kivi-item-image
Sinun kotisi

Haimionkuja 4 / Omakotitalo

VHP 235 000 €

3-4 mh + oh/rh + k + 2 wc + ph/s + takkahuone + autotalli ja katos.

Rakennusvuosi 1973

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY, näytöt peruttu! Tämäkin koti löysi uudet omistajat heti ensimmäisestä näytöstä ja hinta nousi markkinatilanteesta huolimatta huomattavasti! Tästä kodista on pidetty hyvää huolta ja siksi tästä saa joku perhe itselleen todella hyvän kodin! Loistava sijainti, hyvin huollettu koti ja kaunis tontti -tässä taitaa olla oman hintaluokkansa laatuvoittaja tämän hetken markkinoilla. Vanhalinna on vuodesta toiseen yhtä haluttu asuinalue, eikä suotta, sillä etäisyys Turkuun on lyhyt, mutta siltä ympäristö on idylliä pullollaan. Kodin tontti on poikkeuksellisen kaunis, sillä takapihalla kumpuilee kauniisti kalliot kuin raamina talolle. Etupiha puolestaan on aivan tasainen ja pihaa kaunistaa uudehko pihalaatoitus, sekä autokatos. Kodin sisäänkäynti on ylellinen, sillä eteisaulassa on tilaa mukavasti ja näyttävä portaikko lähtee heti sisäänkäynnin edestä kohti upeaa yläkertaa. Yläkerrassa on huikean tilavat ja valoisat oleskelutilat, johon mahtuu niin iso oleskelu- kuin ruokailuryhmä. Keittiössä on hyvin tilaa työskentelylle, säilytykselle sekä myös arjen tarpeisiin sopivalle ruokailuryhmälle. Lisäksi yläkerrassa ovat kodin 3 tilavaa makuuhuonetta, varasto/vaatehuonetiloja, sekä wc. Oleskelutilojen sekä keittiön välistä pääsee suoraan kodin tunnelmalliselle takapihalle, jossa lepää niin silmät kuin mieli. Tässä takapihassa on aivan takuuvarmasti sitä jotakin. Alakerrassa on loogisesti takkahuone, josta kuljetaan upeaan saunaosastoon nauttimaan ja hemmottelemaan itseään. Omassa rauhassaan sijaitsee myös tilava huone, jota voi käyttää niin vieras- kuin työhuoneena ja sen yhteydessä on vielä tilava vaatehuone. Lisäksi alakerrassa on erilaisia varastotiloja, erillis wc ja autotalli. Tässä talossa kaikki tärkeät ja isot remontit ovat jo valmiiksi tehtyinä. Talossa on maalämpö! Katto, ikkunat, salaojat ja saunaosasto uusittu. Pihalaatat on myös uusittu, sekä autotallin edustalle on rakennettu lisäksi autokatos. Keittiö on käsityönä valmistettu ja työtasoina on aito musta graniitti. WC- tilat sekä kodin pinnat ovat edelleen siistissä kunnossa, mutta niitä ei ole remontoitu, joten tästä kodista saat nopeasti ja edullisesti remontoitua itsellesi mieluisan kodin. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista tarjoaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050.2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin, sekä alan ehdottomasti parhaimpiin palvelupaketteihin www.inlkv.fi. Kotisivuillamme voit mm. suunnitella ilmaiseksi pohjakuvapalvelussamme sisustussuunnitelmasi tähänkin kotiin (pöytäkoneella tai kannettavalla). Me myös kalustamme tai stailaamme aina kaikki kohteet koko myynnin ajaksi.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20795310

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

21410
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä 3-4 mh + oh/rh + k + 2 wc + ph/s + takkahuone + autotalli ja katos

ASUINTILOJEN Pinta-ala

150.0 m²

Kokonaispinta-ala

230.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Myyntitiedoissa ilmoitettu asuinpinta-ala on todella karkea arvio. Talon kokonaisalaksi on lupakuvissa ilmoitettu 230 m2, mutta kellaritiloissa on mm. varastotiloja, tekninen tila, autotalli ja takkahuone, jotka eivät lukeudu virallisesti asuinpinta-alaan. Ostaja voi halutessaan teettää omalla kustannuksellaan tarkemittauksen, josta ilmenevät kaikki viralliset eri pinta-alat (asuinala, huoneistoala, kerrosala ja kokonaisala).

Rakennusvuosi

1973

Käyttöönottovuosi

1973

Vapautuminen

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Vanhalinna

Alue

Vanhalinna
Tontin pinta-ala 1230 m²

Muut tilat

80.0 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

Takapihalla on kauppaan kuuluva puutarhavaja, josta voi tehdä helposti myös leikkimökin lapsille.

Rakennusoikeus

430.0

Tontin omistus

Oma

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Rakennusoikeutta on jäljellä.

Lisätietoa kaavoituksesta

Liedon Kunta

Rakennusoikeus e-luku

0.35

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Maalämpö asennettu 2008 ja kompressori on vaihdettu hieman yli 2 vuotta myöhemmin.

Kiinteistötunnus / laitostunnus

423-428-21-0

Lisätietoja energiatodistuksesta

Energiatodistus teetetään myyjän lukuun ensitilassa.
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 235 000 €
Myyntihinta 235 000 €

Kiinteistövero

391,84 €/v

PUHTAANAPITOMAKSUT

20 €/kk

Lisätietoja maksuista

Vesimaksut oman kulutuksen mukaan. Sähköä on nykyisillä asukkailla mennyt 9000-14000 kWh/v. Nykyisellä keskimääräisellä pörssisähkön hinnalla n. 100-150 € per kk. Sähkö pitää sisällään sekä taloussähkön että lämmityskustannukset. Sähkön kulutus saattaa vaihdella oleellisesti yksilöllisten kulutustottumusten mukaisesti. Ostaja tarkistaa, kilpailuttaa sekä solmii oman sähkösopimuksensa. Vakuutusmaksu riippuu omasta sopimuksesta. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % hyväksytystä kauppahinnasta. Kaupanvahvistusmaksu 120 €
Neliöhinta 1 567 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna on samanaikaisesti todella trendikäs ja samalla ajattoman oloinen. Lauteet on käsinvalmistettu massiivilaudasta, joten ne palvelevat tulevaa omistajaa pitkälle tulevaisuuteen. Sauna on uusittu 2009.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Takkahuone on heti sisäänkäynnin vieressä ja sen kautta siirrytään kodin upeaan saunaosastoon. Alakerran vanha kylmiö on otettu varastokäyttöön. Alakerran askarteluhuonetta on käytetty työ- ja vierashuoneena ja sen yhteydessä on myös tilava vaatehuone. Alakerrassa on lisäksi muita varasto/vaatehuonetiloja, sekä tilava autotalli. Autotallia on käytetty verstaana, joten siihen on lisätty lämmöneritystä, joka on mahdollista helposti poistaa, mikäli haluaa käyttää tilaa autotallina ja ottaa käyttöön isomman käyntioven.

Asunnon kunto

Hyvä

Makuuhuoneen kuvaus

Yläkerrassa on 3 makuuhuonetta ja kellarissa on 1 huonetila lisää. Kellarin tilat ovat virallisesti varastoja tai askartelutilaa, joten virallista asuinalaa ne eivät ole. Kaikki makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia tiloja ja yläkerrassa niiden yhteydessä kahdessa on vaatehuoneet, sekä alakerran huoneen yhteydessä on vaatehuone.

Koulut

Ala-aste n. 750 m. Yläaste Liedon keskustassa.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on todella tilava ja luonnonvalo suorastaan tulvii sisälle. Olohuoneeseen mahtuu helposti isokin ruokailuryhmä ja täältä pääsee suoraan siirtymään myös kodin tunnelmalliselle takapihalle.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

K-kauppa ja Neste n. 500 m. Liedon keskustan ja Ravattulan liikekeskuksen monipuoliset palvelut n. 3 km. Turun keskusta n. 10 km.

Päiväkoti

750 metrin etäisyydellä on 2 päiväkotia (toinen on yksityinen).

Keittiön kuvaus

Keittiö on uusittu 2000-luvun alussa. Keittiössä on hyvin tilaa niin säilytykselle kuin työskentelylle. Myös arjen tarpeisiin tänne mahtuu helposti pienehkö ruokailuryhmä. Lattiapinnaksi on valittu korkki, joka on erittäin miellyttävä materiaali myös pitkäaikaista seisoskelua varten, lisäksi se on kestävä, lämmin ja hiljainen materiaali.

TEHDYT REMONTIT

-Katto(rännit ym.) uusittu 2002. -Yläkerran isot ikkunat uusittu 2002. -Salaojat uusittu 2005. -Keittiö uusittu 2005 (uuni/hella ostettu 2002). -Takkasydän asennettu n. 2006 + varaava kivi takan etuosaan. -Olohuoneen sisäkattopinta uusittu 2006. -Maalämpö 2008 (kompressori uusittu n. 2010). -Sauna ja pesuhuone uusittu n. 2009. (Tilassa on vanha vesikiertoinen lattialämmitys, mutta se ei ole ollut n. 2 vuoteen käytössä. Putkiston kunto kehoitetaan tarkistamaan ennen mahdollista käyttöönottoa). -Alakerran eteisen lattialaatoitus ja lattialämmitys 2010. -Alakerran ikkunat sekä yläkerran pienet ikkunat uusittu 2013. -Vesijohdot 2014. -Patterit ja termostaatit 2015. -Pihalaatoitus 2016. -Autokatos rakennettu 2018. Tähän on haettu lupa, sekä lopputarkastus on tehty.

Pesutilojen kuvaus

Saunaosasto on uusittu n. 2009 todella luokseen kutsuvaksi ja ajattomaksi. Tilassa on erillinen suihkukaappi, mutta sen voi halutessaan myös poistaa, sillä remontin yhteydessä on luonnollisesti myös vesieristykset uusittu. Kalusteet on valmistettu käsin massiivipuusta, kuten myös allastason edessä lattialla oleva puuritilä (on helposti siirrettävissä). Lattialämmitys ei ole ollut käytössä nykyisillä omistajilla n. 2 vuoteen. Pesuhuoneessa on vanha vesikiertoinen lattialämmitys, mutta putkiston kunnosta ei ole tietoa, joten sitä ei ole varmuuden vuoksi käytetty.

Säilytystilojen kuvaus

Kodissa on runsaasti varasto- ja vaatehuonetiloja. Takapihalla erillinen puutarhavaja.

Khh:n kuvaus

Kodissa on useita eri vaihtoehtoja kodinhoidon paikalle. Nykyisellä omistajalla on pyykinpesukone ollut teknisessä tilassa.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinät pääosin maalattuja tai tapetoituja pintoja.

Rakennusmateriaalien kuvaus

Kellari on kivirakenteinen, yläkerta puurakenteinen. Tiiliverhoilu.

Tulisija

Takkaan on asennettu takkasydän, joka puhaltaa lämpimän ilman heti huoneistoon. Takkaan on asennettu myös iso varaava kivi etureunaan.

Lisätietoa palveluista

Kodin lähistöllä on myös hyvin hoidettu pururata kuntoilulaitteilla varustettuna.

WC:n kuvaus

Molemmat erilliset wc-tilat ovat alkuperäisiä, mutta edelleen siistissä kunnossa. Yläkerran wc-tilaan mahtuu tarvittaessa lisäämään myös suihkun.

LISÄTIETOA TONTISTA

Tontti on melko tasainen, mutta takapihalla on kauniisti kumpuilevia kalliota, jotka nousevat hienosti tasaisesta nurmialueesta ylös.

Lattiamateriaalien kuvaus

Alakerta: eteinen ja saunaosasto laattaa (sekä osa varastoista), takkahuoneessa kokolattiamatto, askarteluhuoneessa koivuparketti. Yläkerta: olohuoneessa parkettia (parissa kohtaa kukkaruukku vaurioittanut hieman parketin pintaa. Mm. kuvissa Tupla-Kuplan alta). Keittiössä korkkilattia, makuuhuoneissa parketti.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

0.123 m²

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi