kivi-item-image
Sinun kotisi

Häränajajanpolku 3 / Kerrostalo

VHP 93 000 €

3h + keittiö + kph + wc + lasitettu parveke.

Rakennusvuosi 1975

VAIN YKSITYISESITTELYT! Tämä ihastuttava ja avara koti sijaitsee Härkämäessä! Härkämäki on kaupunginosa aivan Raision ja Turun rajalla. Alue perustuu ikäkautensa kerrostaloista ja on hyvä maineikas lähiöalue. Sijainti on mitä parhain, sillä alueelta on huippu liikenneyhteydet niin Raisioon, Naantaliin kuin Turun keskustan tuntumaan. Alueella toimii säännöllisesti myös julkinen liikenneyhteys. Lähikauppaan ja päiväkotiin käy matkaa kävellen vain muutaman minuutin. Yhtiönä As Oy Seili on esimerkillisesti hoidettu 107 asunnon suuri asunto-osakeyhtiö. Korjaushistoriaa yhtiöllä on kertynyt pitkästi ja monipuolisesti. Korjauksia on tehty kovalla kädellä, mm. jo vuonna 2010 maanalaisten putkilinjojen uusiminen (käyttövesi-ja lämpöputket). Tämä avara läpitalonhuoneisto sijaitsee D-talon kolmannessa kerroksessa. Kodin looginen ja avara pohjaratkaisu hurmaa jo ensi askeleella. Makuuhuoneita kodissa on kaksi, jotka sijoittuvat eri puolelle huoneistoa, toinen sisäpihalle ja toinen kadun puolelle. Makuuhuoneissa on uudehkot liukuovikaapistot, joten säilytystilassa ei olla tälläkään kertaa pihistelty. Kadun puoleisesta makuuhuoneesta avautuu ovi aurinkoiselle parvekkeelle, josta avautuu näkymä metsikköön. Keittiö on vaalea ja klassinen jossa on hyvin huomioitu laskutilaa ja kaapistoja. Keittiön viimeistelee juuri vuonna 2020 uusittu hella ja astianpesukone. Kylpyhuone remontoitu vuonna 2016. Lisätiedot ja esittelyt IN LKV Oy | Tiina Rundelin 050 234 6 tai tiina@inlkv.fi. IN LKV:n asuntoesittelyssä noudatetaan poikkeusolosuhteiden aikana ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Emme kättele ja toivomme sinunkin noudattavan annettua ohjeistusta turvaväleistä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaamme. Ethän tule esittelyyn, jos sinulla on flunssaoireita tai sinut on asetettu karanteeniin. Desinfioithan kätesi ennen esittelyn alkua ja käytät kasvomaskia. Esittelyiden kävijämäärää voidaan asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi joutua rajaamaan ja/tai porrastamaan. Haluatko tutustua omassa rauhassa tähän kotiin, varaa oma yksityisesittelysi kohteen välittäjältä! Tutustu meihin ja alan aitoihin huippuvälittäjiin sivuillamme www.inlkv.fi. Ota yhteyttä ja varmista myös oman kotisi myyntiprosessin onnistuminen heti ensimmäisellä kerralla!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21915738

Kunta

Turku

POSTINUMERO

20210

Alue

Härkämäki

Tyyppi

Kerrostalo

Kokonaispinta-ala

79.0 m²

Pinta-ala

79.0 m²

Tontin pinta-ala

8525.2 m²
Kerros 3/4
Huoneistoselitelmä 3h + keittiö + kph + wc + lasitettu parveke

Rakennusvuosi

1975

Käyttöönottovuosi

1975

Vapautuminen

N.1kk kaupanteko hetkestä

Huoneluku

Kolmio
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 93 000 €
Myyntihinta 90 471 €
Neliöhinta 1 145 €/m²
Yhtiövastike 315.0 €/kk

(Hoitovastike 278.69 €/kk + Rahoitusvastike 36.31 €/kk)

Hoitovastike

278.69 €/kk

Lisätietoja maksuista

Alueelliset kolikkoautomaattipesulat sijaitsevat osoitteissa Säkäkuja 1 ja Viskarinpolku 9. Pesulat ovat auki joka päivä kl0 8-20 ja toimivat 1euron kolikolla. Pesulan avaimen voi lunastaa Härkämäen Huolto Oy:n toimistosta. Sähköstä maksetaan kulutuksen mukaan (huoneistokohtaiset sähkömittarit). Vastikkeessa peritään kuukausittain ennakko, joka huomioidaan lukemalaskussa, mittarit luetaan kerran vuodessa sekä osakeen omistajan vaihtuessa. Autopaikat vuokrataan yhtiöltä ja niiden vuokra on 10e/kk. Mahdollinen varainsiirtovero 2% toteutuneesta velattomasta kauppahinnasta.

Rahoitusvastike

36.31 €/kk

Vesimaksu

19 €/kk
3

Lisätiedot

dropdown

Asunnon kunto

Tyydyttävä

tehdyt remontit

-1988 julkisivuelementtien saumaus -1992 vesikourujen ja rännien uusinta -1996 lukkojen uudelleen sarjoitus -1997 kattojen vedeneristysten uusinta (huopa) -1998 lämmönvaihtimen uusinta ja parvekkeiden rakennekorjaukset -1999 patteriverkoston tasapainoitus ja patteriventtiilien uusinta -2001 parvekkeiden sisä-ja ulko-osien pinnoitus, saunaosastojen peruskorjaus, galvanoidut kylmävesiputket uusittu GH-talossa (korjattu yhteistilojen runkolinjat, ei asuntojen osalta). -2002 galvanoidut kylmävesiputket uusittu EF talossa (korjattu yhteistilojen runkolinjat, ei asuntojen osalta). -2003 galvanoidut kylmävesiputket uusittu AB ja CD -taloissa (korjattu yhteistilojen runkolinjat, ei asuntojen osalta). -2004 ulommaisten ikkunapuitteiden ja parvekkeiden ovien huoltomaalaus, julkisivuelementtien saumaus. -2007 uusittu CD- talon salaojat -2008 uusittu EF-talon salaojat, viemärilinjojen painehuuhtelu. -2009 uusittu GH-talon ala-aulan ulko-ovi elementit jaGH-talon kahden hissin ohjauskeskuksen uusinta -2010 maanalaisten putkilinjojen uusiminen (käyttövesi-ja lämpöputket), pihan asfaltoinnin uusiminen (ei P-alue). -2011 ilmasointikanavien puhdistus ja säätö. -2012 uusittu AB-talon ala-aulan ulko-ovielementit. -2013 lukostojen uusinta (Abloy Serto), kylmiöiden koneistot ja lauhduttimet uusittu -2014 rännien korjaus, palovaroitinjärjestelmät yleisiin tiloihin, linjasäätöventtiilien vaihto ja säätö. -2015 AB ja GH talojen saunojen korjaukset. -2016 CD talon saunan korjaus, ikkunoiden ja parvekkeen ovien vaihto, ilmastointikanavien puhdistus ja säätö, paineenkorostuspumpun uusinta, yleisten tilojen valaisimien uusinta. -2017 G ja H portaiden ilmanvaihtokoneiden uusinta, pysäköintialueen asfaltointi ja sähköistyksen uusinta. -2018 veden kulutuksen etäluentajärjestelmä päävesimittariin, uudet ilmanvaihtokoneet AB-,CD- ja EF -taloihin. -2019 AB-,CD-,EF- ja GH-talojen pyöräsuojien lattioiden pinnoitus, porraskäytävien ulko-ovien avausautomatiikan asennus.

Energiatodistus

Kyllä

Energialuokka

D2013

Tontin omistus

Oma

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Tiina Rundelin

050-2346 tiina@inlkv.fi