kivi-item-image
Sinun kotisi

Pulpettikuja 3 / Omakotitalo

VHP 575 000 €

oh + k + rh + khh + 3-4mh + arkioloh. + 3wc + ph/s + ph/wc + var + autot.

Rakennusvuosi 2000

Arkkitehdin suunnittelema koti aivan huippusijainnilla! Tämä koti on tukevasti kallion päällä ja ihailee maisemia lintujen lailla. Tontti on iso ja monipuolinen, alapihalle mahtuu hyvin autot ja yläpihalla on nurmi-, istutus- ja oleskelualuetta, sekä kahteen suuntaan avautuvat terassit viimeistelevät pihan toimivuuden. Pihapiiri on kaunis, sekä tarjoaa ilahduttavan paljon yksityisyyttä. Erillisessä autotallissa on tilat kahdelle autolle ja autotallin ullakkotila on käytetty hyväksi varastotilana, jonka lisäksi talon sisätiloissa on vielä enemmän kuin ruhtinaallisesti säilytystiloja. Koti puolestaan tarjoaa kaikki parhaat elementit niin arkeen kuin juhlaan. Kolmessa kerroksessa olevat tilat jakautuvat toimivasti omiin osioihinsa, joita pienemmät tasoerot elävöittävät viehättävästi. Alimmassa kellarikerroksessa on sisäänkäynnin lisäksi iso oleskeluhuone, vierashuone/kuntoiluhuone, wc ja paljon säilytystilaa. Varsinainen asuinkerros on toisessa kerroksessa, joka muodostuu pääsisäänkäynnistä, wc ja aulatilasta, ruokailutilasta ja keittiöstä, huikean valoisasta ja ilmavasta olohuoneesta ison terassin kera, sekä yhdestä makuuhuoneesta. Muutama askelma ylempänä on takkahuone, josta näkymät suuntautuvat omalle suojaisalle takapihalle ja saunaosasto on luonnollisesti samassa yhteydessä, sekä kodin tilava kodinhoitohuone. Saunaosasto pitää sisällään täydellisen paketin: pukuhuoneen, 2 suihkua ja tilavan saunan. Porrastetussa yläkerrassa on 1-2 makuuhuonetta, iso arkiolohuone, sekä erillinen wc. Päämakuuhuone sijaitsee ylimpänä omassa rauhassaan ja pitää sisällään oman parvekkeen, 2 vaatehuonetta, runsaat kaapistot ja oman wc/pesutilan. Tämä upea ja tilava kokonaisuus sijaitsee Hirvensalon parhaalla paikalla aivan palvelujen äärellä, silti yksityisyyttä riittää, vaikka muille jaettavaksi. Upeat ulkoilumaastot ja myös laskettelumäki ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Vastaavan kokonaisuuden rakentaminen maksaisi tällä hetkellä varmasti tuplat verrattuna tämän kodin erittäin ajantasaiseen markkinahintaan verrattuna. Koti halutaan myydä nyt nopeasti, joten tervetuloa tutustumaan ja sen jälkeen toivottavasti mahdollistat itsellesi nämä onnistuneet asuntokaupat. Lisätiedot ja esittelyt tästäkin kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan täydellisimpään palvelupakettiin www.inlkv.fi. Meidän palvelussamme kohtaavat korkean profiilin ammattitaito sekä tämän päivän parhaat oheispalvelut.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20176861

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

20900
Kerros 3/3
Huoneistoselitelmä Oh + k + rh + khh + 3-4mh + arkioloh. + 3wc + ph/s + ph/wc + var + autot

ASUINTILOJEN Pinta-ala

343.0 m²

Kokonaispinta-ala

451.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Myyntiesitteessä ilmoittu pinta-ala ei ole asuinala, vaan tarkistusmitattu huoneistoala! Rakennuslupakuvien mukaiset kerrosalat ovat 258,5 k-m2 asuinrakennus ja 43,5 k-m2 talousrakennus. Tarkistusmitatut pinta-alat: Asuinrakennus: huoneistoala 343 m2, kokonaisala 451 m2, kerrosala 298 m2. Talousrakennus: huoneistoala 56 m2, kokonaisala 65 m2, kerrosala 65 m2.

Rakennusvuosi

2000

Käyttöönottovuosi

2000

Vapautuminen

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Turku

Alue

Hirvensalo

Tontin pinta-ala

2357.0 m²

Muut tilat

56.0 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

Kahden auton talli sijaitsee alapihalla ja sen yläkerrassa on erillinen varastotila. Myös talon sivulla on maanvarainen iso varastotila, sekä kellarikerroksessa on ruhtinaallisesti varastotiloja.

Tontin omistus

Oma

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Rakennusoikeutta asuinrakennukselle 300 k-m2 ja talousrakennukselle 60 k-m2. Rakennuslupakuvien mukaisesti rakennusoikeutta on käytetty asuinrakennuksen osalta 258,5 k-m2 ja talousrakennuksen osalta 43,5 k-m2.

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun kaupunki /kaavoitus

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Varaava takka olohuoneessa sekä takkahuoneessa

Kiinteistötunnus / laitostunnus

853-57-4-5

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus teetetään myyjän lukuun mahdollisimman pian.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 575 000 €
Myyntihinta 575 000 €

Kiinteistövero

1182,68 €/v
Yhtiövastike €/kk

(Hoitovastike €/kk + Rahoitusvastike €/kk)

Lisätietoja maksuista

Nykyinen sähkönkulutus on ollut todella vähäistä, koska asuntoa on käytetty vain pieni osa vuodesta (kulutus on ollut n. 20000 kWh/v.). Sähkön kulutuksen karkea arvio ympärivuotisessa käytössä on n. 30000 kWh, eli n. 350 €/kk. (sis. lämmityksen ja käyttösähkön) Vesi kulutuksen mukaan. Jätehuolto (n. 25 eur/kk), vakuutukset ja kaupungin hulevesimaksu (50 eur/v). Mahdollinen varainsiirtovero 4% toteutuneesta kauppahinnasta. Lainhuuto- ja kaupanvahvistajan kulut sekä mahdollisten sähköisten panttikirjojen siirtokustannus.
Neliöhinta 1 676 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Tässä saunassa viihtyy isompikin kokoonpano ja saunassa on myös oma vesipiste.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Kellarikerros muodostuu isosta yhtenäisestä tilasta ja valtavasta varastosta/kuntoiluhuoneesta, sekä kolmesta erillisestä varastosta ja wc-tilasta. Kellarissa on huikean korkea huonekorkeus osittain, ja lisäksi ulko-oven vaihtamalla lasiseksi tulee myös luonnonvaloa paremmin tänne kelleritiloihin. Yläkerran iso aulatila toimii luontevasti arkiolohuoneena ja sen yhteydessä on avoin tila, josta pystyy muodostamaan vaikka 2 erillistä makuuhuonetta.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Sälekaihtimet lähes kaikissa ikkunoissa. Myyjän omistuksessa olevat huonekalut (osa kalusteista myyntihetkellä on IN LKV Oy:n omaisuutta).

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Kiinteistössä ei ole asuttu vakituisesti n. 2 vuoteen, joten kaikkien laitteiden toimivuudesta ei ole täyttä varmuutta. Yläkerran vaatehuoneessa olevassa ilmanvaihtokoneessa on joitakin korjaustarpeita, eikä kone ole tällä hetkellä käytössä.

Makuuhuoneen kuvaus

Kellarikerrokseen pystyy majoittamaan tarvittaessa isommankin ryhmän, sekä yläkerran makuuhuoneen pystyy helposti jakamaan kahdeksi huonetilaksi. Aivan ylimpänä omassa rauhassaan on master bedroom ja pääsisäänkäynnin vieressä on 1 makuuhuone. Selkeitä erillisiä makuuhuoneita kodissa on tällä hetkellä vain 2, mutta makuuhuoneita on helposti muodostavissa lisää 2-4.

Koulut

Syvälahden yhtenäiskoulussa esiopetus ja luokat 1-9. Wäinö Aaltosen koulu (1-6 lk) n. 300 m.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone täyttyy kirjaimellisesti luonnonvalosta valtavan ikkunapinta-alan ansiosta. Varaava takka rajaa luontevasti tämän pari askelmaa muista tiloista alempana olevan oleskelutilan tunnelmallisesti omaksi kokonaisuudekseen ja jatkeena toimii iso terassitila kauniin takapihan puolella, joka suuntautuu suoraan auringon suuntaan.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Moikoisten lähikauppa kävelyetäisyydellä (posti, R-kioski, K-Market, Hesburger ja apteekki), sekä K-supermarket Syvälahdessa. Loistavat pururadat ja ulkoilumahdollisuudet heti vieressä ja laskettelurinne lyhyen kävelymatkan päässä.

Päiväkoti

Lähellä Anniitun ja Moikoisten päiväkodit, alueella useita vaihtoehtoja.

Keittiön kuvaus

Keittiössä on isot ikkunat ja tilaan pystyy halutessaan lisäämään esim. saarekkeen, koska tilava ruokailutila on aivan vieressä ja myös isoon olohuoneeseen mahtuu tarvittaessa iso ruokailuryhmä.

TEHDYT REMONTIT

Lupaa vaativia korjauksia ei ole tehty.

Pesutilojen kuvaus

Päämakuuhuoneen wc-tilassa on iso lavuaaritaso suihkukaappi. Saunaosaston pesuhuoneessa on 2 suihkua ja pesuhuonetta edeltää tilava pukuhuone.

Säilytystilojen kuvaus

Erilaisia säilytystiloja on poikkeuksellisen runsaasti.

Khh:n kuvaus

Tämä tilava kodinhoitohuone sijaitsee käytännöllisesti heti saunaosaston vieressä aivan omassa rauhassaan ja suora uloskäynti mahdollistaa myös pyykkien kuivauksen raikkaassa ulkoilmassa.

Tulisija

2 varaavaa takkaa

WC:n kuvaus

Kellarissa, pääsisäänkäynnin ja yläkerran arkiolohuoneen yhteydessä on omat erilliset wc-tilat, sekä päämakuuhuoneen pesuhuoneessa on myös wc.

LISÄTIETOA TONTISTA

Rinnetontti, joka jakautuu loogisesti ylä- ja alapihan välillä. Lisäksi kellarikerroksen sisääntulon eteen jää oma piha-alue, joka on helposti muokattavissa myös viihtyisäksi oleskelualueeksi. Tontin muokkaamisessa on käytetty poikkeuksellisen runsaasti arvokkaita luonnonkiviä, joten tämän pihan saattaminen omaan makuun sopivaksi tapahtuu jo huomattavasti pienemmällä budjetilla.

Liikenneyhteydet

Turun keskustaan noin 7 km (autolla 10 min). Föli pysäkki kävelyetäisyydellä, useita vuoroja tunnissa.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

2357.0 m²

Rakennusmateriaali

Alakerta betonirunkoinen, muut kerrokset puurunkoisia. Tiiliverhoilu pääosassa julkisivuja.

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi