kivi-item-image
Sinun kotisi

Humalistonkatu 8 / Kerrostalo

VHP 178 000 €

2 h + kk + ph/wc + parv. .

Rakennusvuosi 1957

Ydinkeskustan laadukkaasti remontoitu kaksio pitää sisällään paljon hyviä ominaisuuksia! Sijainti on todella keskeinen, sillä Yliopistonkadun lämmitettävä kävelykatu on aivan vieressä, mutta tämä yhtiö ei joudu maksamaan kävelykadun lämmityskustannuksia. Tori sijaitsee vain parin korttelin päässä ja kaikki keskustan palvelut ovat kirjaimellisesti jalkojesi juuressa. Tämä poikkeuksellisen kauniisti remontoitu koti on täysin asumaton remontin jäljiltä, joten kaikki pinnat hohtavat uutuuttaan. Seinä- ja lattiapintojen lisäksi kodin piilossa olevat osiot on pieteetillä remontoitu, sillä myös sähköt, sähkökalusteet, pesutila vesieristyksineen on uusittu ja katot on koolattu ennen uutta pinnoitusta. Remontin suunnittelussa kantavana päämääränä on ollut tyylikkyys ja yksilöllisyys. Tästä oivana esimerkkinä pesutilan kaunis laattapinta ja siitä hienosti esille nouseva valaistu peili. Hietakarin trendikäs suihkuseinä viimeistelee mustien vesikalusteiden kanssa tunnelman ja pesutila on suorastaan luokseen kutsuva. Samaa yksilöllistä leimaa noudattaa kodin upea keittiö, jonka tehosteena toimii upea akustiikkalevy (tekee myös äänimaailmasta miellyttävän pehmeän). Keittiössä alkuperäisestä fiiliksestä on jäljellä alkuperäinen massiivinen ikkunalauta, jossa luonnollisesti säilytät helposti niin yrtit kuin silmiä miellyttävät koriste-esineet. Ikkunalaudat toimivat myös niin oleskelutilan kuin makuuhuoneen puolella paraatipaikkana kauneimmille ja rakkaimmille esineillesi. Oleskelutilojen jatkeena on pieni parveke, joka suuntautuu iltapäivän ja ilta-auringon suuntaan, sekä on rauhallisen sisäpihan puolella. Eteinen on toimiva tila runsaine säilytystiloineen ja tarjoaa toimivuutta arkeen. Kaapistoja on niin reilusti, että kaikki säilytystarpeet on mitoitettu mahtuvan eteisen puolelle, joten makuuhuone jää hieman väljemmäksi. Näin keskeisellä sijainnilla olevalle kodille on aina kysyntää, varsinkin kun kodin kaikki ikkunat ovat rauhallisemman sisäpihan puolella. Taloyhtiö ei ole missään nimessä ns velkaantunut yhtiö ja aloite kaavoitussuunnitelmasta on tehty, joka luonnollisesti tulisi lisäämään yhtiön varallisuutta. Yhtiö omistaa n. 65 % osakkeistaan (liikehuoneistoja), joista yhtiölle kertyy vuokratuloja n. 95.000 €/v. Tässä on siis tulevaisuuden sijoituskohde, jonka osto kannattaa mahdollistaa tässä markkinatilanteessa. Lisätiedot sinulle tästäkin upeasta kodista antaa Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Kotisivuillamme pääset ilmaiseksi laatimaan sisustussuunnitelmasi, sekä tutustumaan alan parhaimpiin palvelupaketteihin. Me teemme mitä lupaamme!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21272553

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20100
Kerros 3/7
Huoneistoselitelmä 2 h + kk + ph/wc + parv.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

48.0 m²

Kokonaispinta-ala

48.0 m²

Rakennusvuosi

1957

Käyttöönottovuosi

1957

Vapautuminen

HUONELUKU

Kaksio

Kunta

Turku

Alue

Keskusta

Tontin pinta-ala

1377.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Yhtiö on hakenut kaavamuutosta Turun kaupungilta.

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

F2007
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 178 000 €
Myyntihinta 178 000 €
Yhtiövastike 284.54 €/kk

(Hoitovastike 256.8 €/kk + Rahoitusvastike 27.74 €/kk)

Hoitovastike

256.8 €/kk

Lisätietoja maksuista

Vesimaksu oman kulutuksen mukaan/oma mittari. Sähkö oman kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta.

Rahoitusvastike

27.74 €/kk
Neliöhinta 3 708 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

ASUNNON LISÄTIEDOT

Todella tilava ja toimiva eteinen. Eteisessä myös runsaasti komerokaappeja, joten säilytystilaa on ruhtinaallisesti.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Tilavat kaapistot eteisessä ja koko huoneiston kattava led-valaistus.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Huoneisto on laadukkaasti ja kattavasti remontoitu, joten kunto on hyvä/asumaton.

Makuuhuoneen kuvaus

Makuuhuone on sopivan kokoinen, eli ns. hukkaneliöitä siellä ei ole. Makuuhuoneessa ei myöskään ole kaapistoja, koska eteisessä on todella reilut säilytystilat. Makuuhuone sijaitsee rauhallisen sisäpihan puolella.

Oleskelutilojen kuvaus

Oleskelutilaan mahtuu tarvittaessa vaikka iso kulmasohva ja tilan tuntua lisää avoin yhteys keittiöön. Ruokailuryhmä on luontevaa sijoittaa ison ikkunan ääreen kylpemään luonnonvalossa ja näytävälle ikkunalaudalle on helppo asetella rakkaimmat esineet.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Kaikki keskustan monipuoliset palvelut kodin lähiympäristössä.

Keittiön kuvaus

Tyylikäs musta keittiö luo kauniin kontrastin raikkaan vaaleita taustoja vasten. Puiset vetimet luovat lämpöä ja massiivinen ikkunalauta viimeistelee tunnelman. Myös pesukoneliitäntä on keittiössä, jotta pesuhuone on mahdollisimman toimiva oma kokonaisuus. Keittiö on valmistunut 2024 ja kaikissa laitteissa on täydet takuuajat voimassa.

TEHDYT REMONTIT

Huoneisto on poikkeuksellisen kattavasti saneerattu 2023-2024 ja on asumaton remontin jäljiltä. Huoneiston pinnat tasoitettiin ja katto alaskoolattiin. Kattoon asennettiin koko huoneiston upotettu led-valaistus, sähkökalusteet ja sähkövedot uusittiin. Pesuhuoneen vesieristys, laatoitus ja kalusteet uusittiin. Keittiö ja kaikki pinnat on uusittu.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on trendikäs ja samalla varmasti todella ajaton ratkaisu. Tyylikäs suihkuseinä ja mustat vesikalusteet luovat vahvan tunnelman maanläheistä laatoitusta vastaan. Pesutila on 2024 remontoitu vesieristyksineen ja sähkötöineen.

Seinämateriaalien kuvaus

Kaikki seinäpinnat on tasoitettu ennen maalausta.

Näkymät huoneistosta

Sisäpihan puolelle, joka suuntautuu iltapäivän ja ilta-auringon suuntaan.

Lattiamateriaalien kuvaus

Kuivissa tiloissa uudet laminaattilattiat, jotka kestävät hyvin kulutusta.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki on heti talon edessä. Myös rautatieasemalle kävelymatka.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1377.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Mankeli, vinttikomero, väestönsuoja, talopesula/itsepalvelupesula ja hissi. Asuin- ja liiketilojen lisäksi taloyhtiössä on 3 toimistohuonetta, pinta-ala yht. 260 m2. Yhtiö omistaa 65 % koko osakekannasta.

Tiedossa olevat tulevat remontit

Pihan vesieristyksen uusiminen/ katteen rakentaminen 2022. Ravintolaosan salaojien korjaus ja sokkelin vesieristys 2022.

tehdyt remontit

1990 Kadunpuoleinen julkisivu lämpörapattu. 1994 Kaukolämpö. 2001 Liikerakennuksen katot uusittu. 2001 Parvekkeiden ja julkisivujen kunnostus. 2001 Asuinhuoneistojen ikkunoiden uusiminen pihapuolelta. 2002 Antennijärjestelmän uusiminen. 2002 Takapihan vesieristys. 2002 Hissin peruskorjaus. 2009 Vesijohtojen uusiminen ja viemärien pinnoitus. 2013 Lattian painumakorjaukset. 2020 Katon korjaus/ pinnoitus. 2020 Liiketilojen ikkunoiden ja ovien uusiminen ja ulko-oven uusiminen. 2020 Yhtiöjärjestyksen muutos.

Isännöitsijän yhteystiedot

Uniko - Isännöintipalvelut Oy, Tapio Reinvall, 0291703740 isannointi@uniko.fi. Yliopistonkatu 18, 20100 Turku

Taloyhtiön nimi

Kiinteistö-osakeyhtiö Humalisto

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi