kivi-item-image
Sinun kotisi

Niemeläntie 21 / Omakotitalo

VHP 835 000 €

4 mh + oh + rh/k + wc + wc/ph + ph/s + khh + et. + arkiolohuone.

Rakennusvuosi 2007

Täydellinen merenrantakokonaisuus uudehkoilla rakennuksilla ja omalla saarella! Tässä kokonaisuudessa kaikki osa-alueet olevan kunnossa - ja ehkä vielä vähän enemmän. Rantaviivaa on huikea määrä ja edessä oleva oma saari antaa tuulelta suojaa, sekä luo veneille turvallisen sataman kaikilla mahdollisilla tuulilla. Lisäksi saareen on istutettu runsaasti puita, jotka voidaan tässä vaiheessa helposti harventaa siten, että muodostuu selkeitä ''näkymäväyliä'' meren suuntaan. Saareen on mahdollista kaavan mukaan rakentaa vielä erillinen 30 m2 saunarakennus jo olemassa olevan luxus venevajan lisäksi. Saareen johtaa talolta suoraan romanttinen silta, sekä myös autopainon kestävä jykevämpi silta, lisäksi myös muihin rakennuksiin on luonteva pääsy autolla aivan käyntioville asti. Päärakennus tarjoaa niin tunnelmallisuutta kuin ylellisyyttä kaikkien tilojen suhteen. Heti sisäänkäynti sykähdyttää tilantunnulla sekä ilahduttavalla maalaisromanttisella wc-rakennelmalla, joka saa tulijan automaattisesti hyväntuuliseksi. Tilava olohuone on avoimuudesta huolimatta myös sopivasti erotettu keittiön suuntaan, ja oleskelutilat jatkuvat luontevasti kaikkiin tarpeisiin rakennetuille terassitiloille. Tässä kodissa toteutuu myös yksi arjen suurista iloista, eli saunaosaston pesutiloista on suora kulku lasitetulle terassille, sekä siitä suoraan terassille aina laiturille asti - koti on siis myös avantouinnille mitä mahtavin paikka. Lisäksi alakerrassa on tilava pukuhuone, valoisa keittiö/ruokailutila, 2 wc-tilaa ja 2 kodinhoitotilaa, sekä omassa rauhassa 1 makuuhuone. Yläkerran suojiin jäävät kodin kaikki privaatit osiot. 3 makuuhuonetta, joista Master bedroom on ylellisesti 2 makuuhuoneen kokoinen ja jatkeena on vielä tilava vaatehuone. Myös 2 muuta makuuhuonetta ovat hyvän kokoisia ja keskellä yläkertaa on arkiolohuone omalla takalla ja lasitetulla parvekkeella. Paikan tunnelman sulostuttajana on vanha hirsirakenteinen mummonmökki, joka toimii tällä hetkellä varastona ja antaa samalla pihapiiriin yksityisyyttä. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu iso verstas/autotallirakennus, joka palvelee varmasti useassa eri tarkoituksessa myös tämän unelmapaikan tulevaa omistajaa. Kaikki rakennuksen - mummonmökki pois lukien - ovat uudehkoja rakennuksia, joten tämä kokonaisuus palvelee vuosikymmeniä ilman suurempia huoltotarpeita. Maa-alue on puolestaan helposti hyödynnettävissä, joten niin hyötyviljely kuin monet harrastustoiminnat onnistuvat tässä kodissa. Vastaavan kokonaisuuden rakentamiskustannukset olisivat tällä hetkellä paljon suuremmat, joten toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän upeaan kokonaisuuteen, jossa kaikki merenranta-asumisen osa-alueet on hienosti huomioitu jo toteutusvaiheessa. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin uniikista kohteesta antaa IN LKV |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Muistathan aina ilmoittautua kotisivuiltamme näyttöön, olemme kehittäneet ns. turvallisen asuntokaupan asiakkaillemme.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20712249

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

21160
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 4 mh + oh + rh/k + wc + wc/ph + ph/s + khh + et. + arkiolohuone

ASUINTILOJEN Pinta-ala

255.0 m²

Kokonaispinta-ala

570.5 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Lisäksi myytävään kokonaisuuteen kuuluvat venevaja n. 169,5 m2, vanha huonokuntoinen hirsimökki n. 40 m2 ja varasto/autotallirakennus n. 106 m2. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

2007

Käyttöönottovuosi

2007

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, tai n. 1 kk kaupanteosta.

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, tai n. 1 kk kaupanteosta.

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Merimasku

Alue

Merimasku
Tontin pinta-ala 23530 m²

Muut tilat

315.5 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

Vuonna 2013 valmistunut venevaja, joka on ruopattu n. 2,5 m syvyyteen (syväyttä jäljellä n. 2 m). Venevaja on paalutettu, ja ''yläkerrassa on myös säilytystilaa ja oma terassitila. Tätä venevajaa voidaan luonnehtia huippulaadukkaaksi, sekä toimivaksi tilaksi. Vuonna 2010 valmistunut autotalli/varastorakennus, jossa on sekä kylmää että lämmintä tilaa ja iso jousikeventeinen nosto-ovi autotallipäädyssä. Vuonna 1853 valmistunut huonokuntoinen -mutta idyllinen- hirsimökki antaa suojaa pihapiiriin tieltä päin katsottaessa. Tila on varastokäytössä, eikä se ole ilman korjauksia asuinkelpoinen.

Tontin omistus

Oma

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Rakennusoikeutta käytetty 548 m2, jäljellä oleva rakennusoikeus: saareen saa rakentaa 30 m2 saunarakennuksen ja kiinteistölle on lupa vielä rakentaa 30 m2 vaja.

Lisätietoa kaavoituksesta

Naantalin kaupunki

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hyvä

Kiinteistötunnus / laitostunnus

529-458-2-8

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus laaditaan myyjän lukuun ensitilassa.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 835 000 €
Myyntihinta 835 000 €

Kiinteistövero

1406,66 eur/v €/v

Lisätietoja maksuista

Puilla lämmitettäessä koko kiinteistön sähkönkulutus on ollut yhteensä n. 18000 kWh/v (n. 180 €/kk, tässä mukana aurinkopaneelien tuotto), mikäli puita ei käytetä on em. kulu on n. 30000 (koska paneelit tuottavat n. 6000 kWh/v. Likatankin tyhjennys 340 €/v., plus sakokaivon tyhjennys 50 € joka kolmas vuosi. Tiealueelle on tuotu sepelikuorma n. 6 v. välein. Lisäksi jäteastian tyhjennys oman sopimuksen ja tyhjennystarpeen mukaan, nykyisillä kustannus n. 15 €/kk. Kiinteistöllä on oma laaja aurinkokennojärjestelmä (40 paneelia), joka tuottaa n. 6000 kWh/v. Varainsiirtovero 4 % hyväksytystä kauppahinnasta. Kaupanvahvistajan kulut, lainhuudatuskulu ja sähköisten panttikirjojen siirtokustannus.
Neliöhinta 3 275 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Tilavasta saunasta näkee luonnollisesti merelle ja optiona on myös sähkökiukaan lisääminen tilaan.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Tilava ruokailutila avokeittiön ja olohuoneen välissä, josta käynti myös terassille. Tilava sisääntulohalli johtaa suoraan kodin sydämenä toimivaan olohuoneeseen, keittiöön ja myös yläkertaan kulkeva portaikko on käytännöllisesti heti sisääntulon yhteydessä. Eteisestä löytyy myös reilun kokoinen liukuovikaapisto ja romanttinen ranskalaista maalaisromantiikkaa huokuva ''erillinen wc-rakennelma''. Myös 1 makuuhuoneista on lähes piilopaikassa eteisen sivustalla. Yläkerran keskusta on valon täyttämä viihtyisä oleskelutila, josta pääsee myös lasitetulla parvekkeelle, yläkerran pesuhuoneeseen tai yläkerran kolmeen makuuhuoneeseen. Lasitettu terassitila saunaosaston yhteydessä tarjoaa tilaa moniin eri tarkoituksiin, sekä jatkuu avoterassina aina laituria myöden.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Koti on erittäin siistissä kunnossa. Parketissa näkyy elämisen jälkiä hieman, mutta myös lattiaa voidaan sanoa hyväkuntoiseksi.

Makuuhuoneen kuvaus

Kaikki makuuhuoneet ovat miellyttävän tilavia ja myös yksityisyyttä löytyy, sillä 1 mh:sta sijaitsee alakerrassa omassa rauhassaan. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta sijaitsevat vierekkäin ja kahdesta makuuhuoneesta yhdistetty ylellisen tilava makuuhuone toisella puolella yläkertaa. Ison master bedroomin yhteydessä on myös todella tilava vaatehuone.

Koulut

N. 6 km Iskolantien koulu + esikoulu.

Oleskelutilojen kuvaus

Tunnelmallinen olohuone avautuu kohti kaunista sisääntulohallia sekä avaraa ruokailutilaa. Isot ikkunat avaavat näkymät kolmeen suuntaan ja keskellä oleva varaava takka viimeistelee tunnelmalliset ja pimenevät illat.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Livosaaren kauppa n. 5 km (tänne voi tilata myös monia tuotteita), Ruusumon kauppa n. 7 km. Terveysasema n. 6 km.

Päiväkoti

N. 6 km Iskolantie.

Keittiön kuvaus

Kodikas ja tilava keittiö täytyy miellyttävästi luonnonvalosta ja myös työskentelytilaa löytyy runsaasti. Työtasot ovat aitoa tammea ja graniittia, sekä ne on uusittu 2018. Keittiön vieressä on myös ns. apukeittiö, jota voi halutessaan käyttää myös kodinhoitohuoneena. Tällä hetkellä varsinainen kodinhoitohuone on pukuhuoneen yhteydessä. Keittiön ja ruokailutilan yhteydessä on myös suora käynti viihtyisälle terassialueelle.

TEHDYT REMONTIT

Parvekkeen ja terassin lasituksia.

Pesutilojen kuvaus

Alakerran tilavassa pesuhuoneessa on 2 suihkua ja tilaa edeltää reilun kokoinen pukuhuone ja erillinen wc. Pesuhuoneesta pääsee myös suoraan lasitetulle terassille. Lisäksi porealtaalle on kytkentämahdollisuus.

Säilytystilojen kuvaus

Eteisessä tilava liukuovikaapisto, alakerran makuuhuoneessa koko seinän mittainen komerokaapisto, apukeittiössä runsaasti kaapisto ja työskentelytilaa ja yläkerran masterbedroomissa iso vaatehuone. Autotallirakennuksen yhteydessä on runsaasti säilytystilaa. Vanha mummonmökki pihapiirissä tarjoaa säilytystiloja ja lisäksi myös venevajan yläkerrassa on säilytystilaa.

Omaa rantaviivaa

500

Khh:n kuvaus

Kodinhoitotila on tällä hetkellä pukuhuoneen yhteydessä ja myös pesutorni kuuluu kauppahintaan. Keittiön vieressä oleva tila toimii kuitenkin luontevasti myös kodinhoitohuoneena ja siitä on suora kulku myös katetulle terassille.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat kuivissa tiloissa on pääosin tapetoituja pintoja ja vähäiseltä osalta maalattuja pintoja.

Rannan kuvaus

Todellisuudessa rantaviivaa on reilu 900 m, jos oman saaren rantaviiva lasketaan mukaan (virallisesti vesijättömaan edessä oleva rantaviiva ole omaa) sekä koko kiinteistöä kiermurteleva rantaviiva.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Puurunkoinen ja puuverhoiltu asuirakennus, jossa runsaasti myös lasitettuja terassitiloja.

Tulisija

Alakerrassa varaava takka, yläkerrassa ns. kiertoilmatakka.

Lisätietoa palveluista

Kirkolla on 2 kesäravintolaa n. 5 km etäisyydellä.

WC:n kuvaus

Yläkerran wc:n yhteydessä on suihkukaapilla ja radiolla varustettu suihkutila. Alakerran wc:eet ovat erillisiä tiloja, toinen heti eteisen yhteydessä ja toinen saunaosaston pukuhuoneen yhteydessä.

LISÄTIETOA TONTISTA

Koko kiinteistön tonttialue on helposti hyödynnettävissä olevaa melko tasaista pinta-alaa. Edessä olevan oman saaren osalta on hieman vesijättömaata, tarkka määrä selviää ainoastaan maanmittaustoimenpiteellä. Mikäli ostaja haluaa lunastaa vesijättömaan itselleen, vastaa hän maanmittauksen sekä vesijättömaan lunastushinnan kuluista.

Lattiamateriaalien kuvaus

Alakerran eteinen, keittiö, khh, wc:eet ja saunaosasto ovat laatoitettuja pintoja. Muut tilat tammilankkuparkettia. Yläkerran kuivissa tiloissa tammilankkuparketti, paitsi työhuoneessa ns.laivankansiparketti.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki n. 300 m. Linja kulkee n. 2-3 krt/vrk. Koulubussi hakee myös tästä. Alakoululaiset noutaa taksi.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

2.353 m²

Rakennusmateriaali

Teri-Talon pystyttämä talo on tehty yksilöllisen suunnittelun mukaisesti.

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi