IN LKV tarjoaa käyttöösi laillistetut kiinteistönvälittäjät

Kiinteistönvälittäjämme ovat kaikki 100% laillistettuja alan huippuammattilaisia, jotka hoitavat kaiken toimeksiantoa varten tarvittavan selvitys- ja taustatyön valmiiksi. Hoidamme ammattitaitoisesti koko myyntiprosessin alusta loppuun asti. Käytössämme on asuntokaupan digitaaliset palvelut. Vahvuutemme on myyntityötämme tukevat henkilökohtaiset osaamisalueemme, sekä saumaton tiimityö.

Sari Kuusisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Yrittäjä

050 2556   |    sari@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Sari – Tahto, taito ja rakkaus työhön

Sari on todellinen välitysalan suunnannäyttäjä, myyttien murtaja ja tulostentekijä. Oman yrityksen, IN LKV:n perustaminen oli Sarille luonteva siirto unelmissa eteenpäin. Työtäpelkäämätön ja kaikkensa asiakkaille antava tahtonainen on alalle tulonsa jälkeen heti ensimetreistä alkaen kuulunut ison ketjun maanlaajuiseen tähtimyyjäkaartiin ja alan palkittuihin huippumyyjiin. Tavoitteena on viedä alaa isosti eteenpäin ja siksi ympärille on rakennettu toimintaa täydellisesti tukeva yritys valmiilla vaativan tason myyjillä varustettuna. Sarin tavoitteena on toimia myös oman tiiminsä muusana.

Miska Piirainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Partner

050 2165   |    miska@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Miska – Energinen ja motivoitunut tuloksentekijä

Miska on tuonut IN LKV:n tuloksekkaaseen joukkoon tullessaan roppakaupalla reipasta energiaa ja innovatiivisuutta. Kiinteistönvälittäjänä Miska käyttää perinteisen markkinoinnin lisäksi vahvasti myös sosiaalista mediaa, jossa pyrkii hyödyntämään kohteen markkinointia mahdollisimman paljon ja auttamaan näin parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi sekä myyjää että ostajaa. Innovatiivisuudesta ja auttamisen halusta kertoo myös kiinteistönvälitystyön ohella pidetyt luennot mm. kauppaoppilaitoksissa.

Minna Rakkolainen

Myyntijohtaja, LKV, LVV, KiAT

050 2307   |    minna@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Minna – Kaikkien rakastama taitava energiapakkaus

Minna on tuonut IN LKV:lle tullessaan täysin uudistetun sisäisen toimintapaketin. IN siirtyi hetkessä myös toimiston sisäisessä toiminnassa varmasti alalla suunnan näyttäjän rooliin, sillä kaikki toimistopalvelut nykyaikaistettiin täysin uudelle tasolle. Mm. uusi ajanvarausjärjestelmä mahdollistaa asiakkaille mahdollisuuden varata aika niin näytölle kuin arviokäynnille juuri itselle sopivana ajankohtana. Lisäksi paljon muita uusia palveluja on kehitteillä niin asiakkaille kuin välittäjille. Minna on IN LKV:n sisäinen johtaja ja Minnan tehtäviin kuuluu luoda ja kehittää IN LKV:tä kokonaisuudessaan palvelemaan jatkuvasti asiakkaita yhä paremmin. Minnan erityisenä vahvuutena ovat vankka kokemus kiinteistönvälitysalalta jo vuodesta 2004, sekä kattava kokemus myös haasteellisempien kohteiden ammattimaisesta hinnoittelusta. Koti, sisustaminen ja asunnonvaihtoprojektit ovat aina olleet erityisen lähellä Minnan sydäntä.

Jarmo Kuusisto

Stailaus ja kalustus

050 2256  |    jarmo@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Jarmo – Remontoinnin ja rakennusalan keskushyökkääjä

Entisenä ammattiurheilijana ja monikansallisen yrityksen koordinaattorijohtajana Jarmo on tottunut tinkimättömällä asenteella työskentelemään yhteisen hyvän ja tiimin puolesta. Välittäjän työssäänkin Jarmo pitää täsmällisesti huolta asiakkaiden toiveiden toteutumisesta. Samalla Jarmo organisoi ja huolehtii koko IN-henkilökunnan tarpeista ja hyvinvoinnista. Siirtyminen välitysalalle on ollut luontevaa rakennusalan asiantuntemuksen myötä ja pääsihän Jarmo työskentelemään heti alkumetreistä alkaen parhaan välittäjän vierellä ja aisaparina. Tinkimättömyys ja väsymätön ahkeruus ovat ominaisuuksia, joilla Jarmo tätä työtä nyt tekee niin ostajille kuin myyjille.

Kiinteistön-

välittäjä

 

MEILLE TÖIHIN!

 

IN LKV -kiinteistönvälitys tarjoaa kodin kiinteistönvälitysalan huippuammattilaisille.  Autamme asiakkaitamme kaikessa asumiseen liittyvässä, jotta kodinvaihto ja uusi unelmakoti olisi mahdollisimman helppo ja turvallinen ratkaisu.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa.

Suhtaudumme kiinteistönvälitystyöhön nöyryydellä, kunnianhimolla ja periksiantamattomuudella – ja se näkyy myös tuloksissa. Vahvuutemme on henkilökohtaiset osaamisalueemme ja lisänä saumaton tiimityö. Hoidamme jokaisen toimeksiannon yksilöllisesti ja asiakasta kuunnellen.

Soita jo tänään: 050 2307 / Minna, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: in@inlkv.fi

IN LKV

Tilaa asiantuntijan maksuton arviointikäynti!

Korkeavuorenkatu 2

Soita 050 2512