kivi-item-image
Sinun kotisi

Tuureporinkatu 12 / Toimistotila

VHP 135 000 €

3 tilavaa huonetta, keittiö ja pieni wc.

Rakennusvuosi 1925

Ydinkeskustan toimistotila luo monipuoliset mahdollisuudet usealle yritystoiminnalle! Tämä toimistotila sijaitsee käytännöllisesti heti ensimmäisessä kerroksessa, joten niin työntekijöiden kuin asiakkaiden on helppo saapua paikalle. Tilaan astutaan sisään suoraan isoon ja valoistaan huoneeseen, jonka takana on lisäksi vielä toinen suurehko huonetila ja toisella puolella keittiö ja pieni erillinen wc-tila, sekä lisäksi vielä 1 tilava huone. Huoneistoon pääsee suoraan porraskäytävän puolelta tai vaihtoehtoisesti suojaisan sisäpihan puolelta. Isossa ns. päätilassa on isot ikkunat rauhallisen sisäpihan puolella ja muissa huonetiloissa on pienet yläikkunat lähellä katon rajapintaa. Taloyhtiö on asukkaiden mielestä ''se Turun paras'' ja kauniilla takapihalla on oikeasti virkistyskäyttöä, sillä siellä todellakin viihdytään. Talo itsessään huokuu kaunista jugend henkeä ja kuuluu ehdottomasti ns. keskustan arvotaloihin. Sijainti Puutorin ja linja-autoaseman välissä on loistava, silti huoneistossa vallitsee täydellinen rauhallisuus ja isot ikkunat ovat kaikki porttien takana olevan sisäpihan suojissa. Mitä muuta voit toivoa omalta toimitilaltasi? Miksi maksaisit vuokraa vuosikausia liiketoiminnastasi, kun voit samoilla kuluilla ostaa oman tilan, jota voit kehittää ja muokata omiin tarpeisiisi sopivaksi. Mikäli itse et tarvitse kaikkia tiloja, niin voit toimia itse vuokraisäntänä ja saada vuokratulot kattamaan kulusi. Lisäksi sinulta poistuu riski menettää kauniit tilasi vuokrasuhteen päättymisen jälkeen. Edulliset lainamarginaalit suorastaan ruokkivat oman pääomasi kartuttamista, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli innostuit ideasta. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin kohteesta tarjoaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. HUOM! Tarjoamme ainoana välitystoimistona Suomessa asiakkaidemme käyttöön ilmaiseksi suunnittelupalvelun, jossa voit itse laatia tarpeidesi mukaisia suunnitelmia myynnissä oleviin kohteisiimme. Tervetuloa siis viihtymään ja kartoittamaan huoneiston soveltuvuutta ja muuntautumiskykyä Sinun tarpeisiisi sopiviksi juuri silloin kuin sinulla on siihen sopiva hetki. Katso lisää www.inlkv.fi.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20678729

Tyyppi

Toimistotila

POSTINUMERO

20100
Kerros 1/5
Huoneistoselitelmä 3 tilavaa huonetta, keittiö ja pieni wc

ASUINTILOJEN Pinta-ala

107.0 m²

Kokonaispinta-ala

107.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

B 23 on 77 m2 ja B 24 on 30 m2.

Rakennusvuosi

1925

Käyttöönottovuosi

1925

Vapautuminen

Viimeistään 3 kk/sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

Viimeistään 3 kk/sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

Kolmio

Kunta

Turku

Alue

Keskusta

Tontin pinta-ala

1463.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun Rakennusvalvonta.

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

F2013
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 135 000 €
Myyntihinta 135 000 €

Hoitovastike

674.1 €/kk

Lisätietoja maksuista

Lämmitys sisältyy vastikkeeseen, sekä 10 mbit perusnettinopeus (lisänopeus ostettavissa Telialta). Käyttösähkö oman kulutuksen mukaisesti. Varainsiirtovero 2 % toteutuneesta velattomasta kauppahinnasta.

Autopaikkamaksu

30 €/kk

Vesimaksu

23 €/kk
Neliöhinta 1 262 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Asunnon kunto

Tyydyttävä

ASUNNON KUNTO

Toimistotila on käytettävässä kunnossa, mutta sitä ei ole remontoitu useaan vuoteen.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Keittiön kuvaus

Keittiö on vaatimattomassa kunnossa, mutta säilytystilaa löytyy, kuten myös jääkaappi ja hella.

WC:n kuvaus

WC on pieni ja vaatimattomassa kunnossa.

Näkymät huoneistosta

Kahdessa pienemmässä huoneessa on pienet yläikkunat Brahenkadun suuntaan ja suljetun takapihan puolella on isommat tilan kunnon kokoiset ikkunat.

Lattiamateriaalien kuvaus

Huoneistossa on laattalattia.

Liikenneyhteydet

Linja-autoasema n. 200 m päässä.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1463.0 m²

Tiedossa olevat tulevat remontit

Kolmen wc-linjan pysty- ja pohjaviemärin uusinnan suunnittelu on ollut suunnitteluvaiheessa, mutta hanke tulee todennäköisesti laajenemaan alkuperäisestä suunnitelmasta. 2022 LVIS-saneerauksen hankesuunnittelu, yleisten tilojen sähköjohtojen kuntokartoitus, ilmanvaihtohormien kartoitus ja nuohous, vedenohjauksien parantaminen, 2023 parvekeovien uusinta, siivousparvekkeiden kuntotutkimus, 2024 porrashuoneiden ja -ovien maalaus, 2025 kadunpuoleisten ulko-ovien ja ovipuhelimien uusiminen. (6/9 pohja- ja pystyviemäreistä on tehty aiemmin 1981, sekä n. puolet taloyhtiön saniteettitiloista on ollut hiljattain tehtyjen tutkimusten mukaan hyvässä kunnossa. Taloyhtiössä on tällä hetkellä näiden tietojen perusteella hankesuunnittelu käynnissä, jonka perusteella yhtiökokous tulee päättämään missä laajuudessa LVIS-saneeraus tullaan toteuttamaan. Alustavan näkemyksen mukaan vesijohdot tullaan uusimaan kaikilta osin, sähkösaneeraus toteutetaan samalla, jäljellä olevan kolmaksen pysty- pohjaviemärit uusitaan sekä saneeraustarpeessa olevat pesutilat, eli n. 50 % pesutiloista).

tehdyt remontit

1981 LVI-saneeraus, jolloin uusittu kylmä- ja lämminvesijohdot, sekä viemärit poislukien kolmen wc-linjan pysty- ja pohjaviemärit (viemärilinjoja yht. 9 kpl), 2004 Saunaosaston saneeraus, 2005 julkisivun korjausrappaus ja maalaus, siivousparvekeovien maalaus, siivousparvekkeiden vedeneristys ja kaiteiden kunnostus, 2009 pihanpuoleisten ulko-ovien uusinta, talousrakennuksen kunnostus ja maalaus sekä katon uusinta, 2013 ikkunoiden uusinta, 2015 palovaroittimien asennus porrashuoneisiin, sekä vintin sähköjärjestelmät uusittu, 2017 termostaattien uusinta, lämmönvaihtimien ja venttiilien uusinta, 2018 kaapeliverkko uusittu, valokuitu asennettu, 2021 katon puhdistus, paikkakorjaus ja maalaus, hissien saneeraus.

Isännöitsijän yhteystiedot

Markus Pihlava, Isännöintimestarit Oy 044-0567045. www.isannointimestarit.fi

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Tuurepori - Tureborg Bostads-aktiebolag

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Lunastusoikeus yhtiöllä

1

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi