kivi-item-image
Sinun kotisi

Kipparintie 4 / Omakotitalo

VHP 485 000 €

3 mh + k/rh + oh + aula + ph/s + ph/wc + wc + khh + vh + tk.

Rakennusvuosi 2003

Upeaa arkkitehtuuria huippusijainnilla Naantalissa! Tämä upea ja aikaa kestävä kivitalo sijaitsee Naantalin Viialassa omalla tontilla, joka on todellinen piilopirtti. Koko kodin ympäristö on nyt valmiiksi rakennettu, joten asukkaat saavat nauttia linnunlaulusta ja rauhallista tunnelmasta täysin rinnoin. Tontti on kauttaaltaan helposti hyödynnettävissä, joten ns. hukkatilaa ei ole, ja koko tonttialue aitoineen on täysin valmis seuraavalle omistajalle. Käytännöllisyyden maksimoi sisäänkäyntiä edeltävä 2 auton katos, joten kauppakassien kanssa pääsee kuivin jaloin suoraan kotiin. Kodista on myös kävelymatka Naantalin rannan ja keskustan palveluihin, sekä kodin ulkopuolella taas toinen toistaan houkuttelevammat ulkoilumaastot ja urheilumahdollisuudet odottavat. Mm. Kuparivuoren jäähallille on vain n. 1,2 km, eikä Kultarannan Golf ole myöskään kaukana. Kodin on suunnitellut erittäin paljon positiivista mainetta niittänyt Mika Värränkivi ja jokainen yksityiskohta on huolella sijoitettu kokonaisuuteen. Hukkatiloja ei ole ja mittasuhteet eri ratkaisujen välillä toimivat saumattoman upeasti. Yläkerran rauhassa on tunnelmallinen saunaosasto, tv-tila ja parveke, sekä 2 makuuhuonetta. Alakerrassa luokseen kutsuva pääsisäänkäynti, keittiö/ruokailutila, iso terassi, olohuone, päämakuuhuone, sekä aputiloina kodinhoitohuone ja wc/pesutila. Terassille kuljetaan joko suoraan olohuoneesta tai ruokailutilasta, joten sen käyttö on luontevan helppoa ja samalla se jatkaa upeita oleskelutiloja ulkosalle varsinkin kesäaikaan. Aita sekä korkeaksi kasvanut pensasaita takaavat yksityisyyden ja koko kodin tontti luo ikään kuin oman pesän kodille. Tämän kaltaisia koteja on tarjolla edelleen aivan liian vähän ja vastaavan kokonaisuuden rakentaminen tällä hetkellä maksaisi huikean paljon enemmän. Lisäksi lämmitysjärjestelmä mahdollistaa todella edullisen asumisen, sekä tarvittaessa myös muutosmahdollisuudet. Mikäli olet etsinyt uutta kotia Naantalin parhailta paikoilta, niin toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan tähän viehättävään kotiin ja onnistuneille asuntokaupoille kanssani. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin aidosti uniikista kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan aidosti parhaimpiin palvelupaketteihin kotisivuillamme inlkv.fi, jossa pystyt myös ilmaiseksi laatimaan omat sisustussuunnitelmasi pohjakuvapalvelussa. Tervetuloa siis leikkimään ja viihtymään jo etukäteen tässä kodissa.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21786624

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

21100
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 3 mh + k/rh + oh + aula + ph/s + ph/wc + wc + khh + vh + tk

ASUINTILOJEN Pinta-ala

222.0 m²

Kokonaispinta-ala

270.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Muut tilat pinta-ala koostuu kellarikerroksen varasto/askartelutilasta 48 m2 (tämä ei ole virallista pinta-alaa, vaan ns. lisätilaa). Edellämainittujen tilojen lisäksi myytävä kokonaisuus käsittää 2 auton katoksen, sekä kahdessa kerroksessa olevan lämpimän varastotilan /15 m2 per krs.

Rakennusvuosi

2003

Käyttöönottovuosi

2003

Vapautuminen

2 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

2 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Naantali

Alue

Viiala

Tontin pinta-ala

676.0 m²

Muut tilat

48.0 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

2 auton katos ja sen vieressä kaksikerroksinen varasto 15+15 m2. Kellarissa on tilava puuvarasto teknisen tilan perällä, josta on helppo ottaa lämmitykseen käytettävät puut. Puuvarastoon pystyy kuilun kautta tiputtamaan puut suoraan pihalta.

Rakennusoikeus

200.0

Energiatodistus

Kyllä

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

E2013

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Rakennusoikeutta käytetty 222 m2. Rakennusoikeus on luvalla ylitetty ja kohde on lopputarkastettu.

Lisätietoa kaavoituksesta

Naantalin rakennusvalvonta

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hyvä (puilla pystyy lämmittämään myös todella isoa varaajaa (3 m3), joten kustannukset on helppo pitää alhaisena).

Kiinteistötunnus / laitostunnus

529-104-16-7
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 485 000 €
Myyntihinta 485 000 €

Kiinteistövero

681,68 €/v
Yhtiövastike €/kk

(Hoitovastike €/kk + Rahoitusvastike €/kk)

Lisätietoja maksuista

Roska-astian tyhjennys n. 25 € per kk, vesimaksut oman kulutuksen mukaan, sähköä on nykyisellä omistajalla mennyt keskimäärin n. 26000kWh/v. (kustannus n. 300 €/kk). Kustannukset saattavat vaihdella reilusti eri sopimuksien välillä). Nykyinen asukas ei ole käyttänyt paljon puita lämmityksessä, joten niitä käyttämällä saa kuluja vielä reilusti laskettua. Kaapeli-tv ja kuituliittymä 54,81 €/kk. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % hyväksytystä kauppahinnasta.
Neliöhinta 2 185 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna on tilava ja kaunis kokonaisuus, joka avautuu hienosti kohti samanhenkistä pesutilaa. Saunassa on lauteisiin integroitu kivipatsaskiuas.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Yläkerrassa on tilava parveke aula/tv-tilan jatkeena, jossa on helppo vilvoitella myös saunomisen jälkeen. Ruokailuhuone on heti keittiön jatkeena ja näkymät ohjautuvat automaattisesti ulkotiloihin ison ikkunan ansiosta. Eteinen on todella toimiva ja mukavan kokoinen, sekä lasipariovet toivottavat tulijan ylellisesti kohti tätä kaunista kotia. Kellaritilassa on iso varasto/askartelu tai liikuntatila, jossa on varsinkin urheiluun sopiva kestävä lattiamateriaali. Kellaritila ei ole virallista asuintilaa, vaan aivan ylimääräinen lisätila.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Pinnoissa näkyy hieman elämisen jälkiä, mutta yleisilme on varsin siisti. Kodin materiaalit ovat vahvoja, joten ne kestävät hyvin aikaa ja kovaa kulutusta.

Makuuhuoneen kuvaus

Yläkerran rauhassa on 2 makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä on pieni vaatehuone ja toisessa huoneessa puolestaan kaapisto. Normaalia korkeampi huonekorkeus puolestaan lisää ilmavuutta näissä tiloissa ja kauniit linjakkaat ikkunat päästävät luonnonvalon tulvimaan näihinkin tiloihin. Alakerran päämakuuhuoneessa on upea lattiaan asti ulottuva ikkuna, sekä päätyseinässä nauhaikkuna. Makuuhuoneessa on aito jalavapuukaapisto koko seinän mittaisena ja tilan tuntua lisää puoliavoin näkymä olohuoneen suuntaan. Makuuhuoneeseen on toki helppo lisätä vaikka liukuovi, mutta tähän asti sitä ei ole koettu tarpeelliseksi.

Koulut

Kuparivuorenkoulu n. 1,4 km ja Kultarannan koulu alle 2 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Täyskorkeassa olohuoneessa on runsaasti tilaa ja valtava huonekorkeus luonnollisesti lisää entisestään tilantuntua. Koko seinän kokoiset ikkunat jatkavat tiloja visuaalisesti aina ulos asti, sekä päästävät luonnonvalon tulvimaan tähän kodin keskellä olevaan oleskelutilaan. Upea takka tietysti maksimoi lämpöisen tunnelman ja kestävä lattiamateriaali kestää kovempaakin kulutusta.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Naantalin keskustan kaikki palvelut kävelymatkan päässä (n. 2 km). Myös Kultarannan uusi K-Market n. 2 km.

Päiväkoti

Viialan päiväkoti 720 m.

Keittiön kuvaus

Avancen valmistamassa kauniissa ja tilavassa mittatilaus keittiössä on hyvin niin taso- kuin säilytystilaa. Jääkaappi/pakastimia on mm. 2 kpl vierekkäin ja ne ovat kalusteovien takana huomaamattomasti piilossa. Kodinkoneet ovat pääosin Smegin koneita ja keittiön materiaalina Jalavapuu sekä korkeakiiltoinen valkoinen.

Pesutilojen kuvaus

Alakerran pesutilassa on reilun kokoinen suihkutila suihkuseinällä, wc sekä tilava allaskaapisto. Yläkerran pesutilan yhteydessä on pieni pukutila ja suihkutila kahdella suihkulla.

Säilytystilojen kuvaus

Pieni vaatehuone yläkerrassa toisen makuuhuoneen yhteydessä. Runsaasti säilytystiloja kodinhoitohuoneessa, sekä tilavat kaapistot. Myös alakerrassa on runsaat säilytysmahdollisuudet. Lisäksi autokatoksen vieressä on kaksikerroksinen lämmin varastotila.

Khh:n kuvaus

Kodinhoito huone on tilava ja toimiva kokonaisuus, jossa on reilusti säilytystiloja.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat kuivissa tiloissa ovat pääosin maalattuja pintoja. Olohuoneessa ns. efektiseinänä on tuntomaaleilla tehty moderni pinta. Märkätilat laattaa.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Koko rakennus on ns. kivitalo (Leca-eristeharkko), jossa on puuverhoilu. Harkoista valmistettu kivirunko on 130 mm, jonka jälkeen 175 villoitus ja ilmarako + laudasta pintaverhoilu.

Tulisija

Takka ei ole varsinaisesti varaava, koska lämmitysjärjestelmää voi käyttää myös puilla, jolloin hyötysuhde on parempi.

WC:n kuvaus

Yläkerran erillisessä wc-tilassa on maalatut/tapetoidut seinät ja lattiamateriaali laatta. Alakerran wc on yhdistetty alakerran pesutilaan, jossa lattia- ja seinäpinnat ovat laattaa.

LISÄTIETOA TONTISTA

Koko tonttialue on tehokkaasti hyödynnetty, joten takapihalle jää riittävästi myös oleskelualuetta, jossa on hyvä yksityisyys valmiiksi kasvaneen pensasaidan ansiosta.

Lattiamateriaalien kuvaus

Alakerran oleskelutilat todella kestävää kuivapuristelaattaa, märkätilat laattaa ja yläkerran oleskelu sekä makuuhuonetilat laminaattia.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki n. 600 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

676.0 m²

Rakennusmateriaali

Leca-harkko kivitalo

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi