Toimiva prosessi takaa onnistuneet kaupat!

  • Myyntitoimeksianto
  • Analysoimme realistiset myyntiin vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen teemme myyntisuunnitelman.
  • Stailaamme (ja/tai erikseen sovittaessa kalustamme) ja kuvautamme ammattivalokuvaajalla.
  • Laadimme yksilöllisen myyntitekstin.
  • Toteutamme upeat esitteet laadukkaalle paperille.
  • Kartoitamme omat asiakasverkostot, tiedotamme omilla kanavilla uudesta tulokkaasta, ilmoitamme nettiportaaleissa, vastaamme printtimainonnasta, järjestämme ennakkonäyttöjä ja mietimme sopivan ensiesittelyn ajankohdan.

All IN -kiinteistönvälityspalvelu

Kiinteistönvälityspalvelumme yksilölliseen markkinointi- ja myyntisuunnitelmaan kuuluu aina olennaisena osana kattava nettinäkyvyys sekä laadukkaat oheismateriaalit, kuten esitteet.

Ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat ja myyntistailaus kuuluvat osaksi jokaisen kohteen markkinointiprosessia ja tarvittaessa kalustamme kohteen koko myyntiprosessin ajaksi ilman lisäkuluja.

Ei kuluja ellei kauppaa, ei piilokuluja.

4,96 % velattomasta kauppahinnasta (sis. alv.) / Minimipalkkio 4 000 euroa (sis. alv.)

All IN VIP

VIP-pakettimme sisältää peruspalvelumme (yllä) lisäksi täydellisen muuttopalvelun (maastamuutot) ja jäämistöjen tyhjennyksen avaimet käteen-periaatteella.

6 % velattomasta kauppahinnasta (sis. alv.)

Ostajan ostopalvelu

Kartoitamme tarpeesi niin kodin kuin palveluiden suhteen, saat mahdollisuuden tutustua tuleviin kohteisiin jo ennen julkista markkinointia tai etsimme juuri sinun tarpeisiisi yksilöidyn kohteen. Onnistumisesi varmistamiseksi voit tehdä virallisen ostotoimeksiannon.

4,96 % velattomasta kauppahinnasta (sis. alv.)

Remontointi ja sisustuksen konsultointi

Käytössäsi on yhteistyökumppaneidemme täyden palvelun suunnittelu- ja remontointiosaaminen.

Sähköiset palvelut ja digitaalinen asuntokauppa

Asiakkaidemme käytössä ovat asuntokaupan digitaaliset palvelut.  Myyjä voi allekirjoittaa toimeksiannon sähköisesti hyödyntäen vahvaa tunnistautumista, eli sähköisellä allekirjoituksella. Ostaja voi tutustua myynnissä olevaan kohteeseen etäyhteydellä sekä virtuaalisesti. Ostaja voi jättää kiinnostavasta kohteesta ostotarjouksen, joka allekirjoitetaan sähköisesti. Asiakkaamme voivat toteuttaa itse kaupanteon välitysliikkeemme kanssa myös etänä digitaalisesti. Digitaalisessa osakekaupassa voidaan taata perinteistä osakekauppaa turvallisempi tiedon, maksujen ja osakekirjan siirtyminen oikeille tahoille.

Olemme asiakkaidemme tukena kaupanteossa, koko myynti- ja ostoprosessin ajan!

Tilaa asiantuntijan maksuton arviointikäynti!

Korkeavuorenkatu 2

Soita 050 2512