kivi-item-image
Sinun kotisi

Lemunniementie 12 / Omakotitalo

VHP 1 150 000 €

2-3 mh + oh/rh/k + khh + var + 2wc/ph + aula + pihasauna + rantasauna + at/var..

Rakennusvuosi 1981

Poikkeuksellisen runsaasti omaa rantaviivaa, sekä ajaton ja kompakti asuinrakennus! Tämä kohde koostuu asiakkaiden luettelemista unelmien yksityiskohdista. Rantaviiva suuntautuu suoraan etelään ja sitä on poikkeuksellisen runsaasti, eli n. 90 metriä. Etäisyys palveluihin sekä Turun keskustaan on lyhyt - silti koko kotia ympäröivä miljöö on ainutlaatuisen viehättävä monin eri tavoin. Maasto kumpuilee luontevasti eri suuntiin muodostaen samalla jokaiselle kodille yksilöllisen asuinpaikan. Laajan ja idyllisen asuinympäristön läpi kulkeva tie saa hymyn huulille automaattisesti, sillä tunnelma noudattaa pitkälti vanhan ajan idylliä. Vain hetki keskustan kiireistä ja olet täysin keskellä omassa Liisa Ihmemaassa tunnelmassa. Veneilijälle paikka on puhdas lottovoitto, sillä reitit lähtevät useisiin eri suuntiin ja olet nopeasti myös Airiston aukolla, josta tiesi johtaa maailman ääriin asti. Kiinteistöllä on valmiina 2 isoa laiturirakennelmaa, sekä aivan rantaviivan tuntumassa oleva yli 60 neliön kokoinen rantasauna. Tämän kokoiset rantasaunat ovat aito harvinaisuus, joten saunarakennusta voi helposti hyödyntää myös vierastalona, tai omana etätyöpisteenä. Päärakennus on ajattoman kaunis klassikko, jonka voit helposti muokata omaan makuun ja nykyiseen tyyliin sulautuvaksi upeaksi kodiksi. Pääelementteinä asuinrakennuksessa ovat sisään tulviva luonnonvalo, ilahduttava ilmavuus huonekorkeuden myötä ja upea selkeälinjainen marmoritakka. Keskitilan elävöittää kauniit kierreportaat ja myös yläkerran aulatilassa on oma takkatila. WC löytyy luonnollisesti molemmista kerroksista ja keittiö on kooltaan varsin kompakti, mutta vieressä oleva apukeittiö jatkaa toimintoja loogisesti - myös saarekkeen lisääminen tilaan onnistuu luontevasti. Molemmat makuuhuoneet ovat yläkerrassa, jonne kulku käy myös suoraan kodin yläpihalta. Toinen makuuhuoneista on helposti jaettavissa myös kahdeksi pikkuhuoneeksi, jolloin kotiin saadaan tarvittaessa 3 makuuhuonetta pelkästään yläkerran tiloihin. Päärakennuksen jatkeena on lisäksi iso katettu terassitila, sekä pihasaunarakennus oleskelutiloineen ja varastoineen. Tontti muodostaa luontevasti eri tasoja kiinteistön rakennuksille. Autotalli/lämmin varasto ovat heti tontin yläosassa, päärakennus ja pihasauna keskiosassa ja aivan rannassa laiturit sekä iso rantasaunarakennus terassialueineen. Tämä kohde vaatii jälleen uuden omistajan myötä uudistuksia ja remontteja, mutta on varmasti uudistuksen arvoinen kohde, josta nautit todennäköisesti vuosikymmeniä tästä eteenpäin. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin ainutlaatuisesta kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin, alan parhaimpiin välittäjiin ja palvelupaketteihin www.inlkv.fi. Näin varmistat myös oman kotisi onnistuneen myyntiprojektin heti ensimmäisellä yrittämällä!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20750278

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

20760
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 2-3 mh + oh/rh/k + khh + var + 2wc/ph + aula + pihasauna + rantasauna + at/var.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

156.0 m²

Kokonaispinta-ala

312.5 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Myynti-ilmoituksessa ilmoitettu asuinpinta-ala ei ole tulkittavissa virallisin standardein laskettavaksi pinta-alaksi. Päärakennuksen kokonaisala ilman viimeistelemätöntä kellaria 156 m2, kellarin pinta-ala 18 m2, päärakennuksen kokonaisala yhteensä 174 m2. Piharakennus (talousrak./var.) kokonaisalaltaan 24 m2, autotallin rakennusala 52 m2 ja rantasaunan rakennusala 62,5 m2. Pinta-alatiedot on saatu piirustuksista, sekä osittain kiinteistöveroilmoitukselta eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Tarkemmat tiedot pinta-aloista saadaan tarkistusmittauksella (mahdollisista tarkistusmittauksen kustannuksista vastaa ostaja). Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

1981

Käyttöönottovuosi

1981

Vapautuminen

Muu ehto

Vapautuminen

1,5kk kaupanteosta / sop.muk.

HUONELUKU

5 h

Kunta

Piispanristi

Alue

Piispanristi / Ala-Lemu
Tontin pinta-ala 6582 m²

Muut tilat

156.5 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

N. viiden metrin päässä rantaviivasta iso 62,5 m2 rantarakennus, jossa mm. sauna, pesutila, takkahuone, välitila, wc, oleskelutila ja oma terassi ulkotakalla. Autotallirakennus tontin yläosassa. Pihasaunarakennus päärakennuksen yhteydessä.

Energiatodistus

Kyllä

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

E2018

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Lisätietoja rakennusoikeudesta antaa Kaarinan kaupunki /rakennusvalvonta.

Lisätietoa kaavoituksesta

Lemunniemen osayleiskaava (202-K3004). Pientalovaltainen asuntoalue. Erillispientalojen rakentamiseen tarkoitettu asemakaavoitettava asuntoalue. Asemakaavassa saa alueelle osoittaa erillispientaloja sekä ryhmiä, joissa samalle tontille rakennetaan useita asuntoja. Ohjeellinen erillispientalotontin koko on 1.000 m2.

Rakennusoikeus e-luku

0.2

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Sähkölämmitys (katto-, lattia- ja/tai patterit). Lattialämmitys sähkökaapeleilla. Ilmalämpöpumput.

Kiinteistötunnus / laitostunnus

202-426-1-18 ja 202-426-1-22
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 1 150 000 €
Myyntihinta 1 150 000 €

Kiinteistövero

1149,00 €/v

Tiemaksut

253,51

PUHTAANAPITOMAKSUT

25 €/kk

Lisätietoja maksuista

Sähkön vuosikäyttöarvio nykyisellä omistajalla 43.588 kWh/v ( sähkön kulutus sis.kaikki käyttösähköt sekä lämmitykset kaikissa rakennuksissa). Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Sähköisten panttikirjojen siirtokustannus, kaupanvahvistajakulut ja lainhuudatusmaksu.
Neliöhinta 7 372 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Asuinrakennuksen vieressä on ns. pihasauna. Lisäksi iso rantasaunarakennus (62,5 m2) n. viiden metrin päässä rannasta.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Nykyisen omistajan aikana TV:n katseluun on käytetty sisäantennia. Saunalle tulee valokuitu.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Kiinteät valaisimet.

Asunnon kunto

Tyydyttävä

ASUNNON KUNTO

Päärakennus on ikäänsä nähden hyvässä/tyydyttävässä kunnossa. Saunarakennus vuodelta 1997 (lähes käyttämätön).

Makuuhuoneen kuvausauna

Yläkerrassa on 2 tilavaa makuuhuonetta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on koko seinän mittainen kaapisto ja oma pesutila tilavan allaskaapiston kera. Toisessa päässä oleva makuuhuone on helposti jaettavissa myös kahdeksi pikku huoneeksi, sillä takan molemmin puolin on ollut avoimet käyntiaukot huonetilaan.

Koulut

Piispanlähteen koululle noin 4-5 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on todella tilava kokonaisuus, joka avautuu niin merelle kuin kauniin marmoritakan suuntaan. Huonekorkeus sekä tyylikkäät kierreportaat antavat upeat raamit tälle valon täyttämälle oleskelutilalle.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Turun keskustaan noin 10 km. Kaarinan kaupungin monipuoliset ja kattavat palvelut noin kuuden kilometrin päässä. Kauppakeskus Skanssi 7,5 km.

Keittiön kuvaus

Keittiö avautuu sopivasti muuhun huoneistoon lisäten avaruuden tuntua. Keittiötilaan pystyy helposti lisäämään myös saarekkeen ja vieressä oleva apukeittiö jatkaa toimintoja luontevasti seinien suoman suojan taakse. Keittiö on kaikilta osin ikääntynyt ja remontin tarpeessa.

Pesutilojen kuvaus

Yläkerrassa erillinen wc ja mh:een yhteydessä suihkutila sekä tilava lavuaarikaapisto. Alakerrassa lavuaarikaapistotila sekä wc/ph. Asuinrakennuksen saniteettitilat ovat teknisen käyttöikänsä päässä. Rantasaunassa ja pihasaunassa omat saniteettitilat.

Säilytystilojen kuvaus

Alakerrassa tilava kodinhoitohuone tarjoaa hyvät säilytystilat. Lisää varastotilaa löytyy alakerran wc-osaston vierestä sekä autotallin ja pihasaunarakennuksen yhteydestä.

Omaa rantaviivaa

90

Khh:n kuvaus

Kodinhoitohuone on tilava ja erittäin valoisa tila, ja toimii luontevasti myös apukeittiönä.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinät osittain maalattu/tapetoitu.

Rannan kuvaus

Rantaa kunnostettu ja nostettu runsaalla metrillä. Iso laituri veneenkiinnityspaikkoineen. Syvyyttä isommallekin veneelle. Vanha laituri toimii uimalaiturina. Ilmansuunta: etelä.

Tulisija

3 avotakkaa (2 asuinrak., 1 rantasaunassa) + ulkotakka

Lisätietoa palveluista

Golf -mahdollisuus mm. Harjattulassa, jonne omasta rannasta nopeakulkuisella veneellä pääsee muutamassa minuutissa.

WC:n kuvaus

Päärakennuksessa 2 wc-tilaa, rantasaunassa 1 ja pihasaunassa 1. Materiaalit vaihtelevat tiloittain. Tilat ovat käyttökunnossa, mutta ovat ylittäneet jo teknisen käyttöikänsä ja niiden remontoimiseen tulee varautua vesieristävyyden varmistamiseksi.

LISÄTIETOA TONTISTA

Kauppaan kuuluvat kaksi kiinteistöä PÄIVÄNHOVI (0,1782 ha) ja PÄIVÄNHOVI I (0,4800 ha) yhteispinta-alaltaan 0,6582 hehtaaria. Kiinteistön Päivähovi I edustalle muodostunut vesijättömaa on lunastettu 10.08.2016, joten kyseessä voidaan sanoa olevan aito merenrantatontti. Päivähovin edustalla on karttakuvien perusteella havaittavissa vähäinen määrä vesijättömaata, jota ei ole lunastettu. Tarkempi olemassa olevan vesijättömaan määrä selviää maanmittauslaitokselta tilattavissa olevan lunastustoimituksen yhteydessä (mahdollisesta lunastustoimituksesta ja kustannuksista vastaa ostaja).

Lattiamateriaalien kuvaus

Lattialämmitys kaikkien laattapintojen alla.

Liikenneyhteydet

Linja-autoyhteys kulkee Lemuntieltä (K2), jonne matkaa noin 770 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

0.6582 m²

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi