kivi-item-image
Sinun kotisi

Taimontie 22 / Rivitalo

VHP 245 000 €

4 mh + oh/rh/k + vh + khh/ ph/wc/s + ph/wc .

Rakennusvuosi 2005

Tässä on koko Taimon houkuttelevin koko perheen rivitalokoti! Kodin sijainti on suorastaan loistava, sillä kaikki arjen palvelut ovat kouluja ja päiväkoteja myöden lähistöllä, sekä liikenneyhteydet ovat loistavat myös linja-autolla. Koti sijaitsee ehdottomasti taloyhtiön parhaalla paikalla, sillä takapiha suuntautuu kauniiseen kalliorinteeseen ja bonuksena on portaat yläpihalle suoraan omalta pihalta. Takapiha on todella tunnelmallinen istutuksineen ja luontevine sopukoineen eri toiminnoille, sekä kaupanpäällisenä tulee laadukas sähkötoiminen markiisi tuulianturilla ja kaunis avotuli/hiiligrilli. Tämä takapiha on kerrassaan täydellinen! Tämä kahden kerroksen koti tarjoaa reilusti tilaa, toimivuutta ja ruhtinaalliset säilytystilat. Heti alakerran sisäänkäynnin yhteydessä on liukuovikaapistot, todella tilava vaatehuone ja reilun kokoinen saunaosasto omalla erillisellä kodinhoitotilalla, wc:llä ja suihkutilalla. Lisäksi alakerrassa on 2 (neljästä) makuuhuoneesta runsailla kaappitiloilla. Yläkerrassa on myös 2 makuuhuonetta kaapistojen kera (yhdestä makuuhuoneesta suora käynti tilavalle parvekkeelle), oma wc/pesuhuone ja luokseen kutsuvat oleskelutilat, jotka suuntautuvat suoraan takapihan viherkeitaaseen. Takapihan käyttö on normaalia monipuolisempaa, sillä lukittava ovi sallii tilan käytön toisena sisäänkäyntinä ja omia ulkoportaita pitkin kulkeutuvat mm. kauppakassit poikkeuksellisen kätevästi tähän kotiin -muilta tämä suora yhteys puuttuu! Sijainti, kodin yksilölliset ominaisuudet, tekevät tästä kohteesta todella kilpailukykyisen kodin tämän hetken markkinoilla, joten toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän unelmien kotiin. Tärkeimpänä bonuksena tämän kodin myyjä tarjoaa poikkeuksellisen riskitöntä asuntokauppaa, koska on valmis osallistumaan tuleviin kunnossapitokustannuksiin ilmavuotojen osalta. Katso tarkemmat tiedot maksuihin liittyvistä tiedoista! Me teemme ammattimaisesti asuntokauppaa, joka turvaa molemmat kaupan osapuolet, tervetuloa siis onnistuneille asuntokaupoille. Lisätiedot ja esittelyt sinulle antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan aidosti parhaimpiin palvelupaketteihin www.inlkv.fi. Käytössäsi on ilmainen suunnitteluohjelma pohjakuvapalvelussamme, joten toivotan sinut viihtymään tähänkin kotiin jo etukäteen. Palvelupakettimme, sekä aito ja vakaa ammattitaito ovat mahdollistaneet vilkkaan kaupankäynnin myös tässä markkinatilanteessa, joten kärsimme jälleen kohdepulasta. Ota siis yhteyttä, mikäli haluat ammattimaisen myynnin myös omalle kodillesi!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20653100

Tyyppi

Rivitalo

POSTINUMERO

21110
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 4 mh + oh/rh/k + vh + khh/ ph/wc/s + ph/wc

ASUINTILOJEN Pinta-ala

106.0 m²

Kokonaispinta-ala

106.0 m²

Rakennusvuosi

2005

Käyttöönottovuosi

2005

Vapautuminen

1 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

1 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

5 h

Kunta

Naantali

Alue

Taimo

Tontin pinta-ala

3925.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Naantalin kaupunki, puh 02 4345 111 Lisätietoa kaavoituksesta ja mahdollisista kaavoitushankkeista on saatavilla Naantalin kaupungilta.

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

D2013
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 245 000 €
Myyntihinta 245 000 €
Yhtiövastike €/kk

(Hoitovastike €/kk + Rahoitusvastike €/kk)

Lisätietoja maksuista

Sähkö kulutuksen mukaan, oma sopimus (vain ns. taloussähkö, koska lämmitys sisältyy vastikkeeseen -myös lattialämmitys pesuhuoneissa). Vesi maksetaan oman kulutuksen mukaan. Kylmä vesi 5,15 ja lämmin vesi 10,28 € per m3. Vesiennakko 25 euroa per hlö. Osakkeenomistaja, jonka hallitsemaan huoneistoon on asennettu laajakaistayhteys, on velvollinen maksamaan yhtiölle laajakaistavastiketta 7,90 per. Vastikkeen perusteena on niiden huoneistojen lukumäära, johon laajakaistayhteys on asennettu ja laajakaistayhteydestä yhtiölle aiheutuvat käyttö- ja liittymiskustannukset jaetaan tasan em. huoneistojen kesken. Yhtiön hallintaan jäävien pihan autopaikkojen (nrot 12-17) 10 euroa / kk, käytöstä ja käyttökorvauksesta päättää yhtiön hallitus. Varainsiirtovero 1,5 %, maksetaan kaupanteon yhteydessä. Hallituksella on valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai pääomavastike. Hallituksella on valtuudet tarkastaa pääomavastikkeen suuruus korkomuutosta vastaavaksi. Ylimääräiset lainaosuussuoritukset rahastoidaan. Kuukausittaiset pääomavastikkeet tuloutetaan. Asunto Oy Naantalin Taimonpihan hallitus todennut taloyhtiön kassatilanteen vaativan toimia, taloyhtiön kulut ovat alkuvuodesta olleet normaalia suuremmat. Alkuvuoteen ajoittuneet laskut ovat aiheuttaneet sen, että heinäkuussa erääntyvään kiinteistöveroon ei ole tarpeeksi kassavaroja. Kassatilanteen korjaamiseksi hallitus päätti 2.6.2024 kokouksessa kerätä jokaiselta huoneistolta yhden ylimääräisen vastikkeen heinäkuun vastikkeen maksun yhteydessä 5.7.2024. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa ainoastaan omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista (sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta), koska myytävällä huoneistolla on jo sähköinen rekisterimerkintä. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Autopaikkamaksu

10 €/kk
Neliöhinta 2 311 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

ASUNNON LISÄTIEDOT

Ulkovarasto, tuulikaappi, eteisaula liukovikaapiston kera ja tilava vaatehuone.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Sähkötoiminen iso markiisi automaattisella tuulianturilla, uusi ilmalämpöpumppu ja takapihan upea grilli. Myös muusta irtaimesta on mahdollisuus neuvotella.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Asumisen jälkiä on muodostunut hillitysti, joten suurimmalle osalle ostajista koti on varmastikin täysin muuttovalmis.

Makuuhuoneen kuvaus

Kodin kaikki 4 makuuhuonetta ovat hyvän kokoisia tiloja reiluilla säilytystiloilla. Yhdestä makuuhuoneesta pääsee myös suoraan kodin tilavalle parvekkeelle.

Koulut

Taimon ala-aste n. 600 m. Suopellon koulu 1,7 km. Myös Lietsalan koulu, Kuparivuori ja Maijamäki ovat lähellä.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on mallinsa ansiosta helppo kalustaa ja näkymät suuntautuvat suoraan takapihan viherkeitaaseen.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

K-Supermarket Ukko-Pekka 550 m. Lidl n. 800 m.

Päiväkoti

Taimon päiväkoti n. 600 m. Suopellon päiväkoti 1,7 km. Lisäksi useita muita päiväkoteja lähistöllä.

Keittiön kuvaus

Keittiö täyttyy sisään tulvivasta luonnonvalosta ja kauniista näkymistä. Keittiön yhteydessä on tilaa myös ruokailuryhmälle (toisinpäin asetettuna myös 6 hengen ruokailuryhmä mahtuu tähän tilaan).

Pesutilojen kuvaus

Yläkerran pesuhuoneessa on suihkuverho, suihku, wc-istuin, peilikaappi, allaskaapisto ja bidee-suihku. Alakerran pesuhuoneessa peili, allaskaapisto, wc-istuin, suihkuseinä, suihku, sauna ja erillinen kodinhoitotila.

Säilytystilojen kuvaus

Kylmä ulkovarasto on heti oman sisäänkäynnin yhteydessä ja tässä kodissa on myös tilava vaatehuone heti alakerran aulan yhteydessä.

Khh:n kuvaus

Kodinhoitotila on saunaosaston yhteydessä ja tarjoaa mahdollisuuden myös hyville säilytystiloille ja oven tai verhon asentamiselle, mikäli haluaa eristää tilan vielä selkeämmin.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat valtaosin tapetoituja pintoja ja jotkut seinät maalattuja pintoja. Märkätiloissa laattaa.

Muut tiedot

Tämän kodin myyjä on valmis tarjousneuvotteluiden yhteydessä solmimaan sopimuksen tulevien lämpövuotokorjausten kustannuksiin osallistumisesta. Tämä tekee kaupanteosta huomattavasti riskittömämmän ostajalle.

Lisätietoa palveluista

Naantalin Kylpylä on kävelyetäisyydellä, kuten myös Taimon uimaranta ja venesatama.

WC:n kuvaus

WC-tilat ovat pesuhuoneiden yhteydessä.

Näkymät huoneistosta

Parvekkeella on ihana nauttia aamun auringosta ja illan kuumuudessa varjon tarjoamasta lepohetkestä. Takapiha puolestaan täyttyy auringonvalosta ja vehreästä tunnelmasta.

Lattiamateriaalien kuvaus

Kuivissa tiloissa parkettia, märkätilat laattaa.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki 550 m. N1 bussilinja kulkee kodin edestä, eli n. 50 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

3925.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Urheiluvälinevarasto ja väestönsuoja yhteisinä tiloina, sekä jätekatos.

Tiedossa olevat tulevat remontit

2024-2025 ulkovarastojen ovien huoltomaalaus 2024-2026 Pihaportaiden ja kuivaustelineen ympäristön laattakorjaukset, D-talon rinteen portaat 2024-2026 A-, B-, C-ja D-talojen sokkelien elementtisaumojen korjaukset 2024-2027 Lämpövuotojen korjaus 2025 Ilmastointikanaviston puhdistus ja perussäätö 2025-2027 Lukituksen uusiminen 2026 C- ja D-talojen lumiesteet 2026-2027 väestönsuojan huolto Päätetyt: Taloyhtiössä tehty lämpökuvaus 20.2.2024, jossa havaittu toimenpiderajan ylittäviä korjaustarpeita ilmavuotoina kaikissa asunnoissa. Korjaus on etenemässä rakenneavaus ja suunnitteluvaiheeseen. Tähän haetaan taloyhtiölle 20.000 €:n luottolimiitti taloyhtiön tiliin. Rakenneavausten ja suunnittelun jälkeen taloyhtiö tulee saamaan kustannusarvion tulevista korjauksista ja yhtiökokouksessa tullaan päättämään yhtiön nostama laina korjauksia varten. Lämpövuotoja on ollut mm. ulko-ovikarmien ja kynnysten kohdassa, sekä lattiarajassa ja alatalon parissa saunassa, sekä yläpohjan taitekohdissa.

tehdyt remontit

2012 Väliaitojen ja parvekekaiteiden maalaus 2014 Väliaitojen pellitys 2015 10-vuotisvastuutarkastus 2015 Ilmastointikanaviston puhdistus ja perussäätö 2015 Kattojen puhdistus ja kasvustoruiskutus 2015 Autokatoksen lumiesteet 2017 Kosteiden tilojen silikonisaumojen osittainen uusiminen taloyhtiön toimesta 2017 Julkisivun puuosien huoltomaalaus 2018 VSS-tilan gsm-toistin 2018 Sähköselvitys 2019 Asfaltointi (tamppaus telineen viereinen istutusalue) 2019 Leikkipaikan tukilaudoituksen korjaus 2019 VSS-huolto 2022 C- ja D-talojen patolevyjen korjaus, D-talon portaat vesipisteelle 2022 A- ja B-talojen alapohjan kosteuden tarkastus 2023 lämpökuvaukset

Isännöitsijän yhteystiedot

Suomen Kiinteistöhallinta Oy / Kiinteistötahkola Turku Kuralankatu 2, 20540 Turku Kimmo Viitarinne kimmo.viitarinne@kiinteistotahkola.fi 0207 481 011

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Naantalin Taimonpiha

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi