kivi-item-image
Sinun kotisi

Ripikatu 3 / Rivitalo

VHP 169 000 €

3 h + k + wc + wc/ph/s + vh + var.

Rakennusvuosi 1989

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY, näytöt peruttu! Tämäkin kohde myytiin jälleen heti ensinäytössä, joten otathan yhteyttä, mikäli voimme hoitaa myös sinun kotisi kaupat. Meillä on tällä hetkellä suorastaan pula myyntikohteista! Soita Sari Kuusisto 050-2556, tai laita sähköpostia sari@inlkv.fi. Täysin muuttovalmis koti loistavalla sijainnilla! Kodin sijainti on suorastaan huikea, sillä niin Lidl kuin K-Supermarket ovat lähes kivenheiton päässä, bussipysäkki todella lähellä - ja silti kodin pihapiiri on tunnelmaltaan todella idyllinen. Kiire tuntuu kirjaimellisesti jäävän kotiin kaartavan mutkan taakse ja tunnelma on täysin kotoisa ja rauhallinen. Kodin etu- sekä takapihaa pystyy hyödyntämään omiin lepohetkiin ja oma varastokin on käytännöllisesti aivan pääoven vieressä. Heti sisäänkäynti tapahtuu tunnelmallisen etupihan kautta, jossa on hyvin tilaa myös oleskeluryhmälle. Vehreys ja harmonisuus ovat läsnä kaikkialla! Takapiha on kerrassaan uskomaton, sillä tänne mahtuu niin toiminnallisuus kuin kauneus samaan pakettiin. Tämä piha on aito unelmapiha varmasti jokaiselle rivitalokotia etsivälle. Autopaikat löytyvät näppärästi heti talon vierustalta ja kodin sijainti on aina kuulunut Naantalin halutuimpiin. Päiväkoteja, kouluja, kauppoja, uimaranta, venepaikat ja leipomo löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä, kuten myös linja-autopysäkki. Kodin alimmassa kerroksessa ovat wc, todella toimiva eteinen, keittiö, olohuone ja molemmat piha-alueet. Iso valosta täyttyvä olohuone tuntuu yllättävän kodikkaalta ja jatkumona on suojaisa takapiha kauniine istutuksineen. Yläkerrassa ovat kodin molemmat makuuhuoneet, vaatehuone ja wc/ph/saunatilat. Tässä on muuttovalmis koti upeilla piha-alueilla huippusijainnilla. Taloyhtiötä on pidetty hyvässä kunnossa, joten isoja remontteja ei ole tulossa ja taloyhtiön talous on myös hyvässä kunnossa. Bonuksena koti vapautuu vaikka heti, joten tänne voit asettautua nauttimaan jo heti tämän kesän aikana! Kodissa on erittäin hyvä hintalaatusuhde, koska myyjä on muuttamassa ulkomaille. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin markkinoiden huippuyksilöstä antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Meihin ja alan kattavimpiin myyntipalveluihin tutustut www.inlkv.fi sivustolla, josta varaat myös 24/7 itsellesi näyttöajan, tai arvion omaan kotiisi. Nähdään näytöillä! Sivuillamme pystyt myös ilmaiseksi laatimaan omat sisustussuunnitelmasi pohjakuvapalvelussa. Tervetuloa viihtymään tähänkin kotiin siis jo etukäteen!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21977593

Tyyppi

Rivitalo

POSTINUMERO

21110
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 3 h + k + wc + wc/ph/s + vh + var

ASUINTILOJEN Pinta-ala

80.0 m²

Kokonaispinta-ala

80.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.

Rakennusvuosi

1989

Käyttöönottovuosi

1989

Vapautuminen

HUONELUKU

Kolmio

Kunta

Naantali

Alue

Karvetti

Tontin pinta-ala

6837.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Lisätietoa kaavoituksesta

Naantalin Rakennusvalvonta

Tontin omistus

Oma
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 169 000 €
Myyntihinta 169 000 €
Yhtiövastike €/kk

(Hoitovastike €/kk + Rahoitusvastike €/kk)

Lisätietoja maksuista

Vesimaksut oman kulutuksen mukaan: kylmävesi 5,03 € per m3, lämminvesi 11,27 € per m3. Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan 18 senttiä per kWh. Varainsiirtovero 1,5 % hyväksytystä kauppahinnasta.
Neliöhinta 2 112 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Saunatilassa on myös ikkuna. Saunan lauteet ja paneelit kaipaavat hiontaa ja uutta pintakäsittelyä.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteisessä on hyvin säilytystiloja, kuten myös yläkerran tilavassa vaatehuoneessa.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Kaupan yhteydessä on mahdollista ostaa kodin irtaimisto todella edullisesti (1000 €).

Asunnon kunto

Hyvä

Makuuhuoneen kuvaus

Molemmat makuuhuoneet ovat tilavan kokoisia ja toisen yhteyssä on tilava vaatehuone.

Koulut

Maijamäen koulu kävellen 1,2 km, autolla 1,6 km. Suopellon koulu 2,1 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on tilava ja jatkeena on todella tunnelmallinen takapiha. Suora käynti putkimalliseen keittiöön lisää myös oleskelutilojen toiminnallisuutta. Olohuoneeseen mahtuu tarvittaessa myös kunnon kokoinen ruokailuryhmä.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

K-Supermarket Ukko-Pekka kävellen 220 m, autolla 650 m. Lidl 550 m.

Päiväkoti

Useita päiväkoteja lähistöllä.

Keittiön kuvaus

Keittiö on remontoitu 2000-luvulla, mutta tarkka aika ei ole tiedossa. Keittiö on edelleen siistissä kunnossa, lukuunottamatta allaskaapiston ja viereisen oven heikohkoa kuntoa. Keittiö on malliltaan erittäin toimiva ja tässäkin keittiössä on häärännyt ammattikokki jo viimeiset 13 vuotta. Lisäksi tilaan mahtuu helposti myös 4 hengen ruokailuryhmä.

TEHDYT REMONTIT

Pesutila remontoitu n. 2010 ja keittiö hieman aikaisemmin. Todennäköisesti myös lattiat on uusittu n. 2010.

Pesutilojen kuvaus

Pesuhuone on remontoitu n. 2010. Pesutila on miellyttävän tilava ja tunnelmaltaan viihtyisä. Sävymaailma on trendikkään maanläheinen, sekä erittäin ajaton.

Säilytystilojen kuvaus

Varasto sijaitsee heti pääoven vieressä.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinät pääosin maalattuja pintoja. Märkätilassa laattaa.

Muut tiedot

Kodin irtaimisto on mahdollista ostaa kokonaan edulliseen hintaan. Hp. 1000 euroa.

Lisätietoa palveluista

Alueella on kattavat palvelut, sekä hyvät liikuntamahdollisuudet.

WC:n kuvaus

Toinen wc-tiloista on erillisenä alakerran eteisen yhteydessä ja toinen yläkerran saunaosaston yhteydessä.

Näkymät huoneistosta

Takapihan terassi suuntautuu itään ja tarjoaa erittäin viehättävän oleskelualueen, jossa yksityisyyden tunne on hyvä. Kauniit istutusalueet elävöittävät takapihan kaunista tunnelmaa.

Lattiamateriaalien kuvaus

Kuivissa tiloissa kaikissa laminaattilattia. Märkätilassa laattaa.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki 270 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

6837.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Mankelihuone ja pesutupa, sekä DNA Welho laajakaista. Pesutupa maksaa 3,5 € per krt. 25M/10M netti kaapeli-tv:n kautta kuuluu vastikkeeseen. Oma modeemi tulee hankkia jos ei edellinen ole jättänyt omaansa asuntoon. Hallitukselle annettiin lisäksi valtuutus yhden (1) ylimääräisen hoitovastikkeen keräämiseen mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii. Taloyhtiön taloudellinen tila on ollut hyvä. Päätettiin myös että hyväksi tehty työ voidaan korvata asukkaalle/osakkaalle kohtuullisen laskun perustella (esim. sähkömittarien luku).

Tiedossa olevat tulevat remontit

Päätetty: Ulkovarastojen ovien uusinta. 5-vuotiskunnossapitosuunnitelma vuosille 2023-2027: Viemärien kuntokartoitus/kysely asukkaille 2024 Sähkölaitteiden kuntokartoitus 2027 Varaston ovien vaihto/kunnostus 2023 Lisäeristämisen tarpeen kartoitus 2023 Palokatkojen tarkistaminen 2023 Kattoturvatuotteet ja kattojen kuntokartoitus 2023 Aurinkopaneelien kannattavuuden kartoitus ja ilmastointikanavien nuohous 2025

tehdyt remontit

2000 ikkunoiden ja seinien ulkopuolisten puuosien huoltomaalaus 2001-2002 kosteiden tilojen huoltokorjaukset 2006 ilmastointihormien puhdistus 2010 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2011 varaston kattojen rännien ja peltien korjaus, vesikaton räystäiden maalaus ja asuntojen patterien tarkastukset. 2012 lämmönsiirtimen uusiminen ja patteriverkoston perussäätö 2013 lukituksen uusiminen 2014 patteriventtiilien/lämmitysjärjestelmän korjaus ja lämmönsäätötyö 2015 ilmanvaihdon nuohous- ja säätötyö ja rännien korjaustöitä 2016 jätekatoksen rakentaminen ja lämpövuotokorjaus 2017 numerovalojen vaihto ja vesijohdon korjaus B/C talojen välistä 2018 parkkipaikkojen asfaltointi 2019 taloyhtiölaajakaista, DNA Welho 2020 etupihan rännien ja syöksyjen uusinta, Sadex Oy ja takapihan rännien ja syöksyjen uusinta, Samrak Oy 2021 sähköauton latausaseman hankesuunnitelma APT-Elektro Oy 2021-2022 huoneistojen ulko-ovien uusinta, Kaskipuu Oy 2023 huoneistojen pistorasioiden kunnostus 2024 lämmitystolppien kellojen uusinta

Isännöitsijän yhteystiedot

Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy, isannointi@isannointitalo.fi, Maariankatu 4 C, 20100 Turku. Isännöitsijä: Miikka Teräs, 0207229966, miikka.teras@isannointitalo.fi PL 257, 20101 Turku.

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Ripirenki

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Asukkaat

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi