kivi-item-image
Sinun kotisi

Merikulmantie 44 / Omakotitalo

VHP 415 000 €

7h + oh + rh + k + apuk + th + oleskelutila + 3kph/wc + s + khh + varastotilaa + 2parveketta + autotalli.

Rakennusvuosi 1977

Tilan, valon ja arkkitehtuurin juhlaa huippusijainnilla! Arkkitehti Benito Casagranden kädenjälki ja kantava linja valosta sekä kodin saumattomasta toimivuudesta kulkee läpi kodin ja tekee siitä nautinnollisen paikan elämäsi kaikissa tarpeissa. Tässä kodissa on luontevaa asua niin oman perheen kesken -kuin toisaalta järjestää näyttävämmätkin juhlat. Koti tarjoaa samanaikaisesti näyttävää avaruutta, yksityisyyttä sekä toiminnallisuutta arjen kaikkiin tarpeisiin. Sijainti aivan palvelujen välittömässä läheisyydessä tekee kodista aidosti kiinnostavan, ja tilat riittävät niin yrittäjille, kotona työskenteleville kuin isommallekin perheelle. Koti jakautuu loogisesti kolmen kerroksen tiloihin. Kellarikerroksessa ovat takkahuone omalla uloskäynnillä terassille ja saunaosasto, wc, tilavat varastotilat, ylellinen oleskeluhuone sekä autotalli suoralla sisäänkäynnillä. Yläkerrassa puolestaan 5 makuuhuonetta, sekä erillinen wc ja tilava pesuhuone. Päämakuuhuoneen kruunaa parveke laajoilla näkymillä ja hemmottelevalla yksityisyydellä. Keskikerroksessa on kodin pääsisäänkäynti, wc/ph, vaikuttava eteishalli, valon täyttämä tilava olohuone, joka jatkuu sekä ruokailutilan puolelle että tv-huoneen puolelle. Päätyosassa on tilava työhuone ja toisessa päädyssä erillinen keittiö, sekä sen jatkeena oleva apukeittiö. Olohuoneen katseenvangitsijana ovat kauniit näkymät sekä klassinen avotakka. Ruokailutilaan puolestaan mahtuu isompikin ruokailuryhmä ja mukavana lisänä on tunnelmallinen parveke. Huippusijainnin ja arkkitehtuurin lisäksi kodissa on paljon potentiaalia moneksi. Tontti on näin keskeiseen sijaintiin nähdet todella iso ja asuinkulut varsin edulliset. Katto on kokonaan uusittu, kuten myös lämmitysjärjestelmä nykyaikaistettu ja osa ikkunoista vaihdettu. Keittiö ja keskikerroksen wc-tila ovat myös remontoitu ja muut osiot sekä pinnat uusi omistaja voi hyvällä omalla tunnolla kunnostaa täysin mieleisekseen. Lisätiedot sekä esittelyt sinulle tästäkin erittäin hyvästä vaihtoehdosta tämän hetken markkinoilla antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan ehdottomasti parhaimpiin ja kattavimpiin palveluihimme kaikille asiakkaillemme www.inlkv.fi! Meillä on tapana onnistua myös niissä kohteissa mitkä ovat jo olleet markkinoilla, mutta etusi on varmistaa onnistumisesi jo heti ensimmäisellä yrittämällä.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21310221

Kunta

Turku

POSTINUMERO

20250

Alue

Pitkämäki

Tyyppi

Omakotitalo

Kokonaispinta-ala

389.0 m²

Pinta-ala

227.0 m²

Tontin pinta-ala

1791.0 m²
Kerros 3/3
Huoneistoselitelmä 7h + oh + rh + k + apuk + th + oleskelutila + 3kph/wc + s + khh + varastotilaa + 2parveketta + autotalli

Lisätietoja pinta-alasta

Piirustuksissa 1. krs huoneistoalaksi ilmoitettu 144 m2 ja ullakon huoneistoalaksi ilmoitettu 83 m2 (ullakon alasta saa 3/5 osaa sisustaa asuinkäyttöä palveleviksi tiloiksi). Rakennuksen pinta-alaksi ilmoitettu 181 m2 ja kerrosala 247 m2. Lisäksi kellarikerroksessa on runsaasti asuinkäyttöä palvelevia tiloja, joita ei lasketa varsinaiseen viralliseen huoneisto-/kerrosalaan. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Pinta-alat ja tarkemmat pinta-ala määreet saadaan vain tarkemittaamalla, joka on mahdollista suorittaa ennen kaupantekoa (kustannuksista vastaa ostaja). Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

1977

Käyttöönottovuosi

1977

Vapautuminen

Heti

Huoneluku

6 h ja enemmän
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 415 000 €
Myyntihinta 415 000 €
Neliöhinta 1 828 €/m²

Lisätietoja maksuista

Valokuitu 32,90 e/kk, vesi kulutuksen mukaan, sähkölasku ollut nykyisellä omistajalla noin 280 e/kk (pitää sisällään sekä lämmityksen että käyttösähkön). Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, sähköisten panttikirjojen siirtokustannus, lainhuudatus- ja kaupanvahvistajan kulut.

Puhtaanapito

27 €/kk

Kiinteistövero

950 eur/v €/v
3

Lisätiedot

dropdown

Tulisija

2 puulämmitteistä avotakkaa

Asunnon kunto

Tyydyttävä

Tilojen kuvaus

Talossa todella paljon säilytystilaa, kaapistoja, varastoja. Keskikerroksen työhuoneen matto on poistettu kuntotarkastuksen suosituksesta ja on myyntihetkellä raakabetonipinnalla. Kellarikerroksen laatoitus on osittain irronnut pohjastaan. Lattiapinnat vaativat korjausta tai uusimista suurimmalta osin.

Energiatodistus

Kyllä

Energialuokka

C2018

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun kaupunki / kaavoitus. Alueella on vireillä oleva asemakaava, joka rajautuu ko. tonttiin. Tavoitteena on alueen kaavan muuttaminen siten, että Naantalin pikatien pohjoispuolelle voidaan sijoittaa liike- ja toimistotiloja, tilaa vievää kauppaa sekä virkistysalueita. Rakentamisen kokonaisvolyymi määräytyy suunnittelun edetessä. Lähtökohtana on, että alueelle pitää edelleenkin jäädä vapaa-alueita asukkaiden virkistyskäyttöön. Kaupungin sisääntuloteiden kaupunkikuvaan ja jalankulkuyhteyksien muodostumiseen liikekeskuksen alueella kiinnitetään erityistä huomiota. Asemakaavanmuutoksen yhteydessä tutkitaan myös suunnitellusta maankäytöstä aiheutuvia muutoksia liikenneverkkoon, tavoitteena mm. liikenneratkaisujen toimivuus, liikenteen sujuvuus ja liikenneturvallisuus.

Tehdyt korjaukset

Keskikerroksen wc:stä pesuhuone 2008 (katselmus 2013). Ikkunoita uusittu 2015-20. Lämmitysjärjestelmä uusittu 2017. Vesikate uusittu 2010. Lämminvesivaraaja uusittu. Ilmalämpöpumppu 2017. Betoniportaat uusittu ja terassi 2019. Suoritetuista korjauksista tarkemmat selvitykset kuntotarkastusraportilla, sekä erillisenä liitteenä.

Lisätietoja tontista

Tilava ja erittäin valoisa tontti luo upeat puitteet lähes kaikkiin tarpeisiin. Myös kaunis kallio ilahduttaa muodollaan ja olemuksellaan suojaisaa takapihaa.

Tontin omistus

Oma

Kiinteistötunnus / laitostunnus

853-074-0036-0010

Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus

Tässä keittiössä on tilaa vaativammallekin kokille ja vieressä on vielä jatkeena tilava apukeittiö, josta saa helposti muokattua myös kodinhoitohuoneen (tällä hetkellä khh on kellarissa). Keittiö remontoitu/uusittu v. 2006. Mm. vetolaatikoissa on veto- ja jarrutoiminto, joten halutessaan on helppo päivittää ainoastaan etusarjojen levyt, jotta keittiöstä saa edullisesti täysin itselleen mieluisan ulkoasun. Liesituuletin ja huippuimuri asennettu 2013.

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi