kivi-item-image
Sinun kotisi

Mäntytie 4 / Omakotitalo

VHP 148 000 €

4h + k + wc + ph/s + 2 vh + var + ak.

Rakennusvuosi 1977

Toimiva yhdentason koti kauniilla omalla tontilla ja hyvällä sijainnilla Mynämäestä! Tämä koti on varmasti monen nuoren perheen unelma, joka on hinnan puolesta myös toteutettavissa. Paikka on todella hyvä ja Turkuunkin ajaa nykyään uuden moottoritien ansiosta nopeasti (n. 25 min.). Kodin takapiha palvelee niin aikuisia kuin lapsia, sillä oleskelutiloja on katetulla terassialueella, sekä hieman ylemmäs piha-aluetta on rakennettu erillinen oleskeluterassi. Bonuksena tontille on tehty iso koiratarha jykevällä riista-aidalla, joten myös isot koirat viihtyvät tässä kodissa. Kodin pohjaratkaisu on todella toimiva ja tarjoaa hemmottelevaa ylellisyyttä niin arkeen kuin juhlaan, sillä yleiset oleskelutilat ovat poikkeuksellisen väljät. Keittiö toimii kodin keskellä tunnelmallisena sydämenä ja kokoaa kaikki poikkeuksellisen viihtyisästi hyvän ruoan pariin. Tilaa riittää todella isolle ruokapöydälle ja tunnelman maksimoi kulmassa oleva avotakka, jonka yhteyteen mahtuu myös pieni sohva. Tämä mahdollistaa saumattomasti leppoisan oleskelun, ruokailun ja vaikka yhteiset ruoanlaittohetket niin ystävien kuin oman perheen kesken. Keittiön molemmin puolin avautuu myös huikean tilava olohuone, jonka tilantuntua lisäävät isot ikkunapinnat suojaisan takapihan suuntaan ja tilat jatkuvat luontevasti aina pihan oleskeluterasseille asti. Eteistiloja kodissa on 2 ja mukavan kokoisia makuuhuoneita 3, joista yhden yhteydessä myös oma vaatehuone. WC- ja pesutilat on remontoitu 2000-luvulla, joten ne palvelevat hienosti vielä tulevaakin omistajaa ja ovat kokonsa puolesta sopivassa suhteessa kodin muihin tiloihin nähden. Säilytystiloja kodista löytyy hyvin ja autokatos on myös valmiina odottamassa seuraavaa omistajaa. Tämä koti on varmasti mieluisa hankinta monelle potentiaaliselle asiakkaalle, koska kunnon kuntotarkastuksen jälkeen kodissa on suoritettu useampia mittavia tutkimuksia mahdollisten riskien kartoittamiseksi. Kodissa on aikakaudelle tyypillinen valesokkelirakenne, joten myös rakenne avauksia on tehty runsaasti, jotta mahdolliset riskit on saatu suurimmalta osin kartoitettua. Myös sisäilmatutkimus on tehty, joten seuraavalle omistajalle ns. kysymysmerkkejä jää enää minimaalisen vähän verrattuna tutkimattomiin kohteisiin verrattuna. (Huomioithan, että raportit eivät ole ns. julkisesti jaettavia asiakirjoja, joten ne lähetetään aina ainoastaan ostotarjousta harkitseville tai suunnitteleville asiakkaille näytön jälkeen). Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä vaihtoehdosta tämän hetken markkinoilla antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan parhaimpiin palveluihin www.inlkv.fi ja varmista myös oman kotisi myyntiprojektin onnistuminen heti ensimmäisellä yrittämällä. Kotisivuillamme pääset myös suunnittelemaan ilmaiseksi pohjakuvan toimivuutta omiin unelmiisi sopivaksi.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21911728

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

23100
Kerros 1/1
Huoneistoselitelmä 4h + k + wc + ph/s + 2 vh + var + ak

ASUINTILOJEN Pinta-ala

120.0 m²

Kokonaispinta-ala

128.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Asuinrakennuksen huoneistoala on rakennuspiirustuksien mukaan 120 m2 (+vaja 8 m2) ja kerrosala 137 m2. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

1977

Käyttöönottovuosi

1977

Vapautuminen

Heti

Vapautuminen

Heti

HUONELUKU

4 h

Kunta

Mynämäki

Alue

Kivistönmäki
Tontin pinta-ala 990 m²

Muut tilat

0.0 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

Autokatos on heti rakennuksen päädyn yhteydessä, jossa on myös tekninen tila ja varasto, sekä kodin toinen sisäänkäynti.

Energiatodistus

Kyllä

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

E2018

Lisätietoa kaavoituksesta

Www.mynamaki.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus-ja-paikkatieto/asemakaava-yhdistelma/

Rakennusoikeus e-luku

0.2

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Lämmön tuotto: kaksoispesäkattila (suntti uusittu) ja takka.

Kiinteistötunnus / laitostunnus

503-469-3-32
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 148 000 €
Myyntihinta 148 000 €

Kiinteistövero

214,82 €/v

PUHTAANAPITOMAKSUT

25 €/kk

Lisätietoja maksuista

Öljynkulutus noin 2200 l/v (n. 1750 €/v.). Taloussähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Lainhuudatus maksu, kaupanvahvistajan kulut, sekä sähköisten panttikirjojen siirtokustannus.
Neliöhinta 1 233 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Saunatila on remontoitu 2002, joten se on edelleen suhteellisen siistissä kunnossa.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Kodin seinäpinnat ja osa lattioista vaatii jo pintaremonttia ja niissä on reilusti asumisen jälkiä.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Iso koiratarha, joka on valmistettu jykevästä riista-aidasta.

Asunnon kunto

Tyydyttävä

ASUNNON KUNTO

Lisätietoja 5.6.2017 suoritetussa kuntotarkastuksessa, sekä 15.6.2017 katselmuksessa ja 21.12.2020 loppukatselmoinnissa.

Koulut

Ala- ja yläkoulu, sekä lukio Mynämäen keskustassa.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on poikkeuksellisen tilava ja jatkumona ovat viihtyisät oleskelutilat ulkona.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Mynämäen keskustan palvelut noin 2 km.

Päiväkoti

Mynämäen keskustassa.

Keittiön kuvaus

Keittiö on todella tilava ja erityisen viihtyisä siitä tekee kulmassa oleva tunnelmallinen avotakka. Keittiön kaapinovet hiottu ja maalattu n. 2 vuotta sitten ja keittiön yleisilme on siisti.

TEHDYT REMONTIT

Käyttövesiputket uusittu. Peltikatto 2006. Ulkoseinien korjaustyöt suoritettu loppuun 2017. Nykyinen omistaja maalannut ikkunanpokat 2 mh:n osalta, sekä keittiön taustalaatoituksen. Asentanut valot keittiön yläkaappien alle. Pannuhuoneesta uusittu kiertovesipumppu ja öljypoltin noin 2019.

Pesutilojen kuvaus

Pesutilat remontoitu 2002, joten myös vesieristykset ovat nykyaikaisella tasolla.

Ajo-ohje

VT 8 Mynämäen kohdalta keskustaan Asemantietä, josta vasemmalle Kivistöntielle, josta ensimmäinen tienhaara oikealle, Mäntytie, toinen talo vasemmalla.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Puurankarunko. Eristeenä mineraalivilla. Tiiliverhous. Rakennusten ulkoseinän alaosa on toteutettu ns. valesokkelirakenteella.

Tulisija

Avotakka keittiössä.

WC:n kuvaus

Remontoitu 2005.

LISÄTIETOA TONTISTA

Suurelta osin tontti on helposti hyödynnettävää tasaista tonttimaata, mutta takapihan osalta rinne nousee loivasti. Iso ja vankka koiratarha on valmiiksi tehtynä, joten piha soveltuu hyvin myös lemmikeille ja on turvallinen perheen pienimmille.

Liikenneyhteydet

Turkuun n. 30 km, n. 25 minuuttia.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

0.099 m²

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi