kivi-item-image
Sinun kotisi

Hulkkionkaari 22 / Omakotitalo

VHP 438 000 €

4 mh + et + oh + k/rh + khh + wc/ph/s + wc + iso lasitettu terassi..

Rakennusvuosi 2020

Rakennusliike A Hellman Oy:n rakentama laadukas kokonaisuus suositulla Hulkkion alueella! Tämän kodin mikrosijainti alueella on täydellinen, sillä takapihan oleskelualue suuntautuu suoraan puistoalueeseen, joka tarjoaa rauhoittavan ja laajan maalaismaiseman. Piha-alueesta nauttimisen kruunaavat tasokkaasti viimeistelty pihatyöt, sekä luokseen kutsuva lasitettu terassi. Koko sisääntuloalue on laatoitettua pintaa, joten myös kivien ja hiekan kulkeutuminen sisätiloihin on minimoitu. Heti sisääntulo on avara ja johdattaa loogisesti peremmälle tähän viehättävään kotiin. Sisääntulon viereinen makuuhuone on tällä hetkellä sisustettu pukeutumistilaksi, koska omistajilla ei ole ollut tarvetta 4 makuuhuoneelle, mutta kaapistot ovat pääliasennuksena, joten niitä voi tarpeiden mukaan siirrellä myös muihin tiloihin. Kaikki 4 makuuhuonetta ovat hyvän kokoisia ja ruhtinaalliset oleskelutilat jäävät täydellisesti aivan keskelle kotia. Avaruuden tuntua korostavat isojen ikkunoiden kautta sisään tulviva luonnonvalo ja keittiön, ruokailutilan sekä olohuoneen yhteen sulautuva tilaratkaisu. Bonuksena nämä ylelliset oleskelutilat jatkuvat suoraan olohuoneen ja ruokailutilan välistä luokseen kutsuvalle lasitetulle terassille, joka nauttii rauhoittavasta tunnelmasta. Kodin lisätilat palvelevat myös täydellisesti kodin toiminnallisuutta, sillä erillinen wc-tila on kodin päädyssä 3 makuuhuoneen läheisyydessä ja kodinhoitohuone puolestaan toimii sekä pukutilana että omalla uloskäynnillä olevana kodin toimintakeskuksena. Saunatilojen yhteydessä on myös wc ja saunan tunnelmallisuuden varmistavat kivipatsaskiuas sekä epäsuora led-valaistus. Erityismaininnan ansaitsee myös keittiö, jossa on runsaasti niin säilytys- kuin työskentelytilaa, valoa ja aitoa tummanruskeaa kivitasoa todella reilusti. Keittiön ja olohuoneen väliin jää lisäksi ruhtinaallisesti tilaa isommallekin ruokailuryhmälle, joten koti palvelee moitteettomasti niin arjessa kuin juhlien eri tarpeissa. Näin viimeisteltyjä kokonaisuuksia on harvoin tarjolla, joten toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän harmoniseen, tyylikkääseen ja erittäin lämminhenkiseen kokonaisuuteen. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan ehdottomasti parhaisiin palvelupaketteihin niin ostajan kuin myyjän kannalta kotisivuillamme www.inlkv.fi. Kotisivuillamme pystyt myös ilmaiseksi laatimaan tähänkin kotiin omat sisustussuunnitelmasi. Tervetuloa siis viihtymään jo etukäteen tähänkin kotiin!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

9780440

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

20780
Kerros 1/1
Huoneistoselitelmä 4 mh + et + oh + k/rh + khh + wc/ph/s + wc + iso lasitettu terassi.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

121.5 m²

Kokonaispinta-ala

136.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Asuinala n. 121,5 m2 ja kerrosala n. 133 m2 ja kokonaisala 136 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Lisäksi kokonaisuuteen kuulu tilava lasitettu terassi ja n. 7 m2 varasto.

Rakennusvuosi

2020

Käyttöönottovuosi

2020

Vapautuminen

2 kuukautta kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

2 kuukautta kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

5 h

Kunta

Kaarina

Alue

Hulkkio

Tontin pinta-ala

1101.0 m²

Muut tilat

14.5 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

Takapihalla on myös erillinen varasto.

Rakennusoikeus

220.0

Energiatodistus

Kyllä

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

B2018

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Rakennusoikeutta on edelleen jäljellä. (Rakennusoikeutta käytetty 133 m2).

Lisätietoa kaavoituksesta

Kaarinan rakennusvalvonta.

Rakennusoikeus e-luku

0.2

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hyvä

Kiinteistötunnus / laitostunnus

202-6-6621-7

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus on voimassa 4.2.2030 saakka.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 438 000 €
Myyntihinta 438 000 €

Kiinteistövero

528,08 €/v
Yhtiövastike €/kk

(Hoitovastike €/kk + Rahoitusvastike €/kk)

Lisätietoja maksuista

3 vuoden keskikulutus sähköstä on ollut n. 14 817 kWh/v. Sähkösopimuksesta riippuen kustannus on n. 150-250 per kk. Lounean kuitu 24,90-39,90 per kk riippuen nopeudesta. Vesimaksut oman kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta.
Neliöhinta 3 605 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna on tyylikäs ja lähes uudenveroinen tila. Kaunis kivipatsaskiuas ja epäsuora led-valaistus viimeistelevät mukavan saunaelämyksen.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Avara ruokailutila asemoituu täydellisesti keittiön ja olohuoneen väliin ja jatkumona toimii takapihan lasitettu terassi. Eteinen noudattaa kodin selkeää ja kotoisaa linjaa, ja tilaan voi halutessaan asentaa myös kaapiston.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Erittäin kattava valaistus niin sisällä kuin ulkona. Pihavalaistus toimii automaatiolla. Sisääntulo, kivipolku varastolle sekä takapihan raja on valaistu, samoin talon sivut. Varastoon on asennettu pari kiinteää hyllyä, jotka jäävät myös uudelle omistajalle.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Rakennus on niin sisältä kuin ulkoa lähes uudenveroisessa kunnossa.

Makuuhuoneen kuvaus

Kaikki 4 makuuhuonetta ovat hyvän kokoisia tiloja, joihin saa helposti asennettua myös oman maun mukaisia kaapistoja.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on kaunis valon täyttämä tila, jonka seesteistä tunnelmaa korostavat rauhoittavat maisemat ja luokseen kutsuva lasitettu terassi.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Kaarinan sekä Piikkiön keskustan palvelut ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Keittiön kuvaus

Keittiö tarjoaa ihanteellisesti valoa, tilaa ja toiminnallisuutta. Keittiöön on teetetty muutostöitä, jotka ylittävät reilusti ns. normitason, kuten tasokas ja erittäin hyvin kulutusta kestävä työtaso Marron Imperial erikoiskivestä. Kylmäsäilytystiloja on reilusti ja reilun kokoinen ruokailutila on käytännöllisesti heti keittiön vieressä.

TEHDYT REMONTIT

Nykyinen omistaja on teettänyt takapihalle ison lasitetun terassin, sekä niihin liittyvät portaat. Myös piha on kokonaisvaltaisesti teetetty Turun Reunakivi Oy:llä uusiksi. Pihalla on valaistus, selkeät laatoitetut alueet, istustusaltaat ja vahva siirtonurmikko.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on heti kodinhoitohuoneen jälkeen ja tarjoaa todella toimivat ja siistit peseytymistilat koko perheelle.

Khh:n kuvaus

Kodinhoitohuone on mallinsa ansiosta erittäin toimiva tila, josta pääsee suoraan niin ulos kuin saunaosaston puolelle.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat kuivissa tiloissa harmonisilla sävyillä maalattuja pintoja. Märkätilat ja wc laattaa.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Puurunkoinen ja puuverhoilu.

WC:n kuvaus

Toinen wc-tila on täysin erillinen ja siellä on myös reilut säilytystilat. Efektilaatoitus seinässä luo puolestaan mukavan tunnelman. Toinen wc on käytännöllisesti pesutilojen yhteydessä.

LISÄTIETOA TONTISTA

Poikkeuksellisen laadukkaasti viimeistelty tonttialue, jossa on upeat kivetykset, istutusaltaat ja laadukas siirtonurmikko. Lisäksi takapiha suuntautuu rauhalliseen maalaismaisemaan. Pihasta tulee kaikin tavoin todella suojaisa, kun tuijat vielä pari vuotta kasvavat.

Lattiamateriaalien kuvaus

Kuivissa tiloissa on laadukas ja kulusta hyvin kestävä aito pähkinäpuuparketti. Märkätiloissa ja eteisessä laattaa.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1101.0 m²

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi