kivi-item-image
Sinun kotisi

Porhonkalliontie 1 H / Omakotitalotontti

VHP 130 000 €

Laadukas ja luonnonkaunis tontti Naantalin Porhonkalliolla! Porhonkallion korkeimmilla kukkuloilla oleva kallioinen tontti tarjoaa monipuolisen kauniit ja laajat näkymät ympäristöönsä. Tontti on tilava, joten ylellistä väljyyttä saadaan myös kodin seinien ulkopuolelle. Näkymät ovat luonnonmukaiset, sillä sammaleen peittämiä kallioita ja karun kaunista saaritolaistunnelmaa on aistittavissa havupuiden ja matalan kasvillisuuden luomana yllin kyllin niin pitkälle kuin silmä kantaa. Myös meri pilkottaa paikoin ja tulevan kodin ikkuna-aukotuksien avustuksella saadaan varmasti parhaat palat näkymistä otettua mukavasti osaksi kodin yleistä tunnelmaa. Alueen ulkoilumaastot ja monipuoliset vapaa-ajan puitteet ovat suorastaan huikeat. Merellinen ympäristö ja laadukkaat ulkoilumahdollisuudet luovat hyvää oloa niin henkisesti kuin fyysisesti ja vain mielikuvitus on rajana itsensä toteuttamiseen tällä alueella. Ryhmäliikuntatunnit, golf, minigolf ovat vain osa palveluista ja wellness-puoli tarjoaa kotoisat hemmottelut vain kävelymatkan päässä. Myös juhlat sekä ystävien majoittaminen suoraan Kultaranta Resortin ytimeen tarjoaa loppumattomat mahdollisuudet ikimuistoisten tapahtumien järjestämiseen niin perheen kuin isomman ystäväryhmän kera, joten mitä muuta voisi enää asuinalueen ympäristöltä vaatia. Tähän tonttiin on myös valmiiksi otettuna sähkö-, vesi- ja viemäriliittymä. Ne ovat jo joitakin vuosia sitten maksettu, eli ostaja hyötyy jo näissäkin tämän hetkisiin liittymiskustannuksiin nähden. Liittymät lisätään tontin kauppahintaan (20.000,00 €). Lisätiedot tästä upeasta tontista sinulle antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

9734562

Tyyppi

Omakotitalotontti

POSTINUMERO

21100

Vapautuminen

Heti

Vapautuminen

Heti

HUONELUKU

Ei luokiteltu

Kunta

Naantali

Alue

Porhonkallio

Tontin pinta-ala

1762.0 m²

Tontin omistus

Oma

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Rakennusoikeus k-m2 = 150. Tontti on osa isompaa aluetta, jossa kaikki tontit ovat jaettu samalla hallinnanjakosopimusella.

Kiinteistötunnus / laitostunnus

529-125-3-25
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 130 000 €
Myyntihinta 130 000 €
3

Lisätiedot

dropdown

Koulut

Luonnonmaan koulu n. 3,5 km.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Naantalin keskusta n. 6 km.

Päiväkoti

Luonnonmaalla n. 3,5 km.

LISÄTIETOA TONTISTA

Alueen tontit ovat kaikki osa isompaa kokonaisuutta, joka on jaettu samalla hallinnanjakosopimuksella. Alueen talon ovat tyylikkäitä ja tilavia ja kaikissa tonteissa on keskimäärin sama rakennusoikeus (150 k-m2). Kyseessä tontti H.

Liikenneyhteydet

Linja-autopysäkki n. 500 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1762.0 m²

Kirjattu hallinnonjakosopimus

Kyllä

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi