kivi-item-image
Sinun kotisi

Linnankatu 55 / Kerrostalo

VHP 235 000 €

2 h + k + ph/wc + lasitettu parveke.

Rakennusvuosi 1967

Upea ja persoonallinen koti 9. kerroksessa, jossa vaikuttavat näkymät ovat oleellinen osa kotia! Linnanrinteen kodit ovat aina kuuluneet Turun kestosuosikkeihin, sillä ne ovat valmiiksi kaupungin puolella ja jokivarren kaikki parhaat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Lisäksi osa kodeista nauttii suorastaan mykistävistä näkymistä, kuten myös tämä 9. kerroksen koti, joka katsoo korkeuksista kohti kaupungin valoja ja kauniit jokimaisemat ovat oleellinen osa tätä turkulaisuuden tunnelmaa. Yhtiö on valtavan suuri, joten pienet yllättävät menot eivät pääse häiritsemään tämän yhtiön arkea ja lisäksi taloyhtiön kaikki isot remontit on jo valmiiksi tehtynä. Mm. monien pelkäämä putkiremontti on jo historiaa, kuten myös taloyhtiön teettämä poikkeuksellisen kattava julkisivuremontti, joka on pitänyt sisällään myös parvekkeiden sekä niiden lasituksen uusimisen. Turun kuuluisa Föri kulkee heti taloyhtiön alapuolella, joten joen toiselle puolelle pääsee myös siirtymään enemmän kuin näppärästi. Kodin pohjaratkaisu on kerrassaan loistava, sillä hukkaneliöitä ei ole laisinkaan. Eteinen toimii täydellisenä keskipisteenä, josta kuljetaan kodin kaikkiin tiloihin. Eteisessä on heti kodin tyyliin sopiva tumma kaapisto, kuten myös makuuhuoneessa ja keittiössä puolestaan on samaa linjaa noudattavat tumman puhuvat kaapistot. Keittiössä on putkimallinsa ansiosta runsaasti niin säilytys- kuin työskentelytilaa ja keittiöön mahtuu silti halutessa myös pienempi ruokailuryhmä. Keittiön sotkut jää näppärästi piiloon olohuoneen puolelta, mutta keittiön tunnelma on silti avara, sillä se aukeaa niin eteisen kuin olohuoneen suuntaan. Upea olohuone suorastaan kutsuu luokseen ja jatkeena on mitä upein parveketila, jonka näkymät eivät jätä ketään kylmäksi. Makuuhuoneessa puolestaan höyhentapetilla työstetty efektiseinä suorastaan kutsuu unten maille ja säilytystilaa löytyy runsaasti isosta liukuovikomerosta. Pesuhuone on kompakti ja kaikille tarvittaville toimille on loogisesti oma paikkansa. Kodin yleisilme on samanaikaisesti trendikäs, persoonallinen ja luokseen kutsuvan kodikas. Materiaalivalinnat tukevat toinen toisiaan ja vaikuttavat erittäin ajattomilta valinnoilta. Efektiseiniksi on valittu kauniit tapettipinnat. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan parhaimpiin palveluihin. Meidän sivuillamme www.inlkv.fi pystyt mm. ilmaiseksi laatimaan omat sisustussuunnitelmasi tähänkin kotiin! Autamme mielellämme myös sinua oman kotisi myynnissä ja uusien unelmien toteuttamisessa!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21465979

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20100
Kerros 9/1
Huoneistoselitelmä 2 h + k + ph/wc + lasitettu parveke

ASUINTILOJEN Pinta-ala

51.0 m²

Kokonaispinta-ala

51.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti. Pinta-ala saattaa olla ilmoitettua suurempi tai pienempi.

Rakennusvuosi

1967

Käyttöönottovuosi

1967

Vapautuminen

1 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

1 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

Kaksio

Kunta

Turku

Alue

Keskusta

Tontin pinta-ala

19339.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun kaupunki puh (02) 330 000 Lisätietoa kaavoituksesta ja mahdollisista kaavoitushankkeista on saatavilla Turun Kaupungilta.

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

D2018
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 235 000 €
Myyntihinta 189 229 €
Yhtiövastike 540.6 €/kk

(Hoitovastike 172.38 €/kk + Rahoitusvastike 368.22 €/kk)

Hoitovastike

172.38 €/kk

Lisätietoja maksuista

Yhtiö laskuttaa sähkön kulutuksen mukaan 3 kuukauden välein (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen, joten sähkökulut ovat yleensä n. 20-30 €/kk) perusmaksu 10,00€/kk + 0,1156€/ kWh. Myytävän huoneiston putkiremontista syntynyt lainaosuus on kokonaisuudessaan maksettu pois. Julkisivuremontin jäljellä oleva yhtiölainaosuus on 45.770,89 per 31.3.2023 (12 kk euribor 0,75 % myyntihetkellä). Mahdollinen varainsiirtovero 2 %, maksetaan kaupanteon yhteydessä.

Rahoitusvastike

368.22 €/kk

Vesimaksu

22 €/kk
Neliöhinta 3 710 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteisessä on kodin tyyliin täydellisesti istuva tumma kaapisto varmistamassa hyvät säilytystilat arjen tarpeiden keskellä. Eteinen toimii myös kirjaimellisesti kodin keskiönä, sillä siitä pääsee siirtymään niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin itse olohuoneeseen.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Huoneisto on aidosti muuttovalmiissa kunnossa.

Makuuhuoneen kuvaus

Makuuhuoneeseen on asennettu tyylikäs ja kodin tunnelmaan sopiva tumma kaapisto ja efektiseinä kirjaimellisesti tuudittaa nukkujan höyhensaarille.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on kaikin tavoin upea tila, johon mahtuu helposti myös mukavan kokoinen ruokailuryhmä ja isot ikkunat päästävät koko olohuoneen täyttymään luonnonvalosta. Olohuoneen kaunistuksena on persoonallinen ja tyylikäs efektiseinä, joka luo tilaan modernia kodikkuutta. Olohuoneen jatkeena oleva näköalaparveke puolestaan avaa kaupungin sekä kauniit jokimaisemat suoraan jalkojesi alle.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Lähin ruokakauppa joen toisella puolella (Förillä ylitys), sekä Harppuunakorttelissa. Keskustan palvelut n. 1,3-1,5 km.

Keittiön kuvaus

Tyylikäs ja tumman puhuva keittiö on uusittu 2014 kodinkoneineen (rst. pintainen jääkaappi/pakastin on uusittu 2020 ja lattialaminaatti 2019). Keittiössä on todella hyvin sekä säilytys- että työskentelytilaa ja tarvittaessa keittiöön mahtuu myös pieni ruokailuryhmä.

TEHDYT REMONTIT

Keittiö uusittu 2014, jk/pk 2020. 2019: Keittiöön vaihdettu laminaatti, huoneistot katot +seinät maalattu, väliovet maalattu, tapetit ja listat uusittu. Isot kaapit (eteinen ja makkari) asennettu.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on kompakti, mutta tilaan mahtuu pyykinpesukone, sekä suihkutilan liukuoviseinä luo väljän tunnelman itse suihkutilaan.

Seinämateriaalien kuvaus

Sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa on ns. pääseinä efektiseinänä, joissa on käytetty tyylikästä tapettia. Muut seinäpinnat maalattuja pintoja.

Muut tiedot

Taloyhtiöstä on pidetty poikkeúksellisen hyvää huolta, eli ns. korjausvelkaa tällä yhtiöllä ei ole.

Lisätietoa palveluista

Kaupungin monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Lattiamateriaalien kuvaus

Lattiapinnat laminaattia.

Liikenneyhteydet

Talon alapuolelta olevalta Linnankadulta kulkee useampi linja-auto liikennelinja. Förillä pääsee kätevästi siirtymään joen toiselle puolelle.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

19339.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto. 15.6.-9.8.2022 Kevätyhtiökokouksessa päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan päiväkotitilojen käyttötarkoitus ja myymään osakehuoneisto. Sekä tekemään tarvittavat yhtiöjärjestysmuutokset siihen liittyen. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet edistää uudelleen kaavakehityshankkeen etenemistä Turun kaupungin päätöksenteossa, sekä päätettiin valtuuttaa hallitus lohkomaan ja myymään osa As Oy Linnanrinteen tontista tähän tarkoitukseen sekä solmimaan hankesopimuksen tarjouskilpailutuksen perusteella valikoituneen ja As Oy Linnanrinteen kokonaisedun.

Tiedossa olevat tulevat remontit

Kunnossapitotarveselvitys vuodelta 2022: - Tornitalojen pihakannen ja piharakenteiden korjaus, porrashuoneet ja saunat, pääsähkökeskuksien uusinta ja sähköautojen latausinfra. 15.6.-9.8.2022 kevätyhtiökokouksessa päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan päiväkotitilojen käyttötarkoitus ja myymään osakehuoneisto. Sekä tekemään tarvittavat yhtiöjärjestysmuutokset siihen liittyen. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet edistää uudelleen kaavakehityshankkeen etenemistä Turun kaupungin päätöksenteossa, sekä päätettiin valtuuttaa hallitus lohkomaan ja myymään osa As Oy Linnanrinteen tontista tähän tarkoitukseen sekä solmimaan hankesopimuksen tarjouskilpailutuksen perusteella valikoituneen ja As Oy Linnanrinteen kokonaisedun kannalta parhaan tarjouksen tehneen rakennusliikkeen kanssa harkintansa mukaan.

tehdyt remontit

2020-2022: Julkivisusaneeraus 2019: Julkisivuhankkeen suunnittelu, kaavakehityshanke ja yksi kylmäkellari valmistui. 2018: Valmisteltiin julkisivujen peruskorjausta ja aloitettiin kylmäkellarien uusimisia. 2016: Kunnostettiin ulkoalueita sekä ulkoaluerakenteita, uusittiin hissihälytysten siirrot ja lisättiin turvavalvontaa, valaistuksia parannettiin. 2015: Uusittiin rakennusten sisäänkäyntipalo-ovet, jatkettiin piha-alueiden kunnostusta, uudistettiin valvonta- ja turvajärjestelmiä, korjattiin betonirakenteita. 2013-2014: Jatkettiin kylmiöiden uusimista. 2012: Tontin hoitosuunnitelmaa jatkettiin puustoa hoitamalla ja rakenteilla. Laadittiin pelastuslain mukainen pelastussuunnitelma. 2011: Valaistuksien kokonaisuudistus sekä poistoilmajärjestelmän päivityshuolto. 2008-2010: Linjastosaneeraus täydellisenä peruskorjauksena uusien sisältäen kaikki tonttijohdot, viemärit, käyttövesijohdot, sähkökaapeloinnit, antenni- ja tietoliikennekaapeloinnit, uusien normien mukaisesti uusitut märkätilat kalusteineen, porrastilojen pinnat ja valaistus uusittiin, saunaosastot uusittiin, yleisiä tiloja korjattiin, poistoilmajärjestelmä nuohottiin ja kunnostettiin, kattoparvekkeet vesieristettiin uudelleen, autonpesutalli kunnostettiin, yhtiön yleisvalaistus uusittiin sekä tehtiin merkittävä määrä pieniä kunnostuksia yhtiössä.

Isännöitsijän yhteystiedot

Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy/ Antti-Ville Heikkilä antti-ville.heikkila@isannointitalo.fi p. 020 722 9965 Maariankatu 4 C 57, 20100 Turku

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Linnanrinne

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi