kivi-item-image
Sinun kotisi

Lemlahdentie 309 / Omakotitalo

VHP 418 000 €

4 mh + oh/rh/k + khh + ph/s + wc + aula + 2 x ph/wc + kellari.

Rakennusvuosi 2011

Laadukkaasti rakennettu koti sijaitsee luonnon keskellä ja nauttii rauhallisesta yksityisyydestä! Kodin tilava tontti asemoituu metsä- ja maalaismaiseman keskelle, joten kodin ympäristö todellakin tarjoaa väljyyttä, joka ei nykyään enää ole kovin tavanomaista. Täällä voi aidosti nauttia metsien luomista mahdollisuuksista, ihailla eläinten läsnäoloa ja kerätä metsien ruokasadot talteen kesän ja syksyn aikana. Rakennus on monilta osin toteutettu standarditasoa laadukkaammin, sillä esim. lattiamateriaaliani on käytetty valtaosin Amerikan pähkinäpuuta, jossa aidon puun ominaisuudet on työstetty parhaimmilleen. Puun syyt ja niiden aaltoilun tuntee viehättävästi jalkojen alla, sekä syiden aaltoilevan ominaisuuden myös erottaa helposti valon ja varjojen leikkiessä aidolla pinnalla. Pesuhuoneita puolestaan kodista löytyy jopa 3 kappaletta ja ne ovat kukin erittäin toimivia tiloja, sekä materiaalivalintoina on käytetty runsaasti erikoiskaakeleita. Koti jakautuu loogisesti kolmen kerroksen välillä. Kellarissa on ns. leffahuone ja erittäin runsaasti niin kylmää kuin lämmintä varastotilaa. Keskikerros on varsinainen kodin sydän, jossa oleskelu enimmäkseen tapahtuu niin arkena kuin juhlana. Pääsisäänkäynti tapahtuu valoisan lasikuistin kautta, jossa on myös säilytystiloja runsaasti. Keskikerroksen aula avautuu luontevasti kutsuvan olohuoneen suuntaan, sekä aulan yhteydessä on myös erillinen wc, kodinhoitotilat ja upea saunaosasto. Työhuone asemoituu olohuoneen sivustalle ja tilan tunnelman avartavat kahteen suuntaan osoittavat ikkunat. Olohuoneeseen mahtuu helposti isotkin huonekalut, sekä heti vieressä on avoimesti tilava ruokailutila ja todella kaunis keittiö. Ruokailutilan jatkumona suurimman osan vuodesta toimii iso lasitettu terassi ja talon toisessa päässä saunaosaston jatkumona on puolestaan hyvän kokoinen avoterassi. Yläkerran rauhassa ovat päämakuuhuone oman vaatehuoneen ja pesutilan kera, sekä 2 tilavaa lastenhuonetta myös omilla vaatehuoneilla. Yläkerran aulatila toimii luontevasti kodin arkiolohuoneena ja sen yhteydessä on myös tasokas pesutila. Tässä kodissa on huomioitu myös ekologinen puoli, joten lämmitys toimii modernin ilmavesilämpöpumpun kanssa, sekä katolla on vielä lisäksi aurinkokeräimet. Mikäli haluat nauttia laadukkaasta talosta luonnon keskellä, niin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän tasokkaaseen kotiin. Tällä hinnalla et enää tänä päivänä rakenna laisinkaan tämän tasoista kotia. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Huom! Sivuillamme pystyt myös ilmaiseksi laatimaan omia sisustussuunnitelmia pohjakuvaan, joten tervetuloa kartoittamaan kodin soveltuvuutta tarpeisiisi sopivaksi www.inlkv.fi.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20134307

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

21630
Kerros 3/3
Huoneistoselitelmä 4 mh + oh/rh/k + khh + ph/s + wc + aula + 2 x ph/wc + kellari

ASUINTILOJEN Pinta-ala

220.5 m²

Kokonaispinta-ala

338.8 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Ilmoitetut pinta-alat perustuvat rakennuslupapiirroksissa ilmoitettuihin pinta-aloihin. Niihin ei mm. ole laskettu mukaan rakennuksen kellarihuonetta 44,3 m2, eikä lasitettua terassia ja varastotiloja. Rakennuslupapiirrosten rakennusoikeutta vieväksi pinta-alaksi on ilmoitettu 245 m2, mutta näiden tilojen lisäksi kokonaisalaan on laskettu mukaan kellarin pinta-alasta n. 92 m2. Lisäksi mm. keittiön sekä lasitetun terassin alapuolella on runsaasti kylmää varastotilaa.

Rakennusvuosi

2011

Käyttöönottovuosi

2011

Vapautuminen

2 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

2 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Lielax

Alue

Lielax
Tontin pinta-ala 7040 m²

Muut tilat

44.0 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

Koiratalo: tällä hetkellä yhden koiran asunto, mutta mahdollista jakaa myös kahdelle koiralle. Koiratalossa on sähköinen lattialämmitys. Varastotilat talon alla: puuliiteriin menee n. 10 m3 puuta, keittiön alla ja lasiterassin alla myös omat kylmät varastotilat. Kellarissa runsaasti myös lämmintä varastotilaa.

Rakennusoikeus

352.0

Tontin omistus

Oma

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Rakennusoikeus on 5 % tontin pinta-alasta. Rakennusoikeudesta on myyntihetkellä käytetty 265 kem2.

Lisätietoa kaavoituksesta

Paraisten Rakennusvalvonta

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hyvä

Kiinteistötunnus / laitostunnus

445-485-2-674

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus teetetään myyjän lukuun mahdollisimman nopeasti. Rakennusaikainen energiatodistus on ollut luokkaa A, mutta todennäköisesti nykyisillä laskentatavoilla energialuokasta tulee hieman heikompi.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 418 000 €
Myyntihinta 418 000 €

Kiinteistövero

994,70 €/v

Lisätietoja maksuista

Tiemaksu n. 100-200 € /v., sakokaivon tyhjennys n. 250 €/v., jätehuolto n. 360 €/v. ja nuohous n. 60 €/v. Sähkönkulutukset keskiarvo on ollut n. 25600 kWh/v. neljän vuoden keskiarvona (kulutuksessa mukana useampi kylmälaite, pakastinarkku ja koiratalon sähköinen lattialämmitys). Kiinteistössä myös kuituliittymä ja nykyisillä asukkailla on 100 M yhteys, jonka kustannus on n. 86,28 €/kk., tähän on mahdollista ostaa myös eri maksutv-paketteja. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % hyväksytystä kauppahinnasta.
Neliöhinta 1 896 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Saunan lauteet on toteutettu ns. kiinteiden koteloihin päälle, joten lämmitettävien kuutioiden tarve on saatu minimoitua. Iso lasiseinä puolestaan avartaa entisestään tilavaa saunaa mukavasti. Vieressä olevassa kodinhoitohuoneessa on pukutila, sekä suora uloskäynti päädyn isolle terassille.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Kellarissa on ns. leffahuone, paljon säilytystilaa sekä kuntoilunurkkaus ja erittäin runsaasti erilaisia varastotiloja. Ruokailutilan vieressä on jatkumona vielä iso lasitettu terassi ja talon toisessa päädyssä iso avoterassi.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Talon on toteutettu laadukkailla materiaaleilla, terassitiloja löytyy runsaasti. Piha-alue jätetty melko luonnonmukaiseksi.

Makuuhuoneen kuvaus

Yläkerran kolmessa makuuhuoneessa on omat vaatehuoneet ja kaikki huoneet ovat mukavan kokoisia tiloja. Masterin yhteydessä on sekä oma tilava vaatehuone että ylellinen pesutila/wc ja ranskalainen parveke. Masterissa on lisäksi koko seinämän mittainen liukuovikaapisto, joten säilytystilaa on ruhtinaallisesti myös makuuhuoneiden yhteydessä. Keskikerroksessa olohuoneen vieressä on tilava makuuhuone, jota on nykyisten omistajien toimesta käytetty työhuoneena.

Koulut

Nilsbyn koulu (suomenkielinen) 8 km, Kårkullan koulu (ruotsinkielinen) 12,7 km. Yläkoulut ja lukiot Paraisten keskustassa 16,6 km. Yli 5 km koulumatkasta myönnetään maksuton koulukuljetus lähikouluun, Lielahdessa myönnetään maksuton kuljetus myös alle 5 km matkalaisille vaarallisen tieosuuden takia. https://www.pargas.fi/fi/koulukuljetukset?inheritRedirect=true.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on erittäin valoisa ja tilava oleskelutila aivan kodin keskiössä, jossa selkeälinjainen takka viimeistee tunnelman. Lisäksi kodin arkiolohuone yläkerran aulassa on tilava.

Päiväkoti

Kirjalan päiväkoti 10,8 km.

Keittiön kuvaus

Tässä keittiössä ruoanlaitto on nautinto, sillä niin säilytys- kuin työskentelytilaa on riittämiin. Lattiapinta on vahvaa kuivapuristelaattaa, työtasot aitoa kiveä ja keittiön kaapistot todella upeaa Zeprano puuviilua. Kaasuliesi: 11 kg kaasupullo, joka riittää n. 6 kk. Talossa myös jenkkisähkö, jääkaappi toimii 110 V virralla teknisen tilan muuntajan avulla. Uusi jääkaappi on mahdollista liittää tavalliseen 230 V sähköön. Kaapin takana on valmiina tavallinen pistorasia.

TEHDYT REMONTIT

Ulkomaalaus 06/2020, ilmanvaihtohormien puhdistus 05/2016 ja porakaivon pesu 08/2021.

Pesutilojen kuvaus

Kodissa on yhteensä 3 pesuhuonetta. Yksi pesuhuone/wc on yhdistelmä on master bedroomin yhteydessä ja toinen yläkerran aulan yhteydessä. Näissä pesutiloissa on laadukkaasti laatoitetut kiinteät suihkuseinät ja seinämalli wc-istuimet. Iso pesutila on saunaosaston yhteydessä, pesutilassa on 2 suoraan katosta tulevaa raindance-suihkua vierekkäin. Kaikki pesuhuoneet ovat erittäin toimivia tiloja ja toteutettu poikkeuksellisen laadukkain materiaalein.

Säilytystilojen kuvaus

3 vaatehuonetta, eteisen komerokaapin rungot (ei ovia tällä hetkellä), isot varastotilat kellarissa.

Khh:n kuvaus

Kodinhoitohuone on toteutettu laadukkaasti ja kauniilla materiaalivalinnoilla. Tilaan jää selkeästi oma osio myös pukutilalle ja kaapistoseinää vastapäätä on käytännöllisesti runsas määrä pyykkikorikaappeja kätevästi lauteiden alla. Tämä kodinhoito on kauniin ulkoasun lisäksi huippu toimiva. Tilasta pääsee suoraan myös isolle terassialueelle. Kodinhoitohuoneeseen ei ole asennettu lavuaaria, mutta valmius asennukseen on tehty valmiiksi. Khh:ssa on myös lattiakaivo sekä vedeneristys.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat pääosin maalattuja pintoja, mutta päämakuuhuoneen yksi seinä on efektitapettia.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Kellarikerros on kiviharkkoa ja välipohja ontelolaattaa. Varsinainen asuinkerron sekä yläkerta ovat Herrala Talon toimittama puurakenteinen asuintalo.

Muut tiedot

Valaistus: johdottomat kytkimet lähes joka paikassa, ohjelmoitavissa helposti uudelleen (ohjeet löytyy). Kellarin eteisessä kolmivaihdevirtapistoke, sama asennettavissa myös piha-aitaan (mahdollistaa sähköauton latauksen). Teknisestä tilasta maakaapelit vedetty talon alarinteeseen ja mäen reunaan, joten mahdollista laittaa näyttävät ulkovalot ja valaista talo rinteestä käsin. Talossa myös jenkkisähkö, jääkaappi toimii 110 V virralla teknisen tilan muuntajan avulla. Uusi jääkaappi on mahdollista liittää tavalliseen 230 V sähköön. Kaapin takana on valmiina tavallinen pistorasia.

Tulisija

Varaava takka.

Lisätietoa palveluista

Paraisten keskusta 16,6 km, Kaarina 19,3 km jaTurku 30 km.

WC:n kuvaus

2 wc:tä on pesuhuoneiden yhteydessä ja 1 erillisenä heti sisäänkäynnin vieressä. Kaikki wc-istuimet ovat ns. seinämalleja.

LISÄTIETOA TONTISTA

Talosta avautuu kaunis maalaismaisema ja takana kauniit kalliot toimivat upeana selustana.

Lattiamateriaalien kuvaus

Kellarikerroksessa laminaattia ''oleskelutilassa'', ja keittiössä sekä ruokailutilassa upeaa kuivapuristelaattaa. Yläkerrassa sekä olohuoneessa ja työhuoneessa Amerikan pähkinäpuuta, jossa myös puunsyyt tuntuvat ja näkyvät selkeästi. Märkätilat laattaa.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

0.704 m²

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi