Tilaa asiantuntijan maksuton arviointikäynti!

IN LKV tarjoaa käyttöösi asiantuntijatiimin

Stailaamme ja tarvittaessa kalustamme kohteet koko myyntiprosessin ajaksi ilman lisäkuluja. Toimistopalvelumme pitävät huolen asiakirjojen toimituksesta puolestasi viranomaisille, joten kaupankäynti on miellyttävää ja sujuvaa. Autamme kaikessa asumiseen liittyvässä, jotta kodinvaihto ja uusi unelmakoti olisi mahdollisimman helppo ja turvallinen ratkaisu. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa.

Tutustu meihin ja alan aitoihin huippu välittäjiin sivuillamme. Ota yhteyttä ja varmista myös oman kotisi myyntiprosessin onnistuminen heti ensimmäisellä kerralla!

Sari Kuusisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Yrittäjä

050 2556   |    sari@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Sari – Tahto, taito ja rakkaus työhön

Sari on todellinen välitysalan suunnannäyttäjä, myyttien murtaja ja tulostentekijä. Oman yrityksen, IN LKV:n perustaminen oli Sarille luonteva siirto unelmissa eteenpäin. Työtäpelkäämätön ja kaikkensa asiakkaille antava tahtonainen on alalle tulonsa jälkeen heti ensimetreistä alkaen kuulunut ison ketjun maanlaajuiseen tähtimyyjäkaartiin ja alan palkittuihin huippumyyjiin. Tavoitteena on viedä alaa isosti eteenpäin ja siksi ympärille on rakennettu toimintaa täydellisesti tukeva yritys valmiilla vaativan tason myyjillä varustettuna. Sarin tavoitteena on toimia myös oman tiiminsä muusana.

Tiina Rundelin

Asuntomyyjä, Partner

050 2346   |    tiina@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Tiina – Innovatiivinen myynnin ammattilainen

Tiina on myynnin moniosaaja ja helposti lähestyttävä pohjoisen vahvistus IN LKV:n tiimissä. Hän on hyvin kotiutunut Turkuun ja viihtynyt täällä hyvin jo toistakymmentä vuotta, saaden sulkeutuneemmankin turkulaisen ihastumaan hänen avoimeen ja sydämelliseen luonteeseensa. Kuusamosta Turkuun matkanneena häneltä löytyy kattava verkosto ympäri Suomen ja hän onkin tehnyt pitkäjänteistä työtä myynnin parissa koko ikänsä. Neuvotteluissa hän on hyvin ratkaisukeskeinen ja pyrkii löytämään aina parhaan mahdollisen, niin ostajaa kuin myyjää palvelevan lopputuloksen.

Kiinteistönvälitysalalla Tiina on ehtinyt toimia jo nelisen vuotta, sekä saavuttanut alalla hyviä myyntituloksia. Innovatiivisuus ja someaktiivisuus ovat osaltaan tehneet Tiinasta menestyksekkään nykyaikaisen ja tehokkaan välittäjän.

”Minä en valitse asiakkaita, asiakkaat valitsevat minut”

Miska Piirainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Partner

050 2165   |    miska@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Miska – Energinen ja motivoitunut tuloksentekijä

Miska on tuonut IN LKV:n tuloksekkaaseen joukkoon tullessaan roppakaupalla reipasta energiaa ja innovatiivisuutta. Kiinteistönvälittäjänä Miska käyttää perinteisen markkinoinnin lisäksi vahvasti myös sosiaalista mediaa, jossa pyrkii hyödyntämään kohteen markkinointia mahdollisimman paljon ja auttamaan näin parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi sekä myyjää että ostajaa. Innovatiivisuudesta ja auttamisen halusta kertoo myös kiinteistönvälitystyön ohella pidetyt luennot mm. kauppaoppilaitoksissa.

Severi Männistö

Asuntomyyjä, Partner

050 2348   |    severi@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Severi – Kaikki alkaa oikeasta hinnoittelusta

Severi ei halua suorittaa vain työtä, vaan on päättänyt olla alan huippu. Hän haluaa olla mukana ihmisten tärkeimmissä päätöksissä ja varmistaa, että kodinvaihto sujuu mahdollisimman mutkattomasti ja huolettomasti. Hän kokee kiinteistövälistysalan olevan hieman vanhoillinen ja pyrkii haastamaan perinteiset toimintatavat. Tässä häntä auttaakin vahva sosiaalisenmedian ja atk-alan tuntemus. Hän on aina asiakkaiden lähettyvillä ja itse helposti lähestyttävissä. Severi on ammattitaitoinen, vakuuttava ja höystetty myös hyvällä huumorilla. Työssään hän toimii vahvasti asiakaslähtöisyys edellä, perehtyen jokaiseen kohteeseen äärimmäisen huolellisesti, pyrkii takaamaan sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen, mahdollisesti elämäsi suurimmissa kaupoissa. Oikea hinnoittelu yhdistettynä nykyaikaiseen markkinointiin ja loistaviin neuvottelutaitoihin on se, miksi valitset Severin, kun haluat onnistua jo ensimmäisellä kerralla!

Minna Rakkolainen

Myyntijohtaja, LKV, LVV, KiAT

050 2307   |    minna@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Minna – Kaikkien rakastama taitava energiapakkaus

Minna on tuonut IN LKV:lle tullessaan täysin uudistetun sisäisen toimintapaketin. IN siirtyi hetkessä myös toimiston sisäisessä toiminnassa varmasti alalla suunnan näyttäjän rooliin, sillä kaikki toimistopalvelut nykyaikaistettiin täysin uudelle tasolle. Mm. uusi ajanvarausjärjestelmä mahdollistaa asiakkaille mahdollisuuden varata aika niin näytölle kuin arviokäynnille juuri itselle sopivana ajankohtana. Lisäksi paljon muita uusia palveluja on kehitteillä niin asiakkaille kuin välittäjille. Minna on IN LKV:n sisäinen johtaja ja Minnan tehtäviin kuuluu luoda ja kehittää IN LKV:tä kokonaisuudessaan palvelemaan jatkuvasti asiakkaita yhä paremmin. Minnan erityisenä vahvuutena ovat vankka kokemus kiinteistönvälitysalalta jo vuodesta 2004, sekä kattava kokemus myös haasteellisempien kohteiden ammattimaisesta hinnoittelusta. Koti, sisustaminen ja asunnonvaihtoprojektit ovat aina olleet erityisen lähellä Minnan sydäntä.

Jarmo Kuusisto

Stailaus ja kalustus

050 2256 |    jarmo@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Jarmo – Remontoinnin ja rakennusalan keskushyökkääjä

Entisenä ammattiurheilijana ja monikansallisen yrityksen koordinaattorijohtajana Jarmo on tottunut tinkimättömällä asenteella työskentelemään yhteisen hyvän ja tiimin puolesta. Välittäjän työssäänkin Jarmo pitää täsmällisesti huolta asiakkaiden toiveiden toteutumisesta. Samalla Jarmo organisoi ja huolehtii koko IN-henkilökunnan tarpeista ja hyvinvoinnista. Siirtyminen välitysalalle on ollut luontevaa rakennusalan asiantuntemuksen myötä ja pääsihän Jarmo työskentelemään heti alkumetreistä alkaen parhaan välittäjän vierellä ja aisaparina. Tinkimättömyys ja väsymätön ahkeruus ovat ominaisuuksia, joilla Jarmo tätä työtä nyt tekee niin ostajille kuin myyjille.

IN LKV
Korkeavuorenkatu 2 C 48
20100 Turku
y-tunnus: 2741645-2

LASKUTUSTIEDOT

Verkkolaskuosoite: 003727416452

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

(*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta, mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle).