kivi-item-image
Sinun kotisi

Vehmarotie 2 / Kerrostalo

VHP 168 000 €

3 h + k + wc/ph + lasitettu parveke.

Rakennusvuosi 1964

Täysin remontoitu huoneisto odottaa muuttovalmiina palvelujen lähelle haluavaa perhettä! Kodin loistava pohjaratkaisu luo mieluisat puitteet niin arkeen kuin juhlaan. Kokonaisuuden kruunaa ehjä ja rauhallinen sisustustyyli, sillä kaikki pinnat on remontoitu samaan aikaan ja materiaalivalikoima on pidetty suppeana, sekä yhteensopivana. Kodin ympäristöstä puolestaan löytyy monipuolisesti palveluja, joten kaikki elementit tuntuvat olevan tässä kodissa kohdillaan. Heti eteisessä on hyvin tilaa, joten arjen tarpeisiin löytyy hyvin myös säilytystiloja. Eteinen toimii myös kodin loogisena risteyksenä, josta kuljetaan kaikkiin muihin tiloihin lukuun ottamatta perimmäistä makuuhuonetta. Pesutila on kompakti, mutta erittäin hyvin toimiva. Pesuhuoneeseen mahtuu pesutorni, sekä tila on varustettu suihku- ja allaskaapilla, sekä korkeammalla komerokaapilla. Lisäksi tilassa on laadukas led-valaistus ja koko pesutila vesieristyksineen on uusittu 2015. Eteisestä kuljetaan suoraan myös tilavaan keittiöön, joka on edelleen siistissä kunnossa v. 2015 remontin jälkeen. Keittiöön mahtuu helposti lipasto, sekä ruokailuryhmä arjen tarpeisiin ja isosta ikkunasta tulvii mukavasti luonnonvaloa keittiön iloksi. Molemmat makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia ja niissä on myös hyvin säilytystiloja. Lastenhuoneessa on tasoitetapetin päälle maalattu hempeä sävy, kun taas päämakuuhuoneessa on liuskekiveä jäljittelevä efektitapetti. Olohuone puolestaan huokuu luokseen kutsuvaa tunnelmaa ja tilaan mahtuu helposti isompikin ruokailuryhmä, sekä kunnon sohva. Taustaseinänä on upeasti työstetty laastipinta, joka on helppo sävyttää oman maun mukaiseksi. Olohuoneen jatkeena on lasitettu terassi, joten oleskelutilat jatkuvat luontevasti parvekkeen puolelle varsinkin kauniina kesäpäivinä. Tämä taloyhtiö on todella hyvin hoidettu ja kaikki isot remontit ovat jo valmiiksi tehtyinä. Yhtiössä on siirrytty ekologiseen maalämpöön ja pihalla on sähköautojen latauspaikkoja valmiina 7 kpl. Putkiremontti on myös historiaa, joten tässä kodissa voi vain asua, viihtyä ja nauttia elämästään. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Bonuksena tämä koti vapautuu käyttöösi todella nopeasti, sillä perhe on jo löytänyt uuden kodin itselleen. Tervetuloa onnistuneille asuntokaupoille. Tutustu meihin, sekä alan parhaimpiin palveluihin IN LKV Oy. Erotumme muista alalla toimijoista useilla sektoreilla ja ammattitaitomme on parasta A-luokkaa. Pohjakuvapalvelussamme pystyt suunnittelemaan ilmaiseksi tähänkin kotiin omat sisustussuunnitelmasi, joten tervetuloa leikkimään ja viihtymään kodissa jo etukäteen. (Pohjakuva netissä ma 15.5.2023)

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21150075

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20540
Kerros 2/7
Huoneistoselitelmä 3 h + k + wc/ph + lasitettu parveke

ASUINTILOJEN Pinta-ala

67.5 m²

Kokonaispinta-ala

67.5 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti, joten ilmoitettu pinta-ala saattaa olla ilmoitettua suurempi tai pienempi.

Rakennusvuosi

1964

Käyttöönottovuosi

1964

Vapautuminen

2 viikkoa kaupanteosta.

Vapautuminen

2 viikkoa kaupanteosta.

HUONELUKU

Kolmio

Kunta

Turku

Alue

Hannunniittu

Tontin pinta-ala

5429.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun Rakennusvalvonta

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

C2018

Lisätietoja energiatodistuksesta

Päivätty 07.07.2022.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 168 000 €
Myyntihinta 152 377 €
Yhtiövastike 370.5 €/kk

(Hoitovastike 240.5 €/kk + Rahoitusvastike 130.0 €/kk)

Hoitovastike

240.5 €/kk

Lisätietoja maksuista

Vesi maksetaan oman kulutuksen mukaan (kylmä vesi 3,67 €/m3 ja lämmin vesi 8,17 €/m3), myös sähkö oman kulutuksen mukaan (keskimäärin 15-30 €/kk). Lämmityskustannukset sisältyvät vastikkeeseen ja maalämmön lainanlyhennykset ovat hoitovastikkeen sisällä. Pääomavastike koostuu useammasta yhtiölainaosuudesta (kts. is.todistus). Laajakaista otettavissa käyttöön n. 9,90 €/kk hinnalla. Mahdollinen varainsiirtovero 2 % hyväksytystä velattomasta kauppahinnasta.

Autopaikkamaksu

10 €/kk

Rahoitusvastike

130.0 €/kk
Neliöhinta 2 257 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteisessä on todella hyvin tilaa myös säilytysjärjestelmille, joten se toimii loistavasti kaikissa arjen tarpeissa.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Makuuhuoneissa on pimennysrullaverhot.

Asunnon kunto

Hyvä

Makuuhuoneen kuvaus

Molemmat makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia tiloja. Pienemmässä makuuhuoneessa on hempeällä sävyllä maalattu tehosteseinä, pimennysrullaverho ja hyvin kaapistotilaa. Päämakuuhuoneessa on tilaa vaikka etätyöpisteelle ja säilytystilat on maksimoitu koko seinän mittaisella liukuovikaapistolla. Päämakuuhuoneen tehosteseinänä toimii tunnelmallinen tapetti, joka on kuosiltaan harmaan sävyistä liuskekiveä.

Koulut

Hannunniitun koulu esiopetus + ala-aste n. 700 m. Aurajoen yhteiskoulu yläaste + lukio n. 2,3 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone kruunaa koko kodin ja suorastaan kutsuu tunnelmallaan viettämään mukavia hetkiä. Olohuone on hyvän kokoinen ja mallinen, joten sinne saa myös kunnon ruokailuryhmän, sekä lasitettu parveke on heti olohuoneen jatkeena. Tehosteseinänä on laastipintainen seinä, joka struktuurinsa ansiosta leikki luontevasti valoilla ja varjoilla, sekä on helposti sävytettävissä oman maun mukaiseksi. Tällä hetkellä sävynä maanläheinen, kodikas ja murrettu ruskean sävy.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

K-Market Hanski n. 350 m. TYKS 2 km.

Päiväkoti

Hannunniitun päiväkoti n. 250 m.

Keittiön kuvaus

Keittiö on ilahduttavan tilava, joten myös ruokailuryhmä mahtuu tänne helposti, kuten myös lisäkaapisto tarvittaessa. Keittiö on täysin uusittu v. 2015 ja on edelleen todella siistissä kunnossa.

TEHDYT REMONTIT

Keittiö, pesuhuone, lattiapinnat ja seinäpinnat on uusittu 2015. Olohuoneen seinät maalattu uudelleen 2020.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on kompakti, mutta erittäin hyvin toimiva tila, joka on täysin uusittu v. 2015 vesieristyksineen. Pesuhuoneessa on myös korkea komerokaappi, joten säilytystilaa on riittävästi.

Säilytystilojen kuvaus

Huoneiston käytössä on 2 varastoa: lämmin häkkivarasto, sekä entinen kylmäkellaritila ovat varastokäytössä.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat ovat pääosin maalattuja pintoja, lukuun ottamatta päämakuuhuoneen tapettiseinää. Pienemmässä makuuhuoneessa on ns. tasoitetapetti hempeän maalisävyn alla.

Lisätietoa palveluista

Pururata n. 1,8 km.

Näkymät huoneistosta

HUOM! Parveketupakointikielto määrätty Asunto Oy Vehmarotiellä. Päätös kirjattu pöytäkirjaan 7.2.2022.

Lattiamateriaalien kuvaus

Kaikissa tiloissa on v. 2015 uusitut laminaattilattiat.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki n. 50 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

5429.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Mahdollista vuokrata myös henkilökohtainen pyöräpaikka 1,5 € per kk (merkitsemättömät paikat ilmaisia). Myös moottoripyöräpaikkoja vuokrataan 4 € per kk. Laajakaista maksu n. 9,90.

Tiedossa olevat tulevat remontit

5-vuotiskunnossapitosuunnitelmassa mainitut suunnitelmat vuosille 2023-2027: Kuntoarvion teettäminen alan asiantuntijalla, datayhteyksien parantaminen ja salaojien uusinta (120-talo ja luhtitalo), tarvittaessa.

tehdyt remontit

2009 Vesijohdot uusittu ja viemärit pinnoitettu. 2010 Parvekkeita kunnostettu 2011 Luhtitalon eduslaatoituksen oikaisu 2012 Luhtitalon katoksen uusinta ja betonikorjaukset 2014 Parvekeovien ja ikkunoiden sekä huoneistoikkunoiden uusiminen 2015 Porrashuoneovien avauspainike ja koodilukko 2015 Patteriverkoston tasapainotus 2016 Sepelöityjen autopaikoitusalueiden asfaltointi 2016 Hissien kunnossapito korjauksia ja lämmönsäätimen uusinta 2017 Lämmönjakokeskuksen uusinta 2018 Salaojat uusittu 2 A-talossa 3 sivua ja luhtitalon pääty 2018 Uusittu jätepiste, Molok-säiliöt 2019 Hissien uusiminen 2020 Luhtitalon ovien uusinta 2020 Maalämmön hankesuunnitelman laadinta 2021 Vesikattojen uusinta 2021 Maalämmön+LTO:n asennus (koneellinen poistoilma lämmöntalteenotolla), 7 sähköautolatauspaikan rakentaminen (11 kWh laturit), ilmastoinnin puhdistus ja säätö, IV- venttiilien uusiminen säädön yhteydessä ja Abloy Pulse lukitusjärjestelmä.

Isännöitsijän yhteystiedot

Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy isannointi@isannointitalo.fi Maariankatu 4 C, 20100 Turku. Isännöitsijä: Juhamatti Laaksonen 0207229964 juhamatti.laaksonen@isannointitalo.fi PL 257, 20101 TURKU.

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Vehmarotie

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi