kivi-item-image
Sinun kotisi

Summantie 11 / Omakotitalo

VHP 495 000 €

5 mh + oh/rh/k + arkioh + vh + 3 wc + wc/ph + khh + ph/s x 2 + hoitoh. apukeittiö + at + ak + kellari (kotiteatteri/kuntosali).

Rakennusvuosi 2009

Todella tilava kivitalo ihanilla maalaismaisemilla! Tämä poikkeuksellinen koti sijaitsee suositulla Immasin alueella Naantalissa ja silti nauttii upeista ja rauhoittavista näkymistä. Tontti on tilava, piha-alue viimeistelty ja tontti aidattu joko tuija- tai kuusiaidalla, sekä sijainti on päättyvän kadun päässä. Oleskelutiloja löytyy useampia myös ulkotiloissa, joista osa on piha-alueella ja osa katetun terassin alla. Talon yhteydessä on myös tilava autokatos kahdelle autolle, sekä hyvä ajoluiska johtaa kellaritiloissa olevaan tilavaan autotalliin. Kellarissa on yhteensä tiloja n. 240 m2, joten myös monien ammattien harjoittaminen näissä tiloissa onnistuu luontevasti (kellarissa on mm. verstas, autotalli, varasto, kotiteatteri/baari ja kuntosali). Lisäksi koti pitää sisällään oman ''yksikön'' keskikerroksessa, jossa on 1 makuuhuone, varasto/pukutila, apukeittiö, wc ja valtava saunaosasto (myös tämä tila soveltuu monen ammatinharjoittajan tarpeisiin). Tämän kivitalon varsinaiset asuintilat ovat kahdessa kerroksessa. Katutasossa on 1 tilava makuuhuone, wc, kodinhoitohuone, saunaosasto ja avoin keittiö, ruokailu- olohuonetila. Isot ikkunat avaavat ilahduttavasti rauhoittavan maalaismaiseman osaksi kodin tunnelmaa ja iso terassi kiertää auringon lailla kotia. Lisäksi tässä kerroksessa on aiemmin mainittu oma ''yksikkö'', joka on tällä hetkellä yhdistetty normaalilla käyntiovella osaksi muuta kotia. Yläkerrassa heti portaikon päässä on vastassa todella tilava aulatila/arkiolohuone, ja wc/pesutila. Myös 4 mukavan kokoista makuuhuonetta tarjoaa valmiiksi hyvät säilytystilat ja päämakuuhuoneen yhteydessä on oma walk-in closet, josta on pääsy myös aulatilaan. Lisäksi yläkerrassa on katettu parveke, joten mm. petivaatteiden tuuletus käy vaivattomasti. Tässä kodissa tilat riittävät niin omaan käyttöön kuin pieneen liiketoimintaan. Koko talo on Lammin betoniharkoista rakennettu ja kodissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaikkialla. Asuinkulut ovat talon kokoon nähden todella maltilliset ja tällä hetkellä vastaavan kokonaisuuden rakennuttaminen maksaisi vähintään kaksinkertaisen summan. Tule siis tutustumaan tähän huolettoman turvalliseen ja tilavaan kotiin. Hintalaatusuhde on loistava, joten onnistuneet asuntokaupat odottavat yhtä onnellista perhettä. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja kaikkiin palveluihimme kotisivuillamme, jossa pystyt myös tekemään oman sisustussuunnitelman tähänkin kotiin. Tervetuloa siis jo ennakkoon viihtymään tässä kodissa.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20135630

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

21110
Kerros 3/3
Huoneistoselitelmä 5 mh + oh/rh/k + arkioh + vh + 3 wc + wc/ph + khh + ph/s x 2 + hoitoh. apukeittiö + at + ak + kellari (kotiteatteri/kuntosali)

ASUINTILOJEN Pinta-ala

279.0 m²

Kokonaispinta-ala

519.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Rakennuslupasuunnitelmien mukaiset pinta-alat ovat seuraavat: huoneistoala 279 m2 ja kerrosala 333 m2. Lisäksi kellarikerros n. 240 m2 (varastotilaa). Näiden lisäksi kokonaisuuteen kuuluu vielä 2 auton katos ja runsaasti terassitilaa.

Rakennusvuosi

2009

Käyttöönottovuosi

2009

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 2 kk kaupanteosta.

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 2 kk kaupanteosta.

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Naantali

Alue

Immanen

Tontin pinta-ala

1788.0 m²

Muut tilat

240.0 m²

Rakennusoikeus

350.0

Energiatodistus

Kyllä

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

B2018

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Kellarikerrosta ei ole laskettu rakennusoikeutta vievään pinta-alaan, koska tilassa ei ole ikkunoita, sekä tila on pääosin maanpinnan alapuolelle.

Lisätietoa kaavoituksesta

Alueella on 26.2.2007 hyväksytty asemakaava, sekä 6.6.2007 hyväksytty erillinen sitova tonttijako.

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hyvä.

Kiinteistötunnus / laitostunnus

529-28-26-6

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus laadittu 26.11.2021.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 495 000 €
Myyntihinta 495 000 €

Kiinteistövero

1600 €/v

Lisätietoja maksuista

Pellettilämmityksen vuotuinen kustannus on n. 1200 € / nykyisellä asukkaalla on mennyt pellettiä n. 4000 tonnia, mutta henkilökohtaisesta kulutustottumuksessa riirruen menekki saattaa olla enemmän, eli n. 4000-6000 tonnia, (kustannus nykyisellä omistajalla n. 100 €/kk). Sähköä on kulunut 7200 kWh/v. (kustannus n. 80 €/kk). Sähkön hinta sekä kulutus voivat vaihdella oman sopimuksen sekä kulutustottumuksen mukaan. Vesimaksut oman kulutuksen mukaan. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % hyväksytystä kauppahinnasta.
Neliöhinta 1 774 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna 1: Ns. normaalin kokoinen sauna, jossa on sähkökiuas. Seinät puuta, lattia laattaa. Sauna 2: Todella tilava sauna puukiukaalla. Tämä tila soveltuu myös ammattimaiseen käyttöön, koska vieressä on iso pesuhuone/hoitohuone. Seinät puuta, lattia epoksia.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Lisätiloja tässä kodissa riittää, eli mahdollisuuksia on myös useisiin ammatinharjoittamisiin. Kellarissa on tilava autotalli, jonka yhteydessä on varasto/verstastiloja jopa n. 240 m2. Tällä hetkellä osa kellarista toimii ns. kotiteatterina baaritason kera, sekä yksi iso varastotila on punttisalina. Kaikkia tiloja pystyy hyvin hyödyntämään siis myös ihan yksityisessä käytössä. Keskikerroksessa on seuraavanlainen kokonaisuus: Tilava pesutila/hoitohuone, iso sauna, erillinen wc, khh/apukeittiö, pukuhuone/varasto ja 1 makuuhuone omalla sisäänkäynnillä. Tätä tilaa on helppo hyödyntää monenlaisiin lisätarpeisiin. Esimerkkinä mainittakoon vaikka catering-palvelut, erilaiset hoitolapalvelut, toimistotilat tai moni muu toiminta. Tällä hetkellä tilat on yhdistetty asuintiloihin, mutta näitä tiloja on helppo käyttää myös ihan omana yksikkönään. Yläkerrassa on lisäksi iso aulatila/arkiolohuone, josta pystyy myös tarvittaessa erottamaan yhden makuuhuoneen lisää.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa ja palju (kamina on edellisten omistajien aikana ilmoitettu vuotavan, eli vaatii korjaustoimenpiteen. Nykyinen asukas ei ole sitä käyttänyt). Iso koiratarha ja iso Biolanin kompostori.

Asunnon kunto

Hyvä

Makuuhuoneen kuvaus

Alakerrassa 1 mh, josta on myös erillinen uloskäynti oman tuulikaapin kautta etupihan puolelle. Tilaan mahtuu helposti myös kunnon työpiste. (lattia laminaattia). Yläkerrassa on 4 mukavan kokoista makuuhuonetta (lattiat laminaattia, seinät tapetti/maalia). Lisäksi kodin pohjaratkaisu ja reilut tilat antavat myöden myös lisä makuuhuoneiden rakentamiselle.

Koulut

Lietsalan koulu 2,3 km kävellen, Taimon koulu (2,5 km) ja Suopellon yläaste n. 2,5 km/kävellen 2 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone nauttii avoimesta yhteydestä ruokailutilaan, keittiöön ja rauhoittaviin maalaismaisemiin. Isot ikkunat avaavat maisemat osaksi tunnelmaa ja päästää luonnonvalon tulvimaan sisätiloihin vapaasti.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

2 km (K-market + posti), Naantalin keskusta + asiamiesposti n. 5 km.

Päiväkoti

Soinisten päiväkoti n. 1 km.

Keittiön kuvaus

Keittiön lattiapinta on uusittu 2015, keittiön kaapin ovet 2016, sekä yläkaapit uusittu kokonaisuudessaan 2016. Avara ja valoisa keittö, jossa on hyvin tilaan niin työskentelylle kuin säilytykselle. Keittiö on skandinaavisen tyylikäs ja lämminhenkinen tila, joka täyttyy luonnonvalosta ison ikkunan ja avoimuuden ansiosta. Työtasot ovat aitoa puuta.

TEHDYT REMONTIT

Tehdyt remontit: Lattiapinnat keittiö, olohuone, eteinen 2015. Keittiön kaapistojen ovet uusittu 2016. Yläkaapit uusittu kokonaisuudessaan 2016. Jääkaappi ja pesukone uusittu 2016, sekä induktioliesi 2018. Pihakivetys asennettu 2016. Lisäksi edelliset omistajat ovat uusineet seinäpintoja ja muita pienempiä remontteja lähivuosien aikana. Rakennukseen ei ole lopputarkastuksen jälkeen tehty rakennuslupia vaativia toimenpiteitä. 2022 on korjattu pellettijärjestelmä, kaikki lämmitysjärjestelmän termostaatit on vaihdettu, sadevesikaivon pumppu on uusittu. Lisäksi pihalle on rakennettu iso koiratarha (suoraan keittiön ovesta käynti), sekä hankittu iso sähkövastuksilla oleva kompostori.

Pesutilojen kuvaus

Pesuhuone 1: Pesuhuoneen rauhallisen tunnelman luo miellyttävä tehosteseinä, joka toimii samalla myös kätevästi hyllynä. Tilassa on 2 suihkua, wc-istuin ja lavuaari. Viereisen kodinhoitohuoneen kautta pääsee puolestaan suoraan takapihan rauhoittavalle terassille, jossa on myös palju valmiina kylpyhetkiin. Pesuhuone 2: Yläkerran wc/pesutilassa on 1 suihku ja 2 lavuaarin allaskaapisto. Pesuhuone 3: Talon päädyssä on todella tilava pesuhuone/hoitohuone. (seinät laattaa, lattia laattaa). Lue tästä kokonaisuudesta lisää muiden tilojen kohdalta.(seinät maalattu, lattia epoksia).

Säilytystilojen kuvaus

Tilava walk-in closet päämakuuhuoneen yhteydessä. Varastotiloja huikean paljon.

Khh:n kuvaus

Kodinhoitohuone on todella tilava ja viihtyisä, sillä myös pyykinkuivaus on otettu hienosti huomioon, kuten myös tasotilan tarve. Säilytystilaa on runsaasti ja tilasta pääsee suoraan takapihan katetulle terassille, jossa on myös palju upotettuna. Toinen kodinhoitotila/apukeittiö on ns. hoitotilan puolella. Kts. lisätiedot muut tilat kohdasta.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat yksilöity pääsosin tilojen kohdalla. Kuivissa tiloissa maali tai tapetti ja märkätilat laattaa (paitsi hoitolan puolella).

Rakennusmateriaalien kuvaus

Lammin betoniharkko + betonivalu runkona, puuverhoilu julkisivussa.

Lisätietoa palveluista

Lounasravintola n. 1 km. Naantalin Aurinko Golf n. 1 km. Myös todella monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ovat kodin ympärillä. Mm. Suovuoren pururata (talvisin hiihtoladut) on ihan vieressä. Taimon uimaranta n. 3,5 km.

WC:n kuvaus

Alakerrassa on 2 erillistä wc-tilaa. Toinen eteisen yhteydessä (lattia laattaa, seinät laattaa) ja toinen ns. hoitolan/työtilan puolella (seinät maalattu, lattia epoksia). Toiset 2 wc:tä ovat pesuhuoneiden yhteydessä.

LISÄTIETOA TONTISTA

Tasainen ja helposti käytettävissä oleva puutarhatontti. Piha-alue on erittäin viimeistelty, sekä tonttia kiertää jo hyvin kasvanut tuija ja kuusiaita.

Lattiamateriaalien kuvaus

Yläkerran kuivissa tiloissa laminaatti, keskikerroksessa vinyylikorkki. Kellarissa vinyyli tai betoni. Märkätilat pääsosin laattaa (paitsi hoitotilan puolella).

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki n. 200 m (Naantalin sisäinen liikenne). Naantalin päätieltä yhteydet mm. Turkuun.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1788.0 m²

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi