kivi-item-image
Sinun kotisi

Malin Trällin kuja 3 / Kerrostalo

VHP 318 000 €

4h + kt + wc/ph/s + wc + walk-in closet.

Rakennusvuosi 2021

Skandinaavisen tyylikäs koti lähes uudesta talosta! Tässä kodissa on kaikki elementit, joita on helppo arvostaa. Koti on lähes uusi ja muuttamaan pääset heti kaupanteon jälkeen. Remontti huolia ei tule olemaan, sillä rakennuttajan vastuu on voimassa vielä n. 9 vuotta ja kaikki on uutta ja upeaa myös kodin valmistumaisillaan olevassa ympäristössä. Kodin ympärille on tulossa kattavasti palveluja, joten arjen vaatimat toiminnot tulevat olemaan ilahduttavan helposti saatavilla. Saman aikaan kodin ympäristöstä löytyy kuitenkin monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, sekä sataman tunnelma kiehtoo aivan maagisella tavalla. Myös jokisuiston suuaukko yhtyy mereen ja kaupungin veneliikennettä pystyy seuraamaan monessa paikassa, joten tämä sijainti tarjoaa paraatipaikan tunnelmoida maailman äärin johtavan meren kutsusta. Kodin pohjaratkaisu tarjoaa kaikki toivelistalla olevat elementit, sillä kodista löytyy kaksi wc:tä, tilava pesutila ja oma sauna. Avoimet oleskelutilat, seesteiset materiaali valinnat, hyvät säilytystilat ja isot ikkunat. Avoin oleskelutila on käytännöllisesti aivan keskellä kotia ja upea lasitettu parveke toimii oleskelutilojen jatkeena. Avokeittiö on korotetun saarekkeen ansiosta juuri sopivasti suojassa oleskelutilojen suunnasta ja pitää sisällään kaikki tarvittavat toiminnot, sillä isot kylmäsäilytystilat riittävät hyvin niin arjessa kuin juhlassa. Lisäksi kodin kaikki makuuhuoneet ovat mukavan kokoisia, sekä niissä on hyvät säilytystilat valmiiksi. Master Bedroomin yhteydessä on oma walk-in closet ja lasten huoneessa puolestaan upea parvisänky kuuluu kauppaan. Jokaisessa makuuhuoneessa on myös isot ikkunat, joten ne ovat kaikin puolin täydelliset makuuhuoneet. Tässä kodissa elät huolettomia vuosia, eikä kiusana tule olemaan remonttihuolia. Ympäristö kehittyy nopeasti täyden palvelun alueeksi ja silti ulkoilureitit ovat poikkeuksellisen virikkeelliset. Bonuksena koti vapautuu heti käyttöösi, joten tässä uudessa upeassa kodissa perheesi voi nauttia yhdessäolosta nopeasti. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan parhaimpiin palveluihin www.inlkv.fi. Meidän sivuilla voit myös ilmaiseksi suunnitella oman sisustuksesi tähänkin kotiin, joten tervetuloa viihtymään jo etukäteen. Huom! Olemme kehittäneet turvallisen asuntokaupan, jotta pystymme mm. noudattamaan helposti ajankohtaisia suosituksia ja kokoontumisrajoituksia. Ilmoittaudu siis etukäteen näyttöön, jotta voimme varmistaa turvallisen näytön sinulle.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21355989

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20200
Kerros 5/7
Huoneistoselitelmä 4h + kt + wc/ph/s + wc + walk-in closet

ASUINTILOJEN Pinta-ala

84.5 m²

Kokonaispinta-ala

84.5 m²

Rakennusvuosi

2021

Käyttöönottovuosi

2021

Vapautuminen

HUONELUKU

4 h

Kunta

Turku

Alue

Herttuankulma

Tontin pinta-ala

3032.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Tontin omistus

Valinnainen vuokratontti

Energialuokka

B2018
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 318 000 €
Myyntihinta 111 000 €
Yhtiövastike 427.8 €/kk

(Hoitovastike 253.5 €/kk + Rahoitusvastike 174.3 €/kk)

Hoitovastike

253.5 €/kk

Lisätietoja maksuista

20,00 e vesiennakko/hlö/kk. Lopullinen maksu oman kulutuksen mukaan. Oma taloussähkö kulutuksen mukaan (n. 20-30 €/kk). Tontin lunastushinta n. 54.600,00 huhti-toukokuussa 2022. Mikäli osakas maksaa tonttiosuuden omaksi, niin tonttivuokravastike poistuu kokonaisuudessaan. Arvioitu rahoitusvastika tulee arviolta olemaan n. 2,2360/osake/kk 06/2023 alkaen, eli korko ( n. 1 %) + lyhennys yhteensä n. 927,94 per kk. Yhtiölainaosuus on myös maksettavissa pois jos ostaja haluaa esim. yhdistää sen omaan asuntolainaan. Mahdollinen varainsiirtovero 2 % hyväksytystä velattomasta kauppahinnasta.

Rahoitusvastike

174.3 €/kk

Tontin vuokra

84722.4 €/v

Tontin Vuokranantaja

Ålandsbanken
Neliöhinta 1 314 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna on lähes uudenveroisessa kunnossa.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteisessä on toimivat tilat, sillä eteisestä löytyy niin naulakkotilaa kuin liukuovikaapiston tarjoamat säilytystilat. Myös penkki mahtuu hyvin heti sisäänkäynnin yhteyteen.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Kauppaan kuuluu myös lähes uusi lasten parvisänky, sekä pesutilan lähes uusi pesutorni. Sälekaihtimet on myös asennettu kaikkiin ikkunoihin.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Huoneisto on lähes uudenveroisessa kunnossa ja varustukseen kuuluvat jo valmiiksi lasten parvisänky, pesutorni ja sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa.

VUOKRASOPIMUS PÄÄTTYY

23.06.2049

Makuuhuoneen kuvaus

Kodin kaikki makuuhuoneet ovat mukavan kokoisia ja master bedroomin yhteydessä on oma walk-in closet. Kahdessa muussa makuuhuoneessa on hyvät kaapistotilat ja lastenhuoneen lähes uusi kerrossänky kuuluu myös kauppaan.

Koulut

Topeliuksen koulu 450 m, Turun ammattikorkeakoulu, ICT-City 5,5 km ja Turun Yliopisto 4,5 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on käytännöllisesti kodin keskiössä ja isot ikkunat päästävän luonnonvalon esteettömästi koko oleskelutilojen iloksi. Jatkumona toimii lasitettu parveke, josta avautuu näkymä viherpihalle.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

K-market Portsa 1 km. Kuntosali Fitness24Seven 650 m . Pizzeria Panda 650 m. Japanilainen sushiravintola.

Päiväkoti

Tallimäenkentän päiväkoti 750 m.

Keittiön kuvaus

Todella toimiva avokeittiö tarjoaa reilusti kylmäsäilytystiloja, sillä varustukseen kuuluu iso jääkaappi ja pakastin. Saarekkeessa on korotettu reuna oleskelutilojen suuntaan, joten tila rajautuu mukavasti olesketilojen suunnasta katsottuna, mutta voit silti esteettömästi seurustella niin perheen kuin ystävien kanssa.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on mukavan kokoinen tila, jossa suihkutila on käytännöllisesti aivan tilan perällä ja kauppaan kuuluvat myös lähes uusi pesukone ja kuivausrumpu.

Säilytystilojen kuvaus

Lämmin varastotila sijaitsee talon alimmassa kerroksessa.

Seinämateriaalien kuvaus

Kuivissa tiloissa maalatut pinnat, märkätiloissa ja wc:ssä laattaa. Seinäpinnat ovat todella siistissä kunnossa, sillä niihin ei ole kiinnitetty juurikaan mitään, eli reikiä on tehty minimaalinen määrä.

Muut tiedot

Herttuan Kulma on Turun alueen kehittyvämpiä alueita, jossa meren ja sataman läheisyys on osa alueen tunnelmaa. Palveluita on tulossa merkittävä määrä alueelle, joten tämä tulee olemaan kattavien palveluiden uusi alue, jossa asukkaiden on helppo viihtyä. Koko alue tulee koostumaan uudesta rakennuskannasta, joten kaikki rakennukset ovat uusia upeita rakennuksia.

Lisätietoa palveluista

Turun satamaan matkaa noin 1 km.

WC:n kuvaus

Toinen wc on erillinen ja toinen wc on pesuhuoneen yhteydessä.

Näkymät huoneistosta

Oleskelutilojen ikkunat suuntautuvat talojen väliin jäävälle pihaosuudelle.

Lattiamateriaalien kuvaus

Kuivissa tiloissa lankkutyylinen ja vaalean sävyinen laminaattilattia. Märkätilat sekä wc laattaa.

Liikenneyhteydet

Bussiyhteydet aivan nurkan takana. Väliaikainen vieraspysäköinti pysäköinti on voimassa 8-10 kk Kornetin valmistumisen jälkeen. Liikenne tapahtuu Fataburinkadun kautta.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

3032.0 m²

Tiedossa olevat tulevat remontit

Rakennuttajan vastuut voimassa vielä noin 9 vuotta, sekä vuositarkastus suoritetaan vuonna 2022. Ei tiedossa korjaustarpeita.

Isännöitsijän yhteystiedot

Turun Talohuolto Oy, Juhamatti Laaksonen, Maariankatu 4 A, 20100 Turku. Puh. 030 470 4400

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Turun Herttuankulman Kornetti

Rakennusmateriaali

Tiilimuuraus

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi