kivi-item-image
Sinun kotisi

Eerikinkatu 7 / Kerrostalo

VHP 245 000 €

3 h + k + wc/ph.

Rakennusvuosi 1954

Erinomainen yhtiö, huippu sijainti ja mielenkiintoinen remonttikohde! Kodin sijainti on ''kivenheiton'' päästä torilta ja Aurajoen rantaraitista, sekä myös linja-autoasema on lyhyen kävelyetäisyyden päässä. Kaikki ydinkeskustan palvelut ovat kirjaimellisesti jalkojesi juuressa. Tässä keskustakodissa on paljon elementtejä, joita uuden kodin etsijät arvostavat. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja liiketiloja on yhteensä noin 25 prosenttia yhtiön pinta-alasta. Asuinkustannukset ovat siis asukkaille poikkeuksellisen edulliset ja yhtiötä on pystytty säännöllisesti huoltamaan reilun kassavirran ansiosta. Rakennus on jo paalutettu ja kaukosäätimen takana oleva autohallipaikka on sisäpihan puolella, josta on sisäkautta suora käynti porraskäytävään (jonossa myynnin aloitushetkellä 1 asukas). Todella viihtyisä pihakeidas on myös sisäpihan suojassa ja käytännöllisesti aivan saunaosaston vieressä. Sijainti on aidosti kaupungin sydämessä, silti talo on todella rauhallinen asua, sillä huoneistoja ei saa myydä yrityksille, eikä niitä saa vuokrata. Huoneiston pohjaratkaisu on kerrassa loistava, sillä ns. hukkaneliöitä ei ole ja koti vaikuttaa aidosti neliöitään suuremmalta. Mm. molemmat makuuhuoneet ovat kunnon kokoisia ja olohuone suorastaan ylellisen kokoinen. Kodin pinnat ovat vanhoja, joten tämä koti on rehellinen remonttikohde, mutta remontoimalla saat tästä huomattavan arvonnousun itsellesi ja upean kodin elää ydinkeskustan palveluiden ympäröimänä. Tämä huoneisto pitää ehdottomasti itse nähdä, joten olet lämpimästi tervetullut kanssani tutustumaan mahdollisesti uuteen unelmakotiisi. Lisätiedot ja esittelyt tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan ehdottomasti parhaimpiin palveluihin. Kotisivuillamme pystyt mm. laatimaan omat sisustussuunnitelmasi ilmaiseksi ainutlaatuisessa pohjakuvapalvelussamme. Tervetuloa siis viihtymään tähänkin kotiin jo etukäteen!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21435933

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20100
Kerros 4/7
Huoneistoselitelmä 3 h + k + wc/ph

ASUINTILOJEN Pinta-ala

69.0 m²

Kokonaispinta-ala

69.0 m²

Rakennusvuosi

1954

Käyttöönottovuosi

1954

Vapautuminen

HUONELUKU

Kolmio

Kunta

Turku

Alue

Keskusta

Tontin pinta-ala

2363.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun Rakennusvalvonta

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

D2018
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 245 000 €
Myyntihinta 245 000 €

Lisätietoja maksuista

Taloyhtiössä on erittäin alhaiset asuinkulut, koska taloyhtiö omistaa liikehuoneistot. Nyt osa liiketiloista on tyhjänä, joten vastike on 2 €/m2, mutta huom! myös vesimaksut sisältyvät vastikkeeseen. Taloussähkö maksetaan oman kulutuksen mukaan, yleensä keskiverto kustannus n. 15-30 per kk. (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen). Mahdollinen varainsiirtovero hyväksytystä kauppahinnasta 2 %.
Neliöhinta 3 551 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Asunnon kunto

Tyydyttävä

Makuuhuoneen kuvaus

Molemmat makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia tiloja ja toinen niistä sijaitsee hiljaisen sisäpihan puolella.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on todella tilava, joten sinne mahtuu helposti myös isompi ruokailuryhmä. Yhdellä seinällä on myös komerokaapit, joten niitä voi käyttää niin yleisenä säilytystilana kuin muuttaa ne upeiksi avohyllyiksi oleskelutilan kaunistukseksi. Olohuoneen tilantuntua lisää myös pariovien levyinen aukko eteisen suuntaan.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Kaikki keskustan palvelut kodin välittömässä läheisyydessä.

Keittiön kuvaus

Keittiö on varustukseltaan vaatimaton, mutta siistissä kunnossa. Keittiöön mahtuu helposti myös pieni ruokapöytä ja keittiöremontin yhteydessä on mahdollista muuttaa kalusteiden asettelua siten, että myös vapaata tilaa jää enemmän ruokailupöydälle.

Pesutilojen kuvaus

Kylpyhuone on siistissä kunnossa ja mukavana lisukkeena on kaunis hyllysyvennys lasihyllyillä.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinissä on pääosin vanhat tapettipinnat (yhdessä makuuhuoneessa osittain uusitut tapetit). Märkätila laattaa.

Muut tiedot

Taloyhtiötä on aina pidetty yhtenä Turun parhaista. Yhtiö omistaa liiketilat ja niistä tulevan tuoton itselleen, näin asukkaiden asumiskulut ovat aina pysyneet edullisena. Lisäksi rajattu vuokrauskielto tekee yhtiöstä rauhallisen. Yhtiöstä on pidetty hyvää huolta ja sen talous on hyvässä kunnossa. Taloyhtiön lainaa ei juurikaan ole ja ns. korjausvelkaa ei myöskään ole päästetty syntymään.

Lattiamateriaalien kuvaus

Lattiapinnat muovimattoa tai laminaattia. Märkätila laattaa.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

2363.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Kylmiöt asukkaiden käytössä, sekä poikkeuksellisen viihtyisä sisäpihan oleskelualue. Taloyhtiö omistaa kaikki liiketilat itse, eli niistä saadaan vuokratuottoa yhtiölle keventämään asukkaiden asuinkuluja.

Tiedossa olevat tulevat remontit

5-vuotiskunnossapitosuunnitelma: Esitetty yhtiökokoukselle: 7 /6/ 2022. Ikkunoiden ja ovien maalauksia. Asuntojen korvausilman saannin parantaminen Autohalliin: Latausinfran rakentaminen ja paloilmaisinjärjestelmä. Yksi porraslinja jo läpikäynyt perinteisen putkiremontin vuonna 2017 ja muiden huoneistojen linjasaneerausta ei ole tarkoitusta aloittaa vielä seuraavan viiden vuoden aikana, mutta hankesuunnittelu käynnistetään kuitenkin lähivuosien aikana.

tehdyt remontit

Tiilikatto 1985. Ikkunat 1986 ja 1991. Hissit 1988. Alakerran vesi- ja viemärijohdot 1993. Porrassyvennykset ja ulko-ovet 1994. Paaluperustuksen uusiminen, kellaritilat ja autohalli 1999. Piharemontti 2001. Lämmönvaihdin ja valvontakamerat 2011. Katujulkisivujen remontti ja lukitusjärjestelmän uusiminen 2011-2012. B13, B16, B19, B22 ja B25 osalta linjasaneeraus 2017.

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistöpiste Vuori Oy, Tommy Dahlberg, Rauhankatu 7, 20100 Turku. www.kpvuori.fi. Puh: 02-2772600.

Taloyhtiön nimi

Asunto-osakeyhtiö Braahenkulma

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Lunastusoikeus yhtiöllä

1

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi