Ota yhteyttä

Sinun kotisi

 

Kutsu asiantuntija arvioimaan Sinun kotisi. Arviokäynti on maksuton kun harkitset asuntosi myyntiä. Olemme sinuun pian yhteydessä!

 

 

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteeltamme.

 
IN LKV Oy | Korkeavuorenkatu 2 C 48, 20100 Turku | 050 2512 | in@inlkv.fi

Tiina Rundelin

Asuntomyyjä I Partner

Tiina on myynnin moniosaaja ja helposti lähestyttävä pohjoisen vahvistus IN LKV:n tiimissä. Hän on hyvin kotiutunut Turkuun ja viihtynyt täällä hyvin jo toistakymmentä vuotta saaden sulkeutuneemmankin turkulaisen ihastumaan hänen avoimeen ja sydämelliseen luonteeseensa. Kuusamosta Turkuun matkanneena häneltä löytyy kattava verkosto ympäri Suomen, ja hän onkin tehnyt pitkäjänteistä työtä myynnin parissa koko ikänsä.

 

Neuvotteluissa hän on hyvin ratkaisukeskeinen ja pyrkii löytämään aina parhaan mahdollisen, niin ostajaa kuin myyjää palvelevan lopputuloksen. Kiinteistönvälitysalalla Tiina on ehtinyt toimia jo nelisen vuotta, sekä saavuttanut alalla hyviä myyntituloksia. Innovatiivisuus ja someaktiivisuus ovat osaltaan tehneet Tiinasta menestyksekkään nykyaikaisen ja tehokkaan välittäjän.

 

”Minä en valitse asiakkaita, asiakkaat valitsevat minut.”

dropdown

050 2346

tiina@inlkv.fi

Tuire Iso-Kouvola

Kiinteistönvälittäjä I LKV I Partner

Tuire on pitkän linjan konkari ja laillistettu kiinteistönvälittäjä, joka paneutuu jokaiseen kohteeseensa pieteetillä ja miettii idearikkaasti ja yksilöllisesti jokaisen kodin parhaat myyntivaltit. Hän kuuntelee tarkkaan asiakkaiden toiveita, sekä muodostaa asiakkailleen seikkaperäisen suunnitelman ja aikataulutuksen, miten kulloisenkin kodin myyntiprosesissa tullaan etenemään, ja saavuttamaan asiakkaiden kannalta paras mahdollinen lopputulos. Pitkän työuran tehneenä alan konkarina hän on toteuttanut monet kodinvaihto unelmat, ja vuosien saatossa hän onkin vakiinnuttanut paikkansa kaiken kattavan asiakaskunnan luottovälittäjänä. Rautaisella ammattitaidolla hoituvat haastavimmatkin asuntokaupat aina ensi asunnon ostajista arvokiinteistöihin, turvallisesti ja luotettavasti. Hän myy kiinteistöt, huoneistot ja vapaa-ajan asunnot ripeästi ja määrätietoisesti, ja kokemusta löytyy myös suurista uudistaloprojekteista.

 

Tuiren verkostot ovat laajat ja kattavat, sillä hän on toiminut kiinteistönvälittäjänä niin Turussa, Helsingissä, Tampereella kuin Porin seudulla.

 

”Kokemus tuo varmuutta.”

dropdown

050 2327

tuire@inlkv.fi

Jori Anttila

Myyntijohtaja I LKV, Partner

Olen toiminut kiinteistövälitysalalla 12 vuotta. Pitkä kokemus alalla kertoo, että olen ollut asiakkaideni luottamuksen arvoinen. Pyrin aina toimimaan positiivisella asenteella, niin työelämässä kuin muutenkin. Paras lopputulos asuntokaupoissa syntyy, kun kaikki kaupanosapuolet ovat tyytyväisiä. Jos tarvitset apua asuntoasioissa, ole reippaasti yhteydessä!

dropdown

050 2176

jori@inlkv.fi

Sari Kuusisto

Kiinteistönvälittäjä I LKV, LVV, Yrittäjä

Sari on todellinen välitysalan suunnannäyttäjä, myyttien murtaja ja tulostentekijä. Oman yrityksen, IN LKV:n perustaminen oli Sarille luonteva siirto unelmissa eteenpäin. Työtäpelkäämätön ja kaikkensa asiakkaille antava tahtonainen on alalle tulonsa jälkeen heti ensimetreistä alkaen kuulunut ison ketjun maanlaajuiseen tähtimyyjäkaartiin ja alan palkittuihin huippumyyjiin. Tavoitteena on viedä alaa isosti eteenpäin ja siksi ympärille on rakennettu toimintaa täydellisesti tukeva yritys valmiilla vaativan tason myyjillä varustettuna. Sarin tavoitteena on toimia myös oman tiiminsä muusana.

 

”Tahto, taito ja rakkaus työhön takaavat huipputulokset.”

dropdown

050 2556

sari@inlkv.fi

Jarmo Kuusisto

Stailaus, kalustus

Entisenä ammattiurheilijana ja monikansallisen yrityksen koordinaattorijohtajana Jarmo on tottunut tinkimättömällä asenteella työskentelemään yhteisen hyvän ja tiimin puolesta. Välittäjän työssäänkin Jarmo pitää täsmällisesti huolta asiakkaiden toiveiden toteutumisesta. Samalla Jarmo organisoi ja huolehtii koko IN-henkilökunnan tarpeista ja hyvinvoinnista. Siirtyminen välitysalalle on ollut luontevaa rakennusalan asiantuntemuksen myötä ja pääsihän Jarmo työskentelemään heti alkumetreistä alkaen parhaan välittäjän vierellä ja aisaparina. Tinkimättömyys ja väsymätön ahkeruus ovat ominaisuuksia, joilla Jarmo tätä työtä nyt tekee niin ostajille kuin myyjille.

dropdown

050 2256

jarmo@inlkv.fi