kivi-item-image
Sinun kotisi

Mäntytie 4 / Omakotitalo

VHP 158 000 €

4h + k + wc + ph/s + 2 vh + var + ak.

Rakennusvuosi 1977

Toimiva yhdentason koti kauniilla omalla tontilla ja hyvällä sijainnilla Mynämäestä! Tämä koti on varmasti monen nuoren perheen unelma, joka on hinnan puolesta myös toteutettavissa. Paikka on todella hyvä ja Turkuunkin ajaa nykyään uuden moottoritien ansiosta nopeasti (n. 25 min.). Kodin takapiha palvelee niin aikuisia kuin lapsia, sillä oleskelutiloja on katetulla terassialueella, sekä hieman ylemmäs piha-aluetta on rakennettu erillinen oleskeluterassi. Bonuksena tontille on tehty iso koiratarha jykevällä riista-aidalla, joten myös isot koirat viihtyvät tässä kodissa. Kodin pohjaratkaisu on todella toimiva ja tarjoaa hemmottelevaa ylellisyyttä niin arkeen kuin juhlaan, sillä yleiset oleskelutilat ovat poikkeuksellisen väljät. Keittiö toimii kodin keskellä tunnelmallisena sydämenä ja kokoaa kaikki poikkeuksellisen viihtyisästi hyvän ruoan pariin. Tilaa riittää todella isolle ruokapöydälle ja tunnelman maksimoi kulmassa oleva avotakka, jonka yhteyteen mahtuu myös pieni sohva. Tämä mahdollistaa saumattomasti leppoisan oleskelun, ruokailun ja vaikka yhteiset ruoanlaittohetket niin ystävien kuin oman perheen kesken. Keittiön molemmin puolin avautuu myös huikean tilava olohuone, jonka tilantuntua lisäävät isot ikkunapinnat suojaisan takapihan suuntaan ja tilat jatkuvat luontevasti aina pihan oleskeluterasseille asti. Eteistiloja kodissa on 2 ja mukavan kokoisia makuuhuoneita 3, joista yhden yhteydessä myös oma vaatehuone. WC- ja pesutilat on remontoitu 2000-luvulla, joten ne palvelevat hienosti vielä tulevaakin omistajaa ja ovat kokonsa puolesta sopivassa suhteessa kodin muihin tiloihin nähden. Säilytystiloja kodista löytyy hyvin ja autokatos on myös valmiina odottamassa seuraavaa omistajaa. Tämä koti on varmasti mieluisa hankinta monelle potentiaaliselle asiakkaalle, koska kunnon kuntotarkastuksen jälkeen kodissa on suoritettu useampia mittavia tutkimuksia mahdollisten riskien kartoittamiseksi. Kodissa on aikakaudelle tyypillinen valesokkelirakenne, joten myös rakenne avauksia on tehty runsaasti, jotta mahdolliset riskit on saatu suurimmalta osin kartoitettua. Myös sisäilmatutkimus on tehty, joten seuraavalle omistajalle ns. kysymysmerkkejä jää enää minimaalisen vähän verrattuna tutkimattomiin kohteisiin verrattuna. (Huomioithan, että raportit eivät ole ns. julkisesti jaettavia asiakirjoja, joten ne lähetetään aina ainoastaan ostotarjousta harkitseville tai suunnitteleville asiakkaille näytön jälkeen). Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä vaihtoehdosta tämän hetken markkinoilla antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan parhaimpiin palveluihin www.inlkv.fi ja varmista myös oman kotisi myyntiprojektin onnistuminen heti ensimmäisellä yrittämällä.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20171143

Kunta

Mynämäki

POSTINUMERO

23100

Alue

Kivistönmäki

Tyyppi

Omakotitalo

Kokonaispinta-ala

128.0 m²

Pinta-ala

120.0 m²
Tontin pinta-ala 990 m²
Kerros 1/1
Huoneistoselitelmä 4h + k + wc + ph/s + 2 vh + var + ak

Lisätietoja pinta-alasta

Asuinrakennuksen huoneistoala on rakennuspiirustuksien mukaan 120 m2 (+vaja 8 m2) ja kerrosala 137 m2. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

1977

Käyttöönottovuosi

1977

Vapautuminen

Huoneluku

4 h
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 158 000 €
Myyntihinta 158 000 €
Neliöhinta 1 317 €/m²

Lisätietoja maksuista

Öljynkulutus noin 2200 l/v (n. 1750 €/v.). Taloussähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Lainhuudatus maksu, kaupanvahvistajan kulut, sekä sähköisten panttikirjojen siirtokustannus.

Puhtaanapito

25 €/kk

Kiinteistövero

214,82 €/v
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Saunatila on remontoitu 2002, joten se on edelleen suhteellisen siistissä kunnossa.

Tulisija

Avotakka keittiössä.

Asuntoon kuuluu

Iso koiratarha, joka on valmistettu jykevästä riista-aidasta.

Asunnon kunto

Tyydyttävä

Lisätietoja kunnosta

Lisätietoja 5.6.2017 suoritetussa kuntotarkastuksessa, sekä 15.6.2017 katselmuksessa ja 21.12.2020 loppukatselmoinnissa.

Tilojen kuvaus

Kodin seinäpinnat ja osa lattioista vaatii jo pintaremonttia ja niissä on reilusti asumisen jälkiä.

Energiatodistus

Kyllä

Energialuokka

E2018

Lisätietoa kaavoituksesta

Www.mynamaki.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus-ja-paikkatieto/asemakaava-yhdistelma/

Rakennusoikeus e-luku

0.2

Tehdyt korjaukset

Käyttövesiputket uusittu. Peltikatto 2006. Ulkoseinien korjaustyöt suoritettu loppuun 2017. Nykyinen omistaja maalannut ikkunanpokat 2 mh:n osalta, sekä keittiön taustalaatoituksen. Asentanut valot keittiön yläkaappien alle. Pannuhuoneesta uusittu kiertovesipumppu ja öljypoltin noin 2019.

Lisätietoja tontista

Suurelta osin tontti on helposti hyödynnettävää tasaista tonttimaata, mutta takapihan osalta rinne nousee loivasti.

Tontin omistus

Oma

Kiinteistötunnus / laitostunnus

503-469-3-32

Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus

Keittiö on todella tilava ja erityisen viihtyisä siitä tekee kulmassa oleva tunnelmallinen avotakka. Keittiön kaapinovet hiottu ja maalattu n. 2 vuotta sitten ja keittiön yleisilme on siisti.

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi