kivi-item-image
Sinun kotisi

Lauklähteenkatu 11 / Kerrostalo

VHP 188 000 €

3 h, k, kph/wc, et, las.p (virallinen 3 h + k)..

Rakennusvuosi 1972

Kaunis, trendikäs ja täysin muuttovalmis koti palvelujen ääreltä! Tämän kodin kauniita kuvia katseltuasi et voi pettyä paikan päälle tullessasi, sillä koti on aivan muuttovalmis kaikilta osin. Toimiva eteinen toivottaa sinut heti mukavasti tervetulleeksi ja kulku ohjautuu luontevasti suoraan upeaan keittiöön sekä olohuoneeseen. Keittiö on jälleen suosiota kasvavalla tavalla erillään muusta kodista, joten keittiön touhut eivät häiritse muita tiloja, ja samalla keittiö toimii tunnelmallisena paikkana perheen omille arkiruokailuille. Olohuoneessa puolestaan tila riittää hyvin isommallekin ruokailuryhmälle ja viihtyisän olohuoneen jatkumona on lasitettu siistikuntoinen parveke. Pesuhuonekin on täysin uusittu taloyhtiön putkiremontin yhteydessä, sekä jälkikäteen on vielä kalusteet päivitetty normaalia tasoa paremmaksi. Pesuhuoneeseen mahtuu pesukone, reilun kokoinen suihkutila sekä kunnon allaskaapisto ja wc-istuin. Tilavassa makuuhuoneessa tilaa riittää helposti vaikka erilliselle työpöydälle, tai vaihtoehtoisesti lisäkaapistolle. Myös lasten makuuhuone on poikkeuksen reilun kokoinen ja nykyisillä omistajilla onkin huoneessa ollut sijoitettuna myös etätyöpiste. Taloyhtiö on iso ja siitä on pidetty hyvää huolta. Kaikki isot remontit ovat jo tehtyinä ja parhaillaan on työn alla vielä pihapiirin ehostus. Lyhyt matka keskustaan ja alueen monipuoliset palvelut lisäävät luontevuutta arkeen. Lisäksi näitä täysin saneerattuja kolmioita on harvoin tarjolla, joten toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan kotiin ja onnistuneille asuntokaupoille, mikäli koti vaikuttaa vastaukselta haaveisiisi. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin, sekä alan aidosti parhaimpiin palvelupaketteihin kotisivuillamme www.inlkv.fi. Kotisivuillamme pystyt myös ilmaiseksi laatimaan sisustussuunnitelmasi tähänkin kotiin (ei toimi mobilessa), joten toivotan sinut viihtymään kodissa jo etukäteen ennen näyttöä.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20491429

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20740
Kerros 2/7
Huoneistoselitelmä 3 h, k, kph/wc, et, las.p (virallinen 3 h + k).

ASUINTILOJEN Pinta-ala

73.0 m²

Kokonaispinta-ala

73.0 m²

Rakennusvuosi

1972

Käyttöönottovuosi

1972

Vapautuminen

2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

Kolmio

Kunta

Turku

Alue

Ilpoinen

Tontin pinta-ala

25423.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun Rakennusvalvonta.

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

C2018

Lisätietoja energiatodistuksesta

Uusi energiatodistus on laadittu 16.1.2023.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 188 000 €
Myyntihinta 174 244 €
Yhtiövastike 405.63 €/kk

(Hoitovastike 277.4 €/kk + Rahoitusvastike 128.23 €/kk)

Hoitovastike

277.4 €/kk

Lisätietoja maksuista

Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, lopullinen lasku oman kulutuksen mukaan. Taloussähkö keskimäärin 20-30 €/kk (lämmitys sisältyy vastikkeeseen). Mahdollinen varainsiirtovero 2 % hyväksytystä velattomasta kauppahinnasta.

Rahoitusvastike

128.23 €/kk
Neliöhinta 2 387 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteisessä on myös hyvin säilytystilaa ja eteinen toimii todellisena keskiönä kodin kaikille muille tiloille.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Huoneisto on lähes uudenveroisessa kunnossa.

Makuuhuoneen kuvaus

Makuuhuoneet ovat molemmat hyvän kokoisia ja tunnelmaltaan seesteisiä. Molemmissa makuuhuoneissa on hyvin kaappitilaa, sekä makuuhuoneet ovat todella hiljaisen sisäpihan puolella.

Koulut

Alueella on omat koulut.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on miellyttävän valoisa ja tilava, joten sohvaryhmän lisäksi tänne mahtuu myös tarvittaessa ruokailuryhmä varsinkin juhlavampia ruokailuhetkiä ajatellen. Olohuoneen jatkumona on lasitettu parveke, joten siellä voi nauttia vapaa-ajastaan, tai valvoa lapsia yhtiön hienolla leikkipaikalla.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

K-Market n. 50 m.

Keittiön kuvaus

Tämä upea keittiö on täysin uusittu koneineen 06/2021 ja on edelleen lähes uudenveroinen. Ruokapöytä mahtuu helposti keittiöön, kuten myös halutessa olohuoneeseen.

TEHDYT REMONTIT

Edellinen omistaja on tehnyt kokonaisvaltaisen remontin v. 2021, jolloin huoneiston kaikki pinnat, kaapistot ja koneet on uusittu. Pesutilassa uusittu ko. remontin yhteydessä kalusteet (pesuhuone uusittu 2017 taloyhtiön putkiremontin yhteydessä).

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on uusittu 2017 taloyhtiön putkiremontin yhteydessä ja lisäksi kalusteet on päivitetty tyylikkäämmiksi vuonna 2021.

Seinämateriaalien kuvaus

Kaikki seinäpinnat on remontoitu ja maalattu vuonna 2021 ja ovat edelleen todella siistissä kunnossa. Ainoastaan joissakin kulmissa pieniä asumisen jälkiä.

Lisätietoa palveluista

Upeat ulkoilumahdollisuudet ja uimarannan läheisyys ovat osa alueen hyvistä puolista. Myös ostoskeskus Skanssi on melko lähellä.

Näkymät huoneistosta

Olohuone ja keittiö suuntautuvat etupihan puolelle ja makuuhuoneet takapihan puolelle.

Lattiamateriaalien kuvaus

Kuivissa tiloissa kaikkialla sama tyylikäs laminaatti, jotka on uusittu v. 2021 ja ovat edelleen todella hyvässä kunnossa.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki n. 100 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

25423.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Taloyhtiölaajakaista 10/10mbit/s sisältyy yhtiövastikkeeseen, sekä kaapeli-tv. Autojen pistokepaikkoja ei saa käyttää hybridi-, sähköautojen tms. lataamiseen. Parvekkeilla on tupakointikielto.

Tiedossa olevat tulevat remontit

2023 Korjaussuunnitelma - 2023-2027 (29.3.2023) hallituksen näkemys seuraavan viiden vuoden korjaustarpeista; 2023 talon IV alapohjan tuuletuksen parantaminen ja sokkelin pintakorjaukset, (vanhojen kylmäkellaritilojen muutto varastoiksi). 2024 huoneistojen ulko-ovien uusiminen ja lukituksen uusiminen älypohjaiseksi huoneistojen ulko-ovien uusimisen yhteydessä, tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen ja betonikorjaus, parkkipaikkojen sähköistyksen uusiminen/lisäys 2025 kellari/LJH/saunat/yleisten tilojen saneeraus

tehdyt remontit

-2023 Piha uudistettu (työ vielä kesken, mutta kustannus on jo jyvitetty). - 2022 Vesikattojen uusiminen harjakatoiksi, talon 2 sisäpihan puoleisen seinän julkisivurappauksen korjaus, poistoilmakoneiden uusiminen sekä LTO-PILP järjestelmän asennus, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, tuuletus viemärien sukitus. - 2020 Talon 4 salaojitus (parkkipaikan puoli). - 2019 Lämmönvaihtimen uusiminen. - 2019 Hissikorien saneeraus. - 2018 Porraskäytävien maalaus ja saneeraus. - 2017 Sisäpihan puoleisten salaojien kuntotarkastus ja uusiminen, pihakäytävien asfaltointi, patteriventtiilit ja termostaatit sekä linjasäätöventtiilit uusittu, patteriverkoston perussäätö, N,O,F portaiden IV-koneiden uusiminen, porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen. - 2016-2017: Linjasaneeraus (käyttövesilinjat, osittainen sähkösaneeraus, tietoverkko, (ei viemärisaneerausta). - 2015 Parvekkeiden ovien ja ikkunoiden uusiminen, parvekkeen takaseinän lämpöeristys, parvekelasituksen uusiminen (kaikki), tiilipäätyseinien uusiminen. - 2014 Tontti ja pohjaviemärien huuhtelu. - 2013 Lukkojen sarjoitus Sento -avaimelle. - 2012 Rakennusten päätyjen tikapuut uusittu, syväkeräysjärjestelmään siirtyminen jätehuollossa. - 2011 Katto - Rak.3 ja 4 vesikattojen bitumihuovat uusittu. - 2009 Sokkeli - Sokkelin kunnostus rak. 1,2,3, Rak.1,2,3 asuntoparvekejulkisivujen eristerappaus, tuuletusparvekesivujen kunnostus. - 2008 Rak.2 salaojien uusiminen, 2008-2012: Porraskäytävien maalaus, ja asuntojen pesuhuoneiden peruskorjaus. - 2006 Pihan puolella julkisivujen lämpörappaus, pihan puolella sokkeleiden kunnostus. - 2005 Julkisivujen lämpörappaus rak.4, Rak.4 tienpuoleisen sokkelin kunnostus, Rak.1 katon uusiminen - 2003-2006: Ikkunoiden uusiminen (ei parvekeikkunat). - 2000-2001: Asuinparvekkeiden kunnostus. -1997 Tonttivesijohto uusittu, - 1997-1999: Tuuletusparvekkeiden kunnostusta. - 1985 Kaukolämpöön liittyminen

Isännöitsijän yhteystiedot

Mesaani-Kiinteistöt Oy, joni.salmi@mesaani.fi

Taloyhtiön nimi

As Oy Turun Pihlajanmarja

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi