kivi-item-image
Sinun kotisi

Vilkastuksenkatu 18 / Rivitalo

VHP 289 000 €

3 h + avokeittiö + 2 vh + wc + ph/s + eteinen ja tuulikaappi..

Rakennusvuosi 1987

Turun täydellisin rivitalokoti on todennäköisesti tässä! Tämä koti pitää upeita elementtejä sisällään lähes loputtomasti. Sijainti on Länsikeskuksen monipuolisten palvelujen ja Kauppakeskus Myllyn, sekä Ikean polttopisteessä, silti kodin takapiha rajoittuu puistoalueeseen tarjoten ruhtinaallisen määrän luonnonvoimaa ja omaa yksityisyyttä. Taloyhtiön tontti on oma ja taloyhtiössä on juuri valmistunut todella mittavat remontit, jotka ovat vasta edessäpäin alueen muiden rivitalokotien kohdalla. Remontin yhteydessä on uusittu huoneistojen ikkunat, ovet, katto, pihojen väliaidat ja yhteiset piha-alueet. Vastaavien remonttien teettäminen tulevaisuudessa muilla yhtiöillä on jatkuvasti vain kalliimpaa, joten tämän yhtiön kohdalla kustannuksia ei tarvitse enää jännittää ja ko. lainasta on jo lähes 100.000 euroa ehditty maksamaan pois ja taloyhtiön maksuvalmius on ollut hyvä. Itse huoneisto on enemmän kuin täydellinen, sillä tässä yhdentason ratkaisussa ei ole ainuttakaan hukkaneliötä ja toiminnallisuus on huippuluokkaa. Eteisessä on 2 komerokaappia, tyylikäs avonaulakko ja vaatehuone. Toisen makuuhuoneen yhteydessä myös vaatehuone ja toisessa puolestaan ruhtinaalliset kaapistotilat. Oma ulkovarasto on heti sisäänkäynnin yhteydessä ja myös kodin wc-tilassa on hyvät säilytystilat. Keittiö on aukaistu täysin niin eteisen kuin olohuoneen suuntaan ja kevyen oloinen keittiö kätkee sisälleen runsaat säilytystilat ja todella toimivan kokonaisuuden. Ruokailutila on heti keittiön vieressä ja avoin yhteys olohuoneeseen lisää koko tilan avaruutta, joka puolestaan jatkuu suoraan kodin suojaisalle takapihalle. Kodin remontti on erityisen hyvin suunniteltu ja toteutus on tyylikkyyden lisäksi laadukasta. Tämä koti täyttää varmasti vaativankin ostajan toiveet ja vastaavan kokonaisuuden löytäminen tulee olemaan vaikeaa. Sijainti, kodin laatu, suunnittelulla saavutetut yksityiskohdat ja hyvin hoidettu yhtiö tekevät tästä kohteesta todella kilpailukykyisen kodin tämän hetken markkinoilla, joten toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän unelmien kotiin. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästä uniikista kohteesta antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan aidosti parhaimpiin palvelupaketteihin www.inlkv.fi. Ostajien käytössä on pohjakuvapalvelussa ilmainen suunnitteluohjelma, joten toivotan sinut viihtymään tähänkin kotiin jo etukäteen. Meidän palvelupakettimme sekä aito ja vakaa ammattitaito ovat mahdollistaneet vilkkaan kaupankäynnin myös tässä markkinatilanteessa, joten kärsimme jälleen kohdepulasta. Ota siis yhteyttä, mikäli haluat ammattimaisen myynnin myös omalle kodillesi!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21445423

Tyyppi

Rivitalo

POSTINUMERO

20320
Kerros 1/1
Huoneistoselitelmä 3 h + avokeittiö + 2 vh + wc + ph/s + eteinen ja tuulikaappi.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

80.0 m²

Kokonaispinta-ala

80.0 m²

Rakennusvuosi

1987

Käyttöönottovuosi

1987

Vapautuminen

HUONELUKU

Kolmio

Kunta

Turku

Alue

Teräsrautela

Tontin pinta-ala

8090.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun Rakennusvalvonta

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

E2007

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus on vanhentunut 11.4.2023. Yhtiön uusi energiatodistus tulee oletettavasti olemaan parempi, koska taloyhtiön katto sekä ikkunat ja ovet on uusittu 2023.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 289 000 €
Myyntihinta 248 394 €
Yhtiövastike 427.96 €/kk

(Hoitovastike 291.24 €/kk + Rahoitusvastike 136.72 €/kk)

Hoitovastike

291.24 €/kk

Lisätietoja maksuista

Laajakaistavastike 2,90 per kk. Varainsiirtovero 1,5 % hyväksytystä velattomasta kauppahinnasta.

Autopaikkamaksu

5 €/kk

Rahoitusvastike

136.72 €/kk
Neliöhinta 3 105 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna käsitelty saunasuojalla 2023, kiuas uusittu 2024. Saunassa on myös ikkuna tuuletuksia varten.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Tuulikaapissa on 2 komerokaappia säilytystarpeita varten ja lattiapintana on kulutusta kestävä iso laattalattia. Tuulikaapin jatkeena on vielä tyylikäs eteinen, jossa iso peili luo avararuutta ja tyyliin sopiva naulakkotila puolestaan viimeistelee tunnelman. Lisäksi eteisen yhteydessä on vielä vaatehuone. Ruokailutila on keittiön yhteydessä ja sulautuu täydellisesti kodin avariin oleskelutiloihin.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Koko huoneistoon on sähkömiehen toimesta asennettu 2024 koko huoneiston kattava valaistus.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Huoneisto on tasokkaammassa kunnossa kuin pääsääntöisesti uudistuotanto. Kaikki pinnat ja varustelu on asumattomassa kunnossa remontin jäljiltä.

Makuuhuoneen kuvaus

Molemmat makuuhuoneet ovat todella hyvän kokoisia kauniin olemuksensa lisäksi. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on tilavat yläkaapistot koko takaseinän leveydeltä. Kaapistot on maalattu mustaksi ja kauniit messinkiset vetivet luovat lämpöä ja hienostuneisuutta. Takaseinä on puolestaan samaa greigen sävyä kuin muuallakin käytetty tehostesävy on. Lisäksi tässä huoneessa on 2 komerokaapistoa, jotka on yhteneväisesti täysin samaa tyyliä yläkaappien kanssa. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on puolestaan oma vaatehuone. Molemmissa makuuhuoneissa sama kalanruotolaminaatti kuin muualla huoneistossa.

Koulut

Teräsrautelan koulu autolla 2,3 km, kävellen 1,8 km. Hepokullan koulu kävellen 650 m.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuoneen taustaseinä on hienostuneen greige sävyltään ja luo sopivasti tunnelmaa tähän avaraan ja isojen ikkunoiden sylissä olevaan tilaan. Olohuone on mallinsa ja kokonsa ansiosta todella helppo kalustaa mieleisekseen ja avoin yhteys upeaan keittiöön ja ruokailutilaan avartaa tilantuntua entisestään. Lattiamateriaalina on kaikkialla kuivissa tiloissa oleva ajattoman kaunis kalanruotolaminaatti, joka kestään katseen lisäksi kovaa käyttöä.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Citymarket Länsikeskus autolla 1,9 km/kävellen 1,3 km. Ikea autolla 2,4 km/kävellen 2,2 km. Kauppakeskus Mylly autolla 5,4 km ja kävellen vain 3,6 km.

Päiväkoti

Useita päiväkoteja lähistöllä.

Keittiön kuvaus

Tämä upea ja hyvin suunniteltu keittiö on Puusepän valmistama (Nero kaluste Oy). Keittiön toiminnallisuus on myös aivan huippuluokkaa, sillä ruokailutilan päässä on leveät (hieman syväydeltään pienemmät) vetolaatikostot esim. servettejä, kynttilöitä ym. tarpeistoa varten ja saarekkeen olohuoneen puolella puolestaan pomppusalvoilla olevien huomaamattomien ovien takana kunnon säilytystilat. Kaikki kodinkoneet ovat integroituja, keittiö on väriltään hienostuneen tumman ruskea ja liesituuletin on vaativaan tyyliin sopivasti upotettu suoraan induktiotasoon. Näin täydellistä keittiötä näet tuskin koskaan rivitalokodeissa. Keittiö on kattavan remontin yhteydessä kokonaan uusittu ja on edelleen käyttämätön. Myös keittiön väliseinä on kokonaan poistettu ison remontin yhteydessä.

TEHDYT REMONTIT

Huoneiston täydellinen remontti. Kaikki lattiapinnat on uusittu, seinät tasoitettu ja maalattu. Sähköjä on osittain uusittu ja osa sähkökalusteista. Huoneistoon on lisäksi asennettu kattava valaistus, joka sisältyy kauppahintaan. WC- ja pesutila on uusittu kalusteineen ja vesikalusteineen, sauna on remontoitu ja kiuas uusittu. Keittiö on täysin uusittu.

Pesutilojen kuvaus

WC-tila on todella kaunis ja täydellisesti muun kodin tyyliin sopiva kokonaisuus. WC:ssä on tilava allaskaapisto, johon saa helposti kunnon pyykkikorit ja pesutornin saa puolestaan hyvin asennettua tilavan suihlutilan puolelle. Allas on puolestaan lasinen ns. malja-allas. Kylpyhuone on 2-osainen, jossa ensin on wc-tila upealla wc-istuimella ja allaskaapistolla. WC-tila uusittu 2023-2024. Lisäksi tilava täyspeilinen yläkaappi hyvillä säilytystiloilla. Saunan ja wc-tilan välissä on pesuhuone, jossa 2024 asennettu suihku ja valmius pesutornille. Tilassa luonnollisesti myös uudet vesieristeet. Pesutilan seinät laattaa, wc-tilan seinät modernia saneerauslaastia, asennus vanhojen laattojen päällä, sekä saunasuoja suoja-aineena.

Säilytystilojen kuvaus

Tilava ulkovarasto sijaitsee käytännöllisesti heti oman sisäänkäynnin vieressä. Lisäksi huoneiston ja varastotilan väliin jää ns. katostilaa.

Seinämateriaalien kuvaus

Kaikki seinäpinnat on tasoitettu ja maalattu. Tehostesävynä on käytetty trendikästä ja ajatonta greigen sävyä, joka sopii lähes kaikkiin sisustustyyleihin. Tehosteseiniä ovat: olohuoneen ja keittiön takaseinät, sekä toisen makuuhuoneen takaseinä. WC:n vanhojen laattojen (oli todella hyvin kiinni alustassaan) päällä on trendikäs saneerauslaasti, jonka pinta on suojattu Satu saunasuojalla. Suihkutilan puoli laattaa.

Muut tiedot

Kodin keskeisestä sijainnista ja palvelujen läheisyydestä huolimatta koti sijaitsee loistavien ulkoilumahdollisuuksien vieressä ja itse kodin takapiha rajoittuu puistoalueeseen. Nämä alkavat olla todella harvinaisia ominaisuuksia näin palvelujen keskipisteessä olevalle kodille.

Lisätietoa palveluista

Urheiluhallit, jalkapallokentät, pururata, ulkokuntoilulaitteet ja luonnonsuojelualue ovat kävelyetäisyydellä kodista.

Näkymät huoneistosta

Makuuhuoneet suuntautuvat etupihan puolelle ja olohuone sekä avokeittiö ovat metsäisen takapihan puolella.

Lattiamateriaalien kuvaus

Kuivissa tiloissa kaikkialla kulutusta hyvin kestävä klassikko tyylinen kalanruotolaminaatti. Pesutila, sauna, wc-tila ja tuulikaappi laattaa.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki talon edessä.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

8090.0 m²

Tiedossa olevat tulevat remontit

Huoltomaalauksia.

tehdyt remontit

Kattojen pesuja, lukoston uudelleensarjoitus, ilmastointikanavien ja ilmastointikojeen nuohous 2012, loppujen kattojen pesu 2013, Ulko-ovet/pääsisäänkäyntien ovet 2016, IV-koneet uusittu 2016, VS tarvikeuusinta 2016, ulkovaipan ja välikaton kuntoselvitys (energiatalous) 2016, varasto-ovien kunnostus 2017, yläpohjan huoltokorjauksia 2017, lämmönvaihtimen uusiminen ja patteriverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusinta 2019. 2022-2023 sadevesiviemäröinnin saneeraus. 2023: Ikkunat uusittu ja korvausilmaratkaisu asennettu ikkunoihin, loput ulko-ovet uusittu, pihoja korjattu sekä asfaltit uusittu, huoneistojen väliaidat uusittu, sekä vesikatto kokonaan uusittu.

Isännöitsijän yhteystiedot

Nättinummen Isännöinti Oy, Ari Vuorela 0400-829008. ari.vuorela@nattinummenisannointi.fi.

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Pelimanni

Rakennusmateriaali

Tiilielementti

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi