kivi-item-image
Sinun kotisi

Majoitusmestarinkatu 1 / Kerrostalo

VHP 59 000 €

2 + k + ph/wc + lasitettu parveke.

Rakennusvuosi 1975

Tässä on loistava kotivalinta monessakin mielessä tämän hetken markkinoilta! Kodin sijainti on aina kuulunut Runosmäen arvotetuimpiin ja vaikka taloyhtiö on hissitön, niin myytävä koti sijaitsee näppärästi heti ensimmäisessä kerroksessa. Taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta, joten pelättyä korjausvelkaa ei ole päässyt syntymään. Lisäksi taloyhtiön suunnitelmissa on siirtyä maalämpöön, joten myös ekologisuus on kustannusriskien ohella huomioitu tulevaisuuden suunnittelussa. Suunnitelmissa on myös käyttövesiputkien uusiminen, mutta se on sekä toimenpiteenä että kustannuksena todella paljon putkiremonttia kevyempi korjaushanke. Itse koti on remontoijan toivekohde, sillä pesuhuone on päivitettävissä vain kevyillä keinoilla, eli esim. kaapiston ja peilin uusimisella. Kaakelipinnat voi puolestaan pinnoittaa tai maalata esim. kaakelimaalilla. Pesuhuone on remontoitu n. 2010, joten asbestia ei voi enää olla, sekä vesieristeet ovat luonnollisesti nykymääräysten mukaiset. Kodin seinäpinnat ovat siistissä kunnossa, joten lattiapinnat on nopeasti uusittu esim. trendikkäällä laminaattilattialla. Keittiö on myös ikääntynyt, joten ostaja voi hyvällä omalla tunnolla hankkia juuri omanlaisensa unelmakeittiön (IN LKV Oy:llä on todella hyvä yhteiskumppani, jolloin puusepän keittiö kilpailee hinnallaan jopa Ikean keittiöiden kanssa). Tämä koti on loistava kohde hankkia tämän hetken markkinoilla, joten toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan kanssani tähän kotiin. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tarjoaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan ehdottomasti parhaimpiin palveluihin. Kotisivuillamme pystyt mm. laatimaan omat sisustussuunnitelmasi ilmaiseksi ainutlaatuisessa pohjakuvapalvelussamme. Tervetuloa siis viihtymään tähänkin kotiin jo etukäteen!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21073255

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20360
Kerros 1/3
Huoneistoselitelmä 2 + k + ph/wc + lasitettu parveke

ASUINTILOJEN Pinta-ala

61.0 m²

Kokonaispinta-ala

61.0 m²

Rakennusvuosi

1975

Käyttöönottovuosi

1975

Vapautuminen

Heti

Vapautuminen

Heti

HUONELUKU

Kaksio

Kunta

Turku

Alue

Runosmäki

Tontin pinta-ala

9926.5 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun rakennusvalvonta.

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

E2007

Lisätietoja energiatodistuksesta

Yhtiöllä ei ole lain edellyttämää voimassa olevaa energiatodistusta.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 59 000 €
Myyntihinta 37 359 €
Yhtiövastike 482.4 €/kk

(Hoitovastike 290.4 €/kk + Rahoitusvastike 192.0 €/kk)

Hoitovastike

290.4 €/kk

Lisätietoja maksuista

Sauna 3 €/krt. Pesutupamaksu 2 €/kerta. Auton sähkötolppapaikka 8 €/kk. Varainsiirtovero 1,5 % hyväksytystä velattomasta kauppahinnasta.

Rahoitusvastike

192.0 €/kk

Vesimaksu

19 €/kk
Neliöhinta 612 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteisessä on tilava kaapisto, jossa on sekä avohyllykköä että komerokaapistot.

Asunnon kunto

Tyydyttävä

ASUNNON KUNTO

Pesuhuoneessa on edelleen teknistä käyttöikää jäljellä, parveke ja seinäpinnat ovat siistissä kunnossa ja taloyhtiössä on tehty useita isoja remontteja. Lattiapinnat ja keittiö puolestaan ikääntyneitä ja eläneet jo oman elinkaarensa.

Makuuhuoneen kuvaus

Makuuhuoneessa on alkuperäiset komerokaapit koko seinän leveydellä ja tähän tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu helposti myös kunnon etätyöpiste.

Koulut

Ala-aste n. 1,4 km ja yläaste n. 800 m.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on todella tilava ja valoisa tila, jonka jatkeena on vielä lasitettu parveke.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Runosmäen monipuoliset palvelut kävelyetäisyydellä.

Päiväkoti

Kävelyetäisyydellä on useita päiväkoteja, joten myös lapsukaiset on huomioitu tässä asuinyhteisössä.

Keittiön kuvaus

Keittiö on siistissä kunnossa, mutta kaikilta osin jo ikääntynyt. Jääkaappi/pakastin on uusittu lähivuosien aikana (n. 2015), joten se on vielä käyttökelpoinen.

TEHDYT REMONTIT

Pesuhuone remontoitu n. vuonna 2010. Muutostyö on aikoinaan ilmoitettu taloyhtiölle, mutta mainintaa remontista ei ole huoneiston isännöitsijätodistuksessa.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on uusittu n. 2010, joten asbestia tilassa ei enää voi olla.

Seinämateriaalien kuvaus

Huoneiston seinäpinnat ovat siistissä kunnossa. Vanhat pohjassaan hyvin kiinni olevat tapettipinnat on maalattu valkoiseksi.

Lattiamateriaalien kuvaus

Lattiapinnat ovat todennäköisesti alkuperäisiä muovimattoja. Mikäli vanhat muovimatot tullaan remontin yhteydessä poistamaan, niin toimenpide vaatii asbestikartoituksen.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

9926.5 m²

Taloyhtiössä muuta

Koneellinen poistoilmanvaihto: huippuimuri. Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, pesutupa, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, sauna ja tekninen tila.

Tiedossa olevat tulevat remontit

Kiinteistön PTS-ehdotus 2023: 2023 Käyttövesiputkisto uusinnan ja maalämmön suunnittelun käynnistäminen. 2023 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö Huoneistojen märkätilojen kunnostus tarpeen mukaan/ päätetty.

tehdyt remontit

2005 Porraskäytävät kunnostettu. 2007 Huoneistojen ovet uusittu. 2010 Huoneistojen parvekeovet uusittu. 2010 Ikkunat uusittu. 2010 Ilmanvaihtokojeet uusittu. 2013 Ikkunoiden peruskunnostus. 2013 Bauer putkistonpuhdistus järjestelmä. 2014 Kattoluukut uusittu ja 2 saunan peruskorjaus 2017 Viemäreiden pesu ja kuvaus, asbestikartoitus ja huoneistokatselmus 2018 Seinäkaivojen poistoja ja kylpyhuoneiden korjaus (21 kpl). 2019 Julkisivujen kunnostus lämpörappauksella, salaojien kunnostus ja vesikattojen kunnostus.

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistötahkola Turku, Kai Suovanen, kai.suovanen@kiinteistotahkola.fi, 0207481002

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Majoitusmestari

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi