kivi-item-image
Sinun kotisi

Puolalankatu 3 / Kerrostalo

VHP 385 000 €

3-4h + k + ph/wc + vh + parv..

Rakennusvuosi 1959

Aidosti ainutlaatuinen ja tasokas koti ydinkeskusta sydämestä! Tämä koti on vain n. 50 metriä Yliopistonkadun kävelykadulta ja Hansakorttelista, joten sijainti on tyylipuhtaasti ytimen ytimessä. Kaikki mahdolliset keskustan palvelut ovat kirjaimellisesti jalkojesi juuressa - aina lähitulevaisuudessa valmistuvaa torin ympäristöä myöden. Taloyhtiön sisäpiha on rauhoitettu aidan ja portin avustuksella ja pihapiiristä löytyy myös leikkipaikka perheen pienimmille. Puolalanpuisto on vain parin minuutin kävelymatkan päässä, joten kaikki arkeen tarvittavat elementit ovat lähelläsi tässä kodissa. Huoneiston pohjaratkaisu on suorastaan loistava, sillä heti sisäänkäynnin yhteydessä on normaalia syvempi liukuovikaapisto (jossa on myös valmius rakentaa toinen wc-tila). Keittiö on heti eteisen vieressä ja avautuu upeasti niin ruokailutilan kuin olohuoneen suuntaan. Makuuhuone on tilava, reilulla liukuovikaapistolla varustettu, sekä nauttii sisäpihan rauhallisesta tunnelma ja kauniista näkymistä. Myyntihetkellä olohuoneen perällä oleva toinen makuuhuone on avoimessa yhteydessä olohuoneeseen ja tämän tilan yhteydessä on myös vaatehuone sekä lasitettu parveke. Olohuone on vertaansa vailla oleva kodin nautinnollinen keskipiste, sillä näkymien ja tilan tunnun lisäksi tunnelman kruunaa käyttökelpoinen ja tyylikäs avotakka. Taloyhtiötä on hoidettu hyvin ja mahdolliset pitkän tähtäimen korjaustarpeet on hiljattain kartoitettu Vahasen toimesta (mahdolliset pitkän tähtäimen kulut korjauksista ovat varsin maltilliset, koska isoja peruskorjauksia on tehty paljon ja säännöllisesti). Lisäksi tämä koti on poikkeuksellisen tasokkaasti ja laajasti remontoitu katosta lattiaan. Arvokkaat materiaalivalinnat ja loistava suunnittelu luovat tästä kodista ajattoman luomuksen, johon on mahdotonta kyllästyä. Kodin tasokas varustelutaso tekee arjesta juhlan ja koko huoneiston käsittävä lattialämmitys luo puitteet mielyttävään asumiseen. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin ainutlaatuisesta kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin, upeisiin koteihimme ja koko välitysalan uusimpiin palvelupakeitteihin sivuillamme www.inlkv.fi. Sivuillamme on myös ilmainen pohjakuvan suunnittelupalvelu (ei toimi mobilesssa), jossa pääset testaamaan kodin soveltuvuutta juuri omiin tarpeisiin sopivaksi.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21969176

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20100
Kerros 3/9
Huoneistoselitelmä 3-4h + k + ph/wc + vh + parv.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

87.0 m²

Kokonaispinta-ala

87.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Myytävän huoneiston seiniä on mittavasti purettu, joten huoneistoala on sen myötä kasvanut vastaaviin huoneistoihin nähden. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa tämän hetken standardeista ja todellinen pinta-ala saattaa olla ilmoitettua suurempi tai pienempi. Myyntihetkellä huoneisto on avattu yhtenäiseksi ruokailutilan, olohuoneen sekä olohuoneen perällä olevan makuuhuoneen suhteen. Olohuoneen peräosa on helposti erotettavissa takaisin makuuhuoneeksi.

Rakennusvuosi

1959

Käyttöönottovuosi

1959

Vapautuminen

Muu ehto

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, tai viimeistään 3 kk kaupanteosta

HUONELUKU

Kolmio

Kunta

Turku

Alue

Keskusta

Tontin pinta-ala

2413.6 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun kaupunki (kaavoitus).

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

D2007

Lisätietoja energiatodistuksesta

Yhtiöstä ei ole lainmukaista voimassa olevaa energiatodistusta saatavilla. Vanhentunut energiatodistus perustuu 2012 vuoden kulutustietoihin. Uusi energiantodistus on jo tilattu ja laaditaan 06/2021.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 385 000 €
Myyntihinta 379 016 €
Yhtiövastike 440.3 €/kk

(Hoitovastike 382.5 €/kk + Rahoitusvastike 57.8 €/kk)

VESIMAKSU

1237.3

Hoitovastike

382.5 €/kk

Lisätietoja maksuista

Taloussähkö kulutuksen mukaan. Veden kulutus laskutetaan mittauksen mukaan 4 kk välein. Pesutupa 5 €/vuoro. Mankeli 1 €/krt. Autopaikka 25 €/kk ja -hallipaikka 85 €/kk. Pohjaviemärien sukitus kustantaa maksimissaan 80.000 €, josta jyvitettävä osuus myynnissä olevalle huoneistolle on n. 2440,00 €. Mahdollinen varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta.

Rahoitusvastike

57.8 €/kk
Neliöhinta 4 357 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteisen yhteydessä on reilusti vaatesäilytystilaa, koska liukuovikaapiston takana on syvyyttä poikkeuksellisen runsaasti. Tässä liukuovikaapiston takana olevassa tilassa on myös valmius toiselle wc-tilalle. Keittiön yhteyteen on saatu väljä ruokailutila avaamalla yksi makuuhuoneista keittiön sekä olohuoneen suuntaan täysin avoimesti. Koko huoneistossa on lattialämmitys, joten patterit eivät ole sisustuksen haittana.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa ja pimennysverho makuuhuoneessa. Kuivaava pyykinpesukone keittiössä.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Huoneisto on kaikilta osin upeassa kunnossa ja käytetyt materiaalit ovat poikkeuksellisen tasokkaita. Kodin materiaalivalinnoista sekä yleisilmeen suunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija.

Makuuhuoneen kuvausauna

Myyntihetkellä kodissa on 1 varsinainen makuuhuone ja 1 erittäin luonteva optio toiselle makuuhuoneelle. Makuuhuone on tilava ja se suuntautuu suoraan rauhallisen ja kauniin sisäpihan puolelle. Tilassa on myös tyyliin sopiva liukuovikaapisto ja sama iso valkoinen laatoitus kuin kodin muissakin tiloissa. Olohuoneen perällä olevan makuuhuoneen yhteydessä (joka on myyntihetkellä yhdistetty olohuoneeseen) on vaatehuone ja parveke. Keittiön vieressä oleva makuuhuone on yhdistetty luontevasti kunnon ruokailutilaksi, joten kodin pohjaratkaisu on kerrassaan täydellinen, ja ostajalle jää edelleen luontevasti mahdollisuus haluamallaan tavalla ottaa olohuoneen perällä oleva tila takaisin makuuhuone käyttöön.

Koulut

Kävelyetäisyydellä Puolalan alakoulu, Cygnaeus skola, TSYK:n lukio ja hyvät yhteydet mm. yliopistolle.

Oleskelutilojen kuvaus

Tilavassa olohuoneessa on kauniiden näkymien lisäksi toimintakunnossa oleva puhdaslinjainen takka. Varsinaisen olohuoneen jatkeeksi on avattu myös yksi makuuhuoneista (helppo erottaa tarvittaessa uudelleen), joten olohuone on poikkeuksellisen tilava kokonaisuus, jonka jatkeena on myös lasitettu parveke. Erikoisuutena on lattiapintojen iso valkoinen laatoitus, joka tekee pinnoista kestävän, kauniin, helppohoitoisen ja äärettömän ajattoman.Seinät osin maalattuja pintoja ja suurimmaksi osaksi upeaa design- tapettia.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Kaikki Turun keskustan palvelut ovat ulottuvilla heti kun astuu Puolalankadulle. Kauppatorille noin 100 m ja Hansan kauppakeskus 50 m.

Keittiön kuvaus

Keittiö sijaitsee välittömästi eteisen vieressä, sekä avautuu ilmavasti ylellisen ruokailutilan suuntaan. Iso ikkuna päästää kauniin ja vihreän sisäpihan osaksi keittiön tunnelmaa ja tasokkaat materiaalit luovat aitoa luksusta arjen keskelle. Upea hopeanhohtoinen kivirouhe taustaseinässä toimii mielenkiintoisena efektinä ja yleisilmeen rauhoittavat integroidut kodinkoneet. Työtasot aitoa valkoista kiveä. Lisäksi kauppaan kuuluu keittiöön integroitu kuivaava pyykinpesukone.

TEHDYT REMONTIT

Kph saneeraus, keittiöremontti, huoneiston sisäsähköverkko uusittu, keittiö ja makuuhuoneen välinen kantava seinä purettu 2014. Lisäksi koko kodin pinnat on kattavasti uusittu tämän ison saneerauksen yhteydessä. Lopputarkastus 25.05.2021.

Pesutilojen kuvaus

Pesuhuone on trendikkäästi remontoitu ja materiaalit katosta lattiaan laadukkaita. Allaskaapisto on kosteuden kestävää materiaalia ja upeat laatat luovat suorastaan juhlallisen vaikutelman tähän kuvan kauniiseen pesutilaan.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat kuivissa tiloissa maalattuja pintoja, tai vaihtoehtoisesti efektinä toimivia design- tapetteja.

Tulisija

Toimiva avotakka olohuoneessa.

Näkymät huoneistosta

Parvekkeen näkymät ovat Puolalankadun suuntaan. Keittiö, ruokailutila ja makuuhuone nauttivat todella kauniista sisäpihan näkymistä, jotka asemoituvat juuri täydelliselle tasolle tästä kolmannesta kerroksesta.

Lattiamateriaalien kuvaus

Upealla isolla laatalla laatoitetut lattiapinnat kestävät niin kulutusta kuin katsetta.

Liikenneyhteydet

Rautatieasemalle noin 1 km. Föli yhteydet ympäri Turkua ovat parhaat mahdolliset näin keskustasta.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

2413.6 m²

Taloyhtiössä muuta

Taloyhtiössä myös vuokrattavissa (n. 10 €/kk) lämpimiä varastotiloja kellarista.

Tiedossa olevat tulevat remontit

PÄÄTETYT: Syysyhtiökokouksessa 3.12.2018 myönnetty hallitukselle valtuutus selvittää lisärakentamisen mahdollisuutta (lausunto hallituksen käsittelyssä/esitetään mahd. syysyhtiökokouksessa 2020). Kevätkokouksessa 2020 päätettiin pohjaviemärien sukittamisesta, joka tullaan toteuttamaan 2020-21(on jo tehty) sekä jyvittämään mahdollisesti 2021 vastikkeiden mukana osakkeen omistajille (myönnetty 80.000 euron lainavaltuutus, eli n. 2.440 € osuus myytävälle huoneistolle). Lisäksi päätetty sähköjärjestelmän uusinnan suunnittelu, kaapelitv ja laajakaista työt suoritettavaksi vuoden 2021 aikana. SUUNNITELLUT: 2022: Sähköjärjestelmien uusiminen, datajärjestelmien lisääminen. 2022-23: Lämmönvaihtimen uusinta, lämmöntalteenoton hankinta. 2023: Porrashuoneiden kunnostus. 2024: Autotallin kunnostus, päätyseinän korjaus ja maalaus. 2024-26: Katon uusinta/lisäkerroksen rakentaminen. 2025: Ulko-ovien kunnostus. Tarkemmat tiedot mahdollisista ajankohdista ja sekä arvioiduista kustannuksista 30.4.2019 laaditussa Vahasen kuntoarviossa (saatavilla välittäjältä).

tehdyt remontit

2021: Pohjaviemärien sukittaminen. 2020: Piha-alueen kunnostus ja leikkivälineiden uusinta. 2019: Viemärien pesu ja kuvaus, pystylinjojen ruiskuvalun puutteiden korjaus. Jätepisteen uusinta ja pihasuunnittelu. Kuntoarvion päivitys. 2017: Lukituksen uusiminen. Pyöräsuojien maalaus. GSM-hissipuhelintekniikka. VSS-tilan passiiviantenni. 2016: Ikkunoiden, parvekeovien ja tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen. 2014: Katto pinnoitettu. 2013: B-portaan kahden ylimmän kerroksen ikkunoiden uusiminen. Lämmitysjärjestelmän korjaus. 2011: Ilmanvaihdon huolto. Käyttövesiputket uusittu. 2010: Tonttiviemäri uusittu. Hissit modernisoitu. 2008: Viemärien nousulinjojen pinnoitus. Autotallinlämpölinja uusittu. 2004: Salaojien korjaus. 2000: Porrashuoneiden korjaus. 1998: Tuuletusparvekkeet korjattu. 1994: Julkisivut osittain pinnoitettu ja lisäeristetty.

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöintimestarit Oy. Isännöitsijä Rosa Hjort p.044-0567047

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Puolalanahde

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi