OLETKO SINÄ IN LKV:N UUSI KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ?

Haemme joukkoomme LKV-tutkinnon suorittanutta ja alalla jo kokemusta hankkinutta kiinteistönvälittäjää vahvistamaan ammattitaitoista tiimiämme. Oletko sinä IN LKV:n uusi kiinteistönvälittäjä?

Suhtaudumme kiinteistönvälitystyöhömme nöyryydellä, kunnianhimolla ja periksiantamattomuudella, joten toivomme, että myös sinä tunnistat nämä piirteet itsessäsi. Työmme on intohimomme – ja se näkyy myös tuloksissamme. Vahvuutenamme on myyntityötämme tukevat henkilökohtaiset osaamisalueemme ja lisänä saumaton tiimityömme. Hoidamme jokaisen toimeksiannon yksilöllisesti ja asiakasta kuunnellen. Päämäärämme on aina niin ostajaa kuin myyjää tyydyttävä lopputulos ja nopeat kaupat. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti ja yrittäjämäisesti uudenlaisen välityskonseptin puitteissa. Mikäli kaipaat urallesi uusia haasteita ja tunnet olevasi kaipaamamme kiinteistönvälittäjä, soita 050-2512 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: in@inlkv.fi.

Tilaa asiantuntijan maksuton arviointikäynti!

https://inlkv.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-01.svg

Korkeavuorenkatu 2

https://inlkv.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_tablet.svg

Soita 050 2512