Ole nopea ja varmista pelipaikkasi ykkösketjussa!

Haemme joukkoomme LKV-tutkinnon suorittanutta ja alalla jo kokemusta hankkinutta kiinteistönvälittäjää, vahvistamaan ammattitaitoista tiimiämme. Oletko sinä IN LKV:n uusi kiinteistönvälittäjä?

”Kehitys loppuu tyytyväisyyteen”

Teemu Selänne

IN LKV:lla olemme alamme edelläkävijöitä. Työmme on intohimomme – ja se näkyy tuloksissamme. Emme tyydy keskinkertaiseen sillä tavoitteemme on olla oman alamme mestareita.  Vahvuutenamme on myyntityötämme tukevat henkilökohtaiset osaamisalueemme ja lisänä saumaton tiimityömme. Hoidamme jokaisen toimeksiannon yksilöllisesti ja asiakasta kuunnellen. Päämäärämme on aina niin ostajaa kuin myyjää tyydyttävä lopputulos sekä nopeat kaupat. Suhtaudumme kiinteistönvälitystyöhön nöyryydellä, kunnianhimolla ja periksiantamattomuudella, joten toivomme, että myös sinä tunnistat nämä piirteet itsessäsi. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa.

Meillä on paikka sinulle, mestariluokan tekijälle. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti ja yrittäjämäisesti uudenlaisen välityskonseptin puitteissa.

Come on IN!

Soita jo tänään ja varmista paikkasi: 050 2307 / Minna, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: in@inlkv.fi

Rakkaudesta lajiin,
IN LKV

 

Tilaa asiantuntijan maksuton arviointikäynti!

Korkeavuorenkatu 2

Soita 050 2512