kivi-item-image
Sinun kotisi

Tuureporinkatu 17 / Kerrostalo

VHP 168 000 €

3 h + k + wc/ph.

Rakennusvuosi 1964

Ydinkeskustan huippusijainnilla oleva todellinen tehoneliöiden koti! Tämän kodin sijainti on täydellinen, sillä se on täysin keskipisteessä kaupungin tärkeimpien palveluiden suhteen. Koti on kirjaimellisesti linja-autoaseman ja torin välissä, lisäksi matka taittuu viehättäviin jokimaisemiin vain muutamien minuuttien sisällä. Taloyhtiössä on runsaasti (yli kolmanneksen) liiketiloja, joten asuinhuoneistojen vastike on todella edullinen ja mahdollistaa myös sijoittajille hyvän tuoton, tai vaihtoehtoisesti omistajalle edulliset asuinkulut. Samalla laskukaavalla jaetaan myös remonttien kulut, joten asuinhuoneistot selviävät kuluista huomattavasti huokeammilla kustannuksilla. Kodin kaikki 61 neliötä ovat todellisessa tehokäytössä ilman ainuttakaan hukkaneliötä, ja tämä saa kodin vaikuttamaan paljon neliöitään suuremmalta. Lisäksi jokaisessa tilassa on ikkuna, joten luonnonvalo pääsee ilahduttavasti kaikkiin tiloihin, aina pesuhuonetta myöden. Olohuone on kiitettävän tilava, joten sinne mahtuu niin kunnon ruokailu- kuin sohvaryhmä ja isot ikkunat täyttävät tilan valolla. Myös kodin toinen makuuhuoneista on hyvän kokoinen, mutta myös pienempään makuuhuoneeseen mahtuu helposti sekä sänky että työpiste. Pinnat ovat huonossa kunnossa, joten tästä kodista saa hyvällä omalla tunnolla remontoida juuri mieleisensä. Kodin myyntihinta on asetettu vastaamaan realistisesti sekä huoneiston että taloyhtiön kuntoa, ja luonnollisesti nykyinen markkinatilanne on myös huomioitu hinnoittelussa. Tervetuloa siis tutustumaan tähän erittäin hyvään kotiaihioon ja teet varmasti hyvät kaupat itsellesi. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan ehdottomasti parhaimpiin palveluihin www.inlkv.fi. Kotisivuillamme pystyt myös ilmaiseksi laatimaan omat suunnitelmasi pohjakuvapalvelussa. Huomaathan, että kalustamme AINA KAIKKI kohteet, jotta ostajat saavat jo kuvista hyvät mittasuhteet!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20513176

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20100
Kerros 2/3
Huoneistoselitelmä 3 h + k + wc/ph

ASUINTILOJEN Pinta-ala

61.0 m²

Kokonaispinta-ala

61.0 m²

Rakennusvuosi

1964

Käyttöönottovuosi

1964

Vapautuminen

HUONELUKU

Kolmio

Kunta

Turku

Alue

Keskusta

Tontin pinta-ala

1380.4 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun Rakennusvalvonta.

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

C2007

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus on laadittu 2011, joten se on jo vanhentunut. Energialuokka C.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 168 000 €
Myyntihinta 168 000 €

Lisätietoja maksuista

Oma taloussähkö käytön mukaan 0,22/kWh (lämmitys sisältyy vastikkeeseen, eli sähkön käyttö on yleisesti vähäistä). Mahdollinen varainsiirtovero 2 % hyväksytystä kauppahinnasta.

Vesimaksu

30 €/kk
Neliöhinta 2 754 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteistä edeltää ns. tuulikaappi, joten porraskäytävän äänet eivät kantaudu helposti huoneistoon. Eteisessä on hyvin tilaa kaapistolle.

Asunnon kunto

Tyydyttävä

ASUNNON KUNTO

Kunto on tyydyttävä/välttävä. Huoneisto on ollut aiemmin vuokrattuna tällaisessa kunnossa hinnalla 550 €/kk.

Makuuhuoneen kuvaus

Isommassa makuuhuoneessa on komerokaapisto. Molemmat makuuhuoneet vaativat pintaremontin.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on todella tilava ja täyttyy luonnonvalosta isojen ikkunapintojen ansiosta. Tilaan mahtuu helposti kunnon sohvaryhmä, sekä lisäksi isompikin ruokailuryhmä. Pinnat vaativat remontin.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Kaikki keskustan palvelut kodin välittömässä läheisyydessä.

Keittiön kuvaus

Keittiö on vanha ja vaatimattomassa kunnossa. Tilana keittiö on ilahduttavan valoisa ja tilaan mahtuu helposti myös pieni ruokailuryhmä.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on vanha ja vaatimattomassa kunnossa. Taloyhtiöön on suunnitteilla linjasaneeraus, joten pesuhuonetta ei kannata tässä vaiheessa remontoida kalliisti/kattavasti. Pesutilassa on ikkuna, joten pesuhuoneeseen tulee ilahduttavasti myös luonnonvaloa.

Liikenneyhteydet

Linja-autoasema n. 100 m, rautatieasema n. 500 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1380.4 m²

Taloyhtiössä muuta

Koneellinen poistoilma lämmöntalteenotolla. Liikehuoneistoja 7 kpl (1062 m2) ja lisäksi toimistotiloja 4 kpl (321 m2), sekä varastotila.

Tiedossa olevat tulevat remontit

Vuosi 2022: Ovipuhelinjärjestelmän uusiminen B- ja C -portaissa , ilmahormien nuohous ja puhdistus, siivousparvekkeiden kuntotarkastus ja mahdollinen korjaustyö, yhtiön sähköverkon ajantasaistaminen ja internet taloverkko ja linjasaneeraus suunnitteluvaiheessa. 2023: B- ja C-portaan kuntokartoitus asiantuntijatyönä (on jo käynnissä). Suunnitteilla olevia korjauksia varten on 1.1.2009 aloitettu keräämään rahastoitavaa vastiketta.

tehdyt remontit

- 1981 kaukolämpö - 1983 lämmöneristyspellitys - 1988 / 2000 ikkunoiden vaihto sekä parvekkeiden ovien vaihto - 1995 korkeamman rakennuksen katon pellitys - 1996 pihan päällystys - 2009 matalamman rakennuksen katon maalaus - 2010/2011 liiketilojen tuulikaapit - 2011 korkeamman rakennuksen katon maalaus - 2011 viemäriputkiston sukitus ja massaus - 2012 pesutuvan ja kuivaushuoneen lattian pinnoitus - 2017 lämmöntalteenotto ilmanpoistojärjestelmästä - 2018 A-rapun tuuletusikkunoiden vaihto - 2019 autosuoja/varastotilan käyntioven ja osa seinää uusittu - 2019 LH 4 tuulikaapin asennus

Isännöitsijän yhteystiedot

Suomen Kiinteistöhallinta Oy / Kiinteistötahkola Turku Kiinteistötahkola Turun toimipiste Isännöitsijä Pauli Puisto pauli.puisto@kiinteistotahkola.fi 0207480001

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Tuureporinkatu 17

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi