kivi-item-image
Sinun kotisi

Kuuraajankatu 12 / Omakotitalo

VHP 408 000 €

4mh + oh + k + ruokailutila(erkkeri) + kph/wc + kph/s + vh + aula(arkiolohuone) + erill.wc + khh + eteinen + lasikuisti.

Rakennusvuosi 2019

Upea, muuttovalmis koti suositulla uudella asuinalueella Turun Yli-Maariassa! Tämä koti ei jätä ketään kylmäksi, sillä valon täyttämä lasikuisti toivottaa kiehtovalla tavalla tervetulleeksi tähän upeaan kotiin - samalla kun se tarjoaa myös mahdollisuudet säilytystilojen lisäämiseen tarvittaessa. Heti kuistin jälkeen eteen avautuu tilava ja toiminnallinen eteinen, jossa ilmavuus ja useaan suuntaan avautuvat näkymät ilahduttavat kerta toisensa jälkeen. Huomio kiinnittyy heti myös kodin kiehtovaan tunnelmaan, sekä normaalia korkeampaan huonekorkeuteen, joka lisää kodin tilan tuntua myös omalla tavallaan. Koti jakautuu loogisesti kahden kerroksen välillä, sillä koko yläkerta muodostuu perheen privaatiksi osioksi, jossa on 2 mukavan kokoista lasten huonetta ja ylellinen master bedroom kokonaisuus. Tilavan päämakuuhuoneen yhteydessä on myös ruhtinaallisen kokoinen walk-in closet ja itse makuuhuoneen tunnelman varmistaa tumman puhuva yön sininen seinä, joka luo makuuhuoneeseen kuninkaallista arvokkuutta ja samalla miellyttävästi rauhoittaa nukkujan yön tummuuteen. Lisäksi yläkerrassa on tilava aula keskellä makuuhuoneita, jonka jatkeena on kunnon kokoinen parveke, josta voi helposti valvoa lasten touhuja pihalla, tai nauttia näkymistä rentoutumisen ohella. Luonnollisesti aulan yhteyteen jää myös wc/pesutila, joka tyylikkyydellään ja tunnelmallaan säväyttää varmasti jokaisen perheen jäsenen päivä toisensa perään. Alakerta palvelee täydellisesti niin perhettä kuin kaikkia ystäviä kaikilla elementeillään. Kodikas olohuone yhdistyy luontevasti ikkunoiden sylissä olevaan ruokailutilaerkkeriin, joka puolestaan avautuu keittiön suuntaan. Tulikiven laadukas takka sulostuttaa aidolla lämmöllään ja toimii samalla luontevana tilanjakajana keittiön ja olohuoneen välillä. Keittiössä puolestaan nautitaan kodin tunnelmasta, runsaasta luonnonvalosta, ruhtinaallisesta säilytys- ja työskentelytilan määrästä. Oleskelutilat kruunataan luokseen kutsuvalla terassilla, jossa katos ja seinäkkeet luovat suojaisan tunnelman, sekä tarjoavat oivan rentoutumispaikan myös pikku sateen yllättäessä. Bonuksena terassin jatkeeksi muurien suojaan jää tasaiseksi työstetty oleskelupiha, jonka voi helposti halutessaan joko laatoittaa, laudoittaa, tai pinnoittaa haluamallaan materiaalilla. Muurien välistä nousee näyttävästi leveä muutaman askelman portaikko nurmialueelle, josta puolestaan pääsee suoraan siirtymään vaikka alueen viehättävään leikkipuistoon, tai asioimaan omaan varasto/puuhastelutilaan autokatosrakennuksen päädyssä. Tämän kaltaisia valmiita ja upeita koteja on tämän hetken markkinoilla aivan liian vähän tarjolla, joten toivotan sinut ilolla tervetulleeksi tutustumaan tähän unelmien kotiin! Lisätiedot ja esittelyt antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan uusimpiin palvelumuotoihin inlkv.fi. Olemme kehittäneet asiakkaidemme turvaksi myös uudenlaisen turvallisen asuntokaupan, joten muistathan ilmoittautua näytölle!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20703395

Kunta

Turku

POSTINUMERO

20400

Alue

Yli-Maaria

Tyyppi

Omakotitalo

Kokonaispinta-ala

171.5 m²

Pinta-ala

156.0 m²

Tontin pinta-ala

945.0 m²
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 4mh + oh + k + ruokailutila(erkkeri) + kph/wc + kph/s + vh + aula(arkiolohuone) + erill.wc + khh + eteinen + lasikuisti

Lisätietoja pinta-alasta

HUONEISTOALA 93 + 63 = 156 m2 KERROSALA 114 + 23 (TERASSI) + 72 = 209 m2. KERROSALA (ULKOSEINISTÄ 250 mm) 110 + 23 (TERASSI) + 70 = 203 m2. LISÄKSI AK/VARASTO 15,5 m2 / 20,5 K-M2. Virallinen huoneistoala saattaa olla myös 151 m2, koska eteistä edeltävä lasikuisti on muutostyönä muutettu lämpimäksi tilaksi. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

2019

Käyttöönottovuosi

2019

Vapautuminen

1kk kaupanteosta / sop.muk.

Huoneluku

6 h ja enemmän
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 408 000 €
Myyntihinta 408 000 €
Neliöhinta 2 615 €/m²

Lisätietoja maksuista

Sähkön kokonaiskulutus noin 14000 kWh/v (noin 1400 eur/v). Telian kaapeli-tv ja kuitu n. 30 €/kk. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Vuokraoikeuden kirjauskulu ja sähköisten panttikirjojen siirtokustannus.

Puhtaanapito

25 €/kk

Kiinteistövero

581,68 eur/v €/v
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Tässä tyylikkäässä saunassa on heti valmis Harvian Forte kiuas, joten löylyt saa helposti myös hetken mielijohteesta. Lauteet on lämpökäsiteltyä haapaa.

Tulisija

Varaava takka modernista Tulikiven mallistosta. Nuohottu marraskuussa 2020.

Asuntoon kuuluu

Talossa kattava valaistus led-spoteilla (osa himmentimillä), paitsi makuuhuoneissa tavalliset kattovalaisimet, jotka eivät kuulu kauppaan. Kaikissa talon ikkunoissa sälekaihtimet, osassa tuuletusta varten myös hyttysverkot. Eteisessä tilava liukuovikaapisto ja kodinhoitohuoneessa naulakko. Ulkovalot hämäräkytkimellä, Veimart älyjärjestelmä ajastimella (moni vakuutusyhtiö antaa alennusta tämän järjestelmän ansiosta, koska se on kehitetty estämään kaikenlaiset vesivahingot ja havaitsee jopa pienet paineen muutokset putkistoissa). Polttokelpoinen jäteastia (lisäksi lajitteluastia L & T:ltä, n. 2 €/kk). Kosketusnäyttöpaneeli ohjaa ilmanvaihtoa ja kiuasta. Hälytysjärjestelmä (ostajan tulee tehdä oma sopimus). Edulliset asuinkulut mahdollistava PILP viilennystoiminnolla. Normaalia korkeampi huonekorkeus alakerrassa (2,8 m).

Asunnon kunto

Hyvä

Lisätietoja kunnosta

Koti on lähes uutta vastaavassa kunnossa. Hyvin pieniä asumisen jälkiä on, koska kodissa on asuttu n. 2 vuotta.

Tilojen kuvaus

Yläkerran aulatila palvelee hienosti arkiolohuoneena ja sen yhteydessä on myös tilava parveke. Lasitettu kuisti alakerrassa ottaa upeasti vastaan niin oman perheen kuin vieraatkin ja tarjoaa runsaasti säiltystilaa moniin eri tarpeisiin. Teknininen tila on takapihan katetun terassin yhteydessä ja tilava lämmin varasto puolestaan autokatoksen yhteydessä.

Energiatodistus

Kyllä

Energialuokka

C2013

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun kaupunki /kaavoitus. Erillispientalojen korttelialue. Asuinrakennusten kattomuotona tulee olla satulakatto ja kattokulman tulee olla 1:1,5. Talousrakennusten kattomuotona tulee olla pulpettikatto ja kattokulman tulee olla 1:5

Tehdyt korjaukset

Pääoven yhteydessä sijaitseva lasikuisti rakennettu lämpimäksi tilaksi (jo rakennusvaiheessa muutostyönä), jonka lisäksi talon toisella puolella katettu terassi. Taloon asennettu Sector Alarmin hälytyslaitteet ja Veimart vesivuotovahti, joka estää vesivahingot.

Lisätietoja rakennusoikeudesta

200 + 50 m²

Lisätietoja tontista

Tontin vuosivuokra on edullinen ja mahdollinen lunastushinta vuonna 2021 / 23.625 euroa. Vuokratontin mahdollisesta myynnistä sen vuokramiehelle päätetään aina erikseen ja kauppahinta tulee varmistaa Turun kaupungilta. Kauppahinnan lisäksi ostajan maksettavaksi tulevat varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, kaupanvahvistajan palkkio ja lainhuudon hakemisesta aiheutuva kustannus. Lisäksi kiinteistövero tulee tontin kaupan jälkeen myös maapohjasta, kun siihen asti veroa on peritty vain rakennuksesta (vuokratontin kiinteistövero on edullisempi).

Tontin omistus

Vuokrattu

Tontin vuokra

782.48 €/v

Tontin Vuokranantaja

Turun kaupunki

Taloyhtiön (Tontin) Vuokrasopimus päättyy

31.12.2066

Kiinteistötunnus / laitostunnus

853-97-124-6-L1

Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus

Tässä todella tilavassa keittiössä on ruhtinaallisesti niin säilytys- kuin laskutilaa ja samalla tämä kaunis keittiö täyttyy luontevasti luonnonvalosta. Jatkeena tilalle on ikkunoiden sylissä oleva ruokailutila, joka jatkuu luontevasti olohuoneen ja katetun terassin puolelle.