kivi-item-image
Sinun kotisi

Kulkkilankluuvintie 9 / Omakotitalo

VHP 535 000 €

3 mh + oh/rh + k + takkah. + pukuhuone + s/ph/wc + khh + wc + iso aula/parvitila + wc/ph + et + 2 at.

Rakennusvuosi 2009

Tässä kodissa on lukemattomia hyvän kodin elementtejä! Koti tontteineen tarjoaa ruhtinaallisesti tilaa niin sisällä kuin ulkona. Kodin oleskelutilat ovat ylelliset, joiden katseenvangitsijoina toimivat huikea huonekorkeus ja valtavat ikkunapinnat. Pohjaratkaisu on kerrassaan nerokas, sillä kodissa on 2 ns. ympäri käveltävää lenkkiä. Pienempi lenkki kiertää portaikon ympäri, jättäen kulun kaikkiin alakerran tiloihin ja pidempi lenkki päästää kulkemaan läpi kodin aina saunaosastoa ja kodinhoitotilaa myöden. Tämä ympäri kuljettavuus lisää tutkitusti kodin tilantuntua ja ottaa neliöt todelliseen tehokäyttöön. Lisäksi kiinteistöön kuuluu kävelymatkan päässä oleva yhteisrantaoikeus laituripaikkoineen. Alakerrassa ovat oleskelutilat, tilaa ja valoa tulviva pääsisäänkäynti (josta suora kulku myös isoon 2 auton talliin), keittiö ruokailutiloineen, täydellinen saunaosasto (2 suihkua, poreallas suihkulla, puusauna, wc ja pukuhuone) ja takkahuone suoralla uloskäynnillä hulppean terassin puolelle. Lisäksi vielä päämakuuhuone, jonka yhteydessä iso walk-in closet. Yläkerrassa puolestaan jaettavissa oleva iso parvekkeellinen makuuhuone, pienempi makuuhuone, reilun kokoinen wc/pesutila ja todella tilava parvitila, jota pystyy hyödyntämään moneen käyttöön. Koti on valmistettu ns. lämpöharkosta, joten se on energiatehokas kivitalo. Talossa oleva tuulettuva alapohja on monen asiakkaan vaatimuslistalla ja vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa oman mieluisan lämmitysjärjestelmän asennuksen myös myöhäisemmässä vaiheessa. Nykyisellä järjestelmällä koti on ollut todella edullinen asua, sillä isoa varaajaa pystyy lämmittämään niin puilla kuin pelletillä ja varajärjestelmänä on sähkö. Bonuksena on rauhallinen luonnonkaunis ympäristö reilun kokoisella omalla tontilla, joten mitä muuta voit toivoa koko perheen uudelta unelmakodilta. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Kotisivuillamme inlkv.fi pääset jo etukäteen laatimaan ilmaiseksi sisustussuunnitelmasi tähän kotiin (ei toimi mobiililaitteissa), joten toivotan sinut jo etukäteen viihtymään kodissa. Tutustu meihin ja palveluihimme jos haluat myös omalle kodillesi alan parhainta ja monipuolisinta palvelupakettia, sekä välittäjät, jotka tekevät sujuvasti ja ammattimaisesti kauppaa myös haastavampina markkinahetkinä.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20384808

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

20900
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 3 mh + oh/rh + k + takkah. + pukuhuone + s/ph/wc + khh + wc + iso aula/parvitila + wc/ph + et + 2 at

ASUINTILOJEN Pinta-ala

245.0 m²

Kokonaispinta-ala

318.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Ilmoitetut pinta-alat ovat lupaluvassa olevat kerrosalat, eivät siis virallisia asuin- tai huoneistoaloja. Ostaja voi halutessaan teettää omalla kustannuksella ns. tarkemittauksen, jolloin selviää kodin virallinen asuinpinta-ala ja huoneala, sekä kerros- ja kokonaisala. Yläkerran tiloissa lisäksi alle 160 cm tiloja, joita ei ole mukana ilmoitetuissa pinta-aloissa. Kauppahinta ei perustu markkinoinnissa ilmoitettuihin pinta-aloihin, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

2009

Käyttöönottovuosi

2009

Vapautuminen

3 kuukautta kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

3 kuukautta kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Turku

Alue

Hirvensalo
Tontin pinta-ala 3389 m²

Muut tilat

73.0 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

Pihalla on pieni erillinen varasto/puuliiteri ja leikkimökki. Iso 2 auton talli on rakennukseen yhteydessä ja sinne kuljetaan suoraan pääsisäänkäynnin eteisestä, tai luonnollisesti suoraan pihalta.

Rakennusoikeus

348.0

Tontin omistus

Oma

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Asuinrakennuksen rakennusoikeus 300 m2, josta käytetty 245. Ak/varasto rak.oikeus 48 m2, josta käytetty 73 m2. Kokonaisrakennusoikeus yhteensä 348 m2, josta käytetty 318 m2, jäljellä 30 m2. Rakennuslupasuunnitelmien kerrosala on yhteensä 318 m2. Lisäksi myytävässä kiinteistössä on yläkerrassa huomattavasti alle 160 cm tilaa, jota ei lasketa mukaan ilmoitettuihin pinta-aloihin.

Lisätietoa kaavoituksesta

11.12.2021 voimaantullut yleiskaava.

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hyvä. Vesikiertoinen lattialämmitys on kaikkialla, myös autotallissa.

Kiinteistötunnus / laitostunnus

853-452-1-175

Lisätietoja energiatodistuksesta

Ei lain vaatimaa energiatodistusta. Todistus teetetään myyjän lukuun mahdollisimman nopeasti.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 535 000 €
Myyntihinta 535 000 €

Kiinteistövero

1090 €/v

Lisätietoja maksuista

Pelletin vuosikustannus n. 2000 €, sähköä n. 7000 kWh/v edellisellä omistajalla ja nykyinen omistaja arvioi sähköä kuluneen noin 14000 kWh. Sähkön kulutus vaihtelee huomattavasti henkilökohtaisten käyttötottumusten mukaan, sekä sähkön hinta vaihtelee sopimuksien mukaisesti. Vesi ilmainen, likatankin tyhjennys n. 250 € per vuosi. (hinta vaihtelee sähkösopimuksen mukaan). Nykyiset asukkaat ovat tyhjennyttäneet roska-astian n. 2 krt. kuudessa (n. 13 € krt.). Kulkkilanrannan osakkuus/hoitomaksu 40 €/v. Laituripaikka 100 pienet veneet ja 200 isot veneet. Rannassa myös veneenlaskupaikka ja uimaponttooni. Oikeus myös yhteisiin vesialueisiin. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % hyväksytystä kauppahinnasta.
Neliöhinta 2 184 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Tunnelmallinen sauna tarjoaa huippu hyvät aidot löydyt puukiukaan ansiosta. Tilaan on mahdollista asentaa myös sähkötoiminen kiuas. Saunassa on myös luonnollisesti ikkuna tuuletuksia varten. Kiuas uusittu 2023.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Jonkin verran kodissa on asumisen jälkiä näkyvillä, sekä joissakin kohdin viimeistelyn puutetta. Ulkorappauksen pinnoitus on paikoin huonossa kunnossa. Keittiön 1 ikkuna rikki, olohuoneen huonekasvi (banaanipuu) on ''itkenyt'', joten lattiassa pieniä jälkiä siitä. Autotallisiiven seinissä pieniä halkeamia.

Makuuhuoneen kuvaus

Nykyisessä muodossaan kodissa on 3 tilavaa makuuhuonetta, joista varsinkin yläkerran iso makuuhuone on helposti myös jaettavissa. Lisäksi yläkerran aulatilaan on helppo rakentaa tarvittaessa erillinen makuuhuone, silti aulatilaa jää jäljelle vielä riittävästi.

Koulut

Haarlan koulu Peruskoulu 3370 m. Wäinö Aaltosen koulu 5250 m.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on todella tilava ja tilantunnun maksimoi kauttaaltaan oleva huikea n. 5,5 metrin huonekorkeus. Isot ikkunapinnat päästävät luonnonvalon esteettömästi tähän kauniiseen tilaan, sekä samaan tilaan mahtuu luontevasti ruhtinaallisen kokoinen ruokailuryhmä.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

K-market Deli 3630 m, K-Market 5830 m.

Päiväkoti

Turun kaupunki Haarla-Pikisaaren päivähoitoyksikkö 3280 m.

Keittiön kuvaus

Tässä keittiössä on tilaa, valoa ja toiminnallisuutta ilahduttavan runsaasti. Aidot kivitasot puolestaan takaavat huolettoman työskentelyn ja kylmäsäilytystilat ovat kunnolliset. Erillinen keittiötila mahdollistaa oleskelutilojen siistin vaikutelman, jossa voit puolestasi nauttia vieraiden ja juhlatunnelman keskellä ylellisestä ruokailutilasta. Arjen ruokailut hoituvat näppärästi suoraan keittiössä.

TEHDYT REMONTIT

Pihoja päivitetty laajasti (etupiha asfaltoitu noin 300 m2 alue v. 2022), hankittu puuliiteri ja leikkimökki, takapihan parkkipaikka tehty veneille yms. kalustolle, terassien huoltomaalaukset tehty 2023 kesällä. Saunaa päivitetty ja laitettu uusi Harvia Legend kivipaasipuukiuas lasiluukulla v. 2023 (erinomaiset löylyt). Pintamaalauksia ja perus huoltoa suoritettu, keittiössä uusittu AEG astianpesukone 2023 + allaskaapin rungot. Tulopuoli tihkutti allaskaappiin vettä, jonka seurauksena vaihdettiin uudet kaapinrungot, kuivattiin betonin pintakosteus noin puolen neliömetrin alueelta ( vakuutusyhtiön lukuun alan yrityksen toimesta) ja hankittiin samalla uusi astianpesukone. Lämmitysjärjestelmän kattilan sähköpuoli uusittiin käytännössä täysin 2022 sähköfirman toimesta. Pellettipoltin huollettu myös kokonaisvaltaisesti alan yrityksessä n. 2022. Alkuperäistä ainoastaan sisäosien älypuoli. Myös ruuvikuljettimen vanhoja osia uusittiin ja optimoitiin toiminta, samalla tehtiin yleisiä säätöjä. Lisäksi pienempi kunnostustöitä tehty jonkin verran.

Pesutilojen kuvaus

Saunaosaston pesuhuoneessa: 3 kpl suihkuja (joista yksi porealtaan yhteydessä) ja wc-istuin. Pesutila on erittäin viihtyisä, valoisa ja avara. Yläkerran pesuhuoneen suihkutila on tilava. Varusteena lavuaarikaapisto, wc-istuin, bidee-suihku ja taittuva suihkuseinä.

Säilytystilojen kuvaus

Autotalli on iso, sekä sen yhteydessä on säilytystiloja. Autotallissa sähköiset nosto-ovet. Puuliiteri pihalla.

Khh:n kuvaus

Kodinhoitotila asemoituu täydellisesti, sillä päämakuuhuoneesta on suora kulku kodinhoitotilaan, kuten myös saunaosastolta ja eteiskäytävältä. Kodinhoitohuoneesta pääsee puolestaan suoraan ulos ja oven edustalla on myös kunnon kuraeteisen varustus lattiakaivoineen. Kodinhoitohuone on valoisa tila, jossa on reilusti säilytystilaa ja työskentelytasot ovat aitoa graniittia, kuten myös lattiapinta pääosin.

Seinämateriaalien kuvaus

Pääosin maalattuja pintoja.

Rannan kuvaus

1) 853-452-876-1 Kulkkilan yhteinen vesialue 2) Yhteinen VENEVALKAMA 853-452-878-1 (myös veneenlaskutramppi, venepaikat, uimaranta ja grillikatos) 3) Yhteinen VESIJÄTTÖMAA 853-452-878-2.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Alapohja tuulettuva rossipohja, betoniset ontelolaatat. Seinärakenne keskelle valettava betonivaluuharkko, lämpöeristys sekä ulko- että sisäpinnassa (erittäin energiatehokas). Talon ulkopinta rapattu (osittain irtoillut ja hieman liian ohuella ruiskutuspinnalla).

Muut tiedot

Veneilyä harrastavalle tai sitä suunnittelevalle tämä kiinteistö tarjoaa merkittävän lisäedun, sillä kiinteistön oikeuksiin kuuluu venevalkamaoikeus laituripaikalla. Yhteisrannassa on myös veneenlaskupaikka (betoninen ramppi), uimaponttooni ja edessä yhteistä vesialuetta.

Tulisija

Varaava takka takkahuoneessa.

Lisätietoa palveluista

Kirjasto: Turun kaupunginkirjasto Hirvensalon kirjasto 5130 m. Terveyspalvelu: Turun kaupunki Hirvensalo-Kakskerran lastenneuvola 5900 m.

WC:n kuvaus

Alakerran erillis-wc:ssä on aito graniitti lattiassa, työtasona ja osittain myös seinässä. Yläkerran wc:n yhteyssä myös tilava suihkutila. (Myös saunaosaston suihkutilassa wc-istuin lasitiiliseinämän takana).

LISÄTIETOA TONTISTA

Koko tonttimaa on helposti käytettävissä/hyödynnettävissä.

Lattiamateriaalien kuvaus

Eteinen, alakerran wc, takkahuone ja pääosin kodinhoitotilan lattia on aitoa graniittia. Märkätilat laattaa. Kuivat tilat aitoa parkettia (Carelian laadukas oksaton parketti).

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki n. 100 m päässä. (Suora kulkuyhteys n. 3 km päässä olevalle koululle).
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

0.3389 m²

Rakennusmateriaali

EPS-valuharkko (energiatehokas).

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi