kivi-item-image
Sinun kotisi

Lankilantie 130 / Omakotitalo

VHP 285 000 €

7h + k + ruokailusali + 2 x wc + kph/s/wc + khh + vh + aula.

Rakennusvuosi 2010

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY! Tämä koti edustaa nykyaikaista elementtirakentamista parhaimmillaan! Koti sijaitsee Lankilassa, Maskussa. Lankila on kuin aikamatka rauhalliseen maalaismaisemaan mutta on kuitenkin vain 9 min (6,5km) ajomatkan päässä Maskun kaikkia, monipuolisia palveluita. Aluetta ympäröi satumainen luonto ja sen rauha. Pihalle ohjaa oma suojaisa hiekkainen yksityistie, joka kutsuu lämpimästi tervetulleeksi. Aivan kuin olisi lomalla! Koti, jossa tunnet olevasi aina lomalla takaa takuu varman viihtyvyyden. Tontin metsäisen tunnelman viimeistelee oma pieni lampi. Lampi on palvellut kesäisin mainiosti uimiseen ja talvisin luisteluun. Suuri tontti mahdollistaa myös sen lohkomiselle. Tämä talo on Polar Housen lämpöhirsi talopaketti. Talo on valmistunut lämpimässä ja kuivassa tehtaan suojissa, joka takaa varmasti terveen ja kuivan talon. Moderni elementtirakenne yhdistetään jykevään hirsitalon ulkonäköön. Aivan kuin hirsitalo, mutta ilman puun ominaisuuksista johtuvia ongelmia. Toisin kuin massiivihirsi, lämpöhirsi ei väänny, halkeile, eikä myöskään ”elä.”Kodissa on otettu kokonaisvaltaisesti huomioon jo rakentamisen lähtökohtana ekologisuus ja luonto. Siksipä myös lämmitysmuodoksi on valittu maalämpö sekä oma pienpuhdistamo. Pienpuhdistamo on erittäin hyvä ja järkevä valinta, etenki suuremmissa lapsiperheissä jolloin kustannukset pysyvät maltillisina ja edullisina. Kodin pohjaratkaisu on looginen. Kerroksia kodista on kaksi, alakerrasta löytyvät pääsääntöisesti kaikki yhteiset tilat ja yläkerroksessa sijaitsevat makuuhuoneet. Makuuhuoneita kodissa on yhteensä viisi, neljä ylhäällä ja yksi alhaalla. Keittiössä on mukavasti otettu huomioon säilytys ja käytännöllisyys, eli kaapistoja on riittävästi unohtamatta laskutilaa. Mustan trendikkään keittiön viimeistelee laadukkaat kodinkoneet. Wc-tiloja asunnossa on kaksi sekä yksi kylpyhuoneessa. Yläkerran wc-tilassa on myös valmius porealtaalle ja tämä on huomioitu luonnollisesti myös kantavuudessa. Täydellisen tunnelman tuo oleskelutilan ruhtinaallinen, varaava Hopealoimun takka leivinuunilla. Lisätiedot ja esittelyt: Tiina Rundelin 050 234 6 / tiina@inlkv.fi IN LKV:n asuntoesittelyssä noudatetaan poikkeusolosuhteiden aikana ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Emme kättele ja toivomme sinunkin noudattavan annettua ohjeistusta turvaväleistä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaamme. Ethän tule esittelyyn, jos sinulla on flunssaoireita tai sinut on asetettu karanteeniin. Desinfioithan kätesi ennen esittelyn alkua ja käytät kasvomaskia. Esittelyiden kävijämäärää voidaan asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi joutua rajaamaan ja/tai porrastamaan. Haluatko tutustua omassa rauhassa tähän kotiin, varaa oma yksityisesittelysi kohteen välittäjältä!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21401208

Kunta

Masku

POSTINUMERO

21250

Alue

Lankila

Tyyppi

Omakotitalo

Kokonaispinta-ala

180.1 m²

Pinta-ala

180.1 m²
Tontin pinta-ala 14870 m²
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 7h + k + ruokailusali + 2 x wc + kph/s/wc + khh + vh + aula

Lisätietoja pinta-alasta

Kerrosala 208.5m2 (yläkerta 112,2m2, alakerta 96,3m2) Pinta-alaa ei ole tarkastusmitattu ja perustuu rakennuspiirrustuksista saatuihin tietoihin.

Rakennusvuosi

2010

Käyttöönottovuosi

2010

Vapautuminen

1kk kaupanteko hetkestä

Huoneluku

6 h ja enemmän
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 285 000 €
Myyntihinta 285 000 €
Neliöhinta 1 582 €/m²

Lisätietoja maksuista

Sähkö kulutuksen mukaan. Nykyisellä omistajalla n. 8800kwh/v, eli n.700 euroa/v + siirtomaksu (n.700e/v). Kemiallisen Labko Biokem 5 jäteveden puhdistamon käyttökustannus n.150e/v. Mahdollinen varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, kaupanvahvistajan kulut sekä sähköisten panttikirjojen siirtokustannus.

Kiinteistövero

557,28 €/v
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

-Lattialämmitys

Tulisija

Varaava Hopealoimu merkkinen takka

Asuntoon kuuluu

Kiinteistölle on valmiiksi tuotu multaa nurmikon istutusta varten.

Asunnon kunto

Tyydyttävä

Lisätietoja kunnosta

Kiinteistöllä ei ole suoritettu loppukatselmusta. Lupa vanhentunut 2017, joka vaatii uuden luvan. Ennen loppukatselmusta tulee tehdä nämä vaaditut toimenpiteet: -ilmanvaihtokone vaihdettava riittävän ilmamäärän saavuttamiseksi + säätö -lumiesteet katolle vähintään kulku ovien kohdalle -terassin katon pinta laudoituksen loppuunsaattaminen -tikkaat katolle (tikkaat olemassa, ei asennettu) -loput rännit asennettava (rännit olemassa, ei asennettu)

Energiatodistus

Kyllä

Energialuokka

C2007

Lisätietoa kaavoituksesta

Maskun kunta

Tehdyt korjaukset

Maalampöpumpun suodatin tarkistettu vuonna 2017, sekä järjestelmään on lisätty lämmönvaihdin nestettä nestekiertoon. Ilmanvaihtokonetta on huollettu vaihtamalla ja putsaamalla suodattimia.

Lisätietoja tontista

Maskun rakennusvalvonta

Tontin omistus

Oma

Kiinteistötunnus / laitostunnus

481-426-1-46

Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus

Keittiö on Ikean valmistama. Kodinkoneet ovat integroitu, lukuunottamatta kylmälaitteita. -Oras hana

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Tiina Rundelin

050-2346 tiina@inlkv.fi