kivi-item-image
Sinun kotisi

Peukaloisenkuja 2-4 / Rivitalo

VHP 338 000 €

4 h + k + wc + wc/khh/ph/s + vh + lasitettu terassi + ak.

Rakennusvuosi 2005

Yhdentason upea päätyasunto huippusijainnilla Naantalin Luonnonmaalla! Tässä kodissa on runsaasti elementtejä, joita toimivaa ja nautinnollista kotia etsivät asiakkaat arvostavat. Kodin kaikki tilat ovat yhdessä tasossa ja loistava pohjaratkaisu päästää kodin kaikki asuinneliöt todelliseen hyötykäyttöön. Asunto tarjoaa käyttöösi kolme makuuhuonetta, joista yhdessä kunnon työpistesyvennys ja suurimman makuuhuoneen yhteydessä puolestaan oma vaatehuone. 2 wc:tä löytyy myös ja pesutilojen onnistunut pohjaratkaisu tarjoaa loogisesti tilat niin kodinhoidolle, toiselle wc:lle, kahdelle suihkulle kuin itse saunalle. Oleskelutilat muodostavat avonaisen kokonaisuuden, jossa pääosassa ovat Noblessan laadukas keittiö, jonka jatkeena ovat suoraan ruokailutila sekä olohuone. Tunnelman takaa Tulikiven tasokas vuolukivitakka, sekä huikean upea lasitettu terassitila. Tämä terassitila on rakennettu todella laadukkaasti ja tilaa riittää niin oleskeluryhmälle kuin kunnon ruokailuryhmälle. Lasit ympärillä ovat avattavissa ja myös katto on kokonaan lasirakenteinen. Tämä terassi on kodin toinen olohuone, jossa olet hemmottelevan tunnelman ympäröimänä aina kun kaipaat jotain tavanomaisesta poikkeavaa. Kotiin on tehty merkittäviä perusparannuksia lähivuosien aikana, joten nykyinen varustelutaso ylittää huomattavasti alkuperäisen tason. Huoneisto sijaitsee taloyhtiön viimeisessä päädyssä, joten nautit luontevasti omasta rauhasta ja samalla pääty mahdollistaa ikkunoiden runsaamman määrän sekä luonnonvalon pääsyyn kotiin useasta eri suunnasta. Omalle pihalle mahtuu helposti 2-4 autoa, sähkölatauspistoke on valmiina, sekä katospaikka yhdelle autolle. Ulkovarasto on luontevasti heti oman sisäänkäynnin vieressä, joten tässä kodissa kaikki elementit palvelevat helposti elettävää arkea. Tätä kotia on uudistettu rakkaudella ja laatutasoa vaatien, joten toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän erittäin viehättävään kotiin tämän hetken markkinoilla. Bonuksena koti pystytään vapauttamaan sinulle erittäin nopeasti. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa Sari Kuusisto IN LKV Oy |   050-2556, tai sari@inlkv.fi. HUOM! Kotisivuillamme pystyt laatimaan omia sisustussuunnitelmia tähänkin kotiin ilmaiseksi, joten tervetuloa leikkimään sekä viihtymään kodissa jo etukäteen. Tutustu myös meihin ja alan parhaimpiin palveluihin www.inlkv.fi.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20734896

Tyyppi

Rivitalo

POSTINUMERO

21100
Kerros 1/1
Huoneistoselitelmä 4 h + k + wc + wc/khh/ph/s + vh + lasitettu terassi + ak

ASUINTILOJEN Pinta-ala

102.0 m²

Kokonaispinta-ala

102.0 m²

Rakennusvuosi

2005

Käyttöönottovuosi

2005

Vapautuminen

1 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

1 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

4 h

Kunta

Naantali

Alue

Luonnonmaa

Tontin pinta-ala

1768.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Naantalin Rakennusvalvonta.

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

E2013

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatod. on päivätty 24.11.2015.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 338 000 €
Myyntihinta 338 000 €

Hoitovastike

173.4 €/kk

Lisätietoja maksuista

Laajakaistavastike 9,90 per kk, vesiennakkomaksu 44 € per kk (lopullinen lasku oman kulutuksen mukaan). Erityisvastiketta on kerätty taloyhtiön säännöllisiin kunnossapitotöihin (aiemmin tällä on rahoitettu mm. katon harjaosan aluskatteen kunnostus, tiilikatteen pesu ja pinnoitus, piha-alueen sepelöintejä, aitojen uusimiset ja ulkopaneeleiden maalaukset). Nyt varoja on kerätty varalle tulevia korjaustarpeita varten. Yhtiöllä on ollut lupa kerätä tarvittaessa 1-2 ylimääräistä vastiketta tarvittaessa, mutta näitä ei ole tarvinnut kerätä. Mahdollinen varainsiirtovero 2 % hyväksytystä kauppahinnasta.
Neliöhinta 3 314 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna on siistissä kunnossa.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Ruokailutila on heti keittiön ja olohuoneen välissä. Lattiapinta parkettia, seinä tapettia. Eteinen ja tuulikaappi: lattia laattaa, seinät maalattuja. Eteisessä on myös 2019 asennetut liukuovikaapistot.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Kaikki tehdyt kunnostukset on tehty laadukkaasti. Sekä keittiö että terassi ovat olleet arvokkaita uudistuksia, sekä eteinen on täysin kunnostettu. Makuuhuoneet, wc ja pesutila ovat lähes alkuperäisessä, mutta siistissä kunnossa.

Makuuhuoneen kuvaus

Kaikki 3 makuuhuonetta ovat mukavan kokoisia. Yhden jatkeena on vaatehuone ja yhdessä on kunnon työpiste ja kaapistot. Kolmannessa makuuhuoneessa on liukuovikaapisto. Makuuhuoneissa on laminaattilattia ja maalatut seinäpinnat.

Koulut

Luonnonmaan perhe/koulukeskus (1-6 luokka + iltapäiväkerho) n. 300 m. Yläaste + Lukio Maijamäen koulussa 3,5 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Tunnelmallisen olohuoneen jatkeena on iso laadukkaasti valmistettu lasiterassi ja olohuoneen kutsuvan tunnelman luo Tulikiven takka.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Luonnonmaan K-market (Kippari) n. 300 m.

Päiväkoti

Tarha n. 300 m.

Keittiön kuvaus

Keittiö on kokonaan uusittu vuonna 2019. Saksalainen Noblessan laatukeittiö tarjoaa isot kylmäsäilytystilat, käytännöllisen aamiaiskaapin rulo-ovella, valaistun lasivitriinin ja paljon ylellisen toimivaa tilaa.

TEHDYT REMONTIT

Keittiön uusiminen 2019 ja samalla keittiön malli muuttui, sekä eteiseen lisättiin suurempi liukuovikaapisto. Myös keittiön ja eteisen lattialaatat uusittiin samassa yhteydessä. Remontti on ilmoitettu taloyhtiölle. Takapihan terassista on suurin osa täysin lasitettua. Pohjatyöt ja perustukset on rakennettu huolella (maa-aines kaivettu n. 50 cm syvyydeltä, jonka jälkeen on asennettu finnfoam ja sepeli (20 cm) tasoitetun pinnan päälle on valettu n. 22-24 anturaa (kooltaan 40 x 40 cm, raudoitettuja) sen jälkeen jälleen on laitettu sepelikerros, uusi finnfoam kerros ja huopa ennen koolaus puita) , sekä terassin alla on ns. ulosvedettävä kasetti, joka myös estää tuuliviiman alakautta. Päällinen on vaaleaksi öljyttyä lämpökäsiteltyä mäntyä. Lasituksen on toimittanut Lumon vuonna 2016. Terassin kustannus n. 30.000,00 euroa. Toimenpide on ilmoitettu taloyhtiölle ja sen jälkeen on haettu toimenpidelupa Rakennusvalvonnalta.

Pesutilojen kuvaus

Pesuhuone kokonaisuus on täydellinen, sillä ennen suihkutiloja on wc-osio omilla kaapistoilla, sekä toisella puolella kodinhoitoon varattu tila, jossa on myös pyykkikaapit ja tasotilaa. Pesutila on hyvän kokoinen ja suihkuja on 2 vierekkäin.

Säilytystilojen kuvaus

Ulkovarasto on autokatoksen yhteydessä, myös ns. välitila ylhäällä on otettu käyttöön varastointitilaksi ja varastossa on myös sähkö. Tilaa ei ole eristetty tällä hetkellä lämpimäksi tilaksi.

Khh:n kuvaus

Kodinhoitohuone on pesutilakompleksin osana.

Lisätietoa palveluista

Kultarannan Golfkenttä + uimaranta n. 2 km. Kultarannan kylän uimaranta n. 700 m + vuokrattavat venepaikat 300-500 m (Presidentin linnan vieressä). Haijaisten kuntoilukeskus ( n. 3 km) ja paljon muita hyviä ulkoilureittejä. Matkahuolto ja postipiste K-Marketissa (300 m).

WC:n kuvaus

Toinen wc on erillisenä ja toinen pesutilakompleksin osana.

Näkymät huoneistosta

Näkymät ovat erittäin suojaiset isoiksi kasvaneiden istutusten ansiosta. Takapihalla on ''pesämäinen'' tunnelma kokonaisuudessaan.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki n. 50 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1768.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Taloyhtiö tarjoaa 3 kertaa vuodessa ilmanvaihtokoneisiin uudet suodattimet. Lisäksi sähköinen lattialämmitys on varaava, joten yösähköä on helppo hyödyntää. Jokainen huone on säädettävissä erikseen haluttuun lämpötilaan! Taloyhtiö kustantaa hormien nuohouksen kerran vuodessa.

Tiedossa olevat tulevat remontit

Piha: Jätekatoksen kunnostus 2022 Perustuksen ja runko: normaalit huoltotoimenpiteet Julkisivut: normaalit huoltotoimenpiteet Parvekkeet: normaalit huoltotoimenpiteet Ikkunat ja ulko-ovet: normaalit huoltotoimenpiteet Katto: Pesu, 5v sisällä Huoneistojen märkätilat: normaalit huoltotoimenpiteet Yleiset tilat: normaalit huoltotoimenpiteet Lämmitysjärjestelmä: normaalit huoltotoimenpiteet Vesi- ja viemärijärjestelmä: normaalit huoltotoimenpiteet Ilmanvaihto: Nuohous 2023 Sähkö- ja tietojärjestelmä: Autojen latauspisteet 2022 (tehty jo).

tehdyt remontit

2022 Sähköautojen latausasemien asennus 2021 Takapihan aitojen kunnostus 2020 Pettäneen kattoluukun tiivisteen aiheuttamat korjaukset 2018 Autokatosten ja väliaitojen pesu sekä osittainen maalaus 2017 Aidan huoltoleikkaus 2016 Puuosien huoltomaalaus 2016 Katon pesu 2015 IV-kanavien nuohous 2014 Puhallusvillan lisääminen yläpohjaan

Isännöitsijän yhteystiedot

Uniko - Isännöintipalvelut Oy, Kennet Niinimäki Yliopistonkatu 18 20100 TURKU info@uniko.fi 029 1700 660

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Naantalin Kultaranta

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Asukkaat