kivi-item-image
Sinun kotisi

Sorvaajankatu 1 / Paritalo

VHP 378 000 €

2mh + askartelutila + avokeittiö + oh + khh + 2xkph + s + 2xerillinen wc + parveke + lämmin varasto + autotalli.

Rakennusvuosi 2014

"Tyylikäs paritaloasunto rauhallisella sijainnilla Kaarinassa" Vuonna 2014 valmistunut näyttävä ja muuttovalmis koti on vapautumassa seuraaville asukkaille. Tämä itselle rakennettu kokonaisuus on sijoitettu näyttävästi mäen päälle ja luonnon keskelle Kaarinan Sorrossa. Pääovesta tullaan alakertaan, jossa eteinen ottaa vieraat vastaan. Alakerrassa sijaitsevat varastot sekä lämmin autotalli, jonne pääsee myös sisäkautta. Lisäksi alakerrassa on iso askarteluhuone/makuuhuone, jonka voi tarvittaessa jakaa vaikka kahdeksi tilaksi. Kodinhoitohuone, sauna, kylpyhuone ja erillinen wc sijaitsevat lähellä toisiaan helpottaen arjen pyörittämistä Yläkerta on avara ja valoisa ratkaisu, jossa keittiö aukeaa olohuoneeseen muodostaen saarekkeen ja ruokailutilan kanssa toimivan kokonaisuuden. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta hienot maisemat. Keittiön vierestä on pääsy suojatulle takapihalle. Lisäksi yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa oma erillinen wc ja toisessa lisäksi suihku. Lämmityksen hoitaa vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä, joka hoitaa myös viilennyksen. Asumiskustannukset ovat siis edulliset. Ilmanvaihto koneellinen LTO:lla. Hallinanjakosopimuksen mukaisesti molemmat hallitsevat omia alueitaan ja rakennuksiaan ja lisäksi etupiha on yhteisesti hoidettu. Kulkuyhteydet ovat mainiot tarjoten nopeat väylät niin Helsingin kuin Turun suuntaan. Kaarinan keskustassa on kaikki tarvittavat lähipalvelut. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kanssani tähän huikeaan kokonaisuuteen. Lisätiedot ja esittelyt tästäkin kodista antaa IN LKV Oy | Jori Anttila 050-2176, tai jori@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan täydellisimpään palvelupakettiin osoitteessa www.inlkv.fi. Meidän palvelussamme kohtaavat korkean profiilin ammattitaito sekä tämän päivän oheispalvelut.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21068808

Tyyppi

Paritalo

POSTINUMERO

20780
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 2mh + askartelutila + avokeittiö + oh + khh + 2xkph + s + 2xerillinen wc + parveke + lämmin varasto + autotalli

ASUINTILOJEN Pinta-ala

125.0 m²

Kokonaispinta-ala

220.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Huoneistoala 125 m2(90 m2+30 m2). Kerrosala 143m2 Kokonaisala 220m2, jossa huomioitu kerrosala ulkoseinäpaksuus mukaan laskettuna(139m2+77m2) Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

2014

Käyttöönottovuosi

2014

Vapautuminen

Muu ehto

Vapautuminen

Sop.muk/2 kk kaupasta

HUONELUKU

4 h

Kunta

Kaarina

Alue

Sorro

Tontin pinta-ala

1380.0 m²

Muut tilat

95.0 m²

Tontin omistus

Oma

Kiinteistötunnus / laitostunnus

202-429-3-162

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistusta ollaan teettämässä myyjien toimesta
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 378 000 €
Myyntihinta 378 000 €

Kiinteistövero

240 €/v

PUHTAANAPITOMAKSUT

20 €/kk

Lisätietoja maksuista

Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Lainhuudatus, kaupanvahvistus- ja sähköistenpanttikirjojen siirtokustannukset.
Neliöhinta 3 024 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Asunnon kunto

Hyvä

Pesutilojen kuvaus

Kylpyamme varaus alakerran kylpyhuoneessa. Kylpyhuoneita kaksi kappaletta, joissa molemmissa myös wc-istuin.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Pohjakerros kivi, yläkerta puu

WC:n kuvaus

Asunnossa yhteensä 4 wc-istuinta

LISÄTIETOA TONTISTA

Kiinteistöllä on hallinnanjakosopimus asuntojen A ja B välillä. Molemmat hallinnoivat omaa merkittyä aluettaan sekä yhteisesti kiinteistön etupihaa.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1380.0 m²

Kirjattu hallinnonjakosopimus

Kyllä

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Jori Anttila

050-2176 jori@inlkv.fi