kivi-item-image
Sinun kotisi

Sankarintie 4 / Omakotitalo

VHP 239 000 €

3-4h + keittiö + kph + sauna + erill.wc + hirsiaitta + talousrakennus + puuvaja.

Rakennusvuosi 2021

Idyllinen täysin remontoitu pikkukoti todella hyvällä sijainnilla ja isolla tontilla! Tämä alun perin n. 1900-luvun alussa valmistunut hirsirunkoinen omakotitalo on täysin saneerattu ja lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat myös vanha aittarakennus, sekä autotalli/varastorakennus, jossa bonuksena myös ns. kesähuone omalla pönttöuunilla. Tästä tilasta saa helposti remontoitua vaikka hulppean etätyöpisteen itselleen, tai jonkun muun tarpeellisen lisätilan varsinaisen kodin lisukkeeksi. Pihapiiri on todella iso, joten myös hyötyviljelyä pystyy helposti harrastamaan. Kauniit ja massiiviset luonnonkivipengermät elävöittävät pihaa ja sopivat luontevasti kokonaisvaltaiseen tunnelmaan. Palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet ovat suorastaan loistavat, sillä jopa moottoritie on aivan välittömässä läheisyydessä, joten kaupunkiin ajaa vain muutamassa minuutissa. Väljän piha-alueen lisäksi kodissa on todella iso terassi ja jopa kaupungin mattojen pesupaikka löytyy heti naapuritontilta. Myös lähin ruokakauppa on kävelyetäisyydellä, joten tässä kodissa yhdistyvät iso tontti ja palvelujen läheisyys poikkeuksellisen hyvällä tavalla. Koti jakautuu täysin loogisesti kahden kerroksen välillä, sillä kaikki yleiset tilat ovat alakerrassa ja täysin privaattiosio yläkerrassa. Koko yläkerta on myyntihetkellä täysin avoin tila, joka muokataan erillistä tarjousta vastaan ostajan tarpeita vastaavaksi tilaksi (huom. kotisivuillamme pystyt myös sovittelemaan seinien sijoittelua vapaasti ilmaisessa pohjapalvelusuunnittelussa). Tilan pystyy helposti jakamaan kahteen osaan, jolloin toisesta makuuhuonekokonaisuudesta jää todella tilava ja pienempikin makuuhuone olisi erittäin mukavan kokoinen. Tarvittaessa isomman osan pystyy vielä jakamaan kahteen osaan, joten makuuhuoneita on mahdollista tehdä tänne yläkertaan vaikka 3 kpl. Alakerrassa ovat puolestaan hyvän kokoinen eteinen (toimii myös saunatilojen pukutilana), erillinen wc, kunnon ruokailutila, iso tupakeittiö ja tunnelmallinen olohuone upealla takalla varustettuna. Olohuone sekä keittiö täyttyvät luontevasti kauniista luonnonvalosta, sillä ikkunat suuntautuvat kolmeen suuntaan ja täyttävät tilan kaikista suunnista automaattisesti runsaalla luonnonvalolla. Mikäli olet kaivannut uudehkoa kotia, runsaita lisätiloja ja väljää pihapiiriä, niin tämä kohde on varmasti paras vaihtoehto tämän hetken markkinoilta. Hintalaatusuhde on kerrassaan huikea. Lisäksi remontin suorittanut yritys tekee lisäkorvauksesta toivomasi lisä/muutostyöt. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu tiimiimme ja premium- tason palveluihimme, sekä luonnollisesti alan uusimpaan palveluun, eli ilmaiseen pohjakuvasuunnitteluun kotisivuillamme inlkv.fi. Myös chatti-palvelut ja ilmoittautumiset näyttöihin onnistuu suoraan kotisivujen kautta.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21906506

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

20400
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 3-4h + keittiö + kph + sauna + erill.wc + hirsiaitta + talousrakennus + puuvaja

ASUINTILOJEN Pinta-ala

100.5 m²

Kokonaispinta-ala

155.5 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Pinta-alat on epävirallisesti mitattu laserilla paikan päällä. Omakotitalon päälle 160 cm korkeiden asuintilojen pinta-ala on noin 100,5 m2 (lattiapinta-ala 120,5 m2) ja kokonaisala ilman terasseja on noin 155 m2. Terassien pinta-ala on noin 61,5 m2. Viralliset pinta-alat selviävät ainoastaan tarkemittauksella, jonka ostaja voi kustannuksellaan halutessaan teettää.

Rakennusvuosi

2021

Käyttöönottovuosi

2021

Vapautuminen

HUONELUKU

4 h

Kunta

Turku

Alue

Moisio / Sankari

Tontin pinta-ala

3200.0 m²

Muut tilat

55.0 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

75 m2 ulkorakennuksessa on mm. lämmin työhuone, autotalli ja iso varasto. Pihalla on myös 24 m2 hirsiaitta, jossa on sisäpuolella kaksi kerrosta.

Tontin omistus

Vuokrattu

Lisätietoa kaavoituksesta

Vuokra-alue on 18.6.2001 hyväksytyssä yleiskaavassa osoitettu pientalovaltaiseksi (AP) alueeksi ja siinä se sijaitsee virkistykseen tarkoitetulla alueen osalla. Lisätietoja kaavoituksesta: https: //opaskartta.turku.fi/ims/

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Uusi

Kiinteistötunnus / laitostunnus

853-487-19-2-L1

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus teetetään ensi tilassa myyjän toimesta.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 239 000 €
Myyntihinta 239 000 €

Kiinteistövero

307,68 €/v

Lisätietoja maksuista

Kiinteistö on asumaton (vastikään saneerattu). Nykyisen omistajan sähkö/lämmitys kulut noin 35 eur/kk (sähkönkulutusta asuttaessa ei tiedetä, mutta se tulee olemaan huomattavasti nykyistä korkempi / oman kulutuksen ja sopimuksen mukainen) Mahdollista lämmittää myös puuhellalla ja takalla. Vesimaksut ja jätehuolto oman kulutuksen mukaan. Vuokraoikeuden siirto ja sähköisten panttikirjojen siirtokustannus pankin hinnaston mukaan. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta.

Tontin vuokra

1029.24 €/v

Tontin Vuokranantaja

Turun kaupunki
Neliöhinta 2 378 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna on uusittu kokonaisuudessaan 2020-2021. Kaksi pientä ikkunaa, iso lasiseinä kylpyhuoneeseen, sähkökiukaassa myös etäohjausmahdollisuus, lauteiden alla 300 litran lämminvesivaraaja.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Tilava ruokailutila jää käytännöllisesti keittiön ja olohuoneen väliin. Eteinen puolestaan on valoista ja mukavan kokoinen tila, joka toimii tarvittaessa myös pukuhuoneena saunojille.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Asuinrakennus on täysin saneerattu 2020. Pintaremontin lisäksi on remontoitu julkisivut, katto, ikkunat, sähköt, vesijohdot ja talon sisäiset viemärit. Myös vanha hirsirunko on tarvittavilta osin korjattu.

VUOKRASOPIMUS PÄÄTTYY

31.12.2035

Makuuhuoneen kuvausauna

Yläkerrassa valtavan kokoinen makuuhuone, joka on helppo jakaa myös kahdeksi huoneeksi, sekä pienemmän kokoinen osio, joka toimii sellaisenaan omana makuuhuoneena. Yläkerta on tällä hetkellä yhtenäistä/avonaista tilaa, mutta on erittäin helposti jaettavissa kahteen/kolmeen tilaan. Makuuhuoneita on siis omien tarpeiden mukaisesti mahdollista olla 1-3 kpl. Lattiapinta-ala on noin 57,5 m2. Lattiamateriaalit: Vinyylikorkki Seinämateriaalit: Maalattu Lisäksi piharakennukseen on mahdollista remontoida esimerkiksi vierastilat tai kunnon etätyöpiste.

Koulut

Moision alakoulu noin 1,8 km, jonka yhteydessä liikuntahalli ja Moision kenttä. Yli-Maarian yläkouluun ja Ypsiloniin noin 1,6 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Tilava 18,8 m2 olohuone, jossa ikkunat suuntautuvat kolmeen suuntaan. Olohuoneessa on myös upea varaava takka. Olohuoneen ja keittiön välissä on käytännöllisesti erillinen ruokailuhuone. Lattiamateriaalit: Vinyylikorkki Seinämateriaalit: Maalattu

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Lähikauppaan noin 1 km / K-Market Moisio

Keittiön kuvaus

Iso 18,3 m2 tunnelmallinen keittiö, jossa ikkunat kolmeen suuntaan. Keittiö on uusittu kokonaisuudessaan 2020-2021. Induktio liesitaso, kalusteuuni, liesikupu hormiin, jääkaappi/pakastin, integroitu astianpesukone ja kunnostettu puuhella. Työtasot: laminaattia Lattiamateriaalit: Vinyylikorkki Seinämateriaalit: Maalattu

TEHDYT REMONTIT

2020-2021 muun muassa: - katto - julkisivut - ikkunat ja ovet - kaikki lämpöeristykset - sähköt, käyttövesiputket ja viemärit - keittiö, kylpyhuone, sauna ja erillis wc - kaikki lattiat, seinät ja sisäkatot - iso terassi, ulkovalaistukset sekä pihan sorastus.

Pesutilojen kuvaus

Kylpyhuone-/saunaosasto uusittu kokonaisuudessaan 2020-2021. Sadesuihku, lattia ja seinät laatoitettu, vesieristys, lattialämmitys. Lasiovi saunaan, iso ikkuna saunaan.

Muut tiedot

Mikäli ostaja haluaa, niin rakennukseen lisätään antenni. Lisäksi piha sorastetaan ostajan valitsemalla värillä, vaihtoehdot joko punainen tai harmaa sora.

Tulisija

Varaava takka ja puuhella/leivinuuni

WC:n kuvaus

Erillis-wc uusittu kokonaisuudessaan 2020-2021. Varusteena: lattialämmitys, allaskaapisto, peilikaappi, wc-istuin, pyykinpesutornin liitännät ja kuivauspatteri. Lattia ja seinät laatoitettu, lattiassa vesieristys ja lattialämmitys.

LISÄTIETOA TONTISTA

Vuokraoikeus noin 3200 m2 suuruiseen alueeseen Turun kaupungin Paimalan kylän Sankari-nimisestä tilasta 19:2 (853-487-19-2). Esitetty kartalla M 238/27.5.2002 maanvuokrasopimuksen liitteenä. Tontti ei ole lunastettavissa kaupungilta. Mikäli vuokrasuhde päättyisi kaupungin puolelta vuokra-ajan jälkeen, on kaupunki velvollinen lunastamaan rakennukset käypään hintaan.

Liikenneyhteydet

Hyvät yhteydet Turun keskustaan, Turun kauppatorille ajat omalla autolla vain 12 minuuttia!
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

3200.0 m²

Rakennusmateriaali

Hirsirunko / puuverhous