kivi-item-image
Sinun kotisi

Meripirtintie 11 / Omakotitalotontti

VHP 250 000 €

Merenrantatontti todella huikealla sijainnilla ja kauniilla näkymillä! Tässä tämä on - mitä niin monet asiakkaat tuntuvat etsivän... Merenrantatontti kauniilla näkymillä, todella keskeisellä sijainnilla ja bonuksena hyvä autotie tulee valmiiksi aivan perille asti. Tontti on valmiiksi profiililtaan helppo rakentaa ilman mittavia maastotöitä, ja omaan rantaan saat helposti näyttävän ''maalaiturin'', jonka jatkeeksi saat luontevasti rakennettua viihtyisän oleskeluterassin. Tontin profiili mahdollistaa myös auringonpaisteen lämmittävän läsnäolon, sillä talo ja sen jatkeeksi tulevat terassit on helppo asemoida mäen päälle, jolloin saadaan auringonsäteet maksimoitua kellon aikaan katsomatta. Rakennusoikeutta on reilusti, joten unelmien talosuunnitelmat on luontevasti saatavissa toteutuskelpoiseksi. Tälle tontille saa rakentaa ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetun rakennuksen, joten paikka tarjoaa upeat elementit täydelliselle kodille. Sijainti on heti Särkänsalmen sillan jälkeen (korkeus 16 m), jossa on olemassa olevaa vanhempaa rakennuskantaa, sekä runsaasti myös uudempaa tuotantoa. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset omalla autolla ja myös bussiyhteydet ovat hyvät. Kultaranta Golf on monipuolisine palveluineen kävelyetäisyydellä, puhumattakaan kaikesta kotia ympäröivästä luonnosta ja saaristosta. Veneilijöitä ilahduttaa useaan eri suuntaan suuntautuvat vesireitit ja useiden mukavien vierasvenesatamien läheisyys. Tontilla on myyntihetkellä osittain vanha asuinrakennus, joka sijaitsee pääosin viereisen tontin puolella. Ko. rakennus tullaan kokonaisuudessaan purkamaan myyjän lukuun, ja nyt myynnissä olevasta kiinteistöstä voidaan tehdä kaupanosapuolia sitova esisopimus, jossa myyjä velvoitetaan hoitamaan purkutyöt selvitystöineen annettuun määräaikaan mennessä. Ostajalle prosessi on siis täysin riskitön ja ostajalle jää luontevasti aikaa aloittaa suunnittelutyöt tulevan kodin suhteen. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin poikkeuksellisesta myyntikohteesta antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi Huom! Kuvissa näkyvästä laiturista on mahdollista tehdä käyttösopimus rakentamisen ajaksi, jolloin ostaja pääsee yöpymään rannassa jo rakentamisvaiheen aikana. Tutustu meihin ja alan kattavimpiin palvelupaketteihin, sekä menestyksekkäimpiin välittäjiin sivuillamme inlkv.fi, ja varmista myös oman kohteesi onnistunut myyntiprosessi heti ensimmäisellä yrittämällä.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20495949

Kunta

Naantali

POSTINUMERO

21160

Alue

Merimasku

Tyyppi

Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala 1799 m²

Vapautuminen

Heti

Huoneluku

Ei luokiteltu
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 250 000 €
Myyntihinta 250 000 €

Lisätietoja maksuista

Kiinteistövero nykyisestä pelkästä maapohjasta noin 100 eur/v. Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Sähköisten panttikirjojen siirtokustannus, kaupanvahvistajan kulut ja lainhuudatus.
3

Lisätiedot

dropdown

Lisätietoa kaavoituksesta

Yleiskaava 12.05.2006, sekä asemakaava ja ohjeellinen tonttijako 05.07.1985.

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Rakennusoikeutta 20 % tontin pinta-alasta eli ilman vesijätön lunastustoimitusta noin 360 k-m2. Mahdollinen vesijättömaanlunastus lisää rakennusoikeutta. Vesijättämaan lunastus saattaa olla pakollinen ennen laiturin rakentamista.

Lisätietoja tontista

-Olemassa oleva asuinrakennus terasseineen, joka sijaitsee osittain kiinteistöllä, puretaan myyjän toimesta (purkukustannuksista vastaa myyjä). -Rantaan mahdollista rakentaa maalaituri ja laiturin saa myös ankkuroitua kallioon. -Ei olemassa olevaa sähköliittymää (Carunan sähköliittymä 3 x 25A kustantaa noin 3000 eur / kustannuksista vastaa ostaja). -Mahdollisuus valokuituliittymään /valmius tulossa rajalle (liittymäkustannuksista vastaa ostaja).

Tontin omistus

Oma

Kiinteistötunnus / laitostunnus

529-487-1-2

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi