kivi-item-image
Sinun kotisi

Mäyränkuja 2 / Rivitalo

VHP 180 000 €

4h + k + wc + kph/s/wc + patio + huoneistokohtainen varasto.

Rakennusvuosi 1987

Tämä ihastuttava monien mahdollisuuksien rivitalokoti sijaitsee Turun Huhkolassa! Huhkola on rauhallinen pientalolähiö itäisessä Turussa, aivan kauppakeskus Skanssin kupeessa. Skanssin kattavan kauppakeskuksen lisäksi lähettyviltä löytyy paljon monipuolisia palveluita. Alueena Huhkola on rauhaisa ja viihtyisä, ja on valtavassa suosiossa lapsiperheiden keskuudessa. Aluetta ympäröi lukuisien palveluiden lisäksi myös runsaasti metsän vehreää luontoa, joka tarjoaa mitä mainioimmat ulkoilu -ja harrastusmahdollisuudet. Moottoritien ansiosta ajomatka taittuu vain alle 15 minuutissa Turun keskustan sykkeeseen. Kodin pohjaratkaisu on looginen ja käytännöllinen. Alakerrassa sijaitsevat kodin yhteiset tilat; oleskelutila, keittiö ja erillis-wc. Kun taas yläkerrasta löytyvät kylpyhuone, sauna ja kaikki kolme kodin makuuhuonetta. Keittiö on malliltaan käytännöllinen putkikeittiö. Näin ollen tasot, kaapistot ja kodinkoneet sijoittuvat käytävämallisesti vastakkain, jolloin kokkailu taittuu nokkelasti ilman ylimääräisiä askeleita. Oleskelutila on puolestaan avara suuri tila, jonka riittoisan kokonsa ansioista se tarjoaa sisustamiselle loputtomasti mahdollisuuksia. Oleskelutilasta avautuu ovi suojaisalle ja aidatulle takapihalle, johon auringon säteet paistattelevat koko päivän. Säilytystilaa kodissa on mittavasti. Huoneistokohtaisen ulkovaraston lisäksi on makuuhuoneissa rutkasti kaapistoja, unohtamatta vaatehuonetta. Kylpyhuone on ehjä toimiva ja siisti, mutta alkaa olemaan ikänsä puolesta jo käyttöikänsä tien päässä. Yhtiö on tähän suunnitellut mitä parhaimman option osakkaille. Mikäli osakas teettää peruskuntoiseen kylpyhuoneeseensa remontin, saa osakas kannustinrahaa tähän yhtiön toimesta jopa 3.000 euroa. IN LKV:n asuntoesittelyssä noudatetaan poikkeusolosuhteiden aikana ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Emme kättele ja toivomme sinunkin noudattavan annettua ohjeistusta turvaväleistä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaamme. Ethän tule esittelyyn, jos sinulla on flunssaoireita tai sinut on asetettu karanteeniin. Desinfioithan kätesi ennen esittelyn alkua ja käytät kasvomaskia. Esittelyiden kävijämäärää voidaan asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi joutua rajaamaan ja/tai porrastamaan. Haluatko tutustua omassa rauhassa tähän kotiin, varaa oma yksityisesittelysi kohteen välittäjältä! Lisätiedot ja esittelyt tiina@inlkv.fi / 050 234 6

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20466517

Kunta

Turku

POSTINUMERO

20750

Alue

Huhkola

Tyyppi

Rivitalo

Kokonaispinta-ala

88.0 m²

Pinta-ala

88.0 m²

Tontin pinta-ala

5449.0 m²
Kerros 1/2
Huoneistoselitelmä 4h + k + wc + kph/s/wc + patio + huoneistokohtainen varasto

Rakennusvuosi

1987

Käyttöönottovuosi

1987

Vapautuminen

1kk kaupanteosta

Huoneluku

4 h
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 180 000 €
Myyntihinta 180 000 €
Neliöhinta 2 045 €/m²

Hoitovastike

354.57 €/kk

Lisätietoja maksuista

Vesi kulutuksen mukaan jonka kuukausittaisesta ennakkomaksusta sovitaan isännöitsijän kanssa, mittarit tasataan kerran vuodessa. Kylmä vesi 4€/m3 ja lämmin vesi 4,50€/m3. Sähkö kulutuksen mukaan sekä mahdollinen varainsiirtovero 2% velattomasta kauppahinnasta.
3

Lisätiedot

dropdown

Asunnon kunto

Tyydyttävä

tehdyt remontit

2009 kaukolämpöön siirtyminen, 2010 pihakeinun uusiminen, 2013 syöksytorvien ja rännien uusiminen, 2015 patteriventtiilien uusiminen ja verkoston perussäätö, 2017 huoneistokohtaiset vesimittarit, 2018 ovien ja lukostojen uusiminen.

Energiatodistus

Kyllä

Energialuokka

C2018

Päätös tehty tiedossa olevista korjauksista/remontista

Kyllä

Tontin omistus

Vuokrattu

Tontin vuokra

1750.0 €/v

Tontin Vuokranantaja

Turun kaupunki

Taloyhtiön (Tontin) Vuokrasopimus päättyy

31.12.2032

Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus

Välitilassa laatta.

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Tiina Rundelin

050-2346 tiina@inlkv.fi