kivi-item-image
Sinun kotisi

Betaniankatu 12 / Kerrostalo

2 h + avokeittiö + ph/wc/s + vh.

Rakennusvuosi 2009

Kalustettu ylimmän kerroksen upea huoneisto Martissa! Martti on Turun suosituin asuinalue ja tämä koti nauttii ylimmän kerroksen rauhasta, yksityisyydestä ja huikeista näkymistä. Lisäksi tässä ylimmän kerroksen huoneistossa on huomattavasti normaalia korkeampi huonekorkeus, joka lisää entisestään avaran kodin tilantuntua. Tilaratkaisu on kerrassaan loistava, sillä sisäänkäynnin vieressä on sekä komerokaapit että vaatehuone. Keittiö, olohuone ja ruokailutila muodostavat yhden avaran tilan, jonka peruselementteinä ovat ilmavuus ja isojen ikkunapintojen mahdollistama luonnonvalo kauniiden maisemien kera. Myös makuuhuone nauttii korkeasta huonetilasta ja siellä on myös komerokaarit säilytystarpeita varten. Pesuhuone noudattaa kodin muuta linjaa, eli on tilava ja erittäin siistissä kunnossa. Pesuhuoneessa on myös reilusti säilytystilaa ja pesukone kuuluu varustukseen. Sauna on erittäin siistissä kunnossa ja sen varustukseen kuuluu mm. tunnelmallinen led-valaistus. Taloyhtiö on erittäin hyvässä kunnossa ja huoneistoon kuuluu myös lämmin häkkivarasto kellarikerroksessa. Talon sijainti on keskellä monipuolisia palveluja ja myös yhteys niin Tyksiin kuin Yliopistolle on ilahduttavat nopea. Sijainnin kruunaa Urheilupuiston olemassaolo aivan talon takana, joten liikuntamahdollisuudet ovat aivan keskusta-alaueen A-luokkaa. Vuokra pitää sisällään kalustuksen, sekä myös mahdollisuuden räätälöidä somisteita tai hieman jopa kalustusta enemmän oman maun mukaiseksi. Vuokralaisen toiveita ollaan siis valmiita kuuntelemaan sisustuksen suhteen. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästä varmasti vuokramarkkinoiden houkuttelevimmasta kohteesta antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Kysy myös muita meillä tiedossa olevia tulevia vuokrakohteita, jotka on mahdollista saada joko kalustettuna tai ilman kalusteita.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21329057

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20810
Kerros 7/7
Huoneistoselitelmä 2 h + avokeittiö + ph/wc/s + vh

ASUINTILOJEN Pinta-ala

57.5 m²

Kokonaispinta-ala

57.5 m²

Rakennusvuosi

2009

Käyttöönottovuosi

2009

Vapautuminen

HUONELUKU

Kaksio

Kunta

Turku

Alue

Martti

Tontin pinta-ala

2365.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Lisätietoa kaavoituksesta

Turun Rakennusvalvonta

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

B2018

Lisätietoja energiatodistuksesta

Voimassa 2.2.2028 asti
2

Hintatiedot

dropdown

Lisätietoja maksuista

Huom! Vuokran hinta 950 euroa pitää sisällään myös kalustuksen, jota voidaan tarvittaessa myös hieman vaihtaa/räätälöidä vuokralaisen toiveiden mukaisesti. Käytössä myös pyykkikone. Henkilökohtainen taloussähkö kulutuksen mukaan (n. 25-35 euroa per kk). Vuokraushetkellä sähkönhinta vaihtelee kovasti, joten mm. runsas saunan käyttö, sekä kallis sähkösopimus saattaa tehdä lisäkuluja sähkön hintaan. Vesimaksu oman kulutuksen mukaan.
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna on erittäin siistissä kunnossa ja varustukseen kuuluu myös tunnelmallinen kuituvalaistus.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Erittäin toimiva eteinen, jossa on huikeasti säilytystilaa. Komerokaappeja on heti keittiön jatkeena eteisen vieressä, sekä erillinen siistikuntoinen vaatehuone on heti sisäänkäynnin vieressä.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Huoneisto on erittäin siistissä kunnossa. Ainoastaan seinissä on vanhoja taulujen tmv. kiinnitysjälkiä tai koukkuja. Vuokralaisella on lupa tehdä siis omia kiinnityksiä seiniin.

Makuuhuoneen kuvaus

Makuuhuoneessa on omat komerokaapit, sekä oman bonuksensa antaa normaalia korkeampi huonekorkeus. Kauniit ylimmän kerroksen näkymät, sekä ylimmän kerroksen tarjoama rauha viimeistelevät tämän viihtyisän makuuhuoneen.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on todella tilava ja helppo kalustaa moniin eri tarpeisiin. Normaalia korkeampi huonekorkeus lisää myös mukavasti tilantuntua ja luo ilmavuutta tähän kauniiseen tilaan. Näkymät olohuoneesta ovat todella laajat ja ylin kerros mahdollistaa myös täydellisen yksityisyyden tunteen.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

0,5 km säteellä löytyy sekä K-kauppa että Sale.

Keittiön kuvaus

Keittiössä on erittäin runsaasti säilytystilaa ja se on siistissä kunnossa.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on tilavan kokoinen ja myös kaapistotilaa on runsaasti. Varustukseen kuuluu myös kahteen suuntaan aukeavat suihkuseinät ja uudehko pesukone.

Säilytystilojen kuvaus

Huoneistolle kuuluu häkkivarasto lämpimässä kellarikerroksessa.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat ovat kuivissa tiloissa maalattuja pintoja, joissa on ollut jonkin verran tauluja edellisen vuokralainen aikana. Tulevalla vuokralaisella on siis lupa laittaa toivomansa valokuvat tai taulut seinille.

Muut tiedot

Urheilupuisto aivan talon takana.

WC:n kuvaus

WC on pesutilan yhteydessä.

Näkymät huoneistosta

Poikkeuksellisen laajat näkymät kohti Martin kaunista aluetta.

Lattiamateriaalien kuvaus

Kuivissa tiloissa on (vaatehuonetta lukuunottamatta/muovimatto) siistissä kunnossa oleva aito tammiparketti.

Liikenneyhteydet

Linja-autopysäkki alle 100 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

2365.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Huoneistokohtaiset varastot lämpimässä kellarissa.

Tiedossa olevat tulevat remontit

Ei tiedossa olevia merkittäviä korjauksia.

tehdyt remontit

Kiinteistön saneeraus valmistui 2009. Kerroksien 1-6 välipohjakorjaukset suoritettu 2015-17 aikana. Korjaukset johtuivat rakentamisajalta peräisin olevien rakenteiden korjauksista. Lukkojen uudelleen sarjoitus 2018.

Isännöitsijän yhteystiedot

Puutorin isännöinti Oy / Petri Suominen, Maariankatu 4 20100 Turku. 0417318335

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Betanianpuisto

Rakennusmateriaali

Teräsbetoni

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi