kivi-item-image
Sinun kotisi

Jalavakatu 1 / Omakotitalo

VHP 185 000 €

2 mh + oh + ruokahuone + k + pukuh. + kph/s + wc + pannuhuone..

Rakennusvuosi

Yhdentason omakotitalo suositulla Taimon alueella omalla tontilla! Tämä koti on helposti elettävissä, sillä kaikki tilat ovat samassa tasossa ja helposti saavutettavissa. Koti on erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi monille nuorille ensiasunnon ostajille, koska asuinkulut ovat matalat ja viehättävä pohjaratkaisu inspiroi varmasti laatimaan omia remonttisuunnitelmia, jotta kodista tulee juuri oman näköinen unelmakoti. Toisaalta koti soveltuu hienosti myös senioreille, jotka haluavat kuitenkin väljät oleskelutilat ja reilun tilan isommalle ruokailuryhmälle koko perheen vierailuja varten. Tässä kodissa on todella tilava olohuone, jonne mahtuu haluttaessa jätti iso sohva. Olohuoneen jatkeena on ruokailutila, jonka voi tarvittaessa muuttaa myös makuuhuoneeksi, sillä olohuoneeseen mahtuu helposti myös ruokailuryhmä. Olohuoneen kahdella seinällä olevat isot ikkunat täyttävät tilan luonnonvalolla ja myös ruokailutilan valo tulee vielä kolmannesta suunnasta elävöittämään näitä tunnelmallisia oleskelutiloja. Ruokailutila on käytännöllisesti olohuoneen ja keittiön välissä, joten toiminnallisuus on todella loogista tässä kodissa kaikin tavoin. Ruokailutilan jatkeena on puolestaan iso katettu terassitila, joka jatkaa oleskelutiloja pitkälle syksyyn ja kevääseen ulkotilojen puolelle. Keittiö on valtaosaksi ns. putkimallinen, joten kokkaajalle tämä on ihannemalli toiminnallisuuden kannalta. Molemmat makuuhuoneet ovat mukavan kokoisia ja pienemmän makuuhuoneen yhteydessä on valmiina liukuovikaapisto. Lisäksi makuuhuoneita vastapäätä on erillinen vaatehuone, joten säilytystilat palvelevat hyvin molempia makuuhuoneita. Makuuhuoneita vastapäätä on käytännöllisesti myös erillinen wc-tila ja sen vierestä kuljetaan pukutilan läpi sauna- ja pesutilaan. Myös autotalli löytyy tästä kodista ja sen vieressä on vielä lisätilana kylmää säilytystilaa talon ja autotallin välissä. Kodin katto on muutettu harjakatoksi 1994 ja lämmitysjärjestämä on uusittu energiatehokkaaksi vesi-ilmalämpöpumpuksi 2021, joten tässä talossa asut todella edullisesti verrattuna lähes mihin tahansa asumismuotoon. Myös sadevesijärjestelmä on uusittu 2021 ja käyttövesiputket on puolestaan uusittu 2002. Tämä on siis todella hyvä valinta kodiksi asiakkaille, jotka etsivät kotia, mitä voi remontoida oman näköiseksi hyvällä omalla tunnolla. Hankintahinta on nyt edullinen, joten myös remonttiin jää mukavasti pelivaraa tämän kodin kohdalla. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan parhaimpiin palveluihin niin ostajalle kuin myyjälle www.inlkv.fi. Me teemme menestyksekkäästi kauppaa myös haastavassa markkinatilanteessa ja hinnoittelemme kohteet korkealla ammattitaidolla.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20175056

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

21110
Kerros 1/1
Huoneistoselitelmä 2 mh + oh + ruokahuone + k + pukuh. + kph/s + wc + pannuhuone.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

108.0 m²

Kokonaispinta-ala

138.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Rakennusvalvonnan tietojen mukaan asuinrakennus on huoneistoalaltaan 108 m2 ja kerrosalaltaan 118 m2. Muut tilat käsittää autotallin 30 m2 kerrosalaltaan. Lisätilana on autotallin ja talon väliin jäävä kylmä säilytystila. Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Ostaja voi halutessaan teettää tarkemittauksen omalla kustannuksellaan.

Käyttöönottovuosi

1972

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 2 kk kaupanteosta.

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 2 kk kaupanteosta.

HUONELUKU

4 h

Kunta

Naantali

Alue

Taimo

Tontin pinta-ala

759.0 m²

Muut tilat

30.0 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

Autotalli, sekä autotallin ja asuinrakennuksen väliin jää kylmä säilytystila, ns. välitila.

Tontin omistus

Oma

Lisätietoa kaavoituksesta

Naantalin Rakennusvalvonta

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hyvä, ilma-vesilämpöpumppu asennettu 2021.

Kiinteistötunnus / laitostunnus

529-17-18-1

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus teetetään myyjän lukuun.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 185 000 €
Myyntihinta 185 000 €

Kiinteistövero

226 €/v
Yhtiövastike €/kk

(Hoitovastike €/kk + Rahoitusvastike €/kk)

Lisätietoja maksuista

Nykyisellä omistajalla on ollut vuoden sähkön kulutus aikavälillä 1.10.2021-6.10.2022 10 415 kWh ja sähkölaskut yhteensä 1 903,58 €/v., 158 € per kk Huom! sähkösopimusten hinta saattaa edelleen vaihdella ja ostaja tarkistaa/kilpailuttaa oman sopimuksensa. Tällä hetkellä sähkön hinta saattaa olla taas huomattavasti edullisempi, mitä nykyisellä asukkaalla on ollut laskentajakson aikana. Mahdollinen varainsiirtovero 4%. Vesi- ja jätevesimaksut sekä jätehuolto hinnaston mukaan. Sähköisten panttikirjojen siirto ostajan pankin hinnaston mukaan. Kaupanvahvistajan maksu 120 € puoliksi kaupan osapuolien välillä.
Neliöhinta 1 713 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Tässä saunassa on tunnelmaa, sillä tilassa on puukiuas ja tiili/paneeliseinä viimeistelevät tunnelman. Lattiapinta: laatta.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Vaatehuone, pukuhuone ja kylmä välitila.

Asunnon kunto

Tyydyttävä

ASUNNON KUNTO

Kuntotarkastuksessa 17.9.2020 on suositeltu seuraavia perusparannuksia: salaojien uusimista alkuperäisten salaojien tilalle, perustusten kosteusrasitusta pienentävää perusmuurilevyä, sekä sadevesijärjestelmän parantamista (suoritettu 2021 sadevesijärjestelmän parantaminen, Vesivek). Ulkoverhouslevy on paikoin vaurioitunut ja verhouksen uusimista suositellaan, sekä sen takana olevien rakenteiden tarkistamista (vaurioita ei ole rännien uusimisen jälkeen tullut). Viemäriputkessa makaa vesi ja putkisto tulisi kuvata. Öljysäiliön tarkastaminen, öljysäiliö on maan alla (tarkastus suoritettu 2021, öljysäiliö on myös puhdistettu). Valurautaiset alkuperäiset lattiakaivot tulee huoltokäsitellä/uusia tulevien remonttien yhteydessä. Eteisen puuttuvan ilmatiiveyspaperin asentaminen.

Makuuhuoneen kuvaus

Molemmat makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia. Lattia: laminaattia. Seinät: maalattu/tapetti.

Koulut

Suovuoren koulu n. 1 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on todella tilava ja täyttyy luonnonvalosta isojen ikkunoiden ansiosta. Lattiapinta on parkettia, joka on heikossa kunnossa. Seinät ovat paneelia, jotka vaativat toiseen kertaan maalaamisen, sillä väri on tällä hetkellä läikikäs.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Lähikauppa n. 500 m. Naantalin Aurinkoinen n. 700 m.

Päiväkoti

Taimon päiväkoti n. 500 m. Suovuoren koulu n. 1 km.

Keittiön kuvaus

Keittiö on toimivan mallinen putkikeittiö valtaosin. Keittiöstä pääsee suoraan eteiseen sekä ruokailutilaan. Vanha kylmiö on poistettu käytöstä, mutta sitä voi hyödyntää vaikka ruokakomerona. Keittiö on uusittu 1992. Varusteena: keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet, jääkaappi, pakastin. Keittiökoneita on vuosien varrella uusittu. Työtasot: laminaatti. Lattia: laminaatti. Seinät: maali/kaakeli.

TEHDYT REMONTIT

2021 Ilma-vesilämpöpumppu asennettu, sekä sadevesijärjestelmä uusittu. 2002 Käyttövesiputkisto uusittu, märkätiloissa ollut vesivahinko korjattu, kattilan ja säätöautomaatikan sekä suodatinlaitteiston uusiminen. 1994 tasakaton muutos peltikatteiseksi harjakatoksi . 1992 keittiön kalusteet uusittu.

Pesutilojen kuvaus

Vesikiertoinen lattialämmitys. Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, suihku, kiinteät valaisimet. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinät ovat makuuhuoneissa hyvässä kunnossa, mutta oleskelutilojen seinät kaipaavat toisen maalikerroksen osakseen.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Puurunkoinen, puu- ja tiiliverhoilu. Puuverhoilu on osittain huonossa kunnossa, koska vanhat rännit valuttivat veden verhoilun alaosaan.

WC:n kuvaus

Varustus: peilikaappi, bidee-suihku. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli/maali.

LISÄTIETOA TONTISTA

Koko tonttialue on helposti hyödynnettävissä, eli hukkatilaa ei ole laisinkaan.

Lattiamateriaalien kuvaus

Makuuhuoneiden lattiat ovat hyvässä kunnossa, mutta olohuoneen parketissa on käytön jälkiä.

Liikenneyhteydet

Linja-autopysäkki n. 300 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

759.0 m²

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi