kivi-item-image
Sinun kotisi

Hiidenpolku 10 / Omakotitalo

VHP 328 000 €

Oh/rh + k + 4mh + 2wc + khh + ph/s + kuisti + parveke.

Rakennusvuosi 1939

Tunnelmaa huokuva koti huikean upealla pihapiirillä! Jo pihaan saapuminen herättää uteliaisuuden, sillä koti sijaitsee viehättävästi mäen harjalla ja herkän romanttinen tunnelma kietoutuu usvan lailla tulijan ympärille. Vanhat ja vakaat graniittikivetykset rajaavat pihapiiriin eri tasoja ja muodostavat samalla useita kauniita oleskelupaikkoja - jopa salaiseen puutarhaan kätketyn piilopaikan. Oma pihakallio ja ympäröivä monimuotoinen puutarha muodostavat vanhan ajan kutsuvan ja autenttisen kauniin miljöön, josta löytyy useita hyötykasveja sekä mahdollisuudet myös vaikka pienimuotoiseen luomuviljelyyn. Tontti tarjoaa ylhäältä upeat näkymät ympäristöön ja samalla poikkeuksellisen paljon yksityisyyttä. Upea terassi kylpee auringossa ja tarjoaa kokonsa puolesta reilusti tilaa niin kunnon ruokailuryhmälle kuin aurinkotuoleille. Tähän ympäristöön ja puutarhaan ei voi kerta kaikkiaan voi pettyä, koska täällä jokainen voi aidosti seikkailla omalla pihallaan kuin Liisa Ihmemaassa aikoinaan! Tunnelmaan täydellisesti istuva koti muodostuu kahdesta loogisesta kerroksesta, jossa heti alakerrassa on vanhan ajan kuisti, joka täyttyy luonnollisesti kauniista luonnonvalosta. Täysin uusittu keittiö on avattu reilusti ruokatilan puoleen ja oleskelutilat ovat heti ruokailutilan yhteydessä. Perällä on vielä todella tilava erillinen huone, jota voi luonnollisesti käyttää erillisenä tv-huoneena, tai vaikkapa mukavan kokoisena makuuhuoneena. Olohuoneesta on suora käynti terassille, sekä luonnollisesti myös kodinhoitotilat sekä saunaosasto löytyvät täältä alakerrasta. Yläkerta muodostaa oman rauhallisen privaattiosion kodista, jossa ovat 2 niin sanotusti normaalin kokoista makuuhuonetta, sekä yksi todella iso makuuhuone oleskelutiloineen. Lisäksi yläkerrassa on erillinen wc-tila, sekä pieni aulatila tarjoaa oivan paikan vaikka erilliselle työpisteelle. Kodissa on tehty runsaasti kunnostustöitä, jotka on tehty alkuperäistä tunnelmaa korostamaan. Mm. kattokorkeus on palautettu korkeuksiinsa ja vanhoja lautalattioita on korjattu ja lisätty tietyiltä osin. Keittiö on avattu reilusti ruokatilan suuntaan ja samalla koko keittiö on uusittu vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Tämä on monessakin mielessä aidosti ainutlaatuinen kohde, jossa paljon on jo tehty valmiiksi - ja toisaalta vielä joitakin pienempiä ehostuksia on mahdollisuus tehdä oman maun mukaiseksi. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin poikkeuksellisesta kokonaisuudesta antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu premium-tason palveluihin sekä tiimiimme kotisivuillamme inlkv.fi, jossa voit myös suunnitella itse myytäviin koteihimme omiin tarpeisiin soveltuvan kalustuksen. Hyödynnä myös Turvallisen Asuntokaupan tarjoama ilmoittautuminen näyttöihin suoraan kotisivuiltamme. Tarjoamme luonnollisesti myös sinun kodillesi nämä alan uusimmat ja kattavimmat palvelupaketit erittäin ammattimaisen myyntiprosessin lisäksi.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20918088

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

21500
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä Oh/rh + k + 4mh + 2wc + khh + ph/s + kuisti + parveke

ASUINTILOJEN Pinta-ala

139.0 m²

Kokonaispinta-ala

224.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Kerrosalaksi ilmoitettu 224 m2 (laajennus 31 m2, vanha osa 150 m2, autotalli 42 m2). Asuinpinta-ala 139 m2, sis. laajennusosan. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

1939

Käyttöönottovuosi

1939

Vapautuminen

Muu ehto

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, tai viimeistään 2 kk kaupanteosta.

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Piikkiö

Alue

Piikkiö
Tontin pinta-ala 3380 m²

Muut tilat

42.0 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

Autotalli on kylmätila, joka on ollut täysin maanvarainen. Lautalattia on lisätty myös nykyisten omistajien toimesta perussiisteyden helpottamiseksi. Myös varastotilaa löytyy autotallin yhteydestä.

Energiatodistus

Kyllä

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

F2013

Lisätietoa kaavoituksesta

Kaarinan kaupunki / opaskartta.turku.fi

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hyvä

Kiinteistötunnus / laitostunnus

202-520-3-74

Lisätietoja energiatodistuksesta

Voimassa 22.09.2027 asti
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 328 000 €
Myyntihinta 328 000 €

Lisätietoja maksuista

Kiinteistövero noin 250 eur/v. Sähkönkulutus noin 17 000 kWh/v. Vesi kulutuksen mukaan. Puhtaanapito noin 25 eur/kk. Tiemaksut noin 50 eur/v. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Laihuudatusmaksu, kaupanvahvistajan kulut, sekä sähköisten panttikirjojen siirtokustannus.
Neliöhinta 2 360 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Saunassa muotolauteet varmistavat rennot ja mukavat löylyhetket.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Valoisa kuistitila, eteinen, yläkerran pikku aula, ja iso terassitila.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Biolan komposti (2018).

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Kiinteistöön on tehty vuosikymmenien ja etenkin lähivuosien aikana mittavia remontteja. Alkuperäinen tunnelma on haluttu huolellisesti säästää ja useimmat kunnostukset ovat entisöintiin erikoistuneiden ammattilaisten käsityönä tekemiä kunnostuksia.

Makuuhuoneen kuvausauna

Yläkerran makuuhuoneissa parkettilattia ja alakerran isossa makuuhuoneessa laminaattilattia. Näistä lattiapinnoista saa helposti talon nykyiseen tyyliin sopivammat, kun maalaa lattiat esim. betoluxilla (jolloin lopputulos näyttää maalatulta leveältä lankkulattialta).

Koulut

Piikkiön yhtenäiskoulu 1,8 km. Niemenkulman koulu 1 ,3 km. Kaarinan lukio 9,5 km.

Oleskelutilojen kuvaus

Tunnelmallinen lautalattia sopii tilaan täydellisesti ja ilmava huonekorkeus lisää tilan tuntua luontevasti.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Piikkiön keskustan palvelut noin 2 km. K-Market noin 1,2 km.

Keittiön kuvaus

Keittiön kattokorkeus palautettu, väliseinä ruokailutilan puolelle avattu ja keittiö uusittu 2017. Puuhella asennettu keittiöön 2017. Erillinen puukaappi ei kuulu hintaan, mutta on tarvittaessa mytävissä erikseen.

TEHDYT REMONTIT

Laaja pintaremontti 2017, keittiön ja ruokailutilan seinä on avattu, sisäkaton korkeus on palautettu entiselleen, vanhat puulattiat on entisöity, käyttövesiputkisto on uusittu, sekä suurin osa sähköistä, lämminvesivaraaja on uusittu, keittiö on täysin uusittu ja yläkertaan teetetty pintaremontti. Ikkunoiden maalaus 2006, sekä julkisivumaalaus ja tarvittavat korjaukset 2001. Laajennusosan puolella salaojat. Paikkamaalauksia 2016. Lisäksi terassi laajennettu 2020, sekä maanvaraiseen autotalliin laitettu puulattia 2020.

Pesutilojen kuvaus

Pesuhuoneessa on myös vesieristeet ja se on remontoitu 2000-luvun aikana. 'Sadevesisuihku' asennettu 2017.

Khh:n kuvaus

Kodinhoitohuoneessa on myös mukavasti tasotilaa.

Seinämateriaalien kuvaus

Tapetti / lasikuitutapetti / levytys.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Ulkoseinät puurakenteisia. Märkätilat kiviainesrakenteisia.

Tulisija

Varaava takka

WC:n kuvaus

Erillinen wc yläkerrassa. Alakerrassa wc pesuosaston yhteydessä.

LISÄTIETOA TONTISTA

Kallioinen rinnetontti, jossa nurmikenttää, istutuksia, hedelmäpuita ja mustikkapensaita. Kaksi terassia, joista pienempi on katettu ja toinen isompi suuntautuu etelän suuntaan tarjoten myös laajat näkymät ympäristöön.

Lattiamateriaalien kuvaus

Oleskelutiloissa sekä keittiössä lautalattia. Makuuhuoneissa vaahteraparkettia tai laminaatti. Märkätila laattaa.

Liikenneyhteydet

Turun keskustaan noin 18 km. Föli.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

0.338 m²

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi