kivi-item-image
Sinun kotisi

Sirkkalankatu 8a / Kerrostalo

VHP 198 000 €

2 h + k + wc/ph .

Rakennusvuosi 1922

Suloinen ja avara kaksio ikuisessa suosiossa olevalta Sirkkalankadulta! Tässä kaksiossa on sitä jotakin - ja vielä vähän enemmän. Sijainti on Sirkkalankadun alkupäässä lähellä Yliopistoa ja Tyksiä. Huoneiston mikrosijainti on aivan talon perällä ja tunnelma on uskomattoman rauhallinen, sillä kadun äänet eivät kantaudu tänne, vaikka ikkunat olisivat auki. Myös kaupat sekä Kupittaan juna-asema ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä, kuten myös puistot, jokivarren monipuoliset palvelut ja houkuttelevat liikuntamahdollisuudet. Sijainnin suosioon on lukuisia syitä ja siksi Sirkkalankadulla on aina suotuisa kaiku - missä yhteydessä se ikinä mainitaankaan. Itse koti huokuu kodikkaan kutsuvaa tunnelmaa. Avarat, isot huoneet luovat arkeenkin ylellisyyttä, vanhat lautalattiat ja kaksi kaunista kaakeliuunia puolestaan nostalgista tunnelmaa. Säilytystilaa tuntuu kerrankin olevan riittävästi ja lisäksi huoneistolle kuuluu sekä kellarista että ullakolta tilava varastotila. Pesutila ja keittiö on remontoitu 2006-2007, joten koti on muuttovalmiissa kunnossa välittömästi, sekä myös vapautuminen järjestyy tarvittaessa nopeasti. Taloyhtiössä on perinteinen linjasaneeraus alkamassa ja tämän asunnon kohdalla työt tullaan tekemään tammi-maaliskuussa 2022. Ostajalla on siis suurenmoinen tilaisuus päästä itse vaikuttamaan millaisessa pesutilassa haluaa virkistäytyä tulevaisuudessa. Lisäksi saman alueen sekä taloyhtiön myyntihistoriaan nähden huoneiston hinta on nyt erittäin ostajaystävällinen. (Tulevan LVIS-saneerauksen jyvitys myytävään huoneistoon on arviolta 52.380 €). Olohuone on upea tila, joka on mallinsa ja kokonsa ansiosta helppo kalustaa mieleisekseen ja kahteen suuntaan avautuvat oviaukot avartavat entisestään avaraa olohuonetta. Ikkunat on haluttu säilyttää ajan hengen mukaisena ja moni tämän ikäkauden taloja ihannoiva asiakas varmasti arvostaa myös näitä alkuperäisiä ikkunoita. Makuuhuoneeseen on sängyn lisäksi helppo mahduttaa kunnon työpiste - tai vaikka tarvittaessa kaksi. Romanttiset komerosyvennykset ovat molemmin puolin makuutilaa ja lisäksi tilassa on vielä erillinen liukuovikaapisto. Säilytystilaa on siis poikkeuksellisen runsaasti tämän kokoiseksi huoneistoksi. Tilavassa keittiössä on kaikki mitä keittiöltä tarvitaan. Runsaasti niin säilytys- kuin työskentelytilaa ja lisäksi kauppaan kuuluva pyykinpesukone ja uudehko lämminvesivaraaja. Näin upealla ja rauhallisella sijainnilla olevia tilavia kaksioita on harvoin tarjolla itäisestä keskustasta. Lisäksi huoneiston poikkeuksellisen rauhallinen tunnelma talon perällä on suorastaan ylellinen ominaisuus, josta saa nautintoa vuoden jokaisena päivänä omaan asumiseen. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin erinomaisesta vaihtoehdosta tämän hetken markkinoilta antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Kotisivuillamme pääset myös suunnittelemaan omiin tarpeisiin sopivan sisustuksen (ei toimi mobiilissä tai padilla)

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20683042

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20520
Kerros 1/3
Huoneistoselitelmä 2 h + k + wc/ph

ASUINTILOJEN Pinta-ala

70.5 m²

Kokonaispinta-ala

70.5 m²

Rakennusvuosi

1922

Käyttöönottovuosi

1922

Vapautuminen

Muu ehto

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1 kk kaupanteosta.

HUONELUKU

Kaksio

Kunta

Turku

Alue

Itäinen keskusta, Kupittaa

Tontin pinta-ala

1331.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Tontin omistus

Oma
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 198 000 €
Myyntihinta 191 741 €
Yhtiövastike 297.0 €/kk

(Hoitovastike 183.6 €/kk + Rahoitusvastike 113.4 €/kk)

VESIMAKSU

1237.2

Hoitovastike

183.6 €/kk

Lisätietoja maksuista

Kaapeli-tv sisältyy vastikkeeseen. Korjausvastiketta on kerätty etukäteen tulevia korjauksia ja kustannuksia varten. Mm. linjasaneerauksen hankesuunnittelua on kustannettu näillä keräyksillä. Nyt alkavasta sähkö- vesi ja viemärisaneerauksesta tulee arviolta 52.380 € jyvitysosuus myytävälle huoneistolle (rahoitusvastike arvio 220,32 €/kk). Mahdollinen varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta.

Rahoitusvastike

113.4 €/kk

Vesimaksu

16 €/kk
Neliöhinta 2 720 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteisen lautalattia hiottu ja maalattu myös 2017. Kattopinta eteisessä, keittiössä ja pesuhuoneessa paneelia kiinteillä halogeenivaloilla. Mh + oh maalattu pinkopahvi.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Makuuhuoneen molemmin puolin on 2 isoa vaatekomeroa, sekä liukuovikaapisto. Eteisen yhteydessä on avonaulakko ja kaapistoja.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Pinnoissa asumisen jälkiä, mutta varustelutaso hyvä ja yleisilme siisti.

Makuuhuoneen kuvausauna

Historiaa huokuva upea lautalattia elävöittää makuuhuoneen tunnelman ja bonuksena on lisäksi kaunis kaakelitakka, jossa on tällä hetkellä sähkövastukset (suositellaan uusittavaksi tai poistettavaksi). Lattiapinta on hiottu ja maalattu 2017.

Koulut

Vieressä.

Oleskelutilojen kuvaus

Tilava olohuone on mallinsa ansiosta helppo kalustaa ja tunnelman kruunaavat historiaa huokuva upea lautalattia ja kaunis kaakelitakka. Lattiapinta on hiottu ja maalattu 2017. Seinäpinnat maalattu 2007.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

2-3 ruokakauppaa löytyy korttelin sisältä. Posti on Kupittaan Citymarketissa n. 950 m. Matkahuolto on lähikaupassa n. 100 m. TYKS n. 400 m. Kupittaan puisto ja liikuntahallit lyhyen kävelyetäisyyden päässä. Useita ravintoloita sekä Aurajoen raitti aivan kodin ympärillä.

Keittiön kuvaus

Tässä tilavassa keittiössä on hyvin niin säilytys- kuin työskentelytilaa ja myös kunnon kokoinen ruokapöytä mahtuu helposti juuri ikkunan eteen. Keittiö ja Siemensin kodinkoneet on uusittu 2007. Keittiöön on sijoitettu myös lämminvesivaraaja, joka on uusittu 2016. Lisäksi keittiössä on LG:n pyykinpesukone, joka on uusittu n. 2010, ja pyykinpesukone sisältyy kauppahintaan. Keittiössä on myös lattialämmitys.

TEHDYT REMONTIT

Aikaisempi omistaja on teettänyt keittiön ja pesutilan kokonaisvaltaisen remontin. Nykyisen omistajan toimesta on tehty ainoastaan pintaremonttia.

Pesutilojen kuvaus

Pesuhuone on uusittu kokonaisuudessaan v. 2006 vedeneristyksineen.

Säilytystilojen kuvaus

Sekä vintti- että kellaritilan varastot ovat n. 10 m2 seisomakorkeudeltaan. Kellaritilan varasto on maapohjainen ja kylmätila. Vinttitilan kylmässä varastossa lisäksi matalampaa säilytystilaa (lämpötila pysyy kuitenkin plussan puolella ja tila pysyy kuivana).

Tulisija

2 kaakeliuuniauunia, joista makuuhuoneen takkaan asennettu sähkövastukset (suositellaan vastusten uusimista tai poistoa).

Liikenneyhteydet

Linja-autopysäkki n. 50 m. Kupittaan asema n. 400 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1331.0 m²

Tiedossa olevat tulevat remontit

LVIS-hankesuunnitelma. 3/2021 hankesuunnitelma on käsiteltävänä Turun rakennusvalvonnassa.

tehdyt remontit

Linjasaneerauksen suunnittelu ja rakennusluvan haku 2019. Aalto-Setälän hankesuunnitelma 2018. Lukkojen sarjoitus, avainpesien uusiminen ja avaimet 2017. Savuhormien kunnostus D rappu 2017. Peltikaton maalaus 2015. Julkisivun kunnostus 2013. Peltikaton uusiminen 2011.

Isännöitsijän yhteystiedot

Taloasema, Tuija Sällylä. Tuija.sallyla@taloasema.fi, gsm. 0500-221193

Taloyhtiön nimi

Asunto Osakeyhtiö Arseninkatu 8

havaitut korjaustarpeet

Kts. kunnossapitosuunnitelma, LVIS-hankesuunnitelma.

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi