Ota yhteyttä

Sinun kotisi

 

Kutsu asiantuntija arvioimaan Sinun kotisi. Arviokäynti on maksuton kun harkitset asuntosi myyntiä. Olemme sinuun pian yhteydessä!

 

 

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteeltamme.

 
IN LKV Oy | Korkeavuorenkatu 2 C 48, 20100 Turku | 050 2512 | in@inlkv.fi

Tiina Rundelin

Asuntomyyjä I Partner

Tiina on myynnin moniosaaja ja helposti lähestyttävä pohjoisen vahvistus IN LKV:n tiimissä. Hän on hyvin kotiutunut Turkuun ja viihtynyt täällä hyvin jo toistakymmentä vuotta saaden sulkeutuneemmankin turkulaisen ihastumaan hänen avoimeen ja sydämelliseen luonteeseensa. Kuusamosta Turkuun matkanneena häneltä löytyy kattava verkosto ympäri Suomen, ja hän onkin tehnyt pitkäjänteistä työtä myynnin parissa koko ikänsä.

 

Neuvotteluissa hän on hyvin ratkaisukeskeinen ja pyrkii löytämään aina parhaan mahdollisen, niin ostajaa kuin myyjää palvelevan lopputuloksen. Kiinteistönvälitysalalla Tiina on ehtinyt toimia jo nelisen vuotta, sekä saavuttanut alalla hyviä myyntituloksia. Innovatiivisuus ja someaktiivisuus ovat osaltaan tehneet Tiinasta menestyksekkään nykyaikaisen ja tehokkaan välittäjän.

 

”Minä en valitse asiakkaita, asiakkaat valitsevat minut.”

dropdown

050 2346

tiina@inlkv.fi

Tuire Iso-Kouvola

Kiinteistönvälittäjä I LKV I Partner

Tuire on pitkän linjan konkari ja laillistettu kiinteistönvälittäjä, joka paneutuu jokaiseen kohteeseensa pieteetillä ja miettii idearikkaasti ja yksilöllisesti jokaisen kodin parhaat myyntivaltit. Hän kuuntelee tarkkaan asiakkaiden toiveita, sekä muodostaa asiakkailleen seikkaperäisen suunnitelman ja aikataulutuksen, miten kulloisenkin kodin myyntiprosesissa tullaan etenemään, ja saavuttamaan asiakkaiden kannalta paras mahdollinen lopputulos. Pitkän työuran tehneenä alan konkarina hän on toteuttanut monet kodinvaihto unelmat, ja vuosien saatossa hän onkin vakiinnuttanut paikkansa kaiken kattavan asiakaskunnan luottovälittäjänä. Rautaisella ammattitaidolla hoituvat haastavimmatkin asuntokaupat aina ensi asunnon ostajista arvokiinteistöihin, turvallisesti ja luotettavasti. Hän myy kiinteistöt, huoneistot ja vapaa-ajan asunnot ripeästi ja määrätietoisesti, ja kokemusta löytyy myös suurista uudistaloprojekteista.

 

Tuiren verkostot ovat laajat ja kattavat, sillä hän on toiminut kiinteistönvälittäjänä niin Turussa, Helsingissä, Tampereella kuin Porin seudulla.

 

”Kokemus tuo varmuutta.”

dropdown

050 2327

tuire@inlkv.fi

Sari Kuusisto

Kiinteistönvälittäjä I LKV, LVV, Yrittäjä

Sari on todellinen välitysalan suunnannäyttäjä, myyttien murtaja ja tulostentekijä. Oman yrityksen, IN LKV:n perustaminen oli Sarille luonteva siirto unelmissa eteenpäin. Työtäpelkäämätön ja kaikkensa asiakkaille antava tahtonainen on alalle tulonsa jälkeen heti ensimetreistä alkaen kuulunut ison ketjun maanlaajuiseen tähtimyyjäkaartiin ja alan palkittuihin huippumyyjiin. Tavoitteena on viedä alaa isosti eteenpäin ja siksi ympärille on rakennettu toimintaa täydellisesti tukeva yritys valmiilla vaativan tason myyjillä varustettuna. Sarin tavoitteena on toimia myös oman tiiminsä muusana.

 

”Tahto, taito ja rakkaus työhön takaavat huipputulokset.”

dropdown

050 2556

sari@inlkv.fi

Miska Piirainen

Kiinteistönvälittäjä I LKV, LVV, KiAT, Partner

Miska on tuonut IN LKV:n tuloksekkaaseen joukkoon tullessaan roppakaupalla reipasta energiaa ja innovatiivisuutta. Kiinteistönvälittäjänä Miska käyttää perinteisen markkinoinnin lisäksi vahvasti myös sosiaalista mediaa, jossa pyrkii hyödyntämään kohteen markkinointia mahdollisimman paljon ja auttamaan näin parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi sekä myyjää että ostajaa. Innovatiivisuudesta ja auttamisen halusta kertoo myös kiinteistönvälitystyön ohella pidetyt luennot mm. kauppaoppilaitoksissa.

dropdown

050 2165

miska@inlkv.fi

Minna Rakkolainen

Myyntijohtaja I LKV, LVV, KiAT

Minna on tuonut IN LKV:lle tullessaan täysin uudistetun sisäisen toimintapaketin. IN siirtyi hetkessä toimiston sisäisessä toiminnassa varmasti alalla suunnan näyttäjän rooliin, sillä kaikki toimistopalvelut nykyaikaistettiin aivan uudelle tasolle. Mm. uusi Turvallinen asuntokauppa toimintamalli mahdollistaa asiakkaillemme entistäkin turvallisemman ja tehokkaamman kodinvaihtoprosessin, jo olemassa olevien kattavien palveluidemme lisäksi. Kehitteillä on jatkuvasti uusia palveluita, niin asiakkaille kuin välittäjille.

 

Minna on IN LKV:n sisäinen johtaja ja Minnan tehtäviin kuuluu luoda ja kehittää IN LKV:tä kokonaisuudessaan palvelemaan jatkuvasti asiakkaita yhä paremmin muuttuvassa maailmassa. Minnan erityisenä vahvuutena ovat vankka kokemus kiinteistönvälitysalalta jo vuodesta 2004, sekä kattava kokemus myös haasteellisempien kohteiden ammattimaisesta hinnoittelusta. Koti, sisustaminen ja asunnonvaihtoprojektit ovat aina olleet erityisen lähellä Minnan sydäntä.

dropdown

050 2307

minna@inlkv.fi

Jarmo Kuusisto

Stailaus, kalustus

Entisenä ammattiurheilijana ja monikansallisen yrityksen koordinaattorijohtajana Jarmo on tottunut tinkimättömällä asenteella työskentelemään yhteisen hyvän ja tiimin puolesta. Välittäjän työssäänkin Jarmo pitää täsmällisesti huolta asiakkaiden toiveiden toteutumisesta. Samalla Jarmo organisoi ja huolehtii koko IN-henkilökunnan tarpeista ja hyvinvoinnista. Siirtyminen välitysalalle on ollut luontevaa rakennusalan asiantuntemuksen myötä ja pääsihän Jarmo työskentelemään heti alkumetreistä alkaen parhaan välittäjän vierellä ja aisaparina. Tinkimättömyys ja väsymätön ahkeruus ovat ominaisuuksia, joilla Jarmo tätä työtä nyt tekee niin ostajille kuin myyjille.

dropdown

050 2256

jarmo@inlkv.fi