kivi-item-image
Sinun kotisi

Puutarhakatu 37b / Puutalo-osake

VHP 266 000 €

2h + työtila + avok. + kph/sauna + erill.wc + vaatehuone + varasto x2.

Rakennusvuosi 1907

Näitä puutaloja on harvoin tarjolla! Tässä asunnossa viihdyt varmasti pitkään, tilaa löytyy sopivasti eikä isompia remonttejakaan tarvitse alkaa tekemään. Saapuessasi asuntoon näet ensimmäisenä tilavan eteisen ja tämän yhteydestä sekä wc, että keskikerroksessa olevan avokeittiön, johon mahtuu helposti suurempikin ruokapöytä ja tilaa jää vielä kokkaamiseenkin. Asunnon alakerrasta löytyy isohkon työtilan, kylpyhuoneen ja saunan lisäksi myös kaksi varastoa! Yläkerrasta löytyy kuitenkin tämän asunnon paras osio, eli kaksi tilavaa huonetta ja näiden lisäksi vielä vaatehuone! Keskeisestä sijainnistaan johtuen palvelut ovat lähellä, ympäristön ollessa kuitenkin vehreä ja idyllinen. Portsasta itsestään löytyy jo kaikkea tarvittavaa kuten kauppa, ravintoloita ja paljon tutustumisen arvoisia pikkuputiikkejakin. Lisäksi uudistuneelle Kakolan alueelle on vain lyhyt kävelymatka! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kanssani tähän huikeaan kokonaisuuteen. Lisätiedot ja esittelyt tästäkin kodista antaa IN LKV Oy | Severi Männistö 050 2348, tai severi@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan täydellisimpään palvelupakettiin osoitteessa www.inlkv.fi. Meidän palvelussamme kohtaavat korkean profiilin ammattitaito sekä tämän päivän oheispalvelut. IN LKV:n asuntoesittelyssä noudatetaan poikkeusolosuhteiden aikana ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Emme kättele ja toivomme sinunkin noudattavan annettua ohjeistusta turvaväleistä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaamme. Ethän tule esittelyyn, jos sinulla on flunssaoireita tai sinut on asetettu karanteeniin. Desinfioithan kätesi ennen esittelyn alkua ja käytät kasvomaskia. Esittelyiden kävijämäärää voidaan asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi joutua rajaamaan ja/tai porrastamaan. Haluatko tutustua omassa rauhassa tähän kotiin, varaa oma yksityisesittelysi kohteen välittäjältä!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20655126

Kunta

Turku

POSTINUMERO

20100

Alue

Portsa

Tyyppi

Puutalo-osake

Kokonaispinta-ala

96.0 m²

Pinta-ala

96.0 m²

Tontin pinta-ala

1082.0 m²
Kerros 3/3
Huoneistoselitelmä 2h + työtila + avok. + kph/sauna + erill.wc + vaatehuone + varasto x2

Lisätietoja pinta-alasta

Asuintilojen pinta-ala on ilmoitettu yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti kyseessä on 2h+k+wc+saunaos+varastoh, muut tilat ovat lisätiloja, joita ei lasketa viralliseen asuinpinta-alaan. Lisätilojen kunnossapitovastuu ja vakuuttamien, kuuluvat täysimääräisesti osakkeenomistajalle niiden rakenteiden osalta, jotka on tehty lisätilojen käyttämiseen liittyen. Tarkemmat huoneistomääritelmät ja pinta-alat selviävat vain tarkistusmittaamalla (tarkemittauksen kustannuksista vastaa ostaja). Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

1907

Käyttöönottovuosi

1907

Vapautuminen

Kaksi kuukautta kaupantekoa tai sopimuksen mukaan.

Huoneluku

Kolmio
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 266 000 €
Myyntihinta 265 025 €
Neliöhinta 2 761 €/m²
Yhtiövastike 306.24 €/kk

(Hoitovastike 240.0 €/kk + Rahoitusvastike 66.24 €/kk)

Hoitovastike

240.0 €/kk

Lisätietoja maksuista

Sähkö oman kulutuksen mukaan (nyk. n. 8.000 kwh/v, 67 €/kk), mahdollinen varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiössä ei poikkeuksellisesti ole vuonna 2020 pidetty yhtiökokousta.

Rahoitusvastike

66.24 €/kk

Vesimaksu

17 €/kk
3

Lisätiedot

dropdown

Asunnon kunto

Hyvä

tehdyt remontit

Ulkovajan maalaus ja pistorasian lisäys 2019, asuntojen 4 ja 5 portaiden alla olevien varastojen maalaus 2019, puuttuneen piipunhatun asennus 2019, roska-aitauksen uusiminen ja ajoportin maalaus 2019, pihan puuportti kunnostettu 2018, taloyhtiön saunan ja pesutilan kunnostus 2017, pyörävaraston katto uusittu 2009, talon maalaus ja saneerausurakka, talon katto ja seinät maalattu sekä asennettu uudet ulko-ovet ja lukot. Vaihdettuosa julkisivun laudoituksesta ja sisäpihalla sijaitsevat parvekkeet vahvistettu, taloyhtiö siirretty Turun kaapelitelevisoon 2008, koko kiinteistön peruskorjaus (katto, ikkunat ja putkisto) 1987.

Energiatodistus

Kyllä

Energialuokka

E2018

Tehdyt korjaukset

Keittiö 2018.

Tontin omistus

Oma

Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus

Tilavassa ja erittäin modernissa avokeittiössä hyvin tilaa myös isommalle ruokailuryhmälle.

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Severi Männistö

050 2348 severi@inlkv.fi