kivi-item-image
Sinun kotisi

Hirvensalo / Omakotitalo

VHP 890 000 €

4mh + työh. + oh/tv-tila + avokeittiö/rh + ph/s + 2erill.wc + kph/wc + khh/vh + vh + aula + kuntoilu/tv-tila + var. + terassit/parv..

Rakennusvuosi 2015

Arkkitehdin suunnittelema Lammi kivitalo kallion laella! Suorastaan mykistävän upea kokonaisuus, jossa kohtaavat luonto ja toiminnallisuus. Jykevä kallioinen ympäristö luo aidon ja erittäin helppohoitoisen pihapiirin, sekä antaa voimaa ja kontrastia tälle veistokselliselle kodille. Ekologinen maalämpö takaa edulliset asuinkulut (kesällä myös viilennyksen), ja katettu ulkouima-allas lämpenee mukavan lämpöiseksi maalämmön avulla. Autokatokset ja varasto ovat alapihalla omana osionaan, ja maaston korkeusero sallii näkymät automaattisesti puiden latvojen tasolta yli autokatosrakennuksen kohti Haarlansalmea. Ulkoportaita noustessa viimeistellyt yksityiskohdat saavat tulijan odottavalle kannalle ja ihastelemaan kuinka upeita koteja meidän merellinen Hirvensalo saattaa pitää sisällään. Sisällä herää aito arvostus toimivuuden ja arkkitehtuurin yhteiselolle, joka saa tämän kodin palvelemaan täydellisesti vaativankin lapsiperheen arkea. Toiminnallisuuden lisäksi ilahduttavia yksityiskohtia löytyy monin paikoin ja on helppo kuvitella, miten seuraavakin perhe tulee nauttimaan täällä elämästään aivan uudella tasolla. Alakerrassa ovat upea saunaosasto ja arkea palveleva kodinhoitohuone vaatehuoneineen. Kodinhoitohuoneeseen on kulku ulkoa kurapisteen kautta ja ylellinen terassialue uima-altaineen on luonnollisesti aivan saunaosaston yhteydessä. Yläkerrassa ovat pääosassa aito luonnon mukanaan tuoma tunnelma, pehmeä luonnonvalo maisemien kera tulvii sisään täysin esteettömästi poikkeuksellisen laajan ikkunapinta-alan ansiosta läpitalon. Täydellisen oloinen keittiö yhdistyy saumattomasti väljään ruokailutilaan sekä olohuoneeseen, ja oleskelutilat jatkuvat luontevasti aina parvekkeelle asti. Lisäksi yläkerrassa on hulppean kokoinen master bedroom omalla pesuhuoneella/vaatehuoneella, ja tilasta on kulku myös etelän puolen parvekkeelle. Makuuhuoneita on tällä hetkellä neljä, mutta tarvittaessa makuutiloina voi käyttää myös tämän perheen käytössä olevia työhuonetta ja/tai kuntoilu/tv-tilaa, jolloin makuutiloja löytyy kaiken kaikkiaan kuusikin kappaletta aina tarpeidesi mukaan. Tule kanssani ihastumaan tähän uskomattomaan kotiin, sillä tämä saattaa olla paljon enemmän mistä olet osannut edes haaveilla. Lisätiedot ja esittelyt tästä uniikista kodista sinulle antaa IN LKV Oy | Miska Piirainen LKV p. 050-2165, tai miska@inlkv.fi Autan sinua luonnollisesti myös nykyisen kotisi myynnissä, jotta tästä unelmakodista tulisi sinulle totta!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20337977

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

20900
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 4mh + työh. + oh/tv-tila + avokeittiö/rh + ph/s + 2erill.wc + kph/wc + khh/vh + vh + aula + kuntoilu/tv-tila + var. + terassit/parv.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

162.0 m²

Kokonaispinta-ala

280.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Asuintilojen pinta-alana ilmoitettu huoneistoala 162 m2 (1. krs 115 m2 + pohjakerros 47 m2). Muut tilat kohdassa ilmoitettu kellarin ala 78 m2 + at/talousrak. 40 m2. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

2015

Käyttöönottovuosi

2015

Vapautuminen

Muu ehto

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan / 3kk kaupanteosta

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Turku

Alue

Haarla

Tontin pinta-ala

1004.0 m²

Muut tilat

118.0 m²

Tontin omistus

Oma

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Kaavanmukainen rakennusoikeus 220 k-m2 (asuinrakennus 180 k-2m + talousrakennus 40 k-m2).

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun kaupunki / rakennusvalvonta. Kaavatunnus 853 4/2004.

Rakennusoikeus e-luku

0.1

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Alkuperäinen

Kiinteistötunnus / laitostunnus

853-54-58-36

Lisätietoja energiatodistuksesta

Myyjä teettää energiatodistuksen ennen kaupantekoa.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 890 000 €
Myyntihinta 890 000 €

Kiinteistövero

868,60 €/v

PUHTAANAPITOMAKSUT

22 €/kk

Lisätietoja maksuista

Sähkölasku vaihtelee lämmityskauden mukaan. Sähkölaskut nykyisellä omistajalla tammikuu 2019 (425,25 eur) ja elokuu 2019 (162,00 eur). Kokonaiskulutus n. 33 000 kWh/v.2020 (noin 1/3 osa sähkönkulutuksesta mennyt kahden sähköauton lataukseen) .Vesimaksut kulutuksen mukaan. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Kaupanvahvistajan kulut, sähköisen panttikirjan siirtokustannus ja lainhuudatusmaksu.
Neliöhinta 5 494 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna ja pesuhuone (varaus ammeelle) löytyvät alakerrasta, josta kulku myös suoraan ulos terassille vilvoittelemaan ja/tai uima-altaalle. Sauna sävytetty tummaksi (saunasuoja), suihkuja luonnollisesti kaksi ja löylyveden saa kätevästi saunan yhteyteen sijoitetusta vesipisteestä.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Parveke laatoitettu (lasikaiteet). Terassissa käytetty puulajina leveää Siperian lehtikuusta, joka on melko huoleton eikä vaadi säännöllistä hoitoa.

Asunnon kunto

Hyvä

Makuuhuoneen kuvausauna

Makuuhuoneet ovat sijoiteltu eri puolille taloa ja jokaiselle asukkaalle löytyy näin oma rauhallinen paikka viettää aikaa ja/tai rentoutua. Päämakuuhuoneesta kulku parvekkeelle, pesuhuoneeseen sekä pukeutumishuoneen puolelle. Alakerran makuuhuoneiden lattiamateriaali Designbetoni elämyslattiaa.

Koulut

Haarlan alakoulu. Syvälahden monitoimitalon yhteydessä kirjasto, päiväkoti, ala- ja yläkoulut.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone ja olohuoneen yhteydessä sijaitseva tv-tila ovat avaria ja valoisia, sillä korkeat lattiaan asti ulottuvat ikkunat tuovat valoa sisään läpi talon. Kulku parvekkeelle on järjestetty niin makuuhuoneen, kuin myös olohuoneen kautta ja kaunis maisema avautuu etelään puiden latvojen tasolta, Haarlansalmen suuntaan merelle.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Lähikauppa Haarlan liikenneympyrässä, jossa myös pizzeria ja kuntosali. Moikoisissa: apteekki, posti, kauppa. Satavan saarella 50/50 Bistro (lounas).

Päiväkoti

Hirvensalon saarella useita kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja.

Keittiön kuvaus

Korkeakiiltoiset valkoiset Kvikin Mano kaapistot. Valkoiset pöytätasot, integroidut mikro, uuni, liesitaso, tiskiallas, astianpesu- sekä kahvikone. Pakastimen yhteydessä jääpalakone. Yläkaapit ja runsaasti säilytystilaa laatikostojen muodossa. Saarekkeeseen sijoitettu lisäksi mukavan kokoinen viinikaappi ruokailutilan puolelle. Käynti ulos kallioisen takapihan puolella sijaitsevalle terassille.

Pesutilojen kuvaus

Yläkerrassa master bedroomin yhteydessä on oma ph/wc tila, jossa kaksi vesipistettä ovat arjen luksusta kiireisinä aamuina. Tilan kautta on läpi kulku hyvän kokoiseen pukeutumishuoneeseen.

Khh:n kuvaus

Kodinhoitohuoneen yhteydessä on erillinen tila pyykinkuivatukselle, sekä vaatehuone, jotta arkinen pyykkihuolto olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Tilasta kulku sisään/ulos kurapisteen kautta. Lattiamateriaali Designbetoni elämyslattia. lämmitykseen).

Rakennusmateriaalien kuvaus

Rapattu luonnonvalkoinen kivirunko, tehosteena vaakalaudoitus (petsattu musta). Parvekkeella musta teräsrunko, kaiteena kirkas lasi.

Muut tiedot

Virallisesti alapihan autopaikat sijaitsevat kaupungin kääntöpaikalla. Kääntöpaikkaa ei saa tukkia. Kääntöpaikalla on tonttiin kuuluva yksi virallinen parkkipaikka.

Tulisija

Varaava moderni pönttöuuni

Lisätietoa palveluista

Monipuoliset ulkoilumakhdollisuudet. Uima-ranta Ekvallassa (kävelyetäisyydellä). Laskettelurinteet Syvälahdessa. Minigolf ja frisbe Syvälahdessa. Kakskerran saarella Harjattulassa golfkenttä (noin 10 min autolla).

WC:n kuvaus

Erillis wc:t ovat sijoitettu kätevästi toinen yläkertaan tv-tilan ja makuuhuoneen väliin (kulku molemmista suunnista), ja toinen luonnollisesti ala aulaan pääsisäänkäynnin yhteyteen. Molemmissa tiloissa peilit, allaskaapit sekä seinämalliset wc-istuimet. Yläkerrassa ikkuna. Alakerran erillinen wc:n lattiamateriaali Designbetoni elämyslattia

LISÄTIETOA TONTISTA

Kallioinen pohjoisrinne, jonne aurinko paistaa koko päivän. Talo on korkealla mäen päällä ja puiden välistä pilkistää Haarlansalmi.

Lattiamateriaalien kuvaus

Yläkerrassa paksu maalattu tammiparhetti. Alakerran lattiamateriaali makuuhuoneissa, eteisessä ja kodinhoitohuoneessa designbetoni elämyslattiaa.

Liikenneyhteydet

Föli kulkee Merentaantien ja Kakskerrantien risteyksestä.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

1004.0 m²

Rakennusmateriaali

Lammi kivitalo

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Miska Piirainen

050-2165 miska@inlkv.fi