kivi-item-image
Sinun kotisi

Verkkotie 15 / Rivitalo

VHP 285 000 €

3 mh + kirjastohuone + k + oh + rh + wc/ph + wc/ph/s + vh + 2 autokatos + 2 var. .

Rakennusvuosi 1976

Tämä koti on täynnä erityisiä ja haluttuja ominaisuuksia! Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus sijaitsee lähellä Naantalin keskustaa, ja kaupat ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä, kuten myös loistavat liikenneyhteydet. Asuintilaa on reilusti , sekä lisätiloja enemmän kuin monessa uudessa omakotitalossa. Tilan tuntua ja asuinmukavuutta lisää tilojen sijaitseminen yhdessä tasossa. Kodin sisällä on myös reilusti ns. aputiloja ja yhtä makuuhuonetta edeltävää välihuonetta voi helposti käyttää lähes mihin tahansa käyttötarpeeseen. Huoneiston käytössä on poikkeuksellisen tilava autokatos, jossa voit väljästi parkkeerata kaksikin autoa ja edelleen tilaa jää väljästi joka suuntaan. Autokatoksen päädyssä on koko katoksen levyinen lämpöeristetty varasto ja lisäksi katoksesta on kunnon lukittava käyntiovi suoraan takapihan upealle terassille. Tämä toimii siis luontevasti kodin toisena sisäänkäyntinä ja mm. kauppakassit kulkeutuvat kotiin suoraan autokatoksesta käsin kotiin sisälle. Takapiha tarjoaa ylellisyyttä ja yksityisyyttä, sekä on täysin suljettu kadun suuntaan. Tunnelma muistuttaa paljolti arvostettua atriumpihaa. Etupihan puolella on virallinen pääsisäänkäynti ja tämä puolisko kodista muodostuu 2012-2014 rakennetusta laajennusosasta. Pääsisäänkäynnin vieressä on tilava lämmin varastotila, sekä sisäänkäynnin tuulikaappi on miellyttävän tilava. Eteistilat jatkuvat tuulikaapin jälkeen vielä tarjoten reilusti säilytystiloja, sekä eteisen syvennyksessä on myös verhoilla rajattu kodinhoitotila. Pohjaratkaisu mahdollistaa muuntautumiskykyä omistajien eri tarpeisiin, joten makuuhuoneita on tarvittaessa jopa 5 kpl. Olohuone on ilahduttavan tilava, ruokahuone heti vieressä ja isot ikkunat suuntautuvat suoraan viehättävän takapihan suuntaan. Oleskelutilojen tunnelman takaa kaunis selkeälinjainen takka, joka levittää luonnollista ja pehmeää lämpöään pimeiden ja viileiden aikojen iloksi. Keittiö on aukaistu osaksi kotia, joten kauniit oleskelutilat ja näkymät avautuvat myös keittiön suuntaan. WC/pesutiloja on 2 kpl, joten myös arjen toiminnallisuus on huomioitu tässä kodissa. Näin tilavia 1-tason rivitalokoteja lähellä Naantalin keskustaa ja vielä poikkeuksellisten lisätilojen kanssa ei kerta kaikkiaan ole myynnissä edes kerran 10 vuodessa. Toivotan sinut siis lämpimästi tervetulleeksi tähän unelmien kotiin ja sen myötä onnistuneille asuntokaupoille. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin uniikista kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Kotisivuille voit laatia omat sisustussuunnitelmasi pohjakuvaa, eli tervetuloa jo etukäteen viihtymään kodissa. Tutustu myös meihin ja alan parhaimpiin palvelupaketteihin.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21619084

Tyyppi

Rivitalo

POSTINUMERO

21100
Kerros 1/1
Huoneistoselitelmä 3 mh + kirjastohuone + k + oh + rh + wc/ph + wc/ph/s + vh + 2 autokatos + 2 var.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

160.0 m²

Kokonaispinta-ala

160.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Myyntiesitteessä mainittu pinta-ala on peräisin yhtiöjärjestyksestä, sekä isännöitsijätodistuksesta. Yhtiön 2 huoneistoa on laajennettu 2012-2014, joten ns. vanhat laajennuksen puolella olevat huoneet eivät enää täytä virallista huonemääritelmää (tilat eivät ole virallisesti asuin- tai huonetilaa, vaan me lukeutuvat ns. muuksi tilaksi), koska niissä ei ole ikkunoita. Näihin tiloihin lukeutuvat mm. keittiö, keittiön vieressä oleva huone (rakennusluvassa työhuone, nykyisillä omistajilla varasto/iso ruokakomero), sekä ns. kirjastohuone, jota voi hyödyntää niin työhuoneena, walk-in closetina tai lasten pelihuoneena. Isännöitsijätodistuksessa ja yhtiöjärjestyksessä mainittu pinta-ala ei ole siis kaikilta osin virallista asuinalaa, vaan kyse on kokonaispinta-alasta. Lisäksi huoneiston käytössä on todella isot varastotilat ja tilava autokatos 2 autolle.

Rakennusvuosi

1976

Käyttöönottovuosi

1976

Vapautuminen

1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

5 h

Kunta

Naantali

Alue

Viluluoto

Tontin pinta-ala

1442.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Naantalin rakennusvalvonta.

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

E2018

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus laadittu 11.2.2021 ja se on voimassa 11.2.2031 saakka.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 285 000 €
Myyntihinta 197 648 €
Yhtiövastike 1620.8 €/kk

(Hoitovastike 576.0 €/kk + Rahoitusvastike 1044.8 €/kk)

Hoitovastike

576.0 €/kk

Lisätietoja maksuista

Vesimaksua ei peritä, vaan se sisältyy vastikkeeseen. Yhtiössä on sähkölämmitys. Osakas solmii oman sähkösopimuksensa ja maksaa sähkön oman kulutuksen mukaisesti. Nykyisillä omistajilla sähkön kulutus on ollut vuodessa n. 13000 kWh (kustannukset vaihtelevat sähkösopimuksesta riippuen n. 1300-1600 euroa per vuosi). Autopaikat ja varastotilat sisältyvät vastikkeeseen. Varainsiirtovero 1,5 % hyväksytystä velattomasta kauppahinnasta.

Rahoitusvastike

1044.8 €/kk
Neliöhinta 1 235 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

2013 pesuhuone remontin yhteydessä on uusittu myös sauna kokonaisuudessaan. Nykyiset omistajat ovat käyttäneet saunaa ahkerasti, joten kiuas uusittu uudelleen 2020.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Kodissa on tilavat eteistilat tuulikaappeineen. Osa eteisen syvennyksestä on nykyisillä asukkailla ollut kodinhoitotilana. Keittiön viereinen tila on rakennuslupakuvissa merkitty työhuoneeksi, mutta sitä voi käyttää apukeittiönä, kodinhoitohuoneena, työ/makuuhuoneena tai varasto/vaatehuoneena. Ko. tila ei ole virallista asuintilaa. Yksi makuuhuoneista on ns. kaksiosainen, jossa varsinaista makuuhuonetta edeltää välihuone, joka toimii luontevasti walk-in closet/peli/työ/kirjastohuoneena, lisäksi makuuhuoneen yhteydessä on erillinen vaatehuone. Ruokailutila on hienosti heti keittiön läheisyydessä ja avautuu takapihan suuntaan.

Asunnon kunto

Hyvä

Makuuhuoneen kuvaus

Makuuhuoneita on helposti saatavilla 3-5 kpl tässä kodissa, eli muuntautumiskykyä koti tarjoaa runsaasti. Kodin kaikki 3 makuuhuonetta ovat tilavan kokoisia ja jokaiseen mahtuu tarvittaessa kunnon työpiste. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on lisäksi vaatehuone ja lisätilana ns. välitila, jota voi käyttää walk-in closetina, pelihuoneena tai työhuoneena. Yksi vanhoista makuuhuoneista on laajennuksen jälkeen toiminut isona ruokavarastona/apukeittiönä, koska tilassa ei ole enää ikkunaa. Rakennusluvassa ko. tila on nimetty työhuoneeksi. (Nämä 2 entistä makuuhuonetta eivät enää täytä virallista huonetilavaatimusta, koska niissä ei ole ikkunoita, eli virallisesti lukeutuvat ns. muihin tiloihin, eivät varsinaisiin asuintiloihin). Takapihan puoleisesta makuuhuoneesta on myös suora pääsy upean terassitilan puolelle. Etupihan puoleisissa makuuhuoneissa on laminaattilattia, osa seinistä maalattuja pintoja ja osa tapetoituja. Takapihan puoleisessa makuuhuoneessa on parkettilattia, osa seinistä maalattuja pintoja ja osa tapetoituja.

Koulut

Maijamäen koulu 1,1 km kävellen, autolla 1,4 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on todella tilava ja suuntautuu kokonaisuudessaan suojaisalla takapihalle. Olohuone täyttyy luontevasti luonnonvalosta isojen ikkunapintojen ansiosta ja suora käynti upealle terassialueelle suurentaa entisestään tätä tilavaa olohuonetta. Selkeälinjainen takka viimeistelee kodin tunnelman ja loimuttaa suloista lämpöään aivan keskellä perheen oleskelutiloja.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Lidl 1,8 km autolla/kävellen 450 m. K-Supermarket Ukko-Pekka 1,6 km autolla/kävellen 500 m.

Keittiön kuvaus

Keittiön seinät oleskelutilaan päin on poistettu 2007, ja toimenpiteeseen on haettu rakennuslupa, sekä pidetty lopputarkastus hyväksytysti. Samassa remontin yhteydessä koko keittiö on uusittu. Keittiö avautuu hienosti sekä olohuoneen että ruokailutilan suuntaan ja lisäksi myös keittiöön mahtuu helposti arjen nopeita ruokailuja varten ruokailuryhmä.

TEHDYT REMONTIT

Keittiön seinä on purettu ja siihen on haettu rakennuslupa v. 2007.

Pesutilojen kuvaus

Molemmat pesuhuoneet on täysin remontoitu vedeneristyksineen 2013. Saunaosaston pesuhuoneessa on upea leijonatassu kylpyamme suihkulla, kiinteä suihkuseinä, wc bidee-suihkulla, suihkutila ja allaskaapisto. Eteisen yhteydessä olevassa wc-tilassa on suihkukaappi ja allaskaapisto. Lattialämmitys on molemmissa pesutiloissa, sekä valaistuksella varustetut peilit ja kiinteä perusvalaistus.

Säilytystilojen kuvaus

Lämmin varasto sisäänkäynnin vieressä. Lisäksi todella iso varasto autokatoksen päässä. Ko. varasto on lämpöeristetty, mutta sitä ei ole nykyisen omistajan toimesta pidetty lämpimänä.

Khh:n kuvaus

Kodinhoitotila on erotettu verholla eteisaulan tiloista, ja verhon tilalle voi hyvin asennuttaa myös liukuovet. Tilassa on laattalattia ja lattialämmitys. Erillisen ja ison kodinhoitotilan saa helposti myös keittiön viereiseen huoneeseen.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat tapatoituja tai maalattuja pintoja kuivissa tiloissa ja märkätiloissa laattaa.

WC:n kuvaus

WC-tilat pesuhuoneiden yhteydessä.

Näkymät huoneistosta

2 makuuhuoneista suuntautuu etupihan puolella ja oleskelutilat sekä 1 makuuhuone pensasaidalla suljetun oleskelupihan puolelle.

Lattiamateriaalien kuvaus

Ns. vanhassa osassa kuivissa tiloissa parkettia ja laajennusosassa laminaattia tai laattaa. Märkätilat laattaa.

Liikenneyhteydet

Todella hyvät, sillä Naantalin pikatien liittymä on n. 1,5 km päässä ja bussipysäkki
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1442.0 m²

Tiedossa olevat tulevat remontit

2024 IV-hormien nuohous (tehty jo). 2024 Eristetään IV-hormit tarvittaessa (eristystarpeita ei löydetty nuohouksen yhteydessä). 2025 Viemärikuvaus (viemärit saadun tiedon mukaan muovia, eikä putkiremonttia ei ole tarpeen tai suunnitteilla). 2025 Ulkolaudoituksen maalaus

tehdyt remontit

2008 Kadun puoleiset ulko-ovet uusittu 2009 Sähköpatterit uusittu 2010 Asuntojen pääovet vaihdettu 2012 Vesikatto uusittu 2012-2014 Rakennuksen laajennus (samalla uusittu huoneistojen ikkunat/tieto saatu myyjältä, sitä ei ole muistettu kirjata yhtiön remonttihistoriaan). 2013 Autokatos rakennettu 2013 Ulkovalojen asentaminen 2020 Pihan kunnostus 2021 Rakennuksen lopputarkastus pidetty 4.6.2021laajennuksen osalta. 2024 ilmanvaihtokanavien nuohous.

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöinti 100 Oy, yhtiötä edustaa hallituksen puheenjohtaja.

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Uusiniitty

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Asukkaat

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi