kivi-item-image
Sinun kotisi

Pellervonkatu 8 / Omakotitalo

VHP 265 000 €

4h + k + wc + kph/s + khh + autotalli.

Rakennusvuosi 1986

Tämä koti sijaitsee huippusuositulla alueella Kaarinan Littoisissa! Littoisten Kalttassuo on alue Littoisissa, joka perustuu pääsääntöisesti toinen toistaan tunnelmallisimmista omakotitaloista. Vain reilun kilometrin säteeltä löytyvät kaikki Littoisten monipuoliset palvelut sekä tunnettu Littoistenjärvi. Aluetta ympäröi hurmaava luonto ja loputon määrä mielenkiintoisia metsäpolkuja. Alue on vuosien saatossa kehittynyt suuresti ja saavuttanut tätä myötä räjähdysmäisen suosionsa. Tämä upea yksitasoinen koti on rakennettu vuonna 1986 ja kuten aikakauteensa kuului, tehtiin tällöin poikkeuksellisen laadukasta ja kestävää rakentamista. Arkkitehtuuri on klassisen ajatonta ja koti tulee palvelemaan aina tulevaisuudessakin pelkästään sisäpintoja päivittämällä. Talo on puurunkoinen, joka on verhoiltu vaalealla tiilellä ja tummalla puu laudoituksella. Päärakennuksen lisäksi tontilla on tilava talousrakennus, jota lämmittää oma ilmalämpöpumppu. Jo pihaan saapuessa suuren vaikutelman tekee oma, suojaisa tontti. Talo koreilee ylväänä, jykevästi kallion päällä. Pihaa koristaa somat pihakivetykset, vehreä nurmikko sekä havupuut. Piha on helppohoitoinen ja mahdollistaa mainiosti erilaisille istutuksille tai vapaa-ajan toiminnalle. Tontti rajoittuu takapihalla metsäiseen puistoalueeseen, joka tuo mukavasti jatkumaa pihalle ja luo entuudestaan lisää yksityisyyden tunnetta. Heti sisään astuessa on ilo huomata kodin toimiva sekä käytännöllinen pohjaratkaisu. Neliöt ovat hyödynnetty esimerkillisen tehokkaasti, eikä näin ollen hukkaneliöitä ole syntynyt. Tunnelma kodissa on siisti ja viihtyisä. Vaalea ja avara keittiö on suunniteltu vaativammankin kokin tarpeisiin riittoisan laskutilan sekä kaapistojen ansiosta. Keittiössä on myös mainiosti tilaa suuremmalle ruokapöydälle. Makuuhuoneita kodista löytyy kolme. Kodin täydellisen tunnelman kruunaa olohuoneen varaava takka. Kiinteistölle on suoritettu vuonna 2020 myyntiä varten kuntoarvio (Vakuutusyhtiö IF Talotarkastus). Lisätiedot ja esittelyt: Tiina Rundelin 050 234 6 / tiina@inlkv.fi IN LKV:n asuntoesittelyssä noudatetaan poikkeusolosuhteiden aikana ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Emme kättele ja toivomme sinunkin noudattavan annettua ohjeistusta turvaväleistä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaamme. Ethän tule esittelyyn, jos sinulla on flunssaoireita tai sinut on asetettu karanteeniin. Desinfioithan kätesi ennen esittelyn alkua ja käytät kasvomaskia. Esittelyiden kävijämäärää voidaan asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi joutua rajaamaan ja/tai porrastamaan. Haluatko tutustua omassa rauhassa tähän kotiin, varaa oma yksityisesittelysi kohteen välittäjältä!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

9449446

Kunta

Kaarina

POSTINUMERO

20660

Alue

Littoinen

Tyyppi

Omakotitalo

Kokonaispinta-ala

99.5 m²

Pinta-ala

99.5 m²
Tontin pinta-ala 1100 m²
Kerros 1/1
Huoneistoselitelmä 4h + k + wc + kph/s + khh + autotalli

Lisätietoja pinta-alasta

Rakennuksien pinta-alat 114,6m2+35,1m2.Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

1986

Käyttöönottovuosi

1986

Vapautuminen

1kk kaupanteko hetkestä

Huoneluku

4 h
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 265 000 €
Myyntihinta 265 000 €
Neliöhinta 2 663 €/m²

Lisätietoja maksuista

Vesi kulutuksen mukaan sekä jäteastian tyhjennys n.8,30e/krt. Sähkön kulutus vuodessa n.1000e + siirto n.1000e. Mahdollinen varainsiirtovero 4% kauppahinnasta. Kaupanvahvistajan kulut sekä sähköisten panttikirjojen siirtokustannus.

Kiinteistövero

300,39 €/v
3

Lisätiedot

dropdown

Asunnon kunto

Tyydyttävä

Lisätietoa kaavoituksesta

Kaarinan kaupunki

Rakennusoikeus e-luku

0.2

Tehdyt korjaukset

Kylpyhuone remontoitu 2002. Keittiöön uusittu kaapin ovet ja kodinkoneita 2011. Pintaremontoitu tarpeen tullen.

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Kaarinan rakennusvalvonta. Lautakunnankatu 4, 20780 Kaarina.

Tontin omistus

Oma

Kiinteistötunnus / laitostunnus

202-416-1-135

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Tiina Rundelin

050-2346 tiina@inlkv.fi