kivi-item-image
Sinun kotisi

Häppiläntie 28 / Omakotitalo

VHP 835 000 €

4 mh + oh + rh/k + tv-huone + 2 vh + khh + 2 wc/ph + ph/s + pukuhuone + uima-allashuone + et + at + ak + kellari..

Rakennusvuosi 2016

Arkkitehdin suunnittelema kivitalo tarjoaa ylellisyyttä niin sisällä kuin pihapiirissä, laajaa automatisointia ja edullisia asuinkuluja! Kodin oma ympäristö ja pihapiiri tarjoavat niin yksityisyyttä kuin maadoittavaa luonnonrauhaa. Terassialueet ovat reilun kokoiset, istutusalueita ja helppohoitoisia kivetettyjä sekä hakkeella päällystettyjä alueita runsaasti. Ainutlaatuinen grillaus/nuotiopaikka viimeistelee tämän upean pihapiirin ja tarjoaa samalla uskomattoman paikan ikimuistoisten iltojen viettämiseen. Laajat näkymät jatkuvat aina merelle asti ja tien toisella puolella oleva alue on suoaluetta, joten lisärakentaminen eteen on lähes mahdotonta. Sisääntuloalue on kivetetty ja ison katoksen alle mahtuu helposti isompikin auto ja lisäksi on vielä 2 auton lämmin talli. Autotallin alla on reilu 50 m2 kellaritilaa, asuintilojen alla puolestaan kävelykorkuinen tuulettuva alapohja. Laaja automatisointi mahdollistaa toimintojen helpon räätälöinnin sekä edulliset asuinkulut. Kodissa on edullinen maalämpö, viilennys ja autotalli lämpiää maalämpöpumpun hukkalämmöllä. Tässä yksitasoisessa kodissa on reilu huonekorkeus, isot ikkunat, todella laadukkaat materiaalit ja varusteet, sekä viehättävästi porrastettu olohuone hieman muita tiloja alemmas, ja upea uima-allasosasto luonnollisesti viimeistelee kodin täydellisyyden. Makuuhuoneita on 4 ja tv-huonetta voi käyttää tarvittaessa toivomaansa käyttöön. Pukuhuoneessa on upea penkki, jonka keskellä on säilytyskotelo pyyhkeille ja penkin alla tilaa säilytyslaatikoille. Saunaosasto kaikin tavoin tyylikäs, laadukas ja luokseen kutsuva. Kodin valaistukseen on kiinnitetty myös erityistä huomiota, kuten myös kaikkiin toimintoihin kohdistuvaan automaatioon, sekä audio-puoleen. Tätä kotia voidaan siis rehellisesti kutsua ekologiseksi älytaloksi! Ilahduttavista ominaisuuksista mainittakoon master bedroomin muodostama kokonaisuus, jossa on tilavan makuuhuoneen lisäksi oma terassi, walk-in closet ja ylellinen wc/pesutila. Eteisen wc/pesutilan toiminnallisuus on myös poikkeuksellisen onnistunut, sillä pitkän mallisen pesutilan keskellä on tilava allaskaapisto 2 lavuaarilla, sekä toisessa päässä seinämalli wc-istuin ja toisessa suihkutila. Päissä olevat tilat on näkösuojattu kiinteällä seinällä, joissa on kauniit luonnonkivipäädyt. Tästä kodista voisi kertoa loputtomasti hyviä ominaisuuksia, joten kannattaa lukea huolella lisätiedot kohteesta. Esittelyt ja lisätiedot sinulle tästäkin loistavasta yksilöstä antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Kotisivuillamme inlkv.fi pääset jo etukäteen laatimaan ilmaiseksi sisustussuunnitelmasi tähän kotiin (ei toimi mobiililaitteissa), joten toivotan sinut jo etukäteen viihtymään kodissa. Tutustu meihin ja palveluihimme jos haluat myös omalle kodillesi alan parhainta ja monipuolisinta palvelupakettia, sekä välittäjät, jotka tekevät sujuvasti ja ammattimaisesti kauppaa myös haastavampina markkinahetkinä.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21820938

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

20900
Kerros 1/1
Huoneistoselitelmä 4 mh + oh + rh/k + tv-huone + 2 vh + khh + 2 wc/ph + ph/s + pukuhuone + uima-allashuone + et + at + ak + kellari.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

279.0 m²

Kokonaispinta-ala

330.5 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Ilmoitetut pinta-alat ovat rakennuslupapiirrosten mukaiset kerrosalat, eivät siis virallista asuinpinta-alaa. Asuintilojen kerrosala 212,5 m2 + allashuone 66,5 m2, yhteensä 279 k-m2. Autotallin k-m2 51,5. Lisäksi autotallin alla oleva tila on täyskorkeaa monipuolisesti käytettävissä olevaa tilaa (alustatila on reilu 50 m2 ja siellä on nyt hiekkapohja), jonne kuljetaan kunnollisia portaita pitkin autokatoksen päädystä. Iso autokatos heti sisäänkäynnin edessä, sekä runsaasti terassitilaa.

Rakennusvuosi

2016

Käyttöönottovuosi

2016

Vapautuminen

1 kuukautta kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

1 kuukautta kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Turku

Alue

Hirvensalo Illoinen
Tontin pinta-ala 5000 m²

Muut tilat

51.5 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

2 auton tilava talli isolla sähköovella. Autotallissa öljynerotuskaivo ja pesuallas. Autotallin alapuolella reilu 50 m2 kellaritilaa (hiekkapohjalla). Ainutlaatuinen grillaus/nuotiopaikka.

Rakennusoikeus

360.0

Energiatodistus

Kyllä

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

C2007

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Rakennusoikeutta asuinrakennukselle 290, josta käytetty 279 m2. Autotallille rakennusoikeutta 70 m2, josta käytetty 51,5. Rakennusoikeutta jäljellä 11 + 18,5 m2. Rakennuksen kokonaisalat 288 m2 + 66 m2.

Lisätietoa kaavoituksesta

Voimaantulo pvm. 11.12.2021. Lisätiedot Turun Rakennusvalvonta.

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hyvä.

Kiinteistötunnus / laitostunnus

853-424-1-74

Lisätietoja energiatodistuksesta

Rakennusaikainen energiatodistus, joka on laadittu v. 2010 (vanhentunut). Uusi energiatodistus teetetään ennen kaupantekoa myyjän lukuun.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 835 000 €
Myyntihinta 835 000 €

Kiinteistövero

1048 €/v
Yhtiövastike €/kk

(Hoitovastike €/kk + Rahoitusvastike €/kk)

Lisätietoja maksuista

Tie- ja vesimaksuja ei ole. Tarpeen vaatiessa on kunnostettu tietä ja kustannus on jaettu kahden naapurin kanssa. Umpisäiliön tyhjennys n. 5 kk välein, kustannus n. 245 € per kerta (4 henkinen perhe). Sähkön kokonaiskulutus n. 20000 kWh/v./kustannus kuluneen vuoden keskiarvon mukaan n. 180 € per kuukausi, sähkön hinta saattaa vaihdella runsaasti sopimuksien mukaan (sisältää maalämpöpumpun käyttämän energian, lämmityksen ja viilennyksen, valaistuksen, koneiden ja kotitalouden toiminnot, autotallin ja uima-altaan lämmityksen). Sähkön kulutusta voi vähentää helposti laskemalla kodin ja altaan lämpötilaa. Roskissäiliön tyhjennys 2 krt. per kk, n. 30 €/kk. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % hyväksytystä kauppahinnasta.
Neliöhinta 2 993 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Saunassa on tyylikäs desing muotoilu ja varusteena Helon kivipatsaskiuas (kiuas on etäohjattava/SMS). Sauna on valmistettu tervalepästä, sekä tehosteena sisustuskiveä (liukekivikuosilla). Myös 2 pyöreätä ikkunaa luo mukavan tunnelman saunaan, sekä lasiseinä avartaa tilantuntua saunassa. Hanat/suihkut Hans Grohe. Valmius myös puukiukaan asentamiselle.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Ruokailutila on heti keittiön ja olohuoneen välissä. Ruokailutilan tunnelman varmistaa tyyliin sopiva selkeälinjainen takka. Lattia laattaa. Saunaosastoa edeltää ns. välihuone (tv-huone) ja todella tyylikäs ja toiminnallinen pukuhuone. Uima-allashuoneessa on hyvin tilaa myös kalustukselle ja allashuoneesta on myös suora kulku kodin upealle terassille. Seinät maalattuja pintoja (pukuhuoneessa osittain tervaleppää ja allashuoneessa 1 seinä rapattua pintaa), lattiat laattaa. Tilavassa eteisessä on heti sisääntulon yhteydessä walk-in closet ja hieman edempänä kunnon liukuovikaapistot. Seinät maalattuja pintoja, lattia laattaa. Autotallin lattia betonia, seinät maalattua pintaa. Autotallin alapuolella oleva reilun 50 m2 kokoinen varasto/kellaritila on ns. raakapinnoilla. Harkkoseinä on pinnoitettavissa/maalattavissa ja hiekkapohjainen lattia on valettavissa/laatoitettavissa.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Kaikissa ovissa Abloy sähkölukot pois lukien KHH, talli ja tekninen tila. Kotiautomaatio Vantage (https://www.legrand.us/vantage) sisältää valojen ohjaukset, lukituksen, lämpötilojen seuraamiset, sähkönkulutuksen seuraamisen, saunan ohjaus päälle/pois, olo- ja makuuhuoneiden sekä "saunatuvan" pistorasioiden ohjauksen. (Ohjausjärjestelmä on laajennettavissa mielikuvituksen mukaan. Mm. seurantatoimintojen lisäksi järjestelmä on ohjelmoitavissa säätämään toimintoja). Etuoven lukon ohjaus SMS viestillä tai soittamalla (etäavaus ja puhuminen minuutin ajan mahdollista oven takana olevalle), sauna päälle/pois SMS viestillä, käytännössä minkä tahansa toiminnon saa ohjelmoitua toimimaan SMS viestillä, vaikka lastenhuoneiden sähköt pois (nyt ne ajastettu, että tietää koska pelaaminen loppuu). Audio järjestelmä Nuvo (https://www.legrand.us/nuvo): keittiössä katossa subwoofer + 4 kaiutinta, saunan pesuhuoneessa (saunassa valmius) ja terassilla kaiuttimet, sekä kaikissa muissa huoneissa varaukset (johdotukset) kaiuttimille. Kyseessä ns. 8 alueen järjestelmä. Valot ja musiikki on ohjattavissa myös etänä, jos asentaa VPN yhteyden kotireitittimeen. Kaikkien tilojen -paitsi märkätilojen- kattava LAN6 kaapelointi. Arlo Ultra 4K kameravalvonta, maaviileä (konvektori allashuoneessa + 2 x kanavapatteri muihin tiloihin). Terassin sohvakalusto.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Kohde on rakennettu kauttaaltaan korkealaatuisesti. Rakennus on kivitalo, jossa on maalämpö ja viilennys, kaiutin- ja valaistus- hälytysjärjestelmät (puhelimella aukaistavalla lukituksella), laadukkaat materiaalit ja paljon muuta.

Makuuhuoneen kuvaus

Master bedroom muodostaa oman täydellisen kokonaisuutensa, sillä se on tilava ja isot ikkunat/ovi suuntautuu suoraan omalle luokseen kutsuvalle terassille. Lisäksi päämakuuhuoneen yhteydessä on oma wc/pesutila ja walk-in closet. Muut 3 makuuhuonetta ovat suunnilleen saman kokoisia tiloja, joista mh2/mh3 ja mh3/mh4 ovat helposti yhdistettävissä, sillä ainoastaan näiden huoneiden välillä on ns. normaali kevytväliseinä, kodin kaikki muut väliseinät ovat kiviainesta. Seinät maalattuja pintoja, lattia erittäin kestävää julkistentilojen kestävyysluokiteltua lankkutyylistä laminaattia. TV-huonetta voi tarvittaessa käyttää myös makuuhuoneena.

Koulut

Syvälahden koulu 3,5 km ala-aste ja yläaste.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuoneessa on ylellisen paljon tilaa ja avaruutta korostava hulppea huonekorkeus. Isot ikkunat päästävät luonnonvalon sisälle 2 suunnasta ja tyyliin sopiva skandinaavinen takka luo lämpimän tunnelman iltojen pimentyessä. Seinät maalattuja pintoja, lattia erittäin kestävää julkistentilojen kestävyysluokiteltua lankkutyylistä laminaattia.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Hirvensalon K-kauppa n. 3,8 km. Moikoisten kauppa ja R-kioski ja posti 4,7 km.

Päiväkoti

Syvälahden päiväkoti 3,5 km. Lisäksi lähempänä runsaasti perhepäivähoitajia. Ulkoleikkikoulu Anniitunkadulla 4,2 km. Mokoisissa tarha ja Arolakaaressa perhepäivähoito.

Keittiön kuvaus

RS-Studion valmistama laadukas keittiö tarjoaa ruhtinaallisesti niin työskentely- kuin tasotilaa. Työtasot ovat kvartsikiveä, kodinkoneet Mielen (paitsi side by side kylmäkeskus Liebherrin). Korkeatasoiseen varusteluun kuuluu lisäksi lämpökaappi (ruoan tai lautasten lämpimänä pitäminen), integroitu kahvikone, integroitu mikro, induktioliesi, integroitu astianpesukone, erillisuuni ja 2 vesipistettä.

Pesutilojen kuvaus

Master bedroomin yhteydessä oma wc/pesutila. Eteisessä lisäksi vielä tilava wc/pesutila, jossa 2 lavuaaria, allaskaapisto ja suihkutila toisella puolella ja wc toisella puolella. WC-istuimet ovat seinämalli-istuimia ja suihkuissa myös suoraan katosta tulevat raindance-suihkut. WC/pesutilojen allaskaapit on valmistanut RS-Studio. Saunaosaston pesutila on tunnelmallinen ja laadukas. Varusteena: 2 ibox piiloasennuksella olevaa suihkua, unidrain linjalattiakaivot, suoraan katosta tulevat raindance-suihkut ja pesuhuoneen puolella kaiuttimet. Hanat/suihkut Hans Grohe.

Säilytystilojen kuvaus

Walk-in closetteja 2 kpl (toinen päämakuuhuoneen yhteydessä). Varastotilaa autotallissa. Autotallin alapuolella kellaritilaa runsaasti (reilu 50 m2), jota voi käyttää myös säilytystilana.

Khh:n kuvaus

RS-Studion valmistamassa kodinhoitotilassa on myös aito kivitaso, iso lavuaari ja hyvin säilytystilaa. Kodinhoitohuoneesta on myös suora uloskäynti katetulle alueella, joten pyykit voi rauhassa kuivattaa myös raittiissa ulkoilmassa.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Kyseessä aito täyskivitalo, sillä ulkoseinät ovat leca-harkkoa, väliseinät kiviainesta (paitsi mh2 ja mh3, sekä mh3 ja mh4 väliset seinät ovat kipsilevyä, jotta huoneita voi halutessaan yhdistää) ja ala- sekä yläpohja on ontelolaattaa. Asuintilat on erotettu rakenteellisesti allastilasta sekä autotallista (talon ja allashuoneen välillä ulkoseinärakenne, vaikka on normaalia sisätilaa kaikilta osin). Kaikki viemärit kulkevat alapohjassa (kävelykorkeus tuulettuvassa alapohjassa), joten ne ovat helposti tarkastettavissa/huolettavissa. Tallissa öljynerotuskaivo ja pesuallas.

Tulisija

Takka on varaava kahteen suuntaan avautuva takka.

Lisätietoa palveluista

S-Marin venehallit + laituripaikat 4,5 km.

WC:n kuvaus

Master bedroomin yhteydessä wc/pesutila. Eteisen yhteydessä wc/pesutila. Eteisen wc-tilassa varusteena myös bidee-suihku. Hanat/suihkut Hans Grohe.

LISÄTIETOA TONTISTA

Tontin kiinteistörekisteriotteen mukainen pinta-ala on myyntihetkellä 0,6077 ha, mutta tontista tullaan lohkomaan takaosasta noin 1000 m2 pinta-ala pois. Myytävään kiinteistöön jää vähintään 0,5000 ha tonttialue. Myyjä vastaa tontin erottamis- ja lohkomiskuluista. Välittäjältä saa karttapiiroksen, josta lohkottava alue näkyy selkeästi. Alue on autotallin takaosasta suoraan diagonaalisesti sivuun, joten se ei tule vaikuttamaan myytävän kiinteistön näköaloihin tms.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki 25 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

0.5 m²

Rakennusmateriaali

Leca design eristeharkko, joka on valettu betonilla.

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi