kivi-item-image
Sinun kotisi

Hansakatu 9 / Kerrostalo

VHP 325 000 €

3h + k + ph/wc/s + wc + parv..

Rakennusvuosi 2014

Kakolanmäen kupeessa uudenveroinen koti upeilla maisemilla! Tämä koti palvelee niin luontoa kuin kaupungin palveluja kaipaavia. Upeat ulkoilumaastot Kakolanmäessä sekä Aurajoen rantamilla ovat kaupungin parasta antia - ja silti keskikaupungin palvelut ovat kävelyetäisyyden päässä. Kodin parvekkeelta ja oleskelutilojen ikkunoista aukeaa laajat näkymät kauniiseen ympäristöön ja myös metsän eläimet ilahduttavat aina silloin tällöin näyttäytymisellään. Itse koti koostuu skandinaavisista elementeistä, eli valo, raikkaus ja aitous ovat vallitsevia tekijöitä. Laadukkaat materiaalit ja tarkat asukkaat ovat mahdollistaneet huoneiston lähes uudenveroisen kunnon, eli tähän kotiin muutat vailla minkäänlaisia remonttihuolia. Heti eteinen toivottaa kodikkaan mukavasti tervetulleeksi, sillä mukavan väljä tila sallii kauniin sisustuksen sekä luontevan sisääntulon. Eteisen yhteyteen on myös asennettu tyylikkäät peililiukuovikaapistot, joten oman ulkoasun voi tarkistaa helposti aina kotoa pois lähdettäessä. Kaunis avokeittiö on luontevasti keskeisellä paikalla kodissa ja heti jatkumona luonnonvalossa kylpevä olohuone, jonne mahtuu hyvin myös ruokailuryhmä. Olohuoneen yhteyteen jäävä parveke toimii yhtenä viihtyisänä huoneena ja näkymät ovat todella kauniit varsinkin kesä- ja syksyaikaan. Toinen makuuhuoneista on selkeästi pienempi, joten päämakuuhuoneeseen on saatu hieman enemmän tilaa sekä koko seinän mittaiset kaapistot. Pesuhuoneeseen on puolestaan lisätty kaappitilaa sekä suurennettu allastasoa, jotta myös arkiset askareet sujuvat mutkitta. Tämä pesuhuone on siis sekä kaunis katsella, että käytännöllinen arjen vaatimuksissa. Lattiat ovat kaikkialla vaaleaksi lakattua aitoa parkettia ja seinät neutraaliksi maalattuja pintoja. Tämän kodin sisustat helposti juuri itselle sopivaksi unelmakodiksi. Tämä uudenveroinen koti on kilpailukykyinen alueen uusiin koteihin verrattuna ja lisäksi asuttavissasi nopeasti. Tervetuloa siis tutustumaan mahdollisesti uuteen kotiisi! Lisätiedot ja esittelyt IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi Erillinen autohallipaikka kaupan yhteydessä 20.000,00 euroa. Yhtiöllä on oma tontti, eikä ylivelkaantumista ole tässä yhtiössä. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös oman kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta! Tutustu meihin, sekä alan parhaimpiin palveluihin. Erotumme eduksemme kiinteistönvälitysalalla monin tavoin ja teemme kauppaa myös tässä haastavassa markkinatilanteessa korkean ammattitaitomme avulla. Kotisivuillamme pystyt myös ilmaiseksi laatimaan omat sisustussuunnitelmasi tähänkin kotiin.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21132101

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20100
Kerros 3/6
Huoneistoselitelmä 3h + k + ph/wc/s + wc + parv.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

75.0 m²

Kokonaispinta-ala

75.0 m²

Rakennusvuosi

2014

Käyttöönottovuosi

2014

Vapautuminen

1 kk kaupasta / sop. mukaan

Vapautuminen

1 kk kaupasta / sop. mukaan

HUONELUKU

Kolmio

Kunta

Turku

Alue

Keskusta Portsa

Tontin pinta-ala

2626.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun Rakennusvalvonta

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

C

Lisätietoja energiatodistuksesta

Yhtiöllä ei ole lainvoimaista energiatodistusta, vaan kyseessä on rakennusaikainen energiatodistus.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 325 000 €
Myyntihinta 325 000 €

Lisätietoja maksuista

Vesimaksu on vesimaksuennakko, lopullinen lasku oman kulutuksen mukaan. Sähkö kulutuksen mukaan. Laajakaista 10 Mbit sisältyy vastikkeeseen. Mahdollinen varainsiirtovero 2 % kauppahinnasta.

Autopaikkamaksu

54 €/kk
Neliöhinta 4 333 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna on viihtyisä ja avautuu valoisasti pesuhuoneen suuntaan lasioven ansiosta.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteinen on miellyttävän avara ja liukuovikaapistot kätkevät sisäänsä perheen ulkovaatteet.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Huoneisto lähes uudenveroisessa kunnossa. Rakennukseen tehdään vielä rakennuttajan vastuulla oleva 10-vuotis tarkastus.

Makuuhuoneen kuvaus

Molemmissa makuuhuoneissa on omat kaapistot ja ikkunat suuntautuvat kohti kauniita maisemia. Hiljaisuus on myös taattu, sillä huoneet sijaitsevat hiljaisen sisäpihan puolella.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on isojen ikkunoiden ja luonnonvalon ympäröimä kaunis kokonaisuus.

Keittiön kuvaus

Tässä upeassa avokeittiössä on mukavasti työskentelytasoa ja ilahduttavan paljon luonnonvaloa. Kaikki osiot ovat todella siistissä kunnossa.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on riittävän tilava, jotta myös pyykkihuolto pääsee toimivaan luontevasti. Myös taso- sekä kaappitilaa on lisätty, joten nämäkin tarpeet on jo huomioitu.

Säilytystilojen kuvaus

Lämmin huoneisto kohtainen varastotila on tilavan kokoinen.

Seinämateriaalien kuvaus

Valkoiseksi maalattuja pintoja.

WC:n kuvaus

Eteisen yhteydessä on myös erillinen pikku-wc, joten tässä kodissa toteutuu monen asunnonostajan toive kahdesta wc-tilasta. Toinen wc on pesutilan yhteydessä.

Näkymät huoneistosta

Todella kauniit ja avarat näkymät, koska suoraan edessä ei ole taloa.

Lattiamateriaalien kuvaus

Aito vaaleaksi mattalakattu tammiparketti.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

2626.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmön talteenotolla, huollosta vastaa yhtiö.

tehdyt remontit

Yhtiössä ei ole tehty huomattavia kunnossapito- ja muutostöitä.

Isännöitsijän yhteystiedot

V-S Isännöintitalo Oy, Juha Kangasniemi, Maariankatu 4 C, 20100 Turku. Puh: 0207229963.

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Turun Puutarhakatu 50

havaitut korjaustarpeet

9.3.2023 yhtiökokouksen 5-vuotissuunnitelmassa on seuraavat kunnossapitosuunnitelmat: Suunnitellut toimenpiteet tulevalle viidelle vuodelle: - Kolmen rappuoven varustaminen ovikoneistolla 2023 - Ajoneuvojen latausinfran rakentaminen 2023 - Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2024 - Palovaroittimien vaihto 2024 - Talon 10 vuotistarkastus 2024

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi