IN LKV tarjoaa käyttöösi asiantuntijatiimin

Kiinteistönvälittäjämme ja alan huippuammattilaisemme hoitavat kaiken toimeksiantoa varten tarvittavan selvitys- ja taustatyön valmiiksi. Hoidamme ammattitaitoisesti koko myyntiprosessin alusta loppuun asti. Vahvuutenamme on myyntityötämme tukevat henkilökohtaiset osaamisalueemme sekä saumaton tiimityö.

Stailaamme ja tarvittaessa kalustamme kohteet koko myyntiprosessin ajaksi ilman lisäkuluja. Toimistopalvelumme pitävät huolen asiakirjojen toimituksesta puolestasi viranomaisille, joten kaupankäynti on miellyttävää ja sujuvaa. Autamme kaikessa asumiseen liittyvässä, jotta kodinvaihto ja uusi unelmakoti olisi mahdollisimman helppo ja turvallinen ratkaisu. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa.

Sari Kuusisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Yrittäjä

050 2556   |    sari@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Sari – tahto, taito ja rakkaus työhön

Sari on todellinen välitysalan suunnannäyttäjä, myyttien murtaja ja tulostentekijä. Oman yrityksen, IN LKV:n perustaminen oli Sarille luonteva siirto unelmissa eteenpäin. Työtäpelkäämätön ja kaikkensa asiakkaille antava tahtonainen on alalle tulonsa jälkeen heti ensimetreistä alkaen kuulunut ison ketjun maanlaajuiseen tähtimyyjäkaartiin ja alan palkittuihin huippumyyjiin. Tavoitteena on viedä alaa isosti eteenpäin ja siksi ympärille on rakennettu toimintaa täydellisesti tukeva yritys valmiilla vaativan tason myyjillä varustettuna. Sarin tavoitteena on toimia myös oman tiiminsä muusana.

Arne Hyvärinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

050 2348   |    arne@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Arne – tyylikästä ja tuloksellista välitystä vuosien kokemuksella

Yli 25 vuotta alalla ovat  tuoneet Arnelle vankkumatonta ammattitaitoa hoitaa kimuranteimmatkin toimeksiannot tyylillä maaliin asti. Arne on todellinen herrasmies, joka huomioi niin ostajan kuin myyjänkin toiveet. Arne tietää varmasti viimeisimmät muutokset alalla ja hoitaa paperityöt pilkuntarkasti. Arne on ollut ison ketjun huipputuloksentekijä ja aina kuulunut ehdottomasti alueen tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin välittäjiin. Arne omaa automaattisesti isot verkostot niin ostajille kuin myyjille.

Miska Piirainen

Kiinteistönvälittäjä LKV LVV KiAT, Partner

050 2165   |    miska@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Miska – energinen ja motivoitunut tuloksentekijä

Miska on tuonut IN LKV:n tuloksekkaaseen joukkoon tullessaan roppakaupalla reipasta energiaa ja innovatiivisuutta. Kiinteistönvälittäjänä Miska käyttää perinteisen markkinoinnin lisäksi vahvasti myös sosiaalista mediaa, jossa pyrkii hyödyntämään kohteen markkinointia mahdollisimman paljon ja auttamaan näin parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi sekä myyjää että ostajaa. Innovatiivisuudesta ja auttamisen halusta kertoo myös kiinteistönvälitystyön ohella pidetyt luennot mm. kauppaoppilaitoksissa.

Minna Rakkolainen

Myyntijohtaja, KiAT

050 2307   |    minna@inlkv.fi

Lea Dahl

Kiinteistönvälittäjä

050 2175   |    lea@inlkv.fi

Jarmo Kuusisto

Stailaukset ja kalustukset, Partner

050 2256   |    jarmo@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Jarmo – remontoinnin ja rakennusalan keskushyökkääjä

Entisenä ammattiurheilijana ja monikansallisen yrityksen koordinaattorijohtajana Jarmo on tottunut tinkimättömällä asenteella työskentelemään yhteisen hyvän ja tiimin puolesta. Välittäjän työssäänkin Jarmo pitää täsmällisesti huolta asiakkaiden toiveiden toteutumisesta. Samalla Jarmo organisoi ja huolehtii koko IN-henkilökunnan tarpeista ja hyvinvoinnista. Siirtyminen välitysalalle on ollut luontevaa rakennusalan asiantuntemuksen myötä ja pääsihän Jarmo työskentelemään heti alkumetreistä alkaen parhaan välittäjän vierellä ja aisaparina. Tinkimättömyys ja väsymätön ahkeruus ovat ominaisuuksia, joilla Jarmo tätä työtä nyt tekee niin ostajille kuin myyjille.

Haemme kiinteistönvälittäjää!

Lue lisää tästä…

Tilaa asiantuntijan maksuton arviointikäynti!

https://inlkv.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-01.svg

Korkeavuorenkatu 2

https://inlkv.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_tablet.svg

Soita 050 2512