kivi-item-image
Sinun kotisi

Yliopistonkatu 37 / Kerrostalo

VHP 198 000 €

2h + kk + et + ph/wc (virallisesti huoneisto on 1h + kk).

Rakennusvuosi 1986

Täydellisen kaunis koti aivan ydinkeskustassa! Tässä kodissa on kaikki parhaat elementit kohdillaan. Sijainti on ytimen ytimessä, mutta silti tunnelma on yllättävän rauhallinen. Kodissa ei ole laisinkaan hukkaneliöitä ja kaikki tilat on valmiiksi remontoitu todella tyylikkäillä ja trendikkäillä valinnoilla. Myös toiminnallisuus on ihailtavan onnistunut, sillä pesutila on mukavan tilava ja eteisessä on todella hyvät säilytystilat valmiina. Lisäksi makuualkoviin saa laitettu luontevasti kunnon kaapistotilat, tai vaihtoehtoisesti trendikkään vaaterekin ja kauniin lipaston. Makuualkovi on erotettu oivaltavasti mittatilaussermillä, joka päästää valon siivilöitymään läpi rajattujen tilojen ja samalla luo mukavasti tilan tuntua koko huoneistoon. Makuualkovin edustalle on myös valikoitu näyttävä efektitapetti, josta ammennetaan ilmettä ja tunnelmallisuutta koko huoneiston iloksi. Oleskelutilan yhteyteen mahtuu myös ruokailuryhmä, sekä kaareva ikkunaerkkeri elävöittää koko oleskelutilan automaattisesti. Keittiössä on runsaasti niin säilytys- kuin työskentelytilaa ja se on ajan hengen mukaisesti mustan värinen, jota vasten kuparin sävyiset vetimet erottuvat hienostuneesti. Pesutila noudattaa kodin muita valintoja, eli on sävyltään tyylikäs musta, jossa efektipinnat leikkivät hienosti valoilla. Kodin laatutaso on poikkeuksellisen tasokasta ja tyylikkyys vastaa varmasti usean asiakkaan toiveita. Kyseessä on virallisesti yksiö, mutta huoneisto on toiminnoiltaan aivan kaksion veroinen. Lattiapintana on mm. ns. hypridi-materiaali, joka yhdistää vinyylin ja laminaatin parhaat ominaisuudet samaan pakettiin. Lattia ei kopise, mutta on erittäin vahva ja samalla lämmin jalan alla. Taloyhtiö on myös hyvin hoidettu ja yhtiössä on runsaasti myös liikehuoneistoja, joten tämä koti on huikea valinta tämän hetken markkinoilta. Mikäli trendikkyys, tyylikkyys ja korkea laatutaso huippusijainnin lisäksi ovat sinulle tärkeitä kriteereitä uuden kodin etsinnässä, niin löysit todennäköisesti juuri etsimäsi. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta pikku kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin, alan parhaimpiin ja uusimpiin palvelumuotoihin kotisivuillamme inlkv.fi. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21556042

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20100
Kerros 4/7
Huoneistoselitelmä 2h + kk + et + ph/wc (virallisesti huoneisto on 1h + kk)

ASUINTILOJEN Pinta-ala

40.5 m²

Kokonaispinta-ala

40.5 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Virallisesti kyseessä on yksiö, mutta huoneistoon on lisätty tilanjakajaksi tyylikäs sermi, joka erottaa hienostuneesti makuutilan omaksi kokonaisuudeksi.

Rakennusvuosi

1986

Käyttöönottovuosi

1986

Vapautuminen

Heti

Vapautuminen

Heti

HUONELUKU

Kaksio

Kunta

Turku

Alue

Keskusta

Tontin pinta-ala

3332.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun Rakennusvalvonta

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

F2013

Lisätietoja energiatodistuksesta

Voimassa 02.12.2024
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 198 000 €
Myyntihinta 198 000 €

VESIMAKSU

1237.4

Hoitovastike

166.05 €/kk

Lisätietoja maksuista

Mahdollinen varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta. Huoneistossa kulutetusta sähköstä suoritetaan eri korvaus mittauksen perusteella. HUOM! Yhtiössä on Telian kiinteistölaajakaista 10 M/Kaapeli-TV, joka sisältyy vastikkeeseen. Lämmityksenä kaukolämpö, eli lämmityskustannukset sisältyvät vastikkeeseen. Myös vesimaksu sisältyy vastikkeeseen. Parhaillaan käynnissä olevasta julkisivuremontista ja ikkunoiden uusimisesta tulee syntymään kustannuksia myytävälle huoneistolle n. 5.000 euroa (yhtiökokouksen lainavaltuutuksen enimmäismäärän mukaan 5.037,39 euroa).
Neliöhinta 4 889 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Koko huoneisto on kauttaaltaan remontoitu 2020-2021.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Kaikki ydinkeskustan palvelut ovat kävelyetäisyyden päässä.

Keittiön kuvaus

Keittiö on mittaustyönä puusepän valmistama. Ovien materiaali puukuosinen mikrolaminaatti. Tässä tumman puhuvassa keittiössä on tyyliä ja toimivuutta. Tila aukeaa myös mukavasti oleskelutilojen suuntaan, mutta jää silti sopivasti omaan rauhaan. Keittiö on uusittu 2020 ja on lähes käyttämässä kunnossa (esim. liesitasoa ei ole käytetty kertaakaan).

TEHDYT REMONTIT

Huoneisto on täysin remontoitu myyjän toimesta. Pesutilan remontoinnin on hoitanut yhtiö ja myyjä on maksanut erikoistöistä ja materiaalikorotuksista taloyhtiölle lisälaskun. Uuden lattiapinnan alla on 3-sauvainen tammiparketti, lukuunottamatta keittiön lattiaa jonka alla muovimatto, sekä eteisestä 50 cm alue naulakon alla.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on kodin tyyliin täydellisesti sopiva tila, jossa laadukkaat elementit luovat luksusta arkeen. Pesutilaan on ennen remonttia teetetty asbestikartoitus. Vesieristeet on luonnollisesti asennettu ja työ on tehty taloyhtiön toimesta/tilauksesta. Myyjä on maksanut huomattavan tasokorotuksen kaikki kustannukset.

Säilytystilojen kuvaus

Kellaritiloissa on ns. häkkivarasto, joka on n. 2-3 m2 kokoinen lämmin varastotila.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat ovat taikamaalilla toteutettuja, hienostuneen roosan sävyisiä maalattuja pintoja. Yhdellä seinällä on käytetty sävyyn sopivaa efektitapettia. Lisäksi makuualkovi on erotettu puusepän mittatilauksena valmistamalla puisella sermillä.

Näkymät huoneistosta

Ikkunat ovat Yliopistonkadun suuntaan.

Lattiamateriaalien kuvaus

Hypridi materiaali, jossa laminaatin ja vinyylin parhaat puolet yhdistyvät. Lattiapinta on erittäin kestävä ja silti hiljaisempi ja pehmeämpi kuin laminaattipinnat.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

3332.0 m²

Tiedossa olevat tulevat remontit

Julkisivukorjaus ja ikkunoiden kunnostus tai uusinta. Julkisivuremontti alkoi maalis-huhtikuun vaihteessa. Hinta-arvio sille on 800 000 euroa (jyvitys myytävään huoneistoon tulee olemaan annetun lainavaltuutuksen perusteella enintään 5.037,39 euroa. Sähköverkon saneeraussuunnitelmalle ei ole olemassa kustannusarvioita, eikä aikataulua sen teettämiselle.

tehdyt remontit

Elementtisaumat 1997. IV-nuohous 2012. Digikunnostus 2007. Lämmönsiirrin 2008. Vanhan osan perustuksen vahvistus suihkupaalutuksella v.2009. Kasvihuoneiden kunnostus 2012. A-ja B portaaseen hankittu uusi hissi v. 2013. Vanhan talon katto korjattu ja kattoikkunat v. 2013. Uuden puolen peltikatto ja julkisivun peltiverhoukset pinnoitettu 2016. Lukkojen uudelleen sarjoitus 2016. Galvanoidut kylmävesiputket uusittu kellarissa ja valurautaiset viemärit kellarissa ja muissa tiloissa , joissa päästiin se tekemään rakenteita rikkomatta 2017.

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöitsijä Katja Ahtola 02-6517 2166 / katja.ahtola@turunisannointikeskus.fi

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Birger

havaitut korjaustarpeet

Parvekkeiden betonikorjauksia vanha talon osalta. Ikkunoiden uusinta julkisivukorjauksen yhteydessä. Uuden puolen katon kuntokartoitus. Sähköverkon saneeraussuunnitelma.

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi