmo Kuusisto

Stailaus, kalustus

Entisenä ammattiurheilijana ja monikansallisen yrityksen koordinaattorijohtajana Jarmo on tottunut tinkimättömällä asenteella työskentelemään yhteisen hyvän ja tiimin puolesta. Välittäjän työssäänkin Jarmo pitää täsmällisesti huolta asiakkaiden toiveiden toteutumisesta. Samalla Jarmo organisoi ja huolehtii koko IN-henkilökunnan tarpeista ja hyvinvoinnista. Siirtyminen välitysalalle on ollut luontevaa rakennusalan asiantuntemuksen myötä ja pääsihän Jarmo työskentelemään heti alkumetreistä alkaen parhaan välittäjän vierellä ja aisaparina. Tinkimättömyys ja väsymätön ahkeruus ovat ominaisuuksia, joilla Jarmo tätä työtä nyt tekee niin ostajille kuin myyjille.

dropdown

050 2256

jarmo@inlkv.fi